Lycklig!

Jag längtar efter Johan, även fast jag träffat honom idag. Men jag får verkligen aldrig nog av honom, han är verkligen det bästa jag har. Efter allt som fått mig på botten och allt som sårat mig de senaste åren, så vågade jag inte ens tro att jag skulle känna så här för någon igen. Men Johan har stått här med öppna armar och värmt varje del i mig, jag lovar, jag kommer aldrig få någon bättre än honom. Han får mig glad när jag är som mest nere, han behandlar mig på ett sånt sätt som ingen behandlat mig förut, och han får mig att bli så otroligt lycklig. Det finns ingenting negativt hos honom!

Annars blir det ikea och bergvik med mamma i morgon, ska försöka köpa mig lite mer kläder och hoppas på att mamma vill köpa den där malmbyrån åt mig. Sedan på eftermiddagen/kvällen ska jag till Johan.

MALM byrå


Är sugen på en MALM byrå i vitt eller svart för att få lite mer förvaring, vore något istället för ett fult skrivbord som bara står där helt oanvänt.

Lördag

Nu är jag hemma igen och ska tillbringa min kväll hemma, vilket känns väldigt skönt ändå. I alla fall så åkte jag till Johan igår vid halv fem och när jag kommit till Karlstad drog vi till Konsum för att köpa färska räkor. Så igår åt vi färska räkor, aioli och baguette, och dessutom med massa tända ljus vilket innebar en perfekt måltid. Idag var vi uppe i tid och tog en promenad ner till Wallinders för att köpa bröd och senare bestämde vi oss för att åka ner till stan. Fick tag på ett par svarta jeans på hm, som jag länge letat efter. Sedan myste vi omkring där tills Johan var tvungen att åka strax innan tre. Min buss hem gick 15:25 men dock fungerade inte bussen så vi fick stå och vänta utanför busstationen till 15:45 innan det kom en ny buss.

Funderar på att ta ett ryck i mitt rum samt i min garderob, det behövs verkligen. Och dessutom borde jag passa på när jag ändå är hemma.

Helg

Nu sticker jag till Karlstad och umgås med Johan, aldrig fel! Inga fel med helg heller, fick även sluta tidigare idag. Servern i skolan har legat nere hela veckan tydligen så ingenting blev som planerat denna vecka, men hann o göra en snygg plansch till filmen Patrik 1,5 som jag är nöjd över.

Men nu ska jag kila till bussen, men innan det bjuder jag på en helt okej grej som fick vår lilla söta grupp i gk att skratta gott ;D


Torsdag

Helgen närmar sig, skönt att skolveckan har gått fort. Visserligen har början på det här året gått minst lika fort, snart är januari slut. Studenten närmar sig.. Det är två olika känslor, skönt att få göra vad man vill, men ändå är det inte samma trygghet när man inte har skolan att komma tillbaka till. Och vad ska jag bli? Vad vill jag jobba med? Ställer mig dessa frågor varje dag. Kanske ska läsa vidare på den där linjen i Jönköping (grafisk kommunikation och webbteknik, tror jag det var). Men då innebär flytt en bit bort, och jag vägrar att lämna Johan. Egentligen borde jag bara ta och göra vad jag vill, men en ny stad, själv, känns sådär. Och typ 25 mil från Johan, vill inte ha det avståndet.

I alla fall mår jag hur bra som helst nu för tiden, ingenting är liksom negativt. Jag är glad även om jag vet om att en hög med läxor väntar på mig hemma. Men jag klagar inte, skönt att ha den här känslan ändå, att vara glad och positiv.

Skoldagen i morgon känns helt okej, grafisk kommunikation hela dagen vilket innebär att vi jobbar själva 8:30-16:00. Just nu håller vi på med en affisch till filmen Patrik 1,5, där vår inspiration kommer från andra grafiska formgivare. Och på kvällen ska jag mysa med Johan :) Och lördag ska jag ut med några tjejer från klassen tror jag, var ett tag sen känner jag.

Jag är så jävla duktig

Jag är seriöst duktig, tänker både berömma och belöna mig själv idag. Jag har äntligen gjort klart svenskan och jag har äntligen gjort klart reportaget. Nu har jag bara det lilla på krönikan kvar men orkar verkligen inte ta tag i den nu. Har suttit hur länge som helst för att bli färdig och nu är jag jättenöjd.
Så ikväll tänker jag belöna mig själv med att bara ta det lugnt hos älskling :) Han ska köpa färskt bröd och gott pålägg som vi ska gotta i oss plus att vi ska äta chokladpudding o grädde. Vi gottar oss nog allt för ofta, men på måndag är det slut på det roliga. Måste se någorlunda okej ut på studenten ju, det närmar sig nu.

Onsdag

Dagen blev inte riktigt som vi planerat. Ett sms från Emma som innebar att hon inte skulle komma gjorde att jag och Mia bestämde oss för att åka ner till skolan en timme senare än vi sagt från början. Detta glädde mig en aning eftersom jag fick krypa tillbaka ner till Johan i sängen :) Mia och jag var klara vid skolan redan vid typ 10:30 så det blev 11:15 bussen hem, nu håller jag på att laga mat som jag ska äta framför tvn och sen ska jag försöka plugga lite. Ikväll ska jag åka tillbaka till Johan.

Tisdag

Ännu en lång skoldag är över och den sprang seriöst iväg. Har fått i mig lite mellanmål nu och slänger nog i mig något mera innan jag åker iväg till Johan. Ikväll ska vi se på hockey och jag ska äta upp mina chips som jag sparat från i söndags, har blivit världens godismonster sen jag träffade Johan, inte bra inte bra! Fast ändå så går jag faktiskt ner i vikt, konstigt nog.
Imorgon ska jag, Emma och Mia fota till projektet vilket ska bli kul (a)

Men nu ska jag slänga ihop grejer och byta om.
Ha en bra kväll.

18:34

Blir inte att åka till Johan idag. Börjar känna hur jobbigt det är att åka fram och tillbaka till Karlstad varje dag, vilket stressar mig. Och eftersom mitt blodtryck varit för högt måste jag börja lugna ner mig ännu mer. Från och med idag så började jag med att ställa klockan den tid jag skulle gå upp också la jag telefonen såpass långt bort att jag var tvungen att gå upp. Detta gjorde att jag kunde göra mig i ordning i lugn och ro imorse samt äta frukost bredvid min trötta älskling i soffan. Intalade även mig själv att det skulle bli en bra dag, och ja, dagen har varit bra.

Hade även tänkt att ta en promenad idag men jag är så otroligt trött och sliten.

Måndag

Måndagar är seriöst veckans jobbigaste dag. Naturkunskap, religion, historia och sedan foto. Inte allt för kul att sluta 16:45.
Men nu har vi fått en ny uppgift i foto a, ska göra ett bildspel som ska vara klart vecka 11 så nu jobbar vi självständigt vilket är jätteskönt.

Annars funderar jag på att åka till Johan senare och sova där. Får sova 30-40 minuter längre och jag sover bättre bredvid honom. Ska i alla fall plugga när jag är där eftersom han ska göra annat, jag behöver dessutom komma ikapp med saker så det är lika bra att försöka göra det så fort som möjligt. Har fetaste läxförhöret i historia imorgon, hela 50 sidor, men tänker bara läsa sammanfattningen och mina anteckningar :o

Hos min älskling

Sitter hemma hos älskling nu, låter honom plugga lite nu så att han får något gjort. Har nyligen smält i mig en whopper meal men är ändå hur sugen som helst på chips, så det blir snart. Fattar inte vad som händer, äter hela tiden (a) snart kommer jag bli jättetjock, haha.

Men jag får nog gå och öppna chipspåsen nu..

Söndag

Den här helgen har verkligen varit jättebra. Igår när jag kom till Johan vid halv åtta gick vi iväg till Marcus och Ida och spelade wii. Dock var jag så trött att jag inte orkade lyfta mig från soffan på hela kvällen, så nöjde mig med att se när Marcus dängde Johan i bowling, baseball och golf (Johan är en dålig förlorare, vilket är kul, haha. Åkte ifrån Johan vid ett idag när pappa kom och hämtade mig. Om 30 minuter ska jag åka tillbaka till Karlstad igen, och bli upphämtad av Johan i stan också ska vi iväg och fixa käk och sen blir det myskväll. Vi har inte fått någon myskväll denna helg och jag börjar 9:30 imorgon så den får bli ikväll vår myskväll. Känns skönt att vi sovit tillsammans de tre senaste nätterna och att vi får sova ihop inatt med.

Nej vet ni vad? Har aldrig varit så lycklig som jag är nu!

Två bra dagar

Igår och denna dag hittills har varit hur bra som helst. Igår vaknade jag upp hos Johan vilket är underbart, blev skolan 8:30-14:30. Åkte därefter ut till mammas jobb och sedan åkte vi iväg för att kolla på balklänning, och gissa, jag köpte en :D Känns jättebra, trodde inte jag skulle finna någon i Karlstad men det gjorde jag. Den första klänningen jag såg och provade igår blev det, är verkligen jättenöjd. Men hur den ser ut är hemligt, tss. Sedan åkte jag hem till Forshaga, gjorde mig iordning och åt innan jag åkte ner till Karlstad igen. Åkte hem till Johan en stund och sedan åkte vi iväg på bio, hur mysigt som helst.

Och idag kom mamma och hämtade mig hos Johan vid halv tio och då blev det CAM (Carlstad Alternativ Medicin). Där vi först fick jättegott rött te och lite information om dagen, sedan blev det vibrosaun som ser ut som en takbox, där i ligger man på en platta som vibrerar också är det 62 grader varmt, det var jätteskönt och man var verkligen avslappnad efter 30 minuter. Sedan blev det kroppsskrubb med havssalt, olivolja och något kaffe tror jag. Efter det helkroppsinpackning och sedan en underbar ansiktsbehandling, allting var verkligen hur underbart som helst och något som jag verkligen kan rekomendera. 850 kronor kostade denna dag och den var värd vartenda öre.

Nu ska jag äta våfflor och slappa och ikväll blir det Johan som vanligt.

Torsdag

Också var ännu en skoldag över, denna veckan har gått så otroligt snabbt. I alla fall fick jag reda på biologiprovet idag, gick bättre än förväntat så det gjorde min dag. Sedan ringde läkaren också och meddelade att inget visades på svalgodlingen så nu börjar jag gå mot rätt håll. Började med grafiskt idag också, ska göra tre vykort som ska beskriva våra favoritplatser i Karlstad eller något som vi bara tycker representerar Karlstad. Kan bli intressant, jag och Mia gick in till stan och fotade massa grejer som vi ska pyssla med imorgon :) Skönt att ha en HEL dag med bara grafiskt, 8:30-16:00.

Sen ska jag åka till Johan och sova där :)

20:00

Hemma igen efter att äntligen fått träffa Johan en stund, haft en meningslös synundersökning som gick på 290 kronor när man ändå fick veta att synen var precis som innan, VÄRT! Och sen bar det iväg till Haga för att prova balklänning, dock blev jag helt jävla förvirrad och hittade ingenting som direkt kändes helt rätt. Känns som jag provade alla färger i hela butiken, vi får se hur det kommer gå.. Men det löser sig nog tillslut...

Ska i alla fall till skolan imorgon, har biologi på förmiddagen och sen på eftermiddagen börjar vi äntligen med grafiskt igen, som jag längtat. Dock slutar vi klockan fem imorgon och det är inte allt för rockit, det innebär att jag är hemma vid 18:00 om jag inte får åka med mamma hem.

Onsdag

Ska om 30 minuter ta bussen ner till stan, ska iväg på synundersökning eftersom nya linser behövs mer än nånsin. Ska även passa på att träffa Johan en liten stund eftersom vi inte setts sen i söndags och kommer antagligen inte ses förrän på fredag. Efter allt detta ska mamma och jag åka iväg och kika på balklänning tror jag :) Måste ju kolla upp vad som finns i Karlstad, ifall jag måste dra mig till Stockholm eller Göteborg för att hitta en, jag är en aning kräsen och vet exakt vad jag vill ha.

Mår i alla fall bättre idag och det är nog tack vare att jag fick sova bra inatt, det behövde jag verkligen.

Lee Goren



hockeytönt som jag är så är det en aning roligt att det är mer tillåtet o slåss i elitserien nu :P

11:15

Inget resultat på blodprovet bortsett från att min sänka är nere på 10 nu, inte helt frisk med andra ord. Får reda på min svalgodling på torsdag, hoppas verkligen att min hals inte börjar göra mer ont. Blir ingen skola idag eller imorgon, det är dags för mig att försöka vila upp mig lite. Känner mig inte direkt pepp på något nu, halsen, vädret och andra saker runt omkring gör allting en aning dystert. Bara att bita ihop och låta dagarna gå...

Och du fattar inte, och det gör mig så jävla nere.. Känns som jag klargjort allting hundra gånger för dig men ändå fattar du inte. Jag längtar efter dig samtidigt som jag känner mig skitförbannad och inte vill höra något ifrån dig.. Vad händer?

Tisdag

Har precis fått i mig lite soppa nu, om en timme ska jag iväg till vårdcentralen igen och träffa läkaren och ta prover. Tydligen hade jag haft en snabbsänka på 135 förra gången jag tog prover, och man ska ligga under 8. Så jag har nog haft en rejält infektion i kroppen, eller har fortfarande antar jag. I alla fall hoppas jag att de kan lösa problemet nu så jag kan bli av med det och bli frisk.
 
När jag kommer hem ska jag vila till tusen, är jättetrött och har inte sovit allt för bra i natt.

23:21

Jag trodde att jag skulle få bli frisk nu. Men jag hade så ont de första dagarna innan penicillinen att jag nästan glömt bort att jag haft ont även när jag åt penicillin, fastän jag trodde att jag var frisk. Jag är så osmart. Nu har jag varit sjuk i två veckor, och ja, det känns i kroppen, speciellt nu när jag mår dåligt igen så känner jag hur otroligt trött och sliten jag egentligen är. Varför ska jag alltid rusa fram så? Jag borde ta ett steg tillbaka och försöka bli frisk istället för att förtränga smärtan som egentligen finns. Jag vilar aldrig när det behövs.

Imorgon blir det antagligen ingen skola, och ingen optiker utan ett besök på vårdcentralen för att få ny penicillinkur. Hoppas jag att jag får i alla fall, även om jag inte har lust att käka i tio dagar till. Men jag vill bli frisk, nu! De senaste två månaderna har jag fått stå ut med en fördjävla förkylning och denna streptokocker. Känns som jag inte behöver vara sjuk något mer i år.

22:02

Varför ska allting gå emot mig just nu? Kanske inte allting, men jag orkar inte med det som händer nu..
Fan...

Orkar inte..

Igår tog jag min sista tablett på penicillinkuren. Gissa vem som har fördjävla ont i halsen idag? Jag orkar inte, jag vill bara vara frisk och kry nu. Har jag streptokocker igen går antagligen Johan omkring med bakterien, fast han verkar inte fatta att man kan ha den utan att vara sjuk. Hoppas i alla fall att det har gått över tills imorgon, dock blir det ingen simning för min del ifall jag skulle vara sjuk igen.

Annars var skoldagen som vilken måndag som helst. Började med religion idag och läraren verkar jättebra :) Sedan på historian blev det faktiskt lite roligt. Vår nya sal till vårterminen var dubbelbokad och alla andra salar var upptagna så vi fick ha historialektionen i Sundsta Cafeterian. Aldrig varit med om något liknande, kan ju säga att vi hade lektion i typ 25 minuter innan Lina gav upp.

Bra helg

Åh vilken bra helg det har varit. Efter att ha varit jättesjuk, haft mycket i skolan och varit otroligt stressad så behövde jag verkligen en sån här helg. En helg bara tillsammans med min älskling.

I fredags åkte jag och handlade på Wallinders med mamma och pappa, fick panik när Johan hörde av sig och sa att han var klar med tentan och skulle åka hem. Min plan var ju att maten skulle vara klar när han kom hem, det blev dock inte riktigt så. Men vi åt i alla fall jättegod mat och det var skönt att få umgås ordentligt tillsammans, och sen få somna bredvid den bästa.
I lördags blev det hockey med min familj och sedan åkte vi hem till Forshaga och åt mat innan vi åkte hem till Johan. Såg på Mamma Mia och sedan blev det Färjestad vid 22:30, hans mamma kom hem från London och Johan skulle få saker. Även jag fick body butter med doft av passionsfrukt, väldigt oväntat men blev jätteglad, hans mamma är hur söt som helst!
Idag blev det IKEA och Bergvik tillsammans med Petra och sedan åkte vi hem och slappade resten av dagen. Nu är jag hemma igen vilket känns konstigt, blir mer och mer hemma hos Johan. Har redan massa grejer där och ska få en egen lägenhetsnyckel, allting känns verkligen hur bra som helst.

Jag älskar dig Johan

Söndag

Nu blir det att gå o köpa färskt bröd med älskling på wallinders :) sedan ikea med hans syster.
bra helg!

Fredag

Det är fredag och idag har jag fått sova ut, det behövdes verkligen. Nu håller jag på att fixa lite mat som jag kan slänga i mig, sedan ska jag ringa pappa och höra om han kan handla med mig i eftermiddag. Jag ska ju laga mat åt Johan ikväll eftersom han har tentatid till 19:00. Dock sitter han kanske inte ända till 19:00, men jag vet att han kommer vara hungrig efter att ha suttit med statistiktenta sedan 14:00. Det roliga är att han inte vet om vad jag ska laga för mat eller vad mer jag hittar på. Men det var jättelängesen som vi hade en hel myskväll bara vi två, så jag har längtat något så otroligt.

Jag är världens lyckligaste, jag är kär och jag har en otroligt underbar pojkvän. Det kan inte bli bättre än såhär.

Äntligen

Biologiprovet är över, det kändes helt okej. Och nu kan jag njuta av att ha helg, som jag längtat. Nu är det bara att vänta till imorgonkväll :) Idag blir det lugnt, har precis sett på Step Up 2 och snart blir det soffan, sova en stund vore något, är jättetrött.

Solen i ögonen

Ligger i min säng med datorn på magen. Kollar på Solen i ögonen, en film om Lars Winnerbäck, vilket ger mig en massa minnen. Speciellt sommaren :) Lars Winnerbäck är sommar för mig, varje gång som våren börjar komma så är det han som spelas.

I alla fall gav jag upp biologin förut, känns som jag inte kan lära mig så mycket mera. Det får gå som det går, det löser sig alltid på något sätt.
Längtar efter Johan, känns mindre och mindre rätt att vara hemma. Det här känns så fel men att somna och vakna hos Johan känns hemma, finns inget bättre än att sova i hans famn. Jag har ärligt talat aldrig varit mer lycklig än nu.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom..

From this moment on

From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you
Is where I belong
From this moment on

From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love I'd give my last breath
From this moment on

I give my hand to you with all my heart
Can't wait to live my life with you, can't wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on

You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

Pluggar

Nu tar jag dagens första vila från pluggandet. Har suttit med biologin sedan klockan ett, jag märkte inte ens när det blev mörkt. Antar att jag kan en del nu och att det åtminstone borde räcka så att jag blir godkänd. Dock har jag inte pluggat färdigt än, ska vila mig i en timme nu eller något och sedan sätta igång igen. Känner mig taggad så det är lika bra att köra på. Känns skönt att biologi är den enda lektionen jag har kvar den här veckan, det är tydligen reservvecka nu innan vi ska byta till grafiskt, känns skönt att få hela torsdageftermiddag och hela fredagen ledig. Då ska jag försöka göra klart det som ligger och släpar efter mig, vore skönt att få det ur världen.

Tisdag

Precis kommit ur duschen och gjort mig iordning, om 30 minuter åker jag till Johan för att sova där inatt. Dock kommer vi väl inte umgås allt för mycket ikväll och jag kommer få lägga mig själv. Han är ju inne i sitt tentapluggande och jag står ut några dagar till för hans skull, är ju i alla fall tur att vi kan ses även fast båda kommer plugga på varsitt håll ikväll.

Jag åkte i alla fall hem efter historian idag, hade hål mellan 12:15-14:30 och jag orkade verkligen inte stanna kvar. Har fortfarande ont i magen pga penicillinen så ville hem och vila. Har pluggat biologi två timmar idag och känner mig jätteduktig, sen när jag kommer till Johan blir det ännu mera plugg. Vi får se hur provet på torsdag går, ett G duger finfint känner jag.

Nu tänker jag ta en liten promenad till centrum för att gå på bussen där, känner att det behövs lite frisk luft för min del.

Måndag

Seriöst, när ska jag få känna mig helt frisk? Igår kväll under abba showen kom mitt halsont tillbaka och imorse när jag vaknade mådde jag inget vidare. Och nu sitter jag med jordens huvudvärk plus att jag har fått biverkningar av penicillinen, har jätteont i magen. Och mitt i allt detta behöver jag plugga biologi, det är svårt och det är tråkigt vilket gör att jag aldrig orkar ta tag i det. Men jag har ändå mindre lust när huvudet dunkar utan dess like.

Och ingenting blir bättre när jag vet om att det blir knivigt att träffa Johan innan fredag. Jag är visserligen ledig på torsdageftermiddag och fredag, vad jag hört i alla fall, men han har ju tenta på fredag och ska plugga hela torsdagen :(
Ska i alla fall laga mat åt honom på fredag som han får så fort han kommer hem från tentan, sen ska vi slappa och mysa hela kvällen. Då är det två veckor sedan vi hade en riktig myskväll, så jag längtar verkligen.

ABBA the show

Sitter hos min älskling som för tillfället är inne och duschar. Vi ska snart dra ner till Färjestad och hämta upp hans mor o syster o sen blir det abba the show med dom :) mycket trevligt. Men nu ska jag dricka varma koppen kantarell.

jag älskar dig johan ♥

Lördag

Penicillin är ju rätt bra eftersom man blir frisk. Men den sorten jag käkar går mig på nerverna, tar jag en tablett måste jag vänta en timme innan jag får äta. Och äter jag får jag ta tabletten två timmar senare. Lite störande är det. Så nu har jag väntat i 35 minuter på att kunna äta frukost. I alla fall sov jag precis hela natten i natt vilket var hur skönt som helst. Känner mig ganska utvilad men jag har ändå några timmar sömn att ta igen. Fast inte skönt att vakna ändå, hostar lite och halsen gör alltid lite mer ont när jag precis vaknat.

Bra dag

Precis pratat en timme i telefon med Johan, längtar efter honom hur mycket som helst. Som tur är så kan jag träffa honom imorgon. Hans mamma hade kollat upp hur lång tid det tar innan man är smittfri, 2 dygn tydligen så kan åka dit imorgon eftersom jag käkat penicillin i över 2 dygn då. Hans mamma är jättegullig, hade frågat Johan hur jag mår och typ velat att jag ska bli frisk så jag kan träffa honom. Fick ju förresten ett jättefint armband i födelsedagspresent av henne, Johans pappa och hans syster, hur fint som helst var det  :)

Annars har dagen varit jättebra, lite kämpigt imorse innan jag fått i mig penicillin och varmt + att jag började blöda näsblod mitt i allt. Men nu känns det knappt något i halsen och jag har kunnat äta vanlig mat och massa chips, skönt!

På bättringsvägen

Inte allt för roligt att vakna vid 7:00 när man egentligen kan sova hur länge som helst. Men jag är nöjd, har sovit nästan hela natten :) Vilket var hur skönt som helst när jag sedan i måndags har sovit riktigt dåligt med typ 2-3 timmar sömn varje natt. Penicillinen hjälper alltså, har till och med fått i mig en kopp med soppa nu på morgonen. Kommer väl leva på soppa de närmaste dagarna, har fortfarande svårt att få ner något jag måste tugga.

Äntligen

Tillbaka från vc nu, glad och irriterad samtidigt. Mitt halsprov igår visade ingenting men sköterskan såg hur svälld jag var. Och idag fick jag ta blodprov för två olika streptokocker, körtelfeber o något mera. Och det visade sig att jag har streptokocker. Varför kunde de inte tagit det där förbannade blodprovet igår? Då hade jag ju redan mått bättre. I alla fall så blir det penicillin i tio dagar nu, skönt, så blir jag av med det där förbannade onda i min hals. Är irriterad, kan ju inte dricka, äta eller sova så är en aning lättirriterad kan man säga, fy!

Nu ska jag vänta på att mormor ska komma hem med min penicillin, apoteket va ju stängt o öppnade vid två, det är också rätt skumt. Nu orkar jag kanske träffa Johan i helgen också, hoppas verkligen det.

Torsdag

Min hals är inte bättre, snarare sämre, nu får jag inte i mig någonting. Jag drar mig för att behöva svälja, det gör så jäkla ont. Mamma har i alla fall fixat en ny tid på vc vid 13:00, då ska jag ta fler prover också ska en läkare kolla på mig. Jag hoppas att de hittar något och att jag kan få något så det blir bättre. Är hur trött och hungrig som helst men kan inte göra ett skit åt det, känns förjävligt måste jag säga... Bara att hoppas på att jag slipper bli inlagd för o få dropp, eftersom jag inte kan få i mig någon vätska.

15:25

Lever på päronsaft, pulvermos och värktabletter. Senare i eftermiddag/kväll kommer mamma hem med saker till min hals, hon tyckte synd om mig och gick upp till apoteket på csk och köpte halstabletter o något gurgelvatten som blir o testa, allt för att dämpa smärtan en aning. Det värsta nu är att jag inte kan ligga ner, så otroligt ont har jag :( Hoppas för all del att det känns bättre imorgon, dock tror jag inte att mamma skickar iväg mig till skolan denna veckan. Hon tycker att jag vilar alldeles för lite när jag är sjuk, så det är väl lika bra att ta de här dagarna och vila upp sig ordentligt. Får helt enkelt skriva klart reportaget och krönikan hemma.

Min fredag 2 januari

Här kommer lite bilder som togs i fredags när vi var i stugan och åkte skridskor, grillade korv och myste framför öppna spisen. En underbar dag säger jag bara.


Jesper, Sofia och Christoffer


Sofia och Christoffer


Jag och min älskling ♥


Min mamma åkte minnsan skridskor hon med.


Pappa, Johan och Sofia

Usch

En aning besviken, halsprovet visade ingenting och de testade inte allting bara för att jag inte har hög feber. Känns riktigt surt eftersom jag har så ont i halsen att jag inte ens kan sova. Och sköterskan sa att det kanske tar upp till en vecka eller tio dagar innan jag är frisk, kul! Jag har liksom massa o göra i skolan, och i två kurser sätts betygen nu i januari och jag måste bli klar, och nästa vecka är det biologiprov. Fan, vill vara frisk nu ju!

I alla fall gläds jag åt en sak idag och det är att jag och Johan har två månader vilket är helt underbart :)

Ingen feber

Jag kan njuta och vara glad för att jag inte har någon feber längre. Men dock har jag så fruktansvärt ont i halsen så om en halv timme ska jag ner till vårdcentralen och ta ett halsprov, hoppas jag får penicillin så skiten försvinner. Inte sovit något vidare inatt heller, la mig halv tolv och vaknade halv tre av att jag hade så ont i halsen. Kollade på två filmer + ett one tree hill avsnitt fram till åtta, sen somnade jag en timme vilket var jätteskönt.

Visst finns mirakel

Det är något med den här texten, den går liksom rakt in i hjärtat på mig.

Jag var en spillra av mitt forna jag
Såg inget ljus, inte en strimma svag
En vingklippt fågel som inte ens drömde mer
Som av sorger trycktes allt längre ner
Men när jag mötte dig älskling
Så ändrades allting
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel
I din kärlek så stark och sann
I dina kyssar och i att vi har funnit varann

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
En dörr till livet, jag fick en andra chans
Jag älskar dig mer än du kan förstå
Jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
Sen du gav mig din kärlek
Förändrades livet
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Och allt
Är så enkelt och så självklart
Så skrämmande och underbart
Mitt mirakel är du
Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel
I din kärlek så stark och sann
I dina kyssar och i att vi har funnit varann

Sjuk

Fy vad jag mår dåligt. Kände mig ändå hyffsat okej igårkväll så åkte med min älskling hem. Vi åkte till Hagahallen och köpte frusen mango som jag klämt i mig. Dock blev jag jättedålig sen på kvällen och låg och yrade jättemycket. Johan gick upp och kollade på hockeyn vid 1:30 och medans den var hade jag svårt att sova. Tog ipren, käkade mango och låg och skakade i sängen samtidigt som jag var kokhet. Har var en jättehemsk natt, som tur var gick Johan ner till Wallinders och köpte frukost så jag fick i mig en yoghurt och en ipren och sen låg jag och vilade i soffan till klockan kvart i två, då kom Johan med bilen och körde hem mig. Nu ligger jag i sängen och är helt utslagen, har lagt en Herrljungacider i frysen som jag ska dricka nu.

Mår verkligen jättedåligt, tur att min älskling är världens snällaste som har tagit hand om mig inatt. Inte ett dugg konstigt att jag älskar dig så, för du är verkligen världens bästa. Kan lova att du kommer få tillbaka allting du gjort för mig.

Måndag

Mår mycket sämre nu än vad jag gjort tidigare idag, men det kanske beror på att jag suttit upp i några timmar för att vara social när släkten var här. Nu är i alla fall Johan påväg hit och det har jag längtat efter hela dagen, så jag hoppas att jag börjar må bättre när jag får gosa lite med älskling.

Födelsedag

Fyller 19 år idag men kan inte påstå att denna dagen är speciellt bra. Vaknade vid 06:00 imorse av att halsen värkte vilket slutade med att jag la mig i soffan och somnade med tvn på. Vaknade vid 09:00 och gick in och la mig i min säng och somnade med en gång, dock kom mamma och pappa in 09:30 och väckte mig också fick jag dagens första paket. En kokbok med 1500 recept och sen pengar. Blev lite frukost och varmt te och en värktablett, hamnade i soffan i någon timme och nu har jag gått över till sängen. Har ätit frusen mango så halsen känns en aning bättre, men min huvudvärk är inte att leka med. Ska duscha nu snart och se ifall jag mår lite bättre efter det. Annars måste vi ställa in dagens kalas, vore ju en aning trist när jag och mamma har bakat så.

Söndag

Om en kort stund ska jag stänga av datorn och sova, har världens huvudvärk så känns att sömn behövs nu. I alla fall har jag och mamma bakat nästan hela kvällen. Vi har förberett cupcakes, gjort kolakakor, sockerdrömmar samt en mazarinbotten till min tårta. Imorgon blir det fixa frosting till mina cupcakes o sen vaniljkräm till tårtan.
Såg på Heartbreak kid förut också, fy vad dålig den var :o sista timman såg jag bara för att se klart filmen, usch o fy!

Imorgon är det som sagt dags för min 19 års dag. Blir nog rätt lugnt början av dagen, vid fyra kommer släkten och senare på kvällen kommer även Johan, storebror och Sofia. Då blir det inbakat fläskfilé och pappas svampsås, nom-nom säger vi. Sedan åker jag med Johan hem och håller mig vaken tills småkronorna spelar finalen i jvm. Okej, jag kommer nog somna innan matchen ens börjar. Ska ändå ge det ett försök i hopp om att lyckas.

Sova blir det nu.

Dålig dag

Nej, fy fan vilken dag. Kände redan imorse när Johan väckte mig vid tio att denna dagen skulle bli riktigt dålig. Jag var stentrött trots att jag sovit tio timmar, och då var det tio riktigt bra timmar också.
Idag behöver jag både plugga och baka, samt städa undan det lilla som ligger på mitt golv. Men jag har bannemig inte gjort någonting, textkommunikationen ger mig ångest vilket innebär att hela skallen låser sig och jag får ingenting gjort. Och baka ska jag göra tills imorgon eftersom jag fyller år då, och imorgon ska inget pluggande ske. Det där med bakningen innebär att jag måste åka och handla för ingen annan är hemma. Så egentligen är det bara att dra sig mot duschen så jag kan börja med bakningen i år. Fan vad negativ jag är, men just nu känner jag bara att jag vill att det ska vara fredag så mitt reportage är klart och inlämnat, sen är b-kursen äntligen klar. Jaja, ska försöka få något vettigt gjort nu.

Lördag

Vad skönt att jag och Johan sov max 6 timmar inatt. Är verkligen hur jävla trött som helst nu och jag måste in i duschen, göra mig iordning och sen sätta mig på en buss till Karlstad. Har nästan nyss kommit hem därifrån efter att ha varit på stan med min familj. Men det kanske är dags att lägga på ett kol och göra sig färdig. Ikväll ska jag och Johan äta bakpotatis, sen ska vi ner till Färjestad och umgås med hans familj :)

God morgon!

Ligger som vanligt i min säng och är lagomt slö. Det är typ 14 minusgrader här hemma idag och solen skiner, detta innebär att vi ska åka upp till stugan och mysa. Hittar vi skridskor o allt där till så blir det att åka skridskor på sjön också, riktigt mysigt  :)  Jag har längtat efter en sån här dag hur mycket som helst: sol, minusgrader, elda i öppna spisen med mera tillsammans med familjen o Johan.

Livet är underbart

22:41

Har hamnat i sängen nu, har läst några sidor i Emma, Mias dotter men den kändes väldigt dryg, men det kanske blir bättre om några sidor. Kan ju alltid hoppas på det bästa i alla fall.
Det känns en aning konstigt att vara hemma, tillbringade för första gången ett helt dygn tillsammans med Johan. Vi har haft världens bästa dag på det första året. Imorgon blir det kanske stugan, eller inte, det märks med andra ord. På lördag ville mamma dra med och lillebrorsan på stan, kan ju vara trevligt.

Men ångest har jag, måste fixa en sista intervju till mitt reportage som ska vara klart 9 januari 14:00. Jag får ångest och jag känner mig stressad, men jag vet ju om att det kommer fixa sig jättebra ändå, tror jag i alla fall.

Mitt sista jullov börjar gå mot sitt slut så nu vill jag njuta av de sista dagarna. Snart kommer Johan ha mycket att göra också eftersom han har tenta om två veckor. Som tur är har jag biologi-prov samma vecka så vi lär plugga båda två. Nej, nu ska jag sluta skriva massa onödig sörja och kanske sova istället.

Gott nytt 2009

Jag hade världens bästa nyårsfirande, det kunde verkligen inte ha blivit bättre :)
Mamma körde ner mig till Johan vid 16:00 och vid 17:00 skulle vi vara nere hos hans föräldrar. Vi åt jättegod mat, spelade guitar hero + singstar med mera.
Och bäst av allt var att få gå in i 2009 tillsammans med min älskling, vilket innebar massa pussar vid tolvslaget. Du är bäst Johan, och tack för en fantastiskt underbar kväll.

Var skönt att vakna imorse och se hur solstrålarna försökte tränga sig igenom persiennerna och bredvid mig låg Johan. Nej, det finns inget bättre än att vakna bredvid honom. Jag är så otroligt kär, trodde aldrig att det här skulle bli så här bra.

Imorgon blir det stugan med i alla fall Johan och pappa. Kanske mina bröder och Sofia också. Mysbrasa i öppna spisen, skridskoåkning och korvgrillning tror jag. Underbart till tusen.

Nu blir det bakispizza i alla fall, gott!