Fredag.

Jag har precis varit ute på en promenad på 55 minuter :) Riktigt skönt! Nu är jag jättefrusen i ansiktet o trött så jag tänker slänga i mig lite frukost o må gött i soffan :)

Idag tänker jag inte göra någonting, bara städa rummet om det finns ork till det.

puss/m

Torsdagkväll.

Åkte iväg till min körlektion med 12:20 bussen, sedan fick elin vara mitt sällskap i telefonen i typ 40 minuter innan jag gick iväg o hade min körlektion, den gick faktiskt bra! :) sedan gick jag till busstationen o väntade på att elin skulle komma, satt där i 30 min o sen höll jag henne sällskap i 30 min o tog 16:05 bussen hem. Började laga mat så fort jag kom innan för dörren, har bara käkat frukost o middag idag, inte så bra.

Nu ligger jag i min säng o kollar på american pie 2, jag gillert! hehehe, snart tänker jag göra mig en macka eller något, är hungrig :(

elin, du är bra : )



här är min nya frilla också, som jag klippte igår..

puss/m

Torsdag.

Torsdagmorgon, och jag har jätteont i magen :( Käkade grädde till våfflorna igår så det är väl anledningen till att jag har så ont idag. Annars ska jag snart göra mig i ordning, ska ta 12:20 bussen in till stan o sen ha körlektion. Jag hoppas att den går bra idag..

Ikväll tänker jag nog inte göra något alls, kanske gå ut o gå om min mage mår bättre.

Puss/m

Bra dag.

Stan med Elin, idag igen :) Vi köpte present åt hennes pojkväns mamma, käkade mat o myste. Sen följde hon med mig till frisören, nu är jag rätt korthårig igen, kort i nacken, långt fram o lugg, vet inte om det riktigt är jag men.. Sen åkte vi hem med 15:15 bussen. Sen åkte jag till banken med mammsen o hon är mycketmycket bra <33

Nu är min storebror här o hälsar på, vi kikar på hockey, färjestad leder med 1-0 efter första perioden, det är skönt just nu i alla fall. Efter matchen ska jag mysa framför grey's o sen typ sova. Imorn ska jag till stan IGEN, ska ha körlektion 14:00, inte sugen men det är bry, måste försöka få de där körkortet taget nångång..

Efter det tänker jag åka hem o typ städa, eller bara må gött. Sen har jag ångest om jag ska dra ut å festa på fredag eller inte, jag är ganska tråkig har jag märkt. Men men, behöver plugga också, inte mys med prov i grafisk kommunikation nästa vecka, vill typ spy på det!

"du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu .."

snart kommer emma hem, det ska bli så skönt att träffa henne på måndag :)

puss/m

Sol :)

Igår var jag i stan o fixade en körlektion, käkade sedan med Elin o Linnéa o sen gick vi på stan en sväng, dock åkte Linnéa hem efter nån timma. Jag köpte ett par skor o ett par örhängen, hihi. Sen körde jag bil hem. På kvällen hade jag o elin megamys o dippa grönsaker o mådde gött, hihi. Snart ska vi ner till stan igen för hon ska köpa present o efter det ska jag klippa mig :D vet dock inte hur, men det löser sig.

ikväll är det hockey som gäller!! :D:D kom igen nu fbk :)

hoppas att jag får träffa mia imorn efter min körlektion! <3 :)
men nu ska jag göra mig iordning för o kila till kd :)

pussda!

Snö?

Det har snöat som fan :( Alltså den kunde väl kommit vid jul istället för nu? Det är liksom nu man vill ha vår, värme o sol, ingen jäkla snö.

I alla fall ska jag snart duscha, göra mig iordning, käka lite o sen dra in till stan. Ska käka lunch med Elin o Linnéa o sen ska jag gå på stan med Elin :) Ikväll ska hon o ja mysa med dipp o grönsaker, puss på det!

Sitter fortfarande o försöker komma på hur jag ska göra med Elins körlektion på torsdag, om jag ska ta den eller inte.. Men jag borde nästan ta den!:o Men jag har till 14:00 på mig att bestämma hur jag ska göra med den saken :)

puss / m

Måndag.

I can't face the world without you
No matter how I try

 Måndag, jag ska vara med elin tror jag. Om hon nu får sin mat någon gång så hon kan komma hit :) Vi kanske ska åka upp till stugan en sväng, det märks. Ikväll ska jag nog på hockey med pappa, ch o jesper, väldans trevligt.

Annars har jag typ inget roligt att skriva längre, ska försöka ändra på det så fort som möjligt. Men jag är liksom tom på tankar känns det som, eller ja, det är liksom lättare att skriva om man har mycket inom sig som behöver ut, tex när man mår dåligt.  Men jag mår sällan dåligt så det är liksom noll nu.

Jag hoppas på att det serveras käk snart, är ruggigt hungrig nu!

puss / m

Söndag.

Jag saknar dig ibland..
Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du.

Du öppnade dörrar jag inte visste fanns..

Underbara söndag.

För en gångs skull tycker jag om en söndag.
Jag började min dag med en 45 minuters promenad, det var så jäkla skönt! Lite småkallt men ändå sol, så det kan ju inte bli bättre. Snart ska jag hoppa in i duschen o sen göra mig i ordning, försöka få ordning på mitt hår :o jag gjorde blonda slingor igår o det blev väldigt väldigt ljust!! :O hehe ;b bättre än innan iaf.

Kanske ska åka upp till stugan senare :) mysigt, tihi!

alltså, min mamma är bäst!
puss/m

Jag är glad.

Nu är jag mycketmycket glad :D Sportnörden som jag är har kikat på ishockey under kvällen, färjestad-frölunda o kan det bli bättre när färjestad vann med 3-1?:D - neeeej!
Så nu är jag alltså en aning glad, muha. de är liksom typ puss på micke johansson o jonas gustavsson :D wie.
Nu snart ska jag lägga mig i soffan o njuta av att jag är hemma själv, gr!

pussda, för jag är glad nu!

hihi.

min dag har liksom gått jättefort idag.
jag tog min promenad o jag gjorde mina benövningar när jag kom hem. sedan blev det dusch plus hårinpackning o ansiktsmask, mumma! sen skar jag massa grönsaker till kvällens mat o sen var klockan helt plötsligt fyra..
Då kom mamma o pappa hem o jag gick o gjode mig iordning ist. Sen kom det folk vid 19:00 o vi käka tacos o jag drack faktiskt cider o en äcklig tequila, sen gick jag till elin..

vi slappa i soffan o kollade på let´s dance, karlpetter åkte ut :o iofs är han väl inte nå vidare bra på att dansa, men men. nu ligger jag i min säng o slappar, lyssnar på när min bror o putte spelar guitar hero, jag vill sova men mindre lätt..

imorn ska jag o elin ut o gå 5 km, duktiga är vi. sen hoppas jag att hon kommer till mig på kvällen o slappar, hii..

lov är mums, puss på det!
annars e du gosig.

Långfredag.

Idag är jag hemma själv, min familj är uppe i stugan o fixar med massa folk o jag orkade såklart inte följa med. Istället ska jag göra tacos o fixa massa tills de andra kommer hem, eftersom alla kommer hit ikväll. Annars vaknade jag vid halv elva idag och det var jätteskönt :) Sen har jag käkat frukost o kollat på tv och om typ 15 minuter ska jag gå ut o gå en sväng, mycket skönt!

ihi, nu ska jag göra mig iordning för o gå ut o röra på mig :)

Sista dagen..

Torsdag morgon och idag är det sista skoldagen innan lovet, puss på det. För det första har jag sovit rågött inatt, somnade vid 10 o gick upp för typ 30 minuter sen, känner mig lagomt utvilad. Nu väntar jag på duschen så jag kan göra mig iordning innan skolan, pappsen är ledig o ska köra mig, han är snäll. Dock är den här dagen mindre skoj, börjar med mattediagnos o den kommer gå åt skogen o sen i eftermiddag har vi redovisning på vårt projekt som vi jobbat med de senaste 3 veckorna, soft har det vare. Men jag skulle gärna ha lov just precis nu.

Efter skolan ska jag kanske köra bil hem om mamma orkar vänta, annars blire buss o sen ut o röra på sig när jag kommit hem. Jag har blivit så duktig nu alltså, men det är liksom nu jävlar, de ska hända nått, ungefär..

men men, dusch blir.

hörsda!

Soligt.

Det är onsdag, en dag kvar i skolan innan det blir påsklov, gud så jag längtar! Dock har jag en mattediagnos och en redovisning framför mig, men det ska jag minsann fixa o det finns inget bättre med lite press såhär sista dagen så man kan njuta efter allt imorgon när skolan slutat. På fredag tror jag hela "tjocka" släkten ska upp till vår sommarstuga och greja, jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra, följa med eller inte alltså. Har fortfarande en stund på mig att bestämma det hela..

Idag slutade jag vid cirka 13:30 så jag åkte hem 13:45 o har sedan dess ätit o slappat i soffan, snart ska jag ut en sväng i solen och röra på mig. Dock har jag försökt att komma ut i en timma nu, men jag har tvingat mig själv att gå o byta om så fort jag skrivit klart här. Ska bara lyssna klart på en låt o fylla på lite ny musik på min mobil.

Puss på fint väder!

Snö?

Jag blev helt ställd när jag tittade ut genom fönsret i morse. Det var bara helt vitt, djup suck eftersom jag ställt klockan på kvart i nio för att ta en promenad innan skolan, det sket sig. Annars har det blåst o snöat mest hela dagen men nu börjar solen titta fram lite grann i alla fall. Det var en hur härlig dag som helst i skolan, vi hade bara matte o det gick väl i och för sig som det gick, men ändå. Stefan berättade världens roligaste grej om en kille som hade körlektion, haha.

En kille och hans körlärare var ute och körde och på en äng bredvid syntes ett rådjur och körläraren frågade killen om han såg rådjuret, killen som var naturvetare svarade "ja, men enligt mina beräkningar hinner vi före". Det var nog det roligaste jag hört på riktigt länge :D

Snart tänker jag byta om till mjukisbralls o köra lite benövningar eftersom promenaden är lika med inställd nu, jäkla snö :/ Hade sett fram emot o komma ut men är inte så pigg på allt slask! :/

puss / m

Söndag.

Blä på söndagar, men jag njuter av att jag har sovmorgon o enbart en lektion imorn, puss på det!
Idag tog jag en skön promenad i 45 minuter o den gjorde min dag, lugnt! Sen har jag inte gjort ett skit, som vanligt. Jag är för slö helt enkelt.. Nu är jag hur som helst stentrött o vill sova, men orkar inte gå o göra mig iordning.

Annars e jag rätt tråkig nu för tiden, inget nytt händer o det är liksom samma känsla. tråk på mig eller nått..

bara för det tänker jag göra något annat nu..

Lördag

Jag är hemma, som alla andra lördagar. Men det kanske är som Malin säger, som jag egentligen aldrig tänkt på. Jag är hela tiden trött, jag är så trött att jag inte orkar göra något och tanken har aldrig ens slagit mig. Men det var igår när Malin sa att något i min kropp inte borde stå rätt till, hon själv kom fram till järnbrist och hon sa även tydligt att hon var orolig för mig. Men jag kan inte komma på att jag sover dåligt, så hon kanske har rätt, för jag är faktiskt trött nästan jämt. Både på morgonen och på kvällen, även om jag sovit tillräckligt. Jaja, låt gå eller något..

Idag har det i alla fall inte hänt alls mycket. Vi åkte upp till stugan en sväng, kikade o fikade o sen åkte jag o mamma hem. Vid fyra körde jag hem min bror o sen åkte jag o mamma till bergvik en stund. Kvällen har spenderats hemma, jag är som vanligt trött...

Vad som händer imorgon har jag inte kommit fram till ännu, men det löser sig..Gå ut o gå ska jag göra i alla fall.

puss / m

If I could turn back time..

Det är onsdag, det mesta är bara en enda stor röra just nu.
Men det är bara att bita ihop och ta en dag i taget, allting kommer i alla fall att lösa sig igen.
Men just nu är det bara massa tankar som snurrar runt i min skalle och jag kan inte riktigt tänka klart känns det som, men det är en ny dag imorgon så jag hoppas den blir bättre och att det bjuds på lite fint väder! :)

I alla fall har jag varit duktig idag, gick ut och tog en 40 minuters promenad som var helt underbar,
dock regnade det lite men det var skönt att få lite luft o rensa skallen.
Snart blir det soffan tror jag o senare grey's anatomy :) Imorgon har vi sovmorgon, det är SÅ skönt!!

du gör att det är lite enklare att vakna varje morgon, tack! : ) <3

I'll always know
Down in my soul
We really had so far to go
I've given all I have to give,
And now it's time for me to live

puss / m

Måndag

Äntligen är jag hemma igen och nu ligger jag i min säng och mår så gött, dock väldigt trött.

Igår blev det inte riktigt som jag tänkt mig, hade planerat att slappa i soffan o käka hallon sorbet i stort sett hela kvällen. Men vid halv elva fick jag besök istället o det är glad över, skönt att slippa vara själv. Dock blev det inte mycket sömn, vi somnade väl vid 4 eller något o var sjukt trötta när klockan ringde vid 6, dock var jag inte så med i skallen vid den tiden. Jag mådde iaf sjukt dåligt när jag vaknat o efter att jag sagt hejdå till min nattgäst vid 6:30 klev jag in i duschen och vid en 7 slocknade jag i soffan o vaknade strax innan min bror kom hem.
Sedan var det bara att börja göra sig iordning, packa och gå in till stan. Mina väskor vägde typ 100 kg o jag hade så himla ont i mina armar när jag kom till busstationen. Tog 10:40 bussen hem och tillbringade resten av dagen i soffan :) Nu snart ska jag sova och jag kommer nog sova bra, har många timmar att ta igen.

men ändå så är inte allting så bra just nu, är verkligen ledsen för det som hänt.. mja, vill inte ens prata om det, men jag är ledsen, jag kommer sakna dig jättemycket!

puss / m

Söndag

Idag är det min sista kväll med katten o alltså min sista kväll i lägenheten, sen får jag äntligen komma hem till Forshaga igen. Saknar min säng så mycket, har verkligen sovit jättedåligt den här veckan pga katten. Hur som helst så kom jag hit i tisdagskväll och min bror åkte på onsdagkväll. Jesper sov här ända till fredagen o då kom Malin hit istället :) Mötte henne vid tåget 15:45 o sen strosade vi på stan en sväng o sedan bar det hem till Herrhagen. Vi gjorde paj o brownies och klämde i oss en chipspåse också, kvällen spenderades i soffan framför let´s dance o robins o sedan en film :) Igår var vi på hockey med pappa, jesper och anton. Färjestad vann mot Brynäs med 5-0, en skitbra match faktiskt! Sedan körde pappa mig till lägenheten och jag började laga mat, kikade lite på melodifestivalen och spelade betapet för att fördriva tiden, sedan kollade jag på hur man blir av med en kille på 10 dagar innan jag somnade  :) Idag kom mamma hit o vi har varit på stan o bergvik o jag har kört bil, gick sjukt bra! :)

Snart blir det andra avenyn o hallon sorbet, gutt! imorn får jag börja röra på fläsket o dra ner på onyttigheterna!:o

puss / m

Orka

Jag är inte trött, jag är inte sugen på skola imorn.
Just nu är jag bara sur o grinig o har jag jätteont i min hals, skön dag.

Blir i alla fall skön med lite ny miljö när jag ska bo hos min bror i några dagar. Gosa med katten blir o bara ligga i soffan o kolla på massa serier o vara lat, fyfan vad skönt.

Nu borde jag gå in till mitt rum o börja plocka fram kläder o annat som ska med till min bror, ska ju trots allt dit imorgonkväll om det blir som vi tänkt oss.

godnatt eller nått, fast jag kommer nog vara sömnlös inatt o mycketmycket trött imorn.... :/

puss / m

Sista dagen på lovet

Idag är det sista dagen på sportlovet och som vanligt har jag inte kommit längre än att käka frukost och tillbringa lite tid vid tvn och datorn. Jag ska snart äta och sedan göra mig iordning, funderade på en promenad förut men jag får se om det orkas med, isåfall en lugn sådan.

Idag ska jag skriva ner allt som ska packas och handlas till denna veckan eftersom jag åker till min bror imorgon. Sedan vid 17:00 ska jag ta bussen ner till stan och gå hem till min bror. Efter det ska jag köra lite bil i Karlstad med mamma o Christoffer.

Nu ska jag försöka fixa till lite mat :)

puss / m

Lördag

Det är lördag, lovet är snart slut och som vanligt har jag inte gjort allt för mycket. Spenderat mest tid hemma och hos tandläkaren (faktiskt). Men jag har träffat Emma o Mia en sväng o det var mys till 100, ni är underbara. Igår var det stan med Malin, Sofie o Lina och sen bio o käk med Malin o Sofie, det var längesen vi sågs allihop så det var jättetrevligt! :)

Idag har jag i stort sett inte gjort något, har vart hängig :( Ont i halsen o huvudet.. Hoppas inte att jag blir sjuk nu, det pallar jag inte. Iaf e jag nöjd att det är ledigt från skolan på måndag :) Dock ska jag kila ner till stan på kvällen o hälsa på min bror o köra bil. Sedan på tisdag eller onsdag ska jag handla med mamma, och från o med tisdag eller onsdag ska jag sova hos broder. På onsdagkväll kilar han till Östersund o kikar på Anna när hon spelar jvm, hoppas det går bra för dem, de börjar spela imorgon tror jag :) Hur som helst ska jag bo hos brorsan o passa Sonny tills på söndag eller måndag, så jag styr Karlstad i några dagar vilket lär bli rätt skönt. På onsdag kommer Emma, Viktoria o Mia och hälsar på mig o fikar lite :) Sen vet jag inte vad jag ska hitta på resten av dagen/kvällen, Christoffers tåg går vid 19:00 så jag kanske går o vinkar hej då eller något sånt snällt :) Men men, det spörs.

Nu ska jag nog byta om till något mer bekvämare och lägga mig i soffan eller något.

puss / m