Sjuk?

Vaknade i morse med en otroligt öm hals. Som tur är mår halsen bättre nu men jag mår piss. Och idag har jag inte fått någon nytta gjord heller. Skulle plugga men det har jag självklart inte gjort. Inte ovanligt. Men i morgon måste jag få något gjort. Ska iväg på 20-års kalas i morgon om jag orkar också, märks hur det blir.

Ska se på film nu eller något, orkar inte sitta uppe.

...

Påkörd grävling.

Igår grillade jag, Malin & lillebrorsan och käkade lite "gott" hah. Senare kom Sofie och efter det Lina & Jenni. Och allra sist kom Häggi, Markus, Victor & Jesper. Sen drog vi ut och åkte bil en sväng. Efter en stunds åkande körde vi ner folk till stan. Och på vägen ner såg vi i Häggi's bil en död grävling, några minuter senare ringde Jesper och sa att han hade kört på en grävling, haha. Kan inte vart någon dålig smäll inte ;P Men så äre. Vid ett eller något kom jag hem och sov. Idag har jag lagat mat och städat lite i köket. Mamma och pappa kommer hem idag så Jesper & jag ska grilla fläskfilé till dem :) också kommer storebror och Anna och käkar, blir nog en trevlig kväll.

Michaela

Meningslösa torsdag.

Är som vanligt trött, vet inte vad jag ska göra åt det. Men långhelg snart och jag ska sova ut varenda morgon och försöka ta tag i matten, den skall snart göras. Snacka om lilla ångesten! I alla fall har det varit en ganska meningslös dag idag, tyvärr. Mentorstid vid 9:10, Liliann pratade om nationella provet som är nästa torsdag och fredrik kom med den glada nyheten att mediekunskapen var inställd för att han skulle på skolforum, så där stod vid halv nio utan lektion förens klockan 12, jippie i mitt fall. Jag och Sofie gick i alla fall bort till idrottshallen och kikade på linjerna, inte kul alls. Sen åkte hon, jag och Erika in och käkade mat och kikade i affärer innan det bar tillbaka till skolan för att lyssna på ett jobbigt föredrag om avfall typ. Sen engelska och svenska där vi knappt gjorde något, men men.. sånna här dagar inträffar.

Har även pratat med pappa nu från Barcelona, dom har det göttit där nere. fuuuusk! Hatar er ibland ;)

Förövrigt ska jag förutom matten skriva klart min novell och börja på min muntliga presentation, har kommit fram till att jag ska prata om lungcancer. och sedan ska jag börja på mediekunskapsuppgiften. Vore skönt att få lite ur världen om man säger så.

Michaela

Onsdag.

Ja nu har mer än halva skolveckan gått, väldigt skönt. Mia sov hos mig inatt så det blev inte många timmars sömn så i morse var vi ganska trötta och jag är det fortfarande, så snart blir det sängen. Slutade skolan vid ett idag, väldigt gött. Sen hem och slappa och sen började det. Skulle handla med Anna, min brors tjej. Sen skulle vi laga massa mat, grilla och grejer. Fanns ingen tändvätska så fick cykla iväg och köpa det också, sen tillslut fick vi äta mat. Och sen har jag kikat på TV fram till nu, är så himla trött så ska verkligen sova vilken minut som helst. Morgondagen är inte värst jobbig vad jag tror..

Michaela

Mia är hääär.

Sitter här hemma med Mia och "pluggar" vi skall skriva en dikt på minst 2000 ord med blanksteg tills i morgon som ska innehålla orden helvete, uppmärksam och cykel. Undrar hur vi ska lösa det. I alla fall har vi varit i skolan idag och bland annat sett Bengt Alsterlind, weio. haha. Sen när vi kom hem lagade vi mat och sedan blev det film, då jag dock somnade. För att hålla sig vaken drack vi kaffe och sedan tog vi en promenad och käka glass plus att vi gick till kyrkogården och tände ljus för morfar, är 17 månader idag, saknar dig verkligen.

I morgon är det kort dag & det är skönt. Ska hem och plugga sedan grilla med bröderna och Anna :) Om vädret tillåter det hela förstås.

Michaela

Måndag.

Jag känner en viss lättnad. Mitt reportage hann klart i tid och det kändes som det blev ganska bra. Vi fikade och mös på textkommunikationen idag :) Mp1b är soeta. <3 Nu har jag försökt förstå mig på matten vilket inte går värst bra, undrar verkligen om jag kommer klara det här. Borde göra det men a. Ska iaf glo i matteboken nu en stund i hopp om att lära mig lite. Sen får jag hårdjobba matte fram till NP. Aja. I morgon ska jag i alla fall mysa med Mia :) Min älskling hon <3

Så äre.
<3

Michaela

Lördag.

Lördagkväll, typ. Och jag är inte med i huvudet för fem öre idag. Har bara virrat omkring hemma och inte gjort någonting, fett meningslös dag om jag säger så. Men i morgon måste jag ta tag i pluggandet, dock orkar jag verkligen inte. Fast det är verkligen inte långt kvar nu, typ 8 veckor eller något, sen är första året på gymnasiet avklarat och sen är det bara två år kvar, som jag antar kommer bli roligare än ettan (y) Grafisk kommunikation och textkommunikation :)

Gårdagen var helt okej :) mys hos malin med Robin, Markus, Victor, Häggi, Timmy & Krause :)

Michaela

Jag är glad.

Dagen har över förväntan kännts väldigt bra. Först gjorde jag uppsatsdelen i engelska NP, gick bra tror jag, det enda jag oroar mig för är att jag höll mig till ämnet. Men det löser sig. Sen fick vi reda på att vi var klara med Datakunskap A så numera slutar vi 14:05 på fredagar, sköööönt!

Men får erkänna att man saknar Mia två skoldagar i rad, buuh på dig säger jag. Men jag gillar dig ändå som tur är. :D

Men jag borde städa mitt rum nu snart för jag ska leka med Robin sen och man vet aldrig ifall han kommer hit och har lust att besöka mitt rum, dock har han suttit inne där förut när det sett ut som ett rent helvete, stackarn.

Lägg armarna runt mig slit ut vad jag har
Gräv i det dunkla med sök inga svar
För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad av

Allt jag ser, allt jag hör
Är din röst, din blick, ditt skratt
Du har ögon som berusar en natt
Så jag väntar, jag väntar
Om tiden vill ifatt

LARS WINNERBÄCK ÄR KUNG! GRR!

Michaela

Torsdag morgon.

Sitter hemma nu och väntar på nästa buss, missade den andra ganska precis, åhnej. Så kommer få sitta hemma och vänta till 11:30 och allt detta beror på tandläkarbesöket som jag gjort. Var ett tag sedan sist, höh. Tänkte i alla fall vara duktig och försöka skriva på min novell, vore skönt att få det mesta gjort. Ska ju lämna in min första version av den idag. Men det är skönt för jag kommer bara ha två lektioner idag, engelska och svenska. I morgon är det dock NP i engelska, uppsatsen. Vill inte typ. Aja, ska vara duktig nu.

Michaela

Om tiden vill ifatt.

Tisdag, javisst. Idag slutade jag exakt 16:00, nästan i alla fall. Jävligt tråkigt i alla fall. Försökte börja på mitt reportage om Robert, men det gick inge vidare. Får inte till det helt enkelt, får skriva järnet i morgon. Annars kom jag hem kring fem och sedan har jag vart och käkat tårta hos min kusin. Nu är jag är, oroligt trött och ska inom kort skriva ner några ord om vad som måste göras, lagomt nödvändigt faktiskt. I morgon slutar vi 13:00, jag klagar inte någonstans. mumma typ.

Jag är så knäpp, amagad typ.. haha.
Men jag lovar er att jag typ kommer leva jääävligt länge. Så som jag skrattar i alla fall. Fan va bra. Jag måste sluta svära för den delen, jag svär faktiskt väldigt mycket. Mamma gillar det inte, nepp.

Men jaja, är bara för övertrött för detta. Men ska bara nämna att jag i tvåan skall fokusera på inriktningen Grafisk kommunikation, vilket jag tror ska bli jävligt skoj. Sedan har jag valt till Engelska B, Matte B & Textkommunikation A, tror att jag kommer ha nytt av textkommunikationen, har redan lärt mig en hel del av det, ska snart lära mig mer alltså.

Michaela - ta en dag i taget.

Tillbaka i skolan.

Nu är man tillbaka i skolan igen. Det kändes jobbigt att gå upp i morse, men upp kom jag till slut. Hade matte en timma i morse. Sen var det textkommunikation mellan 10:00-16:00. Vi jobbade på lagom hårt i alla fall, gick igenom reportage och sen började vi på det sista vi skall göra, ett personporträtt. Jag ska göra mitt reportage om Robert, hoppas på det bästa. Har dock inte orkat skriva ner hela min intervju från telefonen än, gör det i morgon.

Men det är skönt, för solen skiner. Och jag får vara med underbara människor större delen av dagen, det är bra i alla fall. Jag drar nog till Mia, min lortMia och käkar lite kakor i morgon, eller så åker jag till kusinvitamin, firar honom och käkar kakor. jag är... typ, tjock! haha.

Jag ska pallra mig mot sängen snart. Har dock läst ut min braiga bok, på tre dagar..suck säger jag. Menmen, tecken på att den vara bra i alla fall. ;)

Mia&Emma ger energi för en hel evighet, det ni! ;) <3

Michaela

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Det är väl typ världens sötaste film? Har ni inte sett den så se den :)
Jag har i alla fall sett den idag för typ hundrade gången.

"Den finaste kärleken är den som väcker själen och tar fram det bästa i oss.
 Den som startar en eld i våra hjärtan och ger oss frid."


Jag åker till Stockholm i morgon, ska bli jävligt gött faktiskt. Behöver komma bort en stund.
Hoppas helgen blir lyckad och att jag kan ladda inför skolan på måndag, ånej, jag vill inte :|
Sen är det NP i engelska nästa fredag i aulan, ja men va kul typ :| aja, jag ska packa.

Michaela.