Tisdag.

ibland så känns det som att det inte spelar någon roll om jag inte får leva en dag till i det här livet,
bara jag får träffa mamma

Jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska bete mig eller vad som känns rätt eller fel för dig. Jag vill kunna säga vad som helst för att få dig minsta glad, men jag är så rädd att det jag säger blir fel...
Jag vet att du varje dag får börja om din sorg, som om du är på noll. Jag vet att dina kvällar, nätter och morgnar är jobbiga. Men jag vet också att du blir mer och mer stark för varje dag som går, även om det känns som om du för var dag vill avsluta här, stanna och kliva av...
Jag känner mig så hjälplös, jag vill ge dig allt just nu bara för att få dig att må bra. Men jag vet att det inte skulle spela någon roll, du har en önskan o ingen människa kan ge dig det...
Men vad som händer, vart du än är och vad du än känner så finns jag alltid här. Jag älskar dig så mycket och det här är en av de jobbigaste saker som inträffat i mitt liv.. Att se dig ledsen är det allra värsta jag vet...

Jag vill bara säga det att det är så sjukt orättvist att de som minst behöver det ska bli drabbade av sånna här saker. Man ska ta vara på det man har och tänka till en extra gång på det som finns i ens närhet, det finns nästan alltid någon som har det värre.

m.j

Söndag

Det är söndag och söndag är lika med ångest, fy fan.
Jag har massor att göra egentligen men ändå ligger jag bara i min säng o slappar järnet. Har i alla fall fått en del gjort idag. Tränade lite engelska imorse och sedan åkte jag och mamma och hämtade mormor och jag fick köra bil till och från sommarstugan. Sedan när jag kom hem gjorde jag en intervju med mormor och snart ska jag börja läsa klart min engelskabok som ska vara klar imorgon. Jag antar att jag hinner men det är så sjukt drygt.

O sen är jag på så dåligt humör så jag inte vet vart jag ska ta vägen, och jag vet inte varför? :o
Jag blir så trött på mig själv nu.. men jag antar att det säkert känns bättre imorgon eller om någon dag.

Inser hur mycket jag saknar en del människor också :(
fyfan vad jobbigt det blir ibland..

ska nog täppa upp ett bad med lite papayaskum o läsa bok nu.. inget bättre för mig.

byebye..

Mina tankar idag..

Tänkt en stund just nu, ikväll...
Jag saknar verkligen den människa som jag var med en viss person, jag saknar den sanna lyckan och känslan av att vara älskad av någon som älskade mig även fast personen visste allt om mig, även om mina svagheter tog över älskade denna människa mig lika mycket ändå.. och jag saknar det så nu.
Jag behöver någon som älskar mig för den jag är och för den jag kan vara. Det känns som om jag har så mycket inom mig som bara behöver komma ut..
Hur som helst, känslan av att vara två, känslan av att veta att någon sitter och tänker på mig precis lika mycket som jag tänker på den personen... Jag har haft den känslan, men har nästan glömt bort hur den känns. Men jag kanske ska sluta tänka på det här nu. Jag har mycket som ingen annan har ändå och det enda jobbiga i mitt liv för tillfället är skolan.. Men men..

jag tänker nog sova snart.. underbart :)

Jag behöver dig!

Onsdag.

Ligger i min säng nu och är fruktansvärt trött. Var uppe redan klockan 6:00 imorse för att hinna iväg till min körlektion 7:30. Den gick hur fint som helst och idag har jag bokat halkbana som snart blir av. Sedan ska jag bara orka boka teorin också, är nog tid att göra det snart så jag får den gjord. Om man säger såhär så är nog körkortet det enda som snurrar runt i min skalle. Jag ska ha det, snart också!

Hur som helst gick skoldagen helt okej, slutade efter tolv någon gång och åkte in till stan för att möta Elin och Linn. Sedan åkte vi hem till mig, bestämde oss för att baka o gick till centrum, Först till banken för att hämta ut mitt leg o sedan till ica för att handla lite annat gott. Dock lämnade Linn oss när vi kommit tillbaka till mig så Elin o jag bakade en äppelpaj som vi åt med vaniljvisp, underbart gott. Inte nog med det, vi tittade på The Notebook också, den bästa filmen någonsin :) hihi.

Imorgon blir det skolan, textkommunikation på morgonen, då ska jag ringa Anna, eftersom jag inte hunnit det idag, eller jo, när jag väl hade tid spelade hon curlingmatch så ringer imorgon när jag har min lektion. Ska även göra klart mina frågor till intervjun också. Sedan är det svenska hela eftermiddagen och sedan hem och slappa resten av kvällen. På lördag ska jag mysa med Elin hela dagen tror jag :) Måste få lite plugg gjort också.

Men nu ska jag stänga av datorn och sova :) gå upp 6:30 är inte det bästa jag vet om man säger så.

God natt :)

Det är en snöig onsdag idag, livat.

Heath Ledger
r.i.p

Kan ju börja så i vilket fall..
& sen kan jag nämna att det snöar som fan :(

Var i skolan idag för första gången sen i torsdagsmorse. Var inte direkt mycket att hänga i granen om man säger så. Jag började förbereda min intervju med Anna och sen hjälpte jag mina kära vänner om läser foto a med en bild de skulle ha. Sedan var det underbart att kunna ta 11:20 bussen hem :) Så nu är jag hemma o gosar, hihi. Ska göra köttfärssås o sen ska jag gå upp till centrum o möta Elin, sen ska vi till banken en sväng. Och ikväll kommer pappa hem med våran nya bil :D:D Sen blir det nog plugga också, så tråkigt äre. Men måste göras dock...


If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

Tisdag.

Det är tisdag, fortfarande sjuk.. Vet inte vad jag dragit på mig, men mår iaf piss. Men imorgon ska jag ändå åka iväg till skolan, dock har vi text hela dagen vilket inte glädjer mig direkt. Sedan blir det nog iväg och träna teori med Linnéa. Annars har jag pluggat idag och varit lite duktig, ska snart fortsätta innan jag ska lägga mig i soffan för resten av dagen! Och jag hoppas att jag mår mycketmycket bättre imorgon när jag vaknar. Btw ska pappsen hämta våran nya bil imorgon, så det är bara o säga hejdå till den "gamla" bmwn da, höhö. På tal om bil osv, så är väl inte mitt körkort så jättelångt bort ur sikte :) Går finfint med det mesta nu, bara smågrejer som ska justeras annars går det prima. Det gör mig glader :) höhö. Ska bara orka ta tag i teorin också.


mammsi, <3
jag älskar dig ja :)

I've not always been the best friend for you.

Jag sitter hemma o är sjuk :( värt.
men imorn ska jag vara med lina o på söndag ska jag va med elin :)
också blir det ikea med mammsen o övningskörning! :)

jag är så glad att du är en del av mitt liv igen :)
det är inte förrän nu som jag inser hur tomt de har varit utan dig o hur mycket jag egentligen har behövt dig. Men jag vet att den här tiden har gjort oss starkare o jag är glad att vi tog en paus så vi slapp massa bråk. Jag hade aldrig klarat av de här om det hade varit slutet. Men vi är tillbaka o det ska bli bättre än nånsin hoppas jag! :)

kanske blir ut en sväng sen :) hoppas det iaf, orka sitta hemma.

Dagen efter den stora dagen

Nu är jag 18 år :) Firade dagen igår med att jag blev väckt av mamma o lillebror och fick massa småsaker eftersom min födelsedagspresent var att de betalar mitt körkort :) Sedan kom pappa tillbaka o min storebror kom hit fast de åkte upp till stugan med en gång. Sedan kom mormor hit o firade mig o ja fick massa fina paket :) Sen var jag o mamma hemma själva typ hela dagen. Vi kikade på Anna's jsm final o käka nudlar :) de vann :D:D:D så grattis till dem :) sen kom de andra hem o sen kom de folk hit o firade mig hela kvällen :) trevlig 18-års dag :)

idag ska jag plugga lite o förbereda min redovisning som är imorgon. Sen ska jag nog åka med upp en sväng till stugan och om det hinns med ska jag vara med Lina :)

imorn börjar skolan :(:(

Nytt år

Ett nytt år med nya möjligheter.

Mitt firande av nyår var bäst, Mia's vänner är hur underara som helst :) hihi.
Orkar inte gå in på några detaljer om kvällen, bara att jag la mig 6 o åkte 2 timmar buss bakfull o trött hem, usch!
Jaja, igår var jag i stan en sväng o köpte lite grejs. Sen var jag med Lina som jag säkert inte träffat och umgåtts med på flera år? :o helt otroligt att de gått så lång tid när vi annars suttit som fastklistrade. Hur som helst va de skitkul o träffa henne :) Pratade om allt mellan himmel o jord som är så lätt o göra med henne för man vet att det alltid stannar där :)

Idag ska jag städa o hjälpa mamma o i eftermiddag kommer Malin, Lina o Sofie hit så ska vi laga mat o mysa :) Fläskfilé o hasselbackspotatis står på menyn, hoppas det blir gott :) hihi. Mitt humör är på topp idag :D:D

Imorn blir jag 18 år också, vet faktiskt inte hur dagen ser ut än :) Men eftersom jag firas av brudarna idag så är det antingen släkt som kommer på eftermidagen o sen blir det restaurang med familjen Eller så kommer mormor på ettermiddagen o häggboms på kvällen.. Så det märks, höhö. Blir det ingen restaurang i morgon blir den nästa helg tror jag :)

JAG ÄR GLAD!! :D