Körlektion.

Idag har det hänt det ena och andra. För det första tog jag bussen ner till stan för att äta lunch med min pappa och storebror, vilket var väldigt mysigt. Sedan gick vi tillbaka till deras jobb och jag letade efter en huvudvärkstablett ifall jag skulle få spänningshuvudvärk efter körlektionen. Sedan körde min bror bort mig till körskolan.
Jag tror det var de mest nervösa tillfället jag varit i, men det gick tillslut. Vi åkte ut till typ hamnen och körde och det gick fint för sedan drog han upp mig till Herrhagen bland alla miljoner korsningar, men det fixade jag också och jag har aldrig fixat o starta i uppförsbackar så bra som jag gjorde idag :) Lektionen gick i alla all väldigt fort och det var så himla nyttigt att köra med någon som verkligen kan. Kan lova att jag var lättad efteråt.

När jag kommit in till stan mötte jag helt plötsligt Mia, som var helt oväntat och det var verkligen så trevligt :) Pratade med henne en stund innan jag fick gå iväg till frisören. Påväg dit så hittar jag en hundring som förgyllde min dag ännu mer, borde köpt en lott (a) Jag har i alla fall klippt av mitt hår en bra bit nu, mer än 1 dm kan jag tro :o Känns väldigt tomt, men det behövdes. Efter det åkte mamma och jag iväg till ikea och biltema och sedan körde jag bil hem och kvällen har tillbringats med min underbara vän Oskar :)

I morgon ska jag börja rensa ur mitt rum inför "renoveringen" sedan ska jag ner till praktiken och fixa det sista så har jag det ur vägen sen. Känns som jag dock fått höstlov nu eftersom det är första gången på flera dagar som jag verkligen slappnar av.

Jag tänker hur som helst tillbringa resten av kvällen vid tvn kan jag tro och sedan sova så underbart inatt :)

Tisdag.

Idag har jag och Malin varit ute och gått i skogen igen :) I ungefär 1 timma och 30 minuter var vi ute och rörde på oss. Var väldigt skönt eftersom solen sken och det var en perfekt temperatur. Annars har jag inte gjort mycket idag, tiden har bara flugit iväg känns det som och i morgon blir det Karlstad hela dagen. Först körlektion som jag är väldigt nervös inför och sedan ska jag klippa mig.

Nu hade jag tänkt att städa undan lite i mitt rum för det hinner jag antagligen inte i morgon och på torsdag ska jag börja rensa ur och på fredag ska vi börja riva tapeter om det blir som vi sagt. Ska bli så underbart att få göra om :) Dock kommer jag sakna att få sova i min säng.

: )

Måndag.

Idag har det varit en såndär jätteskön slappdag. Jag har legat i soffan i stort sett hela dagen, varit så gött. Iofs har jag varit till banken en sväng å fixat något till mitt bankkort å sen öppnat ett nytt sparkonto, så nu ska jag sköta allt mellan de här kontona själv, flytta över pengar å så. Då kanske jag skulle lyckas spara till något som jag vill ha, funderar på att föra över pengar dit varje månad, låter väldigt lockande.
Annars kommer det inte hända mycket mera idag, ska äta lite mat med familjen och sen kan det nog bli en skön promenad å rensa skallen lite.

It's true.. I was made for you.
älskar låten...

<3

Skogspromenad.

Efter att ha proppat i sig så mycket onödigt som man bara orkade igår bestämde jag och Malin för att ta en LÅNG promenad idag. Den blev lång, runt 1 timma och 30 minuter i alla fall. Dock blev inte promenaden som Malin tänkt sig. Vi gick både vilse och stigen åt fel håll innan vi insåg att vi redan varit där en gång, sen gick vi hem. Och senare kom hon och Lina hit och kollade på Grey's Anatomy reprisen och sen gick vi upp till Grossbolshallen och kollade när Malin's bror spelade handboll. Och nu sitter jag här med en huvudvärk som är enorm, blir huvudvärks tablett och soffan snart.
Så himla underbart att det är lov och man kan få vila upp sig och sova ut. Fast imorgon ska jag ut på en morgonpromenad och sedan ska jag åka ner till min praktik och fixa lite saker. Och på onsdag ska jag ha min första körlektion som jag redan är nervös för och efter det ska jag äntligen klippa mitt hår. Det här är det enda jag har planerat på mitt lov. Jag har sagt att jag ska göra jättemycket men som vanligt kommer jag väl bara göra hälften, om ens det.

Har haft en underbar helg :)

Tankar.

Sitter och funderar, som jag ständigt gör så fort det blir kväll. Finns så mycket i mitt huvud idag, jag är förvirrad. Men ändå så ler jag... Fast jag trodde aldrig jag skulle kunna hata dig så mycket...

Vill bara vända mig till personer som finns i min närhet, som alltid ställer upp. Just nu så vill jag inget hellre än att säga att Oskar är guld värd, han är en av mina bästa vänner och jag är så fruktansvärt glad för att du finns. För att du bryr dig på det sättet du gör, för att du finns här å gör så mycket för att jag ska orka ta mig vidare. Alla borde ha en som dig i sin närhet, jag önskar jag kunde förklara hur mycket jag uppskattar din vänskap. Men framför allt så kan jag säga att du är den ENDA killen som jag känner som har så mycket bra saker i skallen. Du är unik! Tack för att du ALLITD finns här och stöttar, jag finns ALLTID här för dig också.

<3

Lång väg hem.

Antar att jag börjar bli sjuk och det är mindre kul.
Imorgon tänker jag njuta av en sovmorgon och inte göra ett skit, ska bli skönt.

Finns egentligen inget intressant att skriva, önskar jag hade massa tankar i mitt huvud som bara behövde komma ut. Men idag är allt så perfekt o jag har inget som behövs komma ut ur huvudet. Kan bara nämna att jag saknar Mia & Emma väldigt mycket, saknar deras sätt att ge mig all den glädjen de ger å alla goda skratt som de ständigt bjuder på. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er, ni är min energi. Vet jag att jag har er klarar jag allt, på något sätt.
Annars dunkar jag Lars Winnerbäck för fullt, han är kungen, mer behöver jag inte säga :)

En söndag.

En helt vanlig söndag, men för ovanlighetens skull har jag städat mitt rum fruktansvärt ordentligt idag och sedan har jag tagit en 45 minuters promenad med min storebror. Den satt väldigt fint. Inte alla som har en så bra bror som jag, han är den bästa.

Annars så saknar jag dig något så otroligt.. Jag önskar jag hade kraft att orka stanna kvar, men jag kan inte. Jag känner mig kluven, behöver stabilitet å trygghet. Jag finner inte det hos dig.. Men så som jag tycker om dig, det finns inte ord.

I need you like a heart needs a beat

Söndag.

Tråkig helg. Skulle åkt till Mia, men det sket sig :(
I morgon är det andra veckan på praktiken, sjukt tråkigt.

annars ska jag ut å gå alldeles snart, så skönt!
och på tisdag ska jag vara med Oskar :D

Min helande tröst.

Säg åt mig nu. Jag kan inte göra såhär mer, jag kan inte.
Jag måste börja om, igen. Jag hatar dig för det här, hatar att du har tagit allt ifrån mig.
Jag gav allt, jag litade på dig...
Än en gång var jag för snäll, jag måste lära mig sätta gränser och jag måste lära mig ta tag i mina problem.

Jag blir så arg på mig själv....
Ge mig något att se fram emot, ge mig något att glädjas över.
Jag ser ingenting med hösten som är fint, förutom alla de vackra färgerna.
Men allt annat är bara jobbigt.

Vad blir det med allting...
hjälp mig!

Onsdag.

If I don't say this now I will surely break,
as I'm leaving the one I want to take.
My heart has started to separate.



Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back but I know you did



</3

Jag skulle andas i det tomrum som blev över, om du lämnade mig nu..

Fast det var aldrig du som lämnade mig. Det var jag som lämnade dig, för att du än en gång svek mig. Fast du lovat att prata med mig, så gjorde du aldrig det. Du struntade i mig, lät mig fundera, du lät mig bli arg och framför allt gjorde du mig så fruktansvärt ledsen. Du sa en sak, jag föll.. igen. Men du lovade den här gången, och jag gick på det. Hur fan kunde jag tro på dig?

Nu står jag ensam kvar. Tar mig igenom varje dag trots att jag egentligen bara vill gräva ner mig.
Jag trodde jag var stark nog att klara av det här, men du har förstört hela mig. Du har tagit den enda saken jag visste att jag hade, tryggheten. Jag visste att den alltid fanns där, om en sån här sak skulle hända. Men du tog den ifrån mig, och nu är jag mer ensam än någonsin. Har du ett svar på hur jag ska orka det här?
Jag trodde på dig hela tiden, och nu faller jag isär.. sakta men säkert. Och du bara står där, låter våra problem stå olösta. Men jag tänker inte låta dig komma nära mitt liv igen, du hade din chans men du tog den aldrig.

Jag erkänner, jag har tappat greppet om mig själv. Jag är på ruta 1, jag måste börja om.
Men varför blir jag förvånad?
Det här händer alltid mig. Känns som jag är utvald till att misslyckas med allt i livet. För är det en sak som sätter käppar i hjulet så förstörs allt. Jag faller isär, jag gör det..
Men ändå slutar jag aldrig tänka på: Vad vore livet utan lidande? Livet vore inte ett skit, när skulle jag annars ha chansen att njuta av lyckan när den väl är här? Det är det enda som stärker mig.

Bakom molnen döljer sig allt ljus.
Jag ska bara orka stå ut till den dagen.