2006

Kände att det var dags å skriva lite om hur året har varit. Finns mycket men ska se hur mycket jag minns.

Minns till en början att året började ganska bra, födelsedag 5 januari och Ominne 6-8 januari. Efter det flöt skolan och allt omkring på som vanligt. I mitten av februari var det dags för niornas show som gick bra. Sen fortsatte allt precis som vanligt och helt plötsligt skulle man ta farväl av klasskompisarna. Vi hade det verkligen skoj den sista terminen och avslutningen var jättebra.

Direkt efter att sommarlovet började var det dags för jobb i 3 veckor. Planera och genomföra fotbollsskola. Något som är bland det roligaste jag gjort, barn ger en verkligen den bästa energin. Det var 3 lyckade veckor som gick jättesnabbt.

Den 10 juli startade våran 16 dagar långa resa ut i Europa. Danmark, Tyskland, Österrike, Alperna, Italien, Venedig, Sol, Bad, Slovenien, Tjeckien och massa fler underbara platser. 16 dagar som jag inte direkt kommer glömma, kommer särskilt inte glömma saknaden hem. Trodde jag skulle dö de sista dagarna. Men väl hemma var det mer än underbart.

Sommaren fortsatte med sol och bad. Sen var det dags för oss att börja gymnasiet. Säga hej då till Malin, som jag känt och bott granne med hela mitt liv. Kändes inte jättekul att bara se henne åka iväg ifrån oss. Men Sunne är ju trots allt inte allt för långt bort :) Sofie och jag började på älvkullen och har hamnat i en alldeles underbar klass :) Det har verkligen varit skoj å träffa alla nya. Hunnit med klassfest och BodaBorg också, riktigt skoj.

Hösten och den såkallade "vintern" har varit som vanligt. Massa skoj med Elin har det varit bland annat.

Nu väntas ett lyckat år till, för mitt 2006 kunde nästan inte bli bättre. Efter allt som hände 2005 har jag rest mig, jag har hittat tillbaka till mig själv och funnit glädjen och tryggheten. Skönt att veta vart jag har mig själv. För jag trodde jag totalt tappat bort mig själv när verkligheten stod där framför mig. När jag förstod hur svag jag var.

Har varit utan morfar i 13 månader nu, saknar dig verkligen. Kan inte förstå att du är borta, kan verkligen inte. Hur mycket man än försöker inse saker som det här, så går det inte.

Till sist vill jag bara ge Elin och Mia en liten rad. Bara för att de stöttar å gör mig glad 24/7, tack för allt! <3

Juldagen.

Julafton igår som jag firade hos mormor som vanligt med mina kusiner. God mat och julklappar. Idag har jag varit med Elin, vi har nog varit ute och gått i cirka 3 timmar totalt, jättemysigt. Sen har vi kikat igenom skolkatalogen och tagit kort.
Imorgon blir det stan med henne, kommer nog bli härligt. Sen kanske träna lite på SE på kvällen, vore trevligt å komma igång snart igen.

Elin är lite bättre än alla andra! :)

Michaela



elin å ja