Äntligen helg

Ja, nu är det fredag vilket innebär att det är helg. Jag klagar inte ett dugg för jag har varit så otroligt trött denna vecka. Idag har det inte hänt mycket mer än att det var skola till tre, sedan hann jag köpa på mig lite på H&M och sen åkte jag ut till mammas jobb innan vi åkte hem. Och nu sitter jag hemma och har nyss pluggat lite biologi, har storebror och Sofia på besök så det har blivit god mat ikväll vill jag lova. Senare när de ska åka hem åker jag med och sover hos Johan :) Blir fjärde natten i rad som jag sover där, men sover faktiskt mycketmycket bättre bredvid honom och jag vill verkligen få en sovmorgon tillsammans med honom. Har ju liksom fått gått upp i tid de senaste dagarna, imorgon kan vi dra oss hur länge som helst, skönt :)

Onsdag

Idag känner jag att jag att det var svårt att börja med något, jag känner mig tråkig.
I alla fall umgicks jag med Mia igår, det var jättetrevligt och skoj eftersom det sker så sällan. Men vi hann ändå att gå på stan, käka ute, köpa massa onyttigt, äta massa onyttigt och ha det jädrans trevligt. Sedan gick jag över och sov hos Johan, skulle egentligen sovit hos Mia men eftersom jag varit över och lånat en film hos Johan o kramat lite på honom så kändes det bättre o sova hos honom. Iofs klagade väl inte Mia heller eftersom hon fick sova med Christian då, höhö.

Imorse vid tio planerade vi lite projektarbete hos Mia och sen åkte jag och Emma in till stan o gick där en sväng innan båda åkte hem vid 12 :)
Om en timme ska jag åka till Johan o sova där :) Konstigt nog sover jag så mycket bättre bredvid honom :) Iaf så ska vi mysa med film o massa gott, tror jag iaf.

Annars så har jag o mina projektpolare äntligen fått igång en blogg.
Vi har inte kommit igång med skrivandet ännu men det kommer snart så håll utkik.
Bloggen hittar ni här
http://Thefirstkiss.blogg.se

20:50

Trots dagens datum har det varit en ganska bra dag.
Fick börja den med en underbar sovmorgon och en promenad till bussen, samt en promenad till idrottshallen med Sofie. På historian kunde jag verkligen inte koncentrera mig och hade tankar på annat samtidigt som jag skrattade bort hela lektionstiden. På fotolektionen gick vi igenom produktfotografering och lite photoshop och sen fick vi en fotouppgift där vi ska fota sju bilder till vecka 51, det ska bli riktigt roligt :)
Efter skolan gick jag på stan en sväng med Mia och sedan tog jag 16:05 bussen hem. Var lite komiskt får jag säga, en ambulans körde förbi i ilfart med blåljus och när vi sedan kom en bit bort stod ambulansen vid Preem på Råtorp, funderade inte vidare på det något alls. Men sen när jag kom hem läste jag på nwt.se att ambulansen lyckats krocka med en annan bil. Det tyckte jag va en aning komiskt faktiskt.

Fick även massage av moster förut i typ 45 minuter, det var hur skönt som helst måste jag säga. Tur att det finns sånna möjligheter, känner mig otroligt avslappnad nu måste jag säga.

Tre år

Idag, för tre år sedan lämnade världens bästa människa mig.
Jag gillar inte den här dagen, för sen den 24 november 2005 har ingenting varit sig likt.
Och ingenting kommer någonsin bli detsamma igen.

För tre år sedan hade min morfar varit död i 26 minuter. Och då satt jag hemma tillsammans med min lillebror och hade inte en aning om att det hade hänt. Flera timmar senare, vid tolv tiden när mamma och mormor kom hem fick jag reda på det. Det var det värsta besked jag någonsin fått, samtidigt som det lättade så otroligt i hjärtat. Nu släppte all oro om att det här skulle ske, nu försvann känslan av att min morfar led. Från och med den här dagen slapp han gå med sin smärta och alla sjukdomar. Men för mig och alla de andra som kände honom började kampen mot saknaden. Och det känns som den aldrig försvinner, som om det aldrig blir bättre utan istället blir en aning sämre. För varje dag som går är jag längre och längre ifrån...

Jag glömmer dig aldrig, jag kommer aldrig sluta sakna dig, jag kommer aldrig sluta tänka på dig.
Älskade morfar,
du var den bästa.

Söndag

Vilken underbar helg jag har haft. Igår blev det ju som sagt hockey, efter det åkte vi hem till Forshaga och åt tacopaj och hade det trevligt med min familj. Sedan vid 21:00 någon gång åkte jag och Johan hem till honom, skulle kolla på Hitta Nemo men vart aldrig så utan vi gick och la oss istället :) Sen imorse tog vi en mysig promenad i det soliga och härliga vädret för att köpa frukost på Wallinders. Sen vid halv ett ungefär vad jag dock tvungen att åka hem. Längtar efter honom hur mycket som helst nu.

Eftermiddagen har jag tillbringat i stugan och nu är det tv som gäller resten av kvällen, skönt får jag säga. Imorgon är det skola på eftermiddagen och jag klagar inte över att få sovmorgon en stund.

Denna veckan är det lite fullt upp tror jag, det är rätt gött. Sen märks det hur mycket skola det blir också, min kropp mår en aning bättre nu i alla fall.

Lördag

Idag har det inte hänt allt för mycket, men har faktiskt städat mitt rum och det behövdes. Nu är det jätterent och man kan ser mattan igen (y)
Snart är det dags att dra sig emot Karlstad och hämta upp bror, sofia och min johan :) Sen blir det som sagt hockey i ett fullsatt LLA, kommer bli skoj :) Sen ikväll ska jag nog sova hos mitt gos, det gillar vi!

Fet-fredag

Äntligen helg, eller ja, helg fick jag ju redan igår i och för sig.
Åkte till mitt gos igårkväll och sov där tills idag, kan ju bara säga att det inte finns något bättre än att vakna upp bredvid honom :) Sen var det hur skönt som helst att bara ligga och dra sig länge. Fast åkte vid 10:45 för J skulle till skolan vid 13:00.

Ikväll ska jag ha en riktigt slapparkväll med min familj, ska till och med dricka cola och käka chips. Det är inte likt mig och slå på så stort men har en riktig ta-hand-om-mig-själv-helg den här helgen, känner att jag behöver det.

Imorgon får jag antagligen massage av min moster och sen på eftermiddagen blir det hockey med min familj + johan & sofia.

Torsdag

Nu har jag faktiskt helg, det är verkligen skönt. Och jag var till och med såpass snäll mot mig själv att jag lämnade alla böcker i skolan. Den här helgen tänker jag inte göra ett enda skolarbete, ska bara tänka på mig själv.
I alla fall sov jag hos J i natt, det var lika mysigt som vanligt :) Dock var det inte roligt att gå upp ur en varm säng och en mysig pojkvän vid 07:20 kan jag säga. Åkte till skolan för att ha biologi, började med genetik idag och fick kolla på DNA i fiskspermier, jävligt mysigt! Det stank liksom fisk och var riktigt äckligt.
Vid 13:00 va jag hos tandläkaren, slipade ner mina framtänder så nu ser det faktiskt bra ut :) + att han polerade och borstade med diamantpasta så nu är mina tänder görfina :)

Ikväll ska jag åka till J igen o sova där :) Han är väldigtväldigt bra.
På lördag blire mysa i LLA också för då ska vi på hockey med min familj :)

Onsdag 16:40

Nu har jag precis kommit hem, kan man säga i alla fall. Har fotat till projektet idag, det var skoj men mycket kallt så nu är jag väldigt frusen vill jag lova. Sen var jag hos tandläkaren i typ fem minuter och fick en ny tid till imorgon, då ska jag slipa ner mina framtänder så de blir kortare, lite halvläskigt tycker jag.
Ska duscha, packa, äta och sen åka iväg till J där jag ska sova inatt :) Annars är mitt blodtryck något bättre idag men har fått ledigt från skolan imorgon eftermiddag och på fredag, då ska jag vila mig rejält. Tur att jag har en otroligt förstående mentor säger jag bara.

Onsdag 08:16

Som en väckarklocka. Man kanske känner det hela tiden men när man får det bekräftat på ett papper förstår man. Jag vet inte vad som händer nu, jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska fortsätta. Kunde aldrig tro att det skulle gå så långt. Men jag vet hur som helst att jag verkligen måste ta tag i det här.



I think everything is gonna be alright
Yes, I hope everything is gonna be alright

Tisdag

Nu är det muntliga i svenska b över, aldrig mer kommer jag ha ett nationellt prov. Det känns otroligt underbart måste jag säga. Fast dock mår jag inte bra ändå, det har jag fått reda på idag också. Jag har högt blodtryck vilket inte är så positivt, ska tillbaka och kolla imorgon ifall det sjunkit litegrann. Känns inget vidare, men jag har märkt att min kropp inte mår bra och ett högt blodtryck bevisar att jag haft rätt. Så idag ska jag vila och ta det lugnt resten av dagen. Imorgon åker jag iväg och tar ett blodtryck innan jag åker till till Karlstad för att fota inför projektarbetet och på kvällen ska jag sova hos min goding, det behöver jag verkligen nu.

Annars har jag umgåtts med Mia idag, det var trevligt måste jag säga :)

Skitdag

Det stämmer verkligen att det varit en skitdag idag. Jag vet inte vad det är med mig längre, men jag känner mig så otroligt negativ och irriterad. Kanske beror det på att historialäraren kläcker att vi har ett läxförhör på 90 JÄVLA sidor tills imorgon, vad blir det? Man har inte läxförhör på så många sidor, man har knappt prov på så många sidor. Blir verkligen så otroligt förbannad. Speciellt när man slutar 16:45 och kommer hem halv 6 och sen måste öva inför svenskan imorgon.
Känns nästan som jag gått in i väggen för jag brukar inte må såhär. Jag brukar inte komma hem o känna att jag struntar i något, men jag får ångest så fort jag har något att göra. I och för sig kan det bero på att det har varit press nu i några veckor inför nationella proven och jag blev sjuk mitt i allt, så jag kanske mår bättre imorgon när mitt muntliga är gjort. Kan ju hoppas att det är så i alla fall för nu är det fan i mig inte bra. Vill bara sova o kolla på tv, det är inte bra.. jävla skit säger jag.

Usch, och där avslutar jag för att öva inför svenskan.. Det känns i alla fall rätt bra ändå, önska mig lycka till.
Och puss på mitt gos, jag längtar efter dig!

Förbereder

Nu har jag skrivit klart i stort sett allt som ska vara med på mitt muntliga framförande. Bara småsaker som skall läggas till så senare ikväll ska jag prata inför mamma och ta tid så får jag se ifall jag behöver lägga till eller ta bort. Det känns i alla fall väldigt bra och det jag ska prata om har egentligen en stor betydelse, det har det nog för alla.

Nu ska jag nog sova middag i en timma eller något, blev inte mycket sömn inatt, jag och J kunde aldrig sluta prata :)

Bra helg

Blev en annorlunda kväll igår. Käkade räkor med min familj och pluggade lite svenska och hade planerat en hemmakväll för att ta det lugnt. Men blev inte riktigt som jag tänkt mig, vid 22:00 bestämde jag o J att jag skulle åka till honom så det gjorde jag :) Blev även så att jag spenderade natten där, kunde inte varit bättre. Nu är jag hemma igen och ligger i soffan och kollar på "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry". Längtar efter mitt gos redan nu men ses på onsdag igen som tur är.

Har verkligen varit en bra helg, spenderat den med J och min familj, nästa helg får det bli lite vänner också!

Idag

Idag är det den 15 November.
Idag är det tre år sedan min morfar lades in i respirator.
Idag är det tre år sen min morfar var vaken för sista gången.
Idag hörde jag hans röst för första gången på tre år, när jag kollade på en film från digitalkameran.

Vad kan man säga?
Det är en jobbig period, det känns i kroppen.
Jag saknar dig verkligen. Jag undrar hur allting hade varit om du fortfarande levt.

Lördag

Perfekt dag idag. Blev väckt av mamma vid 9:00 och sedan vid 10:30 åkte vi till Karlstad där vi var till 16:00 någonting. Blev först stan och jag köpte underkläder, smink o en söt sjal och sen käkade vi lunch på kebabhouse. Efter det kikade vi runt lite till innan vi åkte ut till IKEA och köpte värmeljus och sen blev det coop innan vi åkte hem. Ikväll händer inte så mycket, ska träna lite på svenskan och bara ta det lugnt :) Känner att det var längesen som jag kunde ta det lugnt alldeles ensam så det ska bli skönt faktiskt.

Men igår, jobbig skoldag kan jag lova, det enda positiva var att min svenskalärare tar hänsyn till min förkylning under nationella proven, det är skönt eftersom jag inte kunde prestera på bästa sätt. Sedan fick vi i alla fall sluta dagen en kvart tidigare så jag åkte med 16:05 bussen hem och hamnade i soffan med en gång. Käkade mat med mamma o bror + pratade en massa med mamma innan jag åkte till J där jag var hela kvällen :) Han är mysig.

Torsdag

Nu börjar jag äntligen friskna till, tack och lov säger jag. De senaste dagarna har fan varit de värsta på riktigt länge, sådär förkyld har jag nog aldrig riktigt varit. Dock känner jag mig otroligt trött och sliten nu så skönt att helgen börjar närma sig. Och jag kommer börja den på bästa sätt, tillsammans med mitt gos :)
Och lördag ska jag tillbringa på stan tillsammans med min underbara mamma o kvällen blir lugn antar jag, typ plugga på muntliga framförandet som är på tisdag, okej, jag börjar bli lite pirrig faktiskt.

Onsdag

Äntligen är skrivdelen på nationella proven i svenska b avklarat, hur skönt som helst! Dock sitter jag hemma nu och ska försöka skriva något om bokmässan tills imorgon, typ en krönika eller artikel, det går inte framåt kan jag säga. Sitter och är helt still i huvudet och önskar att jag vore bra på det där men nej. Jaja, ska försöka mig på en liten del i alla fall så får vi se hur det går, är otaggad på allting just nu känner jag. Behöver en kick framåt, speciellt nu när jag mår kasst i kroppen.. Kanske skulle stanna hemma imorgon? Det vore något.

Borde kanske samla mina krafter genom att sova middag, är ju hyffsat trött nu.

Glad

Åh vad jag är glad :) Trots np imorgon och två inlämningar på torsdag så är jag glad, det är inte normalt. Men allting känns verkligen så otroligt rätt nu. Det känns som om jag gått omkring o bara vart så länge, men nu har allt tagit fart och jag är så himla lycklig!

Nu ska jag i alla fall skriva klart min inlämningsuppgift i biologi, inte jätteskoj!

Tisdag

Nu är jag hemma efter idrottslektionen, fan vad jobbigt det är att min röst är så kass.
I alla fall tänker jag slänga i mig något i magen nu, ta en ipren, dricka te och lägga mig i soffan.
Har en känsla av att jag kommer somna pang bums för jag är otroligt trött nu!
Varför straffades jag med en sådan sjukt rejäl förkylning för?:( Förutom allt snorande har jag knappt någon röst, hostar o mår riktigt jävla skit! Fan..

Längtar efter mitt gos också!

Hemmadag

Blir ingen skola idag, mår hur dåligt som helst trots med en ipren i kroppen så idag blir det att vila upp sig rejält och vara taggad för skola imorgon. Ska försöka skriva lite biologi och textkommunikation också så jag får det ur världen någon gång. Pratade nyligen med Sofie som också var sjuk, smittat varandra kanske?

Skitdag, orkar inte vara sjuk.. :(

Dålig

Nyligen vaknat, somnade till slut i natt. Dock var det bortåt tre eller något.
Nu mår jag i alla fall riktigt dåligt och har inte bestämt mig om jag ska åka till skolan eller inte. Jag vill både stanna hemma och vila och åka iväg till skolan för att inte missa fotolektionen. Ångest säger jag bara. Ska i alla fall dricka lite te och käka och hoppas på att jag mår bättre om ett tag, har ju trots allt sovmorgon och Sofie hämtar mig vid 12:15 om jag ska till skolan :)

19:04

Du är bäst!

Söndag

Vilken helg, full rulle hela tiden i stort sett. Nu mera finns det inte många lugna stunder på mina helger vilket är ganska skönt ändå. I fredags var jag hos min goding och myste hela kvällen framför idol bland annat.
Igår blev det stan med mamma och pappa för att köpa farsdag present till pappa (han fick gå själv bara för det, höhö). Sedan på kvällen kom Lina och Malin hit men vi förflyttade oss rätt snabbt över till Malin där vi gjorde hasselbackspotatis, fläskfilé och Sofies otroligt goda sås + vitlöksbröd. Sedan hade Malin ordnat projektor i sitt rum där vi såg Mamma Mia, redan tredje gången jag ser den och jag har fortfarande inte tröttnat :) Sedan blev det lite massage innan Sofie och Lina gick. Då kollade jag och Malin på P.S. I love you istället, gillade filmen mycket :)

Och idag då, vaknade till min stora förvåning 12:20(!) jag behövde nog alla timmar eftersom jag varit så trött senaste tiden. Dock mår jag riktigt dåligt, snorig och ont i halsen + att jag har jätteont i högra fotleden och kan knappt gå. Vilken bedrövlig söndag säger jag bara. Men ska käka kladdkakemuffins nu snart och sen blir det soffan resten av kvällen, skönt!

Skulle egentligen hälsat på min kära farmor idag men får skippa det tyvärr :(
Sen är det en känslig period att befinna sig på sjukhus just nu.. Men men.

Kladdkakemuffins blir det nu, pusspådet!

Lördag

Åter igen helg, veckorna springer iväg och det känns inte som jag hinner med något längre. Så fort det blir helg har jag i stort sett fullt upp. Idag t.ex. ska jag åka till stan med mamma och pappa o köpa något till pappa :) Sen ska jag städa och ikväll ska jag laga mat med Malin o Lina :) kanske Sofie också? I morgon ska jag ta min slappardag och plugga inför skolveckan så jag får bort lite. Känner att det är lite utav några stressveckor framför mig, NP på onsdag i svenska i hela fem timmar. Sedan veckan därpå muntligt NP i svenska.

Men men, nu ska jag göra mig i ordning och käka.
Hörs!

Torsdag.

En otroligt lång och tråkig dag.
Bortsett från att jag typ har 100% närvaro i skolan och fick mvg på min minnestext, puss på det.
Nu tänker jag bannemig sova, för det är ju en dag i morgon också.
Och inte vilken dag som helst heller, utan fredag.
Och en fredag med sovmorgon + uppdrag i textkommunkationen,
och uppdraget är inte rockigt, bokmässan blir det. Weeei. eller?(!)

Men sova va de ja.
godnatt gott folk.

Onsdag

God morgon!
Jag har en träningsvärk som inte är att leka med. Jag har tur att det inte sitter mest i framsida lår utan i vaderna. Skönt o veta om att något hänt men ändå rätt jobbigt.
Idag är det i alla fall som så att jag ska åka in till stan och luncha med Sanna och Charlin :) Sen ska jag gå hem till min bror och plugga lite innan jag ska iväg till J :) Massa att göra minsann, men det är skönt. Har även gjort en blekning till i natt, vet inte om det syns så mycket mer än innan dock :s

Nu ska jag i alla fall äta frukost :)

Tisdag

Gissa vad? Jag är så himla nöjd med allting just nu. Jag skrattar och är glad och har världens underbaraste människor i min närhet, kan det bli bättre? Känns verkligen inte som det just nu.

I dag började dagen med idrott, trött och inte alls med i kroppen var jag. Och sen körde vi brännboll med hinderbana, alltså det var så sjukt jobbigt, jag har aldrig varit med om en jobbigare idrottslektion. Det kändes som att hela klassen kröp i mål sista stunden. Det var i alla fall otroligt kul! Nästa vecka ska jag och Sofie ha idrottslektionen, höhö.

Sen var det bara historia o svenska eftersom naturkunskapen är eget arbete. Men jag stannade kvar i skolan och jobbade med naturkunskapen eftersom jag skulle till tandläkaren 16:00 och klockan var 14:20 när vi slutade svenskan.
Gick bra hos tandläkaren, fick blekning för fyra dagar till sedan får vi se om det blir bättre resultat eller inte. Hur som helst så kommer de fixa mina tänder så som jag vill ha dem så jag blir nöjd, det är jag glad över.

Sen åkte jag till Bergvik med mamma och Jesper. Väl hemma var jag duktig och lagade mat.

I morgon tog vi ledigt från projektarbetet, kändes som att alla behövde en vilodag på något sätt. Så i morgon ska jag göra bra saker, typ plugga och städa. Inte allt för livat om jag får säga det själv.

Nu blev det väldigt långt märker jag, Ominne bilder ska ju in också. Måste få visa upp mitt underbara ställe.

Måndag

Trött dag, seg dag men ändå en väldigt bra dag.
Du gör mig glad, hur glad som helst.

Hemma

Nu är jag hemma igen, på gott och ont. Trivs som fisken i vattnet där uppe. Har ingen ork till att skriva om helgen + lägga in några bilder just nu. Är rätt slut efter en helt otroligt skön helg med ganska dålig sömn. Så nu tänker jag lägga mig och vila innan jag ska åka ner till Karlstad för att spendera min kväll där.

Skola i morgon känns inget vidare direkt.
Har lite ångest inför np i svenska som är snart.