Hemma

Nu är jag hemma igen efter en tredagarstripp till västkusten. Började vid 8:20 på tisdag morgon. Jag körde den första i biten, i ungefär 1 timme och 20 minuter. Körde för första gången på 110 väg, de va lite roligt faktiskt!

Jag minns inte riktigt när vi kom till Göteborg, men det var liksom hej, få hotelrummet och sedan åkte vi iväg till Kungsbacka för att besöka freeport där. Gick där ett tag innan vi åkte tillbaka till hotellet igen. Vilade, gjorde oss iordning och tog en taxi in till centrum. Kikade på stan, käkade på avenyn och gick till hamnen innan vi åkte tillbaka till hotellet där vi satte oss i baren.







Dagen efter var det dags för nästa stopp, Marstrand. Var där förra sommaren med mamma och pappa och jag fastnade för det direkt. Så otroligt mysigt, det är liksom stället där man finner lugn. Strosar omkring i små mysiga butiker, kikar på båtar och njuter. Dock var det molnigt när vi kom, men vi fick vårt hotellrum och sedan käkade vi en räkmacka på en mysig restaurang. Promenerade omkring innan vi gick in o vilade oss inför kvällen.

På kvällen blev det middag på Lasse Majas Krog (där vi även åt förra året). I år vågade jag mig på fisken, färsk rödspätta med räkor, dill sockerärtor och färskpotatis. Det var sådär tycker jag, hade nog föredragit stekt fisk faktiskt. Drack gravendals cider på glasflaska vilket var mycket godare än burk och jag testade även på lite vitt vin till maten, det gick ner även om jag föredrar vatten. Sedan käkade jag en underbart god efterrätt, var äpplen med kanel på mördeg som vart i ugnen och sedan serverades med en kula vanlijglass, hur gott som helst!

Efter det förflyttade vi oss till källaren på grand hotel där vi tog oss en drink, jag fick mig en efterlängtad pina colada. Den var god men den jag drack i Spanien slår fortfarande allt. Sedan bar det av hem till hotellet för sömn.













Idag var det dags att åka hem men vi bestämde oss för att åka igenom Uddevalla och sedan Grebbestad. Jag hade även lovat att köra så jag körde första biten till Uddevalla, var 110 i stort sett hela vägen, det va ju självklart roligt vet ni. Sedan åkte vi till Grebbestad och åt. Var så längesen jag var där, men jag älskar stället. Tillbringade många av mina somrar där med husvagnen när jag var liten, eller ja mindre. Var säkert 10 år sedan sist, visst går tiden fort?





Nu är jag jättetrött! Imorgon blir det att gå upp skapligt tidigt och åka till stugan. Ska njuta av solen om den vill vara framme imorgon eftersom det ska bli regn under helgen. Sedan ska vi även fira mamma eftersom hon fyller år.

I morgon

I morgon åker jag till Göteborg och sedan på onsdag till Marstrand med mina föräldrar och lillebror. Ska bli väldigt skönt att komma iväg lite :) Den senaste veckan har jag spenderat i sommarstugan, eller ja, egentligen är det ett hus på landet. Men det har liksom bara blivit att man säger sommarstuga, jaja. Har solat och badat i stort sett varje dag, hur skönt som helst har det varit. Jag har fått lite färg i alla fall.

Nu snart ska jag gå ut och klippa gräset, är väldigt osugen på det eftersom det är skapligt varmt ute. Men det måste göras innan imorgon.

Ändrade planer som vanligt

Nyss vart o firat Theo, helt underbar unge det där. Inte blyg för fem öre och han log hela tiden vi va där :) gos på han.
Och nu är det som så att jag åker till stugan idag ändå. Orkar inte vara hemma i den här värmen, det fungerar inte :o Så jag spenderar natten uppe i stugan och kommer kanske hem imorgon eller någon dag senare, det märks.

Nu är det verkligen sommar!
oh boy!

Theo

Blir ingen stuga idag, ska åka iväg och fira mitt kusinbarn Theo som fyller ett år! :) Har bara sett han 1 eller 2 gånger så måste ju passa på :) hihi.

Blir stugan imorgon tror jag.

Sol och bad

Väldigt dålig uppdatering för min del, jag vet. Men det är liksom toppväder ute och man måste ju njuta av det fullt ut. Jag har tillbringat alla dagar uppe i stugan sedan i tisdags, jag ska även dit idag och kommer hem ikväll. Ni vet, ligga på bryggan och sola och sedan hoppa i vattnet när det blir för varmt, det är toppen. Eller ta en tur med båten, ligga i hängmattan osv, jag älskar att vara där uppe :)


Stugan från stranden.


Bryggan. Här tillbringar jag mina dagar.


Från altanen.


Nu ska jag äta frukost och åka iväg så fort som möjligt, längtar efter det svala vattnet när det är så himla varmt. Är nog en 30 grader inomhus nu, det är jobbigt, går inte att sova.

Fredag

Uppe tidigt idag men det går verkligen inte att sova i den här värmen. Nu ska vi dock inte klaga för det är helt underbart väder ute och jag fick färg igår! Så idag blir det att åka upp till sommarstugan igen, ska åka redan snart. Jag hoppas pappa sätter upp hängmattan idag så jag kan slappa i den i eftermiddag :)

Ikväll/inatt ska jag antagligen hämta folk om jag har bil osv. Har väl inga andra planer tror jag, är iofs ganska skönt o bara ta det lugnt, men blir sliten av att vara i solen.

Men nu ska jag fixa iordning och åka iväg.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter underbara dagar uppe i sommarstugan. Det har ju verkligen varit toppenväder och jag ser ut som en tomat i ansiktet, såklart! Men imorgon bär det upp igen och njuter av solen, det är verkligen helt underbart där uppe :)

Men nu ska jag lägga mig i soffan och kika på tv resten av kvällen, är faktiskt trött efter en hel dag i solen :)

Åker iväg

Jag åker upp till sommarstugan idag. Kommer hem imorgon, på torsdag eller någon annan dag när jag känner för det. Det ska ju bli fint väder så att vara där uppe då passar perfekt. Sola, bada, åka båt, spela tennis, promenera, må gött osv. Så jag tänker njuta av det när det går.

Ska åka iväg snart, ta med lillebrorsan på vägen också!

Måndag

Gick upp redan vid 9:00 idag för att åka till stan med min mamma och moster. Köpte present till Andreas och Theo. Sedan kikade vi på kläder och jag köpte mig en jättefin blus :) Som faktiskt sattes ner 100 kronor efter att jag kikat på den så den blev det. Sedan åkte vi ut till IKEA där vi gick runt o sedan tog oss en smörgås i restaurangen. Var hemma vid 15:00 och då slockande jag i soffan och gick upp därifrån 2 timmar senare och åt mat. Sedan har jag klippt gräs och druckit te med min familj. Imorgon blir det kanske stugan, i alla fall om det är fint väder.

Om exakt en månad börjar skolan :o

Söndag

Lite dålig uppdatering nu. Men i alla fall så bakade jag bullar igår och sedan åkte jag upp till stugan där det var gårdsfest. Mitt bland alla gamlingar fanns det tydligen två tjejer på 17 år och en på 19 år som har sommarstuga är uppe, dock träffade jag inte någon av dem. Den ena tjejen är från Norge, vore lite skönt o lära känna en norsk tycker jag ;D Norrmän är mysiga.

Idag åkte jag upp till stugan med mina bröder och firade pappsen eftersom han fyller år idag. Blev fika och hänga upp saker innan vi åkte hem igen.

Imorgon blir det kanske stan med mamma o Lotta, annars händer väl ingenting som vanligt. Buh, kan man ens bli trött på sommarlov? Jag börjar bli det, är så rastlös så jag typ dör.

Lars Winnerbäck

Igår, åkte och hämtade Christoffer och Björn vid fyra. Vi åkte till Forshaga och hämtade Sofie och sedan Malin. Det bar upp till Ransäter, var där någon gång mellan 17-17:30. Strosade omkring, de tog en öl, pratade o lyssnade på förbanden, Miss Li och Maia Hirasawa. Sedan vid 21 började Lasse och spelade i 2 timmar, de 2 kortaste timmarna i hela mitt liv :o De gick så fort och helt plötsligt var det slut.

Det var bra, sjukt bra! Jag hade faktiskt inte förväntat mig att han skulle vara så bra live, men det var han :)

Åkte hem igen, skulle köra hem Christoffer och Björn och åkte sedan hem till Forshaga och sängen. Klockan var typ 1 när vi kom hem igen. Tack för en trevlig kväll :)

Idag tror jag det är gårdsfest i stugan, jag får se ifall jag orkar åka dit. Ska även baka bullar tror jag. Annars blir det väldigt lugnt idag, jag är trött.

Bilder från winnerbäck kommer när malin och sofie orkat skicka dem till mig ;)

Ikväll

Idag blir det Lars Winnerbäck i Ransäter. Dock är det himla dåligt väder så man kan väl typ drömma om sol o blå himmel nu :o I alla fall blir det o göra sig iordning nu snart och sedan åka ner till Karlstad och hämta Christoffer och Björn. Sedan hämta Malin och Sofie innan det bär iväg uppåt. Hoppas på en trevlig kväll.

Trevlig kväll

Mötte upp Mia och Emma på busstationen och några minuter senare kom Viktoria också :) Gick iväg till Score där vi satt hela kvällen på uteserveringen. Tack för en otroligt underbar kväll flickor, var så himla skönt att träffa er igen :) Bilder kommer snart minsann! Sedan var det att ta bussen hem till Forshaga och mitt tomma hus.

Idag ska jag till stugan igen, fast inatt ska jag sova där också :) Hoppas det är fint väder idag och i morgon, för i morgon är det Lars Winnerbäck som gäller! :D

Nu blir det lätt lunch och ta det lugnt i soffan.

Dags för utekväll med mina godingar.

Nu har jag vart hemma i lite mer än en timme och är nu redo att åka till stan om en timma :) Ska försöka slänga i mig något lätt att äta innan jag åker iväg så jag inte hungrar ihjäl allt för mycket.


Kvällens; tubtop från gina tricot och kjol med hög midja från h&m

Onsdag

Sol idag igen vilket innebär att jag snart ska åka upp till stugan i några timmar. Sedan ska jag hem o göra mig iordning för att åka iväg till Karlstad och träffa Mia, Emma och Viktoria :) Mycket mysigt lär det bli.

JAG LÄNGTAR TILL FREDAG!!! :D

Min dag!

Tog bilen upp till stugan vid 12 någon gång. Kom upp till stugan o där hade pappa tagit bort hur mycket vass som helst, var jätteöppet! Sedan tog jag det bara lugnt resten av dagen. Låg i soffan och läste, åkte med pappa till Deje och gick ut på promenad med mamma. Så sjukt avkopplande och skönt att vara där uppe ska ni veta, man mår toppen. Sedan käkade vi grillat igen och åt glass. Och mitt i det hör vi glassbilen, tror ni vi blev förvånade?:D Våran stuga ligger ju mitt i skogen om man säger så, kolla själva! ;)

Stugan

Nu drar jag till stugan, ses ikväll!

Sol

Ja, idag skiner solen och därför ska jag ta bilen upp till stugan och njuta till 100 %! Och det kan väl knappast bli bättre, hihi. Måste ju testa den nya sandstranden!!

Igår kom jag hem från den hemliga orten eftersom jag sov där ändå. Sov dåligt och va trött. Så när jag kom hem blev det dusch, mat och sen hamnade jag i soffan med min bok. Var ju tråkigt väder igår men jag och Jesper åkte upp till stugan och käkade grillat, färskpotatis o vitlökssås, gött va de! Var ett tag sen jag åt grillat faktiskt. Sen hade pappa lånat en fyrhjuling som vi åkte på, de va faktiskt riktigt roligt!:D Ska åka idag med ;)


Lite anonym vill jag va! haha.


Så här såg baksidan vid stugan ut förra veckan.


Så här såg det ut när jag kom upp till stugan vid lunch i fredags.


Klart! Med sandstrand och allt. All jord ska bli en stor gräsmatta som vi ska börja så idag.

Nu blir det frukost :)

Måndag

Wie, nu är biljetterna till winnerbäck köpta! På fredag smäller det, vet ni hur otroligt länge jag har väntat på det här?:D Nu längtar jag otroligt vill jag lova. Bara att hoppas på strålande sol också, då kan det ju inte bli så mycket bättre.

Sovit dåligt inatt också, hamnade ju på den hemliga orten ändå tillslut. Men jag tänker lägga mig tidigt ikväll istället så jag kan gå upp i tid imorgon, om det är fint väder blir det åka till stugan och sola hela dagen.

Ändrade planer

Som sagt ändrade planer, besöket på den hemliga orten sker under veckan istället, tror jag i alla fall.

Jag längtar efter att träffa mina älskade klasskompisar nu. De får mig alltid glad. Ska ta mig fan höra med Mia om jag kan sova hos henne i veckan, behöver komma undan. Är så sjukt trött på Forshaga så det finns inte, usch! Och ni vet att Mia är ett litet lyckopiller, ihi <3

Annars lagade jag jättegod mat förut :) Lövbiff, lök o champinjoner i en sås med ris, riktigt lyckat!


Söndag

Skönt att vakna upp idag och känna att det är skit samma. Din förlust och inte min, kan du inte lita på mig är jag värd bättre. Det känns som du försöker finna anledningar till att bli sur på mig, jag orkar inte med mer. Vi är inte vänner på samma sätt längre..

Tillbaka till det viktiga. Har precis slängt i en tvättmaskin med underkläder. Nu ska jag snart styra mot rummet och städa. Sedan blir det dusch, göra sig iordning och göra mat. Sedan ska jag åka iväg och befinna mig på hemlig ort ikväll, inatt och imorgon. Skönt! Behöver det verkligen nu.

Klokt

"Det man inte dör av gör en bara starkare"   så sant.

Fått tag i boken Asyl nu, efter vissa saker påmindes jag om att jag aldrig läst färdigt boken. Den är så himla bra. Så läs Gömda och Asyl, även Mias hemlighet, den lär ju inte vara sämre. Jag tänker snart gå o lägga mig i soffan o vara en nörd o typ läsa de sista 100 sidorna.

Annars längtar jag till veckan då jag har många bollar i luften, hur skönt som helst. Ska träffa mina underbara klasskompisar Mia, Emma och Viktoria :) Kanske Marie också. Har inte träffat någon sedan skolavslutningen förutom Mia. Eller jo, Viktoria i onsdags i typ 1 minut.

På tal om Mia. Hon är en fantastisk människa. Jag är så himla glad att jag träffat henne. Ni vet hon är en sån där person som kan vända på ett rent helvete o göra en superglad. Du är en av de bästa.

Fy fan!

Blir så jävla besviken och arg.
Tror du att jag någonsin skulle kunna säga något liknande? Tror du det?

Så nära vänner som vi har varit o så mycket vi gjort tillsammans. Jag skulle aldrig kunna säga något om någon över huvudtaget. Men vet du, tro på den som sprider alla andra rykten om dig och tro på den människan du nyss var så förbannad på. Och strunta i mig, strunta i att prata med mig innan du skyller på mig. Strunta i den som faktiskt har brytt sig så jävla mycket om dig, i ur och skur.

Det gör mig besviken, att du inte kan fråga mig, att du tror på minsta lilla rykte. Men vet du, lös dina egna jävla problem o dra inte in mig!

Jag har förlåtit dig, tagit tillbaka dig som min vän trotts alla bråk. Ändå gör du såhär... Jag trodde ändå att det betydde något, att jag var din vän..

Men jag kanske har tagit fel på allting? det kanske bara är en lögn?

Min dag!

Åkte upp till stugan, det var typ ingen gräsmatta kvar på hela baksidan.. jag undrar om mamma och pappa vet vad de gett sig in på. I alla fall låg jag i soffan med en filt och läste en bok, asyl för att säga hela sanningen. En bok som man verkligen inte kan släppa taget om. Sedan åt jag lite lunch innan jag åkte hem i regnet igen.

Nu sitter jag här, alldeles hemma själv och önskar att jag åkt och firat Emma ändå. Men jag brukar bli såhär, ångrar mig i efterhand när det är alldeles för sent. Men men, jag kanske börjar lära mig nu.

Men annars är jag bara så besviken.
Det spelar ingen roll hur många chanser jag ger dig, du tar dem aldrig. Men jag kan ge dig tusen ändå, för jag vet vem du är där någonstans bakom det som numera är "du". Jag saknar att kunna ringa dig när jag vill, saknar att du bara finns här hos mig. För du är en sån person som vet precis allting om mig, vet precis hur jag är och ändå så accepterar du mig för det, det var i alla fall så. Men vet du? Jag väntar här, jag kan vänta hur länge som helst, bara du blir som vanligt. Jag vill vara din vän, alltid. Du vet hur mycket jag har tyckt om dig och hur mycket jag har älskat dig och det finns kvar här någonstans inom mig. Jag saknar dig, vännen..

Fredag

Idag är jag uppe ganska tidigt, mot vad jag brukar om man säger så. Jag har lagt i en tvättmaskin och käkat frukost. Nu ska jag duscha, klä mig och vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan åka upp till stugan :) Där har de sedan klockan 7 imorse grävt nere vid vattnet där vi ska ha vår sandstrand!:D Ska bli jättespännande att åka upp och se hur det ser ut sen. Ikväll är det ändrade planer så jag vet inte riktigt vad jag ska göra längre. Men det löser sig nog i slutändan.

Lunch

Nu har jag käkat och sett på en jättedålig film. Nu blir det bullbak, mycket gott!
Skön dag är det :)

Full rulle

Ja man kan verkligen säga att det var full rulle igår. Jag vaknade och åt frukost och kollade på tv och sedan åkte mamma och jag ner till Karlstad för att möta upp pappa. Sen gjorde vi en massa ärenden också käka vi mat på oliven, älskar't! Sedan blev det Bergvik och IKEA och vid kvart i fyra tog jag ena bilen hem för att göra mig iordning inför kvällen.


Dagens; shorts från zoul, tubtop från ginatricot och en kortärmad kofta från cubus
Kvällens; chinos från lindex, linne från gina tricot och vita tygskor från skopunkten

Vid 17:30 någon gång kom Sofie och hennes mamma och hämtade mig och körde oss till bussen! Inne i stan skulle det vara RIX FM-festival och det var så sjukt mycket folk. Men vi strosade runt, hittade Malin osv. Vi gick ut till Pråmen och satt där en sväng o drack innan vi gick in mot stan. Strosade runt i hopp om uteservering, men icke!:P Alla gick in på Score förutom jag och Sofie som gick iväg o träffade Mia!:D

Ja o sen va det meningen att jag skulle på Arena men ångrade mig i sista sekund och åkte hem med Lina. Men dock var bussen galet sen och sen när den väl kom undrade chaffisen om någon skulle längre än Deje, icke så då fick vi vänta på en extrabuss som skulle komma om 3-4 minuter. Det gjorde den aldrig och en tjej hade kontakt med någon tjej på extrabussen o hon sa att den åkt en annan väg :O Jag ringde pappa som skulle få komma men då kom bussen, 30 MINUTER FÖR SENT! Men hem kom vi iaf, gratis, så jag fick ringa pappa och be honom vända (a)

Nu har jag i stort sett nyss vaknat! Tänker skippa frukosten och göra pasta carbonara med färsk pasta om en stund, hur gott som helst! Idag blir det slappdag, ska baka lite bullar bara :)

Pluspoäng på den som orkat läsa allt detta! ;D

oh boy!

I really really want to..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

Det går inte över

Mitt dåliga humör vill inte försvinna och jag vet inte varför.
Mamma och pappa undrade varför jag var kort o lite dämpad när jag pratade med dem och blev jätteirriterade när jag sa att jag var på dåligt humör. Och jag blev ännu mera sur eftersom jag redan sagt det till dem, att jag är på dåligt humör alltså. Så jag bestämde mig för att ta bilen till tjärnen och gå en sväng. Kom iväg o de va skönt o gå men så fort jag kom hem så blev det samma tråkiga humör och ännu mer irriterad blev jag när min bror kliver in i duschen, så nu kommer jag få duscha ikväll om jag ska få något varmvatten eftersom han duschar så länge och så varmt. Jag tänker ligga i min säng resten av kvällen o sura, så de så.

Blä på tråkiga blogginlägg, imorn lovar jag något bättre..
Får se om jag orkar mig ut också, har ingen lust just nu i alla fall, blä.

Dåligt humör

åh, jag är på jättedåligt humör idag och jag vet inte varför.
I alla fall blev jag sur på mina föräldrar förut för att de sa att jag inte ville gå ut imorn, men jag menar, det bestämmer jag väl ändå själv? Och JA, jag är ingen festmänniska och jag är ingen dansmänniska, och jag tänker inte tvinga ut mig själv bara för att. Så hur det blir imorgon vet jag inte, antagligen åker jag med ner till Karlstad och åker hem med 22 bussen eller så går jag in med mia på arena och slipper betala, men tänk om jag står där sen o har det jättetråkigt? För jag måste ju isf sova hos Mia eftersom sista bussen går 23. Ja nu har jag något att fundera på idag i alla fall. Hur ska jag göra? Jag kanske får det jättekul även om jag inte har lust? Önskar att jag tyckte fest o dans va kul men just nu gör jag inte det, tyvärr. Men jag borde nog gå ut imorgon ändå, jag får se.. döh. mina föräldrar blir jag arg på i alla fall.

Tänker åka till tjärnen o gå en timma sen så jag får ut min ilska på något sätt..

Recept på jordgubbspaj

8 PORTIONER
ugnstemperatur: 225 grader

Ingredienser
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
1 dl socker
0,5 tsk bakpulver
175 g smält margarin

Fyllning:
ca 1 liter jordgubbar
0,5 msk potatismjöl
2 msk socker


Tillagning

1. Rör ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den med en sked i en pajform (ca 26 cm i diameter).

2. Bred ut jordgubbarna på pajdegen, dela stora jordgubbar. Blanda potatismjöl och socker och strö över.

3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 minuter.

4. Servera eventuellt med lite florsocker, en kula glass, citronmeliss och några extra bär.

Källa: coops hemsida
http://www.coopkonsum.se

DEN HÄR PAJEN ÄR VERKLIGEN JÄTTEGOD!! ; )

Karlstad med mamma

Eftersom det regnade så bedrövligt imorse bestämde mamma och jag för att ta bilen in till stan en sväng. Men det blev verkligen mer än en sväng, vi kom alldeles precis innanför dörren. Vi har gått omkring i massa affärer och sedan tog vi en sallad på kebabhouse, en mycket mysig dag vill jag säga. Kommer lite bilder på det jag köpt senare.

Vad som händer nu vet jag inte, tänker nog bara ta det lugnt eftersom mina fötter värker efter allt gående i affärer.



Såhär såg jag ut idag.
Svart tröja från MQ och mörkblåa jeans från Levis + en sjal från h&m, skor från vagabond och jacka från veromoda.

Måste även säga att pajen som jag gjorde igår blev underbart god. Åt den varm tillsammans med en kula vaniljglass!
(Lovar att receptet kommer inom kort)

Nu är jag på gång och bakar igen

Ja nu bakar jag minsann igen, skräll?
Idag gör jag en jordgubbspaj av gårdagens plockade jordgubbar, nu står den i ugnen o jag hoppas verkligen att den blir god! :) Ska äta den varm med vaniljglass sen.



Här är pajen precis innan den åkte in i ugnen!

Sova?

Sett på film nu och är ändå inte jättetrött. Kanske borde sova men jag är hungrig, tänker dock inte äta nu utan bara dricka vatten.. Är hemma själv också, mina föräldrar är i stugan o min bror hos nån kompis. Gillar inte o vara själv för fem öre. Tur att vårt hus inte är så jättestort i alla fall.

Nej vatten och sömn kanske, ingen lust o sova ändå...

Jordgubbsplockning och Scrubsmaraton!

Fullspeckad dag idag kan man säga! Visst började dagen lite segt med att jag gick upp vid halv elva och käkade frukost och sedan hamnade i soffan och kikade på film. Sedan gjorde jag mig iordning och åt mat. Vid 14:20 gick jag över till Malin och vi drog till Lina och hämtade henne innan vi åkte iväg till ängebäck och plockade jordgubbar! Var perfekt väder, ingen sol som stekte och skön värme :D Dock fanns ingen ac i Malins mammas bil så där vart de varmt. Iaf så var vi där o plockade ett tag.



Jag plockade 3 kg jordgubbar som står i kylskåpet nu. Imorgon blir det en mumsig frukost med jordgubbar vill jag lova!

Efter jordgubbsplockningen åkte vi iväg till bergvik och kikade lite, Lina shoppade loss och jag köpte mig ett par nya örhängen o lite naturgodis. Vi mötte även Oskar som jag inte sett på jättelänge, så tråkigt att det ska gå så lång tid mellan att vi ses :( Du är bra grabben. Men men, i alla fall så öste regnet ner när vi skulle åka hem och det åskade rejält. Det gav sig som tur i tid tills Scrubs började vid 18:00, så vi har suttit bänkade framför tvn från dess till 23:30.



Jag körde i alla fall på mjukis, hur gött som helst. Nu måste jag komma på något annat att sysselsätta mig med eftersom Malin och Lina har gått. Får nog bli en film tror jag, för jag orkar verkligen inte sova nu.

Fredag 14:53

Nu har jag duschat och börjat göra mig iordning, nu väntar jag på att locktången ska bli varm. Jag börjar bli så himla trött på mitt halvlånga, liggande och mycket tråkiga hår så nu lockar jag håret för att det ska få lite mer liv. Dock lär det slitas en del men jag orkar inte bry mig just nu. Har även skrubbat fötterna med fotpeeling, nu är de mjuka och goa vill jag lova!


Lunch

Nu har jag gått min promenad, töligt varmt var det. Och nyss har jag käkat lite lunch o snart blir det dusch o sen behöver jag städa mitt rum :( Vill egentligen åka upp till stugan men de blir inge med det idag :/



dagens lunch; spenatsoppa och ägg!
ja giller't faktiskt.

nu blir det dusch :)

Fredag

Lite småseg idag. Började min morgon med en jättegod frukost som jag åt ute på altanen i sällskap av pappa. Vi satt där ute och pratade en stund och han tycker att jag fått mer energi sedan jag tog mitt körkort. Det kanske stämmer eftersom jag nästan varje dag tänkte på att jag va tvungen ta mitt körkort och nu är det ju äntligen gjort, det är det bästa som hänt i mitt liv tror jag, för vet ni vilken lättnad det är att bara kunna gå ut och sätta sig i bilen och typ åka iväg till stugan helt själv, det är helt underbart!

Hur som helst har jag suttit här i någon timma nu och klickat runt i väntan på att min frukost ska smälta, för nu ska jag fixa iordning mig lite och ta bilen till abborrtjärn och gå lite grann :) Skönt må jag säga.

Helgen verkar just för tillfället fullproppat, mkt skönt om jag får säga det så :) Ikväll blir det Malin och Lina och likaså imorgon. Var även hos dem igår när de jobbade i glassbaren, jag åt jättemkt glass o mådde ganska illa när jag gick därifrån.

Nu ska jag kila iväg och ut i värmen, längtar inte efter att sätta mig i shorts i svart skinnklädsel i bilen i alla fall, buh!

Onsdag

Snart har ännu en dag gått och jag börjar fundera på vad jag gör med min tid egentligen. Idag har tiden bara sprungit iväg och nu är den redan halv fyra och jag har inte fått något gjort alls i stort sett. Jag har duschat, gjort mig iordning, kollat på tv, lagat mat och börjat baka bröd. Idag blir det inga bagels utan rosenbröd till helgen. Men bagels ska jag minsann baka snart igen, fy så gott! I alla fall så ska jag försöka hinna åka upp till stugan och olja lite, om jag inte gör det imorgon eftersom pappa ändå inte lär jobba. Han är sjuk och jag är faktiskt lite orolig, jag har aldrig sett honom så dålig.

Annars är jag bara så jäklajäkla glad.


Här är altangolvet som jag håller på att olja och det är inte ens hela i bild, 100 kvadratmeter stort är det. Rejäl altan blir det som ni ser, hehe.

Nu ska jag baka färdigt!

SOL

Hur skönt är det inte med den här värmen?:D
Jag tog bilen upp till stugan o va där tills alldeles nyss eftersom jag precis klivit innanför dörren. Jag bara sätt på vårt stora altangolv och njöt av den underbara värmen. Jag hoppas verkligen att det håller i sig i flera veckor till. Annars tänker jag ta en dusch nu och sen ska jag äta o till sist ta en kvällspromenad. Funderar på att ringa Malin och fråga om hon ska ta o följa med :)

Finns hur många anledningar som helst till att jag är såhär sjukt glad som jag är.
En grej undrar jag bara, vad var det jag missade sist? (a)

: )

Bra dag

Oh, solen skiner idag och det är typ klarblå himmel. Och pappa är sjuk och är hemma vilket innebär en bil hemma och därför tänker jag ta bilen upp till stugan sen och fortsätta olja golv + att jag tänker sola lite. Mycket skönt vill jag lova, fast innan måste jag plocka undan i köket :(

Imorgon ska jag till stugan med Linn och Elin tror jag och på kvällen blir det att träna fotboll, längtar ta mig tusan! wiho, nu håller jag tummarna på att knäet håller. På tal om det bör jag leta reda på fotbollsskorna innan jag åker till stugan!

PUSS PÅ ATT JAG ÄR SÅ GLAD!