livet är underbart.

Underbar dag igår, fick en massa färg, åt god mat och tillbringade kvällen med min älskade. Tog en skön promenad på kvällen och det känns som sommar, kan det bli mer underbart? Och jag tar snart studenten, det känns så overkligt allting. Mitt liv är helt jävla perfekt just nu, ingenting slår det här och jag har aldrig varit så lycklig som nu.

Åt i alla fall världens godaste lax igår som jag stekte i stekpannan och åt till kokt potatis och creme fraiche med citron, salt o peppar.

underbart väder.

Har precis kommit hem från stugan nu, har legat och solat ända sen tolv så jag har fått rätt så mycket färg vill jag lova. Har verkligen varit extremt varmt ute idag och det har knappt blåst något alls, inte ens när man låg nere på stranden. Har i alla fall varit otroligt skönt att bara ligga still och inte göra något alls. Nu ska jag däremot duscha och göra mig i ordning, sen ska jag laga mat - lax & potatis. Sedan tar jag bilen ner till Karlstad och slappar, i solen hoppas jag :)

Imorgon är det mors dag och den firas uppe i stugan tror jag, så ska passa på att sola lite då också. Sedan väntas en skolvecka med två lektioner som är på måndag 12:45-13:50 och på tisdag 10:25-12:15, sen äre slut på alla lektioner. Ska dock till protetik på Haga 9:00 på måndag, de vill väl kika på min tandblekning som jag gjorde i oktober-november.

18:01

Jag hamnade i solen till slut men hann bara ligga där i en timme innan jag åkte till stan. Kom precis hem och har självklart lyckats köpa något idag igen, men vi fick ju faktiskt studiebidrag idag. Så jag köpte mig ett par marinblå chinos på Vila, snygga är dem. Nu ska jag göra mat och sedan åker jag väl ner till Karlstad igen och myser med min älskling, som jag längtar efter honom nu.

inställt möte.

Fick ganska nyligen ett samtal från min handledare i projektarbetet som ställde in vårt möte idag. Och jag som var så trött imorse och hade velat sova minst en timma till, nu har jag verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på istället. Funderar på att ta bussen till Karlstad senare i eftermiddag och gå på stan med mamma lite :) Borde egentligen gå ut och sola men har ju gjort mig helt färdig vilket innebär att jag sminkat mig och jag har ingen lust att tvätta bort allting. Ska dessutom sola hela dagen imorgon uppe i stugan.

johan.

Har världens finaste älskling! Kan man vara nykär efter snart sju månader? Jag träffade honom igår och ska träffa honom imorgon och jag blir seriöst helt pirrig när jag tänker på det. En sådan liten tanke kan göra en så fruktansvärt glad, men jag älskar honom, han är den allra bästa som finns.

torsdag.

Vilken otroligt tråkig dag det har varit idag, inte nog med att det har spöregnat och att jag gått med blöta tygskor hela dagen. Upptäckte även på mentorstiden att jag har typ ett 3 cm långt hål i skon också, heja mig! Hade iaf biologi på morgonen, lunchrast i 1,5 timme, mentorstid där vi sjöng. Seriöst hur bra är låten och hur bra låter det när vi sjunger den? Sedan var det sista lektionen i grafisk kommunikation, fick betyg och mvg blev det, så himla nöjd. Fick även skriva ut våra saker som vi kan sätta i en kommande portfolie samt kika i Emelies.

Åkte sedan och hämtade min balklänning, drog ut till blomsterlandet med mamma och till sist Bergvik. Mamma köpte ett par nya likadana tygskor till mig så jag var väldigt nöjd. Det var typ hundra år sen jag var på Bergvik och upptäckte att de öppnat vila där, blev så förbannat glad. Där hittade jag en klänning till studentkvällen, jag tycker verkligen att den är jättefin.

Har även fixat biljetter till nöjes nu också, det är bara två veckor kvar! peeepp!
+ att jag är ledig imorgon, ska bara på möte om projektarbetet, till veckan är det endast historia måndag och tisdag. Sedan är det ledigt, det närmar sig bannemig!

20:23

Vad jag är otaggad på att gå till skolan imorgon, kan jag inte få stanna hemma och sova istället? Ska i alla fall åka och hämta min balklänning imorgon efter skolan, ska bli roligt att prova den när den sitter efter min kropp helt och hållet.

Till helgen ska det tydligen bli fint väder och jag ska till vara på det tillfället och sola uppe i stugan hela lördagen, inga fel att kunna ligga där uppe och sola istället för hemma. Kanske kan bli en liten båttur på det, vore något minsann.

Men nu ska jag ta mig en macka och ladda för tv.

onsdag.

Idag har det varit en jättebra dag. Jag och Johan skulle ju iväg och kolla upp detta med tårta till studenten, och det gjorde vi. Hittade en som jag antagligen kommer älska eftersom den innehåller massa saker som jag tycker om, eller ja, bara saker jag tycker om rättare sagt. Sedan planerade vi att köpa glass och sätta oss i solen men det slutade med att vi köpte med oss thaimat från viken som vi åt hemma på Johans balkong, det var mysigt :)

Imorgon är det dags för skola, har ingen lust alls måste jag säga.. :/ Dessutom har alla betyg satts imorn så nu känns allting ganska värdelöst, men är iaf grafiskt på eftermiddagen och det gillar jag.

21:07

Mötet med rektorn gick bra och det känns som att vi som var där fick sagt det vi ville om media. Jag tycker verkligen att det har varit tre bra år men självklart finns det saker och ting som kan förbättras.

I alla fall åkte jag hem till Johan efteråt och han stod då och lagade mat åt mig, har nog världens bästa älskling. Snart har jag tänkt att se på film eftersom Johan pluggar :/ Bara att bita ihop tills den 5 juni då han gör sista tentan, ska bli skönt o slippa tänka på skola ett tag.

Imorgon är jag ledig och jag och Johan ska dra ner till något konditori i Viken för att välja ut en tårta till min student. Har mina aningar om vad jag vill ha, Johan vet om en god chokladtårta med typ nougat och grejer som det antagligen blir.

tisdag.

Hemma en sväng nu eftersom jag slutade skolan strax efter 13:00. Ska slänga i mig en macka och ta bussen tillbaka till skolan vid 14:39 för att gå på någon intervju med rektorn. Sedan ska jag nog åka hem en snabbis och hämta en bok så jag kan läsa medans Johan pluggar. Var även sista lektionen på idrotten och religionen idag, skönt måste jag säga :)

Men dags o ta tag i saker o ting nu, mackaaa! ;)

17:07

Legat ute och solat ett tag, men känns inte som att jag lyckats få någon färg alls. Har i alla fall precis duschat och bör börja göra mig i ordning snart för att hinna med bussen till min älskling. Borde dra med honom ut och gå för det är så himla skönt ute :)

Annars blir det myskväll ikväll, det gillas!

måndag.

Hörde något om att det skulle vara sol idag? Men icke.
Började förövrigt min dag hos tandläkaren 8:20, inga förändringar sen senast bortsett från att tre/fyra visdomständer är ute. De i överkäken är tydligen väldigt små också, det gillar jag så inte mina tänder åker ihop igen. I och med detta så har jag ju varit vaken sen halv åtta och är rätt så trött nu. Har ingen aning om vad som ska hända och ske idag förutom att jag ska åka iväg till Johan ikväll. Imorgon blir det skola fram till 14:15, intervju med rektorn 15:15, hämta balklänningen o sen Johan.

sliten.

Börjar jag bli sjuk? Min kropp känns inte helt hundra just nu. Kanske är så att tröttheten som funnits de senaste dagarna beror på att jag börjar bli sjuk? Brukar faktiskt lyckas dra på mig någon skit när jag slappnar av, vore väl typiskt i alla fall om det vore så..

Saknar Johan & jag är kramsjuk så jag nästan dör. Det har gått snart sju månader och jag är fortfarande lika kär och lycklig, och jag längtar som ett litet barn varje gång vi ska ses. Det finns ingen bättre känsla än den här, känns som jag verkligen har träffat rätt person. Vill inte föreställa mig något utan dig älskling.

15:37

Solen ville tydligen inte vara framme när jag skulle sola så jag gick in igen, och jag mår konstigt nog ganska dåligt nu. Nog om det så känner jag mig en aning tjurig, och har ingen lust alls att sitta hemma och rulla tummarna med anledningen av att jag ska till tandläkaren 8:20 imorgon.. Ska väl i alla fall göra ett nytt försök med att sola imorgon. Ska även försöka ta tag i viktklubben också, mycket enklare när vi har en fungerande dator. Så imorgon kör jag på nya tag..

Jag får väl i alla fall njuta av att jag inte behöver plugga, det är så himla skönt så det finns inte.

söndag.

Är hemma från Johan nu, ingen annan är hemma så antar att de andra är i stugan. Hade gärna följt med upp dit idag känner jag..

Hade en jättemysig kväll med Johan igår, den var verkligen riktigt underbar. Såg på bröllopsprovet fram till typ tio och då gick vi ut på en promenad bort till Färjestad, till travbanan och tillbaka typ. Sedan satt vi ute på balkongen med tända ljus och pratade, det var verkligen otroligt skönt ute, det kändes som en perfekt sommarkväll. Innan vi la oss fick det bli lite Robinson också.

Känns konstigt o vara hemma nu eftersom jag spenderat större delen av min ledighet hemma hos Johan. Det har varit väldigt skönt att inte behöva tänka på något alls :)

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och må gött.

lördag.

Vilken skön dag, värme utan dess like. Jag och Johan tog en promenad och höll på och dö av värmeslag. Sedan har jag suttit på hans balkong och läst bok, så Johan har knappt haft någon kontakt med mig eftersom jag blev så inne i boken. Känner just nu att jag verkligen börjar släppa alla spänningar som har funnits den senaste tiden. Men jag mår väldigt bra fast jag är otroligt trött måste jag säga.

I alla fall är jag hemma nu för att hämta bilen så jag kommer hem lätt imorgon. Sedan är det skönt o se pappa också eftersom han varit i Spanien under veckan. Ska om ett tag åka tillbaka till Johan och typ slockna i soffan, är typ vår sista helg på ett tag. Antar att de andra kommer vara fyllda av massa andra saker senare, fram till studenten. Plus att Johan har sitt tentaplugg, finns inte ord för hur mycket jag längtar tills han slipper plugga. Är så tråkigt när han har mycket att göra i skolan, men det är bara två st. kvar nu och sedan har vi varandra för oss själva hela sommaren.

allt är fixat.

Var ju på stan med mamma och hittade det sista viktiga till studenten, det enda jag egentligen saknar är en klänning jag kan ha på studentkvällen.

Fatta vad mycket pengar som gått åt till studenten, men vad mycket saker jag fått som jag kan använda senare.
Balklänning
Skor till balen
Balväska
BH
Smycken
Studentklänning
Skor till studenten
Bolero
Studentmössa
Väska
Samt pengar till balbiljetten och sedan champagnefrukosten

fredag.

Precis kommit hem från Johan, han behövde lite lugn och ro när han skulle plugga. Så jag tog bussen hem men ska alldeles snart åka ner till Karlstad igen eftersom min mamma ville ner och kika på lite gardiner osv. till hennes och pappas nyrenoverade sovrum. Jag följer gärna med som sällskap, så kan vi kika på lite hårspännen och grejer till balen samt en tröja som behövs till studentklänningen också. Lite mys sådär. Vid halv fyra ska jag ner till Johans familj och äta tacos och sedan blir det slappt ikväll :)

Imorgon kväll åker jag kanske hem till Jonathan där han och Sanna har grillfest, har inte bestämt mig ännu.

torsdag.

Sitter nu hemma och väntar på att Johan ska komma hit. Sov hos honom inatt men åkte hem tidigare eftersom han skulle plugga och fixa lite saker innan. Vi har hunnit med en del idag, var faktiskt ute på Coop och handlade vid typ halv elva imorse. Blev bl.a. saker till vår frukost imorgon (bacon o scrambled eggs), lite godis för kvällen och ett nytt duschmunstycke till Johans dusch. Var typ fem olika funktioner på det så jag vill montera och testa det snart.

Idag blir det lite slappt med film, promenad, mat och tp antar jag.

16:38

Har precis vaknat efter att ha sovit en timma, ska göra mig i ordning och packa lite nu för ska åka till Johan senare ikväll :) Dock är han och spelar golf till typ 21:00-21:30 någon gång, så får slappa i soffan själv ett tag. Men innan avfärd blir det tacos med mamma och Jesper, väldigt gott måste jag säga.

vart tog solen vägen?

Vad less jag blir, när jag vaknade idag var det sol och jag hade planerat att gå ut och lägga mig och sola så fort solen kommit till vår altan. Och nu så är solen borta, så jävla typiskt. Jag behöver sola en hel del nu ifall jag vill ha någorlunda bruna ben på studenten. Har i alla fall ingen lust att stå där likblek, får väl helt enkelt köra på brun utan sol eller något, buh :(

Det är i alla fall skönt med ledig även om jag är rätt rastlös för tillfället, jag behöver inte plugga och jag behöver inte ens städa mitt rum så det är en aning drygt nu.

studentmössa.





Väldigt dåliga bilder på min studentmössa. Texten är lite liten och gles men nu har vi den i alla fall och det känns så jäkla bra. Imorgon är det bara tre veckor kvar...

äntligen.

Mitt sista prov på gymnasiet är gjort, kanske mitt sista prov någonsin. Och studentmössan har kommit, dock inte lika fin som jag tänkt mig men helt okej för att användas en dag. Detta innebär att jag är klar med gymnasiet och ska bara vänta in 9 juni då balen är samt 11 juni när efterlängtade studenten är. Jag kan verkligen inte fatta att jag inte behöver plugga mer, jag är bannemig fri nu. Fan vad skönt!

Och inte nog med det så är jag ledig i en vecka till, som ett litet lov kan man säga. Sedan är det skola tisdag, torsdag & fredag nästa vecka. Livet är verkligen underbart nu..

min johan.

Igår, när jag och Johan precis gått och lagt sig så insåg jag hur otroligt lyckligt lottad jag är.
 
Hans tunga andetag som innebar att han nog hade somnat, och jag låg på hans axel och bara kände att jag verkligen måste njuta av att ha det så här bra. För Johan får mig alltid att skratta, jag trivs och är trygg i hans närhet, han är snäll, genomgo, underbar och den absolut bästa människa jag vet. Det finns inget ont i honom och han är alltid på bra humör.

Jag älskar hur hans ögon blir mindre när han skrattar, och jag älskar när han bara finns bredvid. Den här människan vill jag leva resten av mitt liv med, för ingen har fått mig att må så bra som han. Jag varken kan eller vill föreställa mig något utan honom. Han har funnits och stöttat mig till 100 % de månaderna vi haft tillsammans, och jag hoppas att han kommer finnas här för mig i fortsättningen.

Jag har vågat släppa honom in på livet, och jag har vågat visa vem jag är. Jag trodde inte att jag vågade öppna mig igen men hans trygghet har gjort att jag känner mig trygg. Trygg på ett sätt som jag aldrig känt förut..

Jag älskar dig Johan ♥

16:16

Blev ingen buss hem, mamma kom till Johan och hämtade mig och sedan fick jag köra ut henne till jobbet och ta bilen hem. Så har ätit lite mat, sett på tv och sovit middag sedan jag kom hem. Mår verkligen mycket bättre men känner mig som sagt jävligt sliten och trött. Ska sätta mig med en cola nu och plugga lite religion så att jag i alla fall kan åka till skolan och göra provet imorgon, och dessutom hämta ut studentmössan som kommer. Men helst av allt så hoppas jag att jag mår helt bra imorgon :)

Det andra dryga är ju att mamma och pappa har 24 år i bröllopsdag idag så vi ska käka oxfilé och pappas goda champinjonsås, men jag lär väl inte kunna käka någon sås och det suger bannemig rejält alltså :o

jobbig morgon.

Fy vilken helvetisk morgon.. Det hela började med att jag vaknade klockan 05:00 och hade jätteont i magen. Blev bara värre och värre och sedan när Johan gick upp vid tio i sju fick han klia mig på ryggen, det var det enda som fick smärtan att gå ned lite. Gick sedan och la mig i sängen och vid typ kvart över sju eller något så somnade jag. Vaknade av att mamma ringde vid åtta och mådde mycket bättre då. Somnade om en timme och vaknade strax efter nio när de kom och bytte lås hemma hos Johan. Har fortfarande ont men inte alls lika mycket, har i alla fall bestämt att jag stannar hemma idag och vilar. Ska duscha och äta sedan tar jag bussen hem till Forshaga istället.

Antar att jag typ får käka pasta idag och ingenting som innehåller mjölk, kan vara en anledning till att jag haft ont. Fast brukar inte ha ont på samma sätt och så mycket när jag reagerar på mjölken..Nog om det, ska upp och röra på mig nu och få något gjort.

20:56

Precis pluggat lite religion, går sisådär, är inte ett dugg taggad och engagerad men det hör kanske till just nu. Ska i alla fall väcka Johan nu som har somnat i soffan, ska se på söndagsparty med Filip och Fredrik samt käka lite glass :)

Jag älskar att tillbringa mina söndagar med Johan ♥

söndag.

Lite dålig uppdatering på sistone men har varit en del att göra samt att min dator är dryg. Sitter i alla fall hemma hos Johan nu. Han har åkt iväg för att spela golf och jag ska plugga på mitt sista prov någonsin samt se på one tree hill och gossip girl. Sen hoppas jag att älskling kommer hem inom två timmar.

I alla fall har det varit en jättebra helg. I fredags var det studiebesök i Sunne på Broby grafiska, verkade jättebra. På kvällen blev det att grilla med brudarna samt att spela TP, var verkligen jättetrevligt. Igår blev det städa, slinga håret och åka ner till Karlstad för att tillbringa kvällen framför eurovision tillsammans med Johan och hans familj. Idag har vi varit nere på Färjestad igen och jag har lånat Johans mammas dator för att jobba lite i PS också blev det lite rabarberpaj innan vi drog hem.

Har även fått mail om att jag ska hämta studentmössan på tisdag, det närmar sig! Och efter studenten får jag flera veckor ledig tillsammans med Johan. Vi funderar på att åka iväg på en sistaminutenresa, ifall vi hittar någon bra :) Det här kommer bli den bästa sommaren någonsin och jag kommer tjäna massamassa pengar. ihi.

onsdag.

Nu är jag hemma hos Johan. Han kommer hem om en timme och till dess ska jag laga mat till honom, väldigt snäll är jag. Sedan ska vi ut och fota och efter det springa, full rulle ikväll men det gillar jag :) Är heller inga fel med sovmorgon till 10:00 imorgon.

Men nu ska jag vandra ner till pekås och handla lite.

17:53

Har precis gjort mat så nu blir det kyckling gratinerat med en jättegod sås på timjan, och lite bulgur till det. Sedan bär det ut i skogen lite senare ikväll för att röra på sig. Kanske sätter mig med lite buddhism också, dags att börja förbereda sig för provet. Mitt sista prov någonsin, hur underbart låter inte det egentligen?

taggad tjej.

Sitter nu hemma och har faktiskt fått igång den stationära datorn fast väntar på ögonblicket när den stänger av sig. Hoppas dock att det inte händer.
Är en aning hungrig och funderar på att fixa ihop något mellanmål, väntar även på att mamma ska komma hem med bilen. Fast det gör hon väl om i alla fall minst en och en halv timme. Ska nämligen upp till spåret och springa lite, känner mig ruggigt taggad så det är lika bra att köra på.

Och jag blir så förbannat glad när jag vet om att jag är ledig imorgon, tänk att så små saker kan glädja en så mycket. Men nu blir det käk.

m+j.


Jag älskar dig ♥

12:07

Nu är jag helt färdig och väntar bara på att tiden ska gå lite snabbare så jag kan få åka iväg till skolan. Har ingen lust att gå på religionen och jag har ingen lust att släpa omkring på min gröna ödik-väska fylld med massa kläder. Men det hela lär väl gå ganska snabbt och sedan blir det 14:35 bussen hem. Skönt med lite ledighet i eftermiddag och imorgon. Funderar dock på att börja med religionen eftersom vi har prov nästa vecka. Känns mycket bättre att göra lite i taget så man slipper stressplugga på måndag..

tisdag.

Nästan precis kommit hem(alltså till Johan) från min idrottslektion, nu har jag hål fram till 12:55 då jag har religion och sedan slutar jag 14:15. Är superfint väder ute idag och jag var så jäkla nöjd när jag vaknade imorse och visst om att vi skulle ha idrott ute. Så kommer vi till skolan och får inte vara ute utan måste dansa. Dansa har aldrig eller kommer aldrig att bli min grej, armar, ben och hjärna kopplar inte. Så ja, jag surade en del eftersom jag verkligen ville vara ute..

Jaja, ska in och duscha nu och göra mig iordning och sen käka lite mat :) Imorgon är jag ledig i alla fall, väldigt skönt måste jag säga. Ska bli skönt att få sova ut lite..

måndag.

Fixat jobb som semestervikarie 13/7-14/8 :) mycket,mycket härligt måste jag säga. Nu ska jag söka jobb före och efter också, så blire fint!

Och nu blir det snart sova med Johan, det gillar jag.

hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter en helg i Göteborg, jag hade gärna haft någon dag till. Har varit en helt underbar helg och jag har shoppat loss som aldrig förr. Och det har varit väldigt underbart att tillbringa denna helgen tillsammans med Johan. Det tråkiga var dock att vädret inte var allt för bra...

Bilder osv. kommer senare men den stationära datorn vill ej fungera och min laptop är alldeles för dryg. Nu ska jag se klart på wipeout och sen blir det filip och fredrik innan säng.

Och imorgon händer en spännande sak, fast det håller jag hemligt.. hihi.

090507

6 underbara månader - ett halvår
Jag älskar dig Johan
<3

Imorgon åker vi till Göteborg :)

onsdag.

Äntligen! Nu behöver jag inte plugga på ett tag, känns väldigt skönt. Historiaprovet gick faktiskt bra och jag fick ett lättare prov än resten av klassen, höhö. Efter provet gick jag till labbet med Erika och förstorade mitt personliga porträtt till fotoredovisningen, den första bilden blev bra så jag var klar redan vid nio :) Då åkte jag och Sofie in till stan och kikade runt och jag hann även shoppa lite. Sedan åkte jag ut till mamma och gick iväg och käkade lunch på kvarnens pizzeria. Sen tog jag bussen hem vid 13:05, så har inte varit hemma allt för länge.

Ska snart sätta igång och packa, sen åker jag till Johan och sover där till på fredag :) Mina närmsta dagar ser fina ut måste jag säga.

16:56

Vad trött jag är på att plugga, den senaste tiden har jag pluggat så mycket att jag inte ens hunnit komma ut och röra på mig. Och dessutom har jag varit så stressad att jag inte ens brytt mig om viktklubben. Men känner att jag inte orkar lägga ner 100 % på allting som sker just nu. Skolan går i första hand och jag har bara två prov kvar, sen kan jag kämpa på med det andra. Som jag på något vis saknar just nu, jag behöver få komma ut och röra mig men känner att tiden inte räcker till. Och jag har verkligen inte tid att sitta här och skriva, bara det att det är så himla mycket roligare.

Är väl bara att ta tag i Kubakrisen, Koreakriget också vidare nu så slipper jag det sen.

tisdag.

Precis kommit hem från skolan, missade dock första bussen med typ två minuter så fick vänta 35 minuter på nästa. Känner att turen ligger på min sida nu för tiden, hoppas dock att det vänder nu när jag ska sätta mig och plugga historia. Har i alla fall inte glömt böckerna någonstans idag, känns bra att de är hemma i alla fall.

Imorgon ska jag till skolan 8:30 för att göra historiaprovet och sen blir det fotolabbet på förmiddagen för att få fram mitt personliga porträtt. Är ju egentligen ledig men ville göra historian innan Göteborg och sen är det skönt ifall jag fixar bilden imorgon så kan jag njuta av endast en lektion på måndag.

Ska kolla ifall jag hittar några intressanta jobb innan jag slår mig ner för att plugga.

18:00

Kom på världens bästa lösning.
Tar bussen ner till stan, min bror följer med och öppnar på pappas jobb och så får det bli att sova hos Johan. Känns skönt nu måste jag säga.

jävla skitdag!

Den har dagen har gått som en berg och dalbana, den började bli riktigt bra tills jag upptäckte att jag glömt historiaböckerna på pappas kontor. Arg som tusan är jag eftersom jag har prov på onsdag och jag är inte en sån som kan sitta och plugga in allting dagen innan. Jag är verkligen i eld och lågor nu och klarar inte av att sitta här hemma och rulla tummarna en hel kväll när jag egentligen kunde suttit och pluggat.
Men blir helt jävla störd i huvudet när jag har så mycket att göra, jag känner att jag bannemig inte orkar med det här mer alltså. Visst är det bara att bita ihop när jag endast har två prov kvar, men jag är så jävla trött och slut att jag inte har någon lust alls. Har jag tur så kan jag kanske få plugga på lektionen imorgon, så får jag undan lite.

Ska försöka finna en lösning på mitt historieprovs-problem! Lär ju inte lyckas med något dock..

söndag.

Nu har jag precis skrivit klart religionen som ska vara inne på tisdag, känns väldigt skönt måste jag säga. Och nu ska jag bara vänta på att Johan ska komma hem så vi kan äta lite mat. Fick med oss grillat kött, klyftpotatis och sås från mina föräldrar igår som vi ska äta. Sedan ska jag plugga historia och gå ut och fixa en labb med Mia, ska bli skönt att få komma ut och röra lite på sig.

Snart åker vi äntligen till Göteborg också, väldigt härligt ska de bli :) har däför bara tre skoldagar denna vecka också.

full rulle.

Har varit dålig uppdatering från min sida de senaste dagarna. Men det har bannemig varit fullt upp måste jag säga.

I torsdags var jag och Johan hemma hos hans föräldrar och grillade och myste ute i solen. Igår bar det iväg till Ullared för lite shopping, hade planerat att inte handla så jättemycket men inne på gekås drog det iväg till 1000 kr och sedan köpte jag två par skor utanför. Blev ett par silvriga björn borg för bara 175 kr och sedan ett par till självaste studentdagen som var 200 kr billigare där nere tror jag. Så jag var nöjd, glad och skapligt trött efter åt. Blev tacos nere på Färjestad innan ja och Johan gick upp och sov.

Idag bar det av till Forshaga för att umgås med min familj vilket var jättemysigt. Nu ser Johan på fotboll och jag ska snart sätta mig bredvid och vara social och ta en rosa pantern :) Denna helgen har varit helt underbar och Johan är världens bästa.

Imorgon ska jag plugga, motionera och dra ut och fixa en labb med Mia.