God morgon!

Har precis kommit hem från Johan och när jag satt där och körde hem så njöt jag bara av hur otroligt fint det är ute idag. Så jag måste nog gå ut och gå en liten promenad nu och passa på och njuta av det sköna vädret. Annars var det ingen höjdare att vakna ensam imorse, tur att han inte kommer jobba något mer på mitt jullov :)

Nu blir det promenad.

Ikväll

Nu ska jag snart äta någon lätt kvällsmat och sen blir det att ta bilen ner till Karlstad och hem till Johan. Har inte sovit med honom på två nätter nu så känner att jag vill göra det inatt  :) Dock ska han upp och jobba imorgon vilket innebär att jag får sova ensam från typ 5:00, usch :( Men bättre än att sova själv en hel natt här hemma.

Ska ställa klockan i tid imorgon så jag kan åka hem och ta mig en promenad, kommer väl antagligen få kämpa så jag är vaken vid tolvslaget imorgon. Fast Johan lär väl vara ännu mer trött, vem vet, vi kanske rent ut sagt missar tolvslaget. Ska ju fira nyår på allra bästa sätt i år, ska bli jätteroligt.

Men nu ska jag skynda mig att laga mat så jag kommer iväg någon gång.

Ett bra köp

Tidigare idag satt jag och funderade på vad som är det bästa jag köpt i år. Sedan när jag städade slog det mig! Förr hade jag alltid problem med mina smycken, några låg i en ask, andra i en påse från pilgrim och allt var ett enda trassel, en stor röra kan man säga vilket gjorde att jag aldrig använde smycken, dock sker det väldigt sällan nu också, tyvärr. Men när jag befann mig på Nora marknad i augusti hittade jag något fantastiskt smart, kolla själva..


Köpte detta löv i en liten butik i Nora för 150 kronor tror jag :)
Är snyggt och tar ingen plats alls, plus att mina smycken hänger riktigt bra där.

Alltså ett väldigt bra köp i år.

Mitt 2008

Under en lektion på textkommunikationen fick vi ta fram tio ögonblick under vårt 2008 som skulle vara som diabilder. Därför har jag bestämt mig för att dela med mig av mitt 2008 på ungefär samma sätt.

5 Januari - min 18 års dag
11 Februari - ett steg närmare mitt körkort, halkbanan blev avklarad
22 Februari - ytterligare ett steg närmare körkortet, teorin fixades
16 - 22 Maj - Spanien med min familj + en hel drös till
26 Maj - Körkortet blev mitt 18:00 (Fan vad lycklig jag var)
20 Juni - Midsommar, precis lika bra som alltid
18 Juli - LARS WINNERBÄCK
29 - 31 Juli - Göteborg och Marstrand
30 Augusti - Åkte till Nora marknad med mamma, storebror och mormor. Barndomsminnen fick återupplevas.
3 September - Gick på Mamma Mia med Lina, jag är fortfarande helt galen i filmen
Oktober/November - Fick äntligen min efterlängtade tandblekning samt nedslipning av framtänderna (Blev supernöjd)
31 Oktober - 2 November - Ominne med min familj, mormor och Malin (Underbart som alltid)
7 November - En av de bästa dagarna de här året, fick min Johan, Jag älskar dig.
2 December - Beställde studentmössan vilket innebar ett steg närmare studenten

Detta är egentligen bara några få underbara ögonblick det här året. Minns alla underbara stunder vid stugan med bad, sol, båt, tennis, grillning, fyrhjuling, fester med mera. Alla andra stunder med familj och vänner, tack för att ni finns. Samt att min brors vän och gamla bandmedlem gick långt i IDOL, blev topp 6 tror jag - Robin Ericsson.

Hoppas mitt 2009 med bland annat student, familj, vänner, johan, stugan också vidare kommer bli minst lika bra!

För en gångs skull..

JA! För en gångs skull så har jag gjort det som jag sagt åt mig själv att göra.  Naturkunskapen är klar, äntligen! Nu ska jag göra mig mat så jag kan få lite mer krafter att fortsätta. Efter maten blir det att göra novellanalysen + att göra klart min krönika och min ansökan. Känner mig verkligen glad och på jättebra humör nu när jag varit så duktig.

Tisdag

Klockan har nu passerat tolv och jag har fått väldigt mycket gjort idag, faktiskt.

Morgonpromenad 50 minuter, frukost och sedan har jag städat mitt rum. Nu blir det dusch och sen ska jag plugga lite grann. Får jag en sån här bra start på dagen blir jag mer peppad på att göra annat som behövs också.

Ikväll är det hockey på tvn och funderar på att dra hit Johan (jag är en hockeytönt). Längtar efter honom en del och det vore skönt att få vara hemma också, blir ju att vi är mer hos honom eftersom han bor ensam + att han bor i Karlstad.. Men ja, nu tycker jag att han borde ta och komma till mig, hehe.

Här kommer före- och efter bilder på min städning!

FÖRE






EFTER








Nu är jag minsann stolt över mig själv :D

Tillbaka

Nej tänk, det hinner inte ens gå ett dygn innan jag är tillbaka på samma ställe igen. Men blogspot var inte riktigt min grej, bättre funktioner på blogg.se

Hejdå blogg.se

Har bytt blogg och ni hittar mig numera på http://michaelajansson.blogspot.com

Bra dag

Kan du komma med ett glädjande besked, jag är på bra humör.
Efter många om och men kom jag tillslut iväg till Johan vid 21:00. Idag var det planerat att vi skulle åka till Bergvik med hans mamma men deras bil startade inte. Det slutade med att jag och Johan tog min bil och åkte ut själva. Ikea, Bergvik och sist men inte minst Coop innan vi åkte hem till Johan och lagade god mat. Fick förövrigt med mig en träningsjacka från Stadium som jag kollade på innan rean och nu köpte jag den för 299 :) Skönt att ha en figursydd jacka till träningen som sitter åt efter kroppen. Efter att jag ätit gick jag ner till LLA för att möta upp min familj för att kolla på hockey, var för en gångs skull en riktigt rolig match.

Grinig tjej

Okej, den här dagen har varit helt jävla värdelös och jag är på pissdåligt humör. Är det alldeles för ofta nu för tiden och jag har ingen aning om varför, det irriterar mig ännu mera. Men på det är jag hur hungrig som helst och det är inte bättre att mamma och pappa är drygast i hela jävla Sverige så det åker och handlar NU! Vafan, jag behöver mat nu!! Plus att jag faktiskt ska till Johan, eller om jag ska strunta i det och sitta hemma och vara sur. Det är i alla fall vad jag känner för nu. Vet ju inte ens om jag får låna bilen så säger de nej kommer jag bli ännu mer arg och det kommer gå ut över dem rejält o det kommer inte bli bra.. Jaja, borde kanske stanna inne i mitt rum resten av dagen eller något.
Slog faktiskt på Mamma Mia förut i hopp om att bli på bättre humör eftersom jag alltid blir det annars, men icke! Näe, måste ha nått o äta nu innan jag river huset!!!

Mycket intressant inlägg men va tvungen o få lite ilska ur mig.

Lördag

9:23 begav jag mig ut i 8 minusgrader och solsken på en 50 minuter lång promenad, den satt helt klockrent. Men sen dess har inget vettigt hänt, har duschat och ligger nu i min säng med morgonrock och myser. Ska försöka ta mig upp och klä på mig åtminstone. Fast jag gillar de här dagarna när man bara låter allting gå och sen inser man hur mycket klockan är.

Nu är det nog dags för att göra något vettigt, för en gångs skull.

Annandag jul

Vaknade upp hos min älskling imorse, vilket aldrig är fel. Vi tog en morgonpromenad ner till Wallinders för att köpa frukost. Och sedan slappade vi fram till halv två för då åkte jag iväg och åt med mina föräldrar på Vedugnen.
Igår var jag en aning rastlös när jag kommit till Johan, och efter att vi kollat i hans nya kokböcker blev båda jättehungriga. Dock var ingen affär öppen vid 21:00 så det slutade med att vi tog bilen ner till Nobelplan och satte oss och åt hamburgare på donken. Riktigt gott vare vill jag lova.

Ikväll tror jag ingenting händer, tänkte faktiskt sätta mig med lite plugg (även fast jag lovat mig själv att inte plugga på röda dagar). Men känner att inget vettigt kommer hända ändå så är lika bra att få det tråkiga gjort, i alla fall lite utav det.
Imorgon ska jag hem till Johan's föräldrar på kvällen, mysigt mysigt kan jag tänka mig.

Juldagen

Vilken ovärd dag egentligen. Men det var riktigt längesen som jag hade en sån här dag, en sån dag som man inte gör någonting på. Jag har bara slappat hela dagen, kollat på film, varit lite social och sedan luggigt i min säng i flera timmar. Men kände att jag på något sätt var värd en sån här dag och att jag verkligen behövde få ta det lugnt. Man behöver verkligen det vissa stunder.

Snart måste jag ändå upp ur sängen och göra mig iordning. Ska äntligen få träffa Johan, det längtar jag efter hur mycket som helst vill jag lova. Och imorgon får vi sova ut tillsammans och må gött. Någon mellandagsrea imorgon orkar jag nog inte med, tror jag och Johan ska ta stan till veckan istället :) Orkar inte med all stress, behöver lugn..

Julafton

God jul gott folk, nu är dock julafton snart över.
Har de senaste dagarna haft fullt upp, stan precis HELA dagen i måndags. Åkte till min älskling på kvällen och sov där, dock gick han upp vid kvart över fem och gick en stund där efter :( Själv hade jag klockan på ringning vid nio och då gick jag upp och diskade, bäddade sängen och fixade en julklapp åt Johan som blev en överraskning när han kom hem. Sedan hem för att städa, äta, åka til stugan osv. sedan ner till Karlstad för att hämta Johan, Christoffer och Sofia och sedan hem igen. Då ble det julmat och mys med min familj hela kvällen. Körde hem dem igen vid kvart i elva.
Idag är det ju som sagt julafton, gick upp och käkade macka med julskinka vilket var underbart gott. Öppnade lite julklappar, två från Johan och det var bäst, en parfym och sedan ett kit med skrubb och sånt där gosigt, från London tror jag :) Sedan mormor som vanligt vid tolv. Fick massa bra julklappar i år också, lite saker som behövs när jag ska flytta och annat smått och gott. Fick rubiks kub som jag suttit med typ hela kvällen, förstår mig inte riktigt på det än men ska lösa den någon gång i mitt liv.

Imorgon händer inget speciellt tror jag. Ska vara med Johan någon gång i alla fall, blir kanske bio eller så går vi till min bror som ska ha fest imorgon :) Trevligt blir det nog i alla fall.

Söndag

Det är söndagkväll och för en gångs skull så behöver man inte känna denna söndagsångest vilket är väldigt skönt. Men något saknas och det är att jag är på fel ställe, jag borde sitta i Johans soffa nu stället för att ligga i min säng med en kass film på tvn. Längtar efter dig goding, får aldrig nog av dig.

Annars har jag och bror gjort pepparkakshus nu, inge töligt fult blev det. haha. Måste faktiskt ta en bild och slänga in imorgon, det är liksom pinsamt fult och ser ut att vara gjort av två barn på typ sju år eller något. Heja oss.

Snart blir det sova, är jättetrött och imorgon ska jag upp i tid och åka till stan och köpa de två sista julklapparna :)

Fjärde advent

Fjärde advent, 21 december och enbart tre dagar kvar till julafton. Hur underbart är inte det? Jag älskar verkligen julen, bortsett från all stress med julklappar. Men stämningen, maten och godiset är otroligt mysigt.
Idag vaknade jag upp hos min älskling och jag åkte därifrån vid typ halv tre tiden. Gjorde honom glad igår när jag bakat snickerskakor som han älskar.
I alla fall så har jag och mamma klätt granen och fixat lite annat hemma, nu är det riktig julstämning måste jag säga. Senare ska jag och lillebrorsan försöka oss på att bygga ett pepparkakshus, kan gå dåligt faktiskt. Imorgon blir det stan med mamma på morgonen och sen kanske plugga lite och sen sova hos Johan, dock ska han upp och jobba tidigt på morgonen, börjar typ halv sex tror jag :o Och på tisdagkväll kommer Johan, storebror och Sofia hit och äter julmat :) mysigt.

johan, du är bäst.
har aldrig träffat någon så underbar som dig.

Lördag

Nu var det ett tag sen som jag bloggade, nästan en vecka sen. För det första har det varit rätt mycket denna vecka och för det andra har vårt internet krånglat plus att vi lämnade in en av datorerna på lagning. Har bara min bärbara nu som är kocko, internet fungerade inte häromdagen men nu har vi ett nytt modem.

Jaja, Johan är hemma igen, dock har han blivit förkyld och mådde inget vidare när vi vaknade i onsdagsmorse, stackarn. Jag har i alla fall köpt alla mina julklappar förutom att jag ska köpa ytterligare en julklapp till min storebror och till Johan. Annars är jag helt klar, väldigtväldigt skönt.

Idag vaknade jag upp hos Johan sedan åkte jag hem vid lunch och slappade. Hade trevlig pratstund med mamma, drog iväg på intervju och sen har jag bakat lite julgodis med mamma o pappa. Goda skratt blev det, fan vad min familj är härlig. Senare ska jag åka iväg till Johan och sova där :) Mitt andra hem nu för tiden, sover där en hel del måste jag säga. Men vi börjar bli vana att sova med varandra och därför blir det svårare och svårare att sova ensam.

Jaja, nu blir det att fixa till lite grejer och käka mat innan jag åker iväg.


Bakade pepparkakor med lillebror i veckan också.

Måndag

Jag är otroligt trött, jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Och jag borde plugga lite historia, visserligen kan jag väl tillräckligt egentligen men skadar ju ändå inte att träna lite till. Men orkar inte just nu ändå, sitter och för över musik på mobilen och fördriver tid med en massa onödiga saker. Men sånt är livet. I alla fall kommer det vara underbart när historiaprovet är över. Det är hundra andra grejer som ska vara klart efter jul men det tar jag tag i senare, ska försöka njuta av ledigheten sen istället och vila upp mig en aning. Har blivit alldeles för mycket stress nu och det känner jag i kroppen, är otroligt trött. Ska i alla fall gå till skolsköterskan och ta blodtryck i morgon för att kolla läget.

Nu blir det oboy o historia.

Pluggar på

Jag är verkligen seriös för jag pluggar bannemig historia mest hela tiden. Men jag oroar mig för det känns inte som att något går in i skallen, det är för mycket årtal som gör mig förvirrad. I alla fall är det bara två timmar kvar tills Johan landar i Sverige, tror jag. Så jag tänker väl fortsätta att vara seriös med historian tills jag kan åka till honom. Visserligen behöver jag gå ut o fota lite plus bestämma mig för vilka bilder jag ska ha med. Eller ja, alla utom två är klara, en av de där två behöver jag bestämma mig för vilken jag ska ta, den sista ska jag ta på något ovärt typ, hehe.

Jaja, dusch och ut i snön blir det.

Söndag

Nu vilar jag skallen efter att ha pluggat historia i nästan en hel timma. Vaknade tidigt idag, har sovit oroligt hela natten och aldrig kommit till ro, så ikväll kommer jag nog vara trött. Men jag antar att jag varit lite uppe i varv eftersom Johan faktiskt kommer hem idag. Men eftersom han inte är i Karlstad förrän ikväll så ska jag plugga hela dagen, ska bara ut och röra på mig lite sen och ta en valfri bild till fotouppgiften som ska vara klar imorgon. Men att sitta och hänga över historiaböckerna i stort sett hela dagen lockar inte för fem öre, boken är knäpp och jag har ingen lust alls. Fast det är väl bara att intala sig själv att det är roligt och intressant så sätter det väl sig. Har som tur är imorgon på mig också. Efter naturkunskapen, på historialektionen och när jag kommer hem, detta ska nog gå en aning bra i alla fall. Tack vare alla repetioner sitter det mesta någonstans i bakhuvudet.

Men nu blir det till att vara social mot mamma och sen plugga,plugga,plugga.

Lördag

En otroligt bra dag idag måste jag säga. Åkte upp till stugan med Malin, Lina och pappa och grillade korv vilket var jättemysigt. Sedan har jag tagit det lugnt resten av dagen, har pluggat lite på historian men jag vet inte om det gått så jättebra, ska nog göra lite mer senare. Men just nu har jag bara så sjukt ont i huvudet och mår en aning dåligt, hoppas inte att jag håller på att bli sjuk nu bara.







Imorgon ska jag plugga hela dagen och sen på kvällen kommer Johan äntligen hem som jag säkert nämnt hundra gånger. Men ska sova hos honom imorgon i alla fall, det längtar jag efter vill jag lova.

Hej mitt vinterland

God morgon!
Det är världens underbaraste väder ute idag. Massa snö, lite sol och 9 minusgrader. Hur skönt som helst, jag älskar det. Vid tolv ska jag ut och fota med Malin och Lina, det ska bli riktigt roligt. Lär bli en hel del kläder på sig då minsann så man inte fryser allt för mycket. Senare blir det att plugga historia och bara må gött. Imorgon kommer Johan äntligen hem, längtar efter honom något så otroligt.


Bild på min bror från igår


Bild på cykelbron från igår

Foton till fotouppgift


Min kalla bild till fotouppgiften, funderar på att ta en ny imorgon!


Min produktbild

Fredag

Nu är det äntligen helg och som jag längtat! Känns som det mesta faktiskt kommer lösa sig också. Mitt reportage känns inte alls lika jobbigt längre, fotouppgiften är i stort sett klar och nu återstår historian som känns rätt jobbig. Förstår bara inte hur jag ska lära mig allting. Men det löser sig nog, ska plugga imorgon och på söndag som en dåre. Försöka till det i alla fall.

Nu sitter jag bara hemma och är trött, orkar inte göra något speciellt heller. Ska fota med brorsan sen, så jag får klart mina två sista uppgifter till foto :) Sen blir det sova tidigt o vara uppe med tuppen imorgon, hihi. Antar att imorgon och söndag kommer gå hur sakta som helst bara för att jag ska få träffa Johan på söndag kväll. Alltså fyfan vad jag saknar honom nu, jag har inte träffat honom sen i tisdags morse och jag har bara hört ifrån honom tre gånger sen han åkte. Det är verkligen hur jobbigt som helst :( Tur att det bara är en vecka i skolan sen och att vi kommer få ett helt underbart jullov tillsammans, för han ska antagligen inte jobba och det är helt underbart. Nog om det, nu ska jag äta choklad och göra något vettigt.

När imorgon blir igår,
älskar du mig då?

Snö

Nu har jag precis kommit in från att ha skottat snö, riktigt duktig tjej är jag. Har kommit över 1 dm så jag är hur nöjd som helst eftersom jag älskar snö.
Snart blir det att krypa ner i soffan o må gött, lukta på min hand där Johans parfym finns. Saknar honom något så otroligt nu! Ge mig söndagkväll, kommer dock ta en evighet tills dess. Det här med att du är borta gör att jag inser hur otroligt jävla mycket jag tycker om dig, du är världens bästa :)

22:32

Nu blir det sängen inom kort, är jättetrött. Men det känns jättekonstigt att vara hemma när jag har sovit hos Johan de senaste onsdagarna. I alla fall hörde han av sig förut, redan hunnit shoppa har han gjort och nu sitter han säkert på nån pub o mår jätteskönt. Längtar efter dig!

Imorgon blir det ikea o bergvik med mamma, fixa lite julklappar o umgås med min bästa!

19:07

Onsdag kväll och idag har jag fått en del gjort, tur är väl det.
Dock saknar jag Johan hur mycket som helst, är jobbigt att
inte ens höra något ifrån honom. Och jag kommer
antagligen inte höra något ifrån honom förrän han landar i
Sverige på söndag eftermiddag. Men jag vet att det här bara
kommer göra allting ännu ännu bättre eftersom vi kommer
få sakna varandra rejält. Men han är världens bästa och han
gör mig så otroligt glad :)

Eftersom jag inte pluggat någon historia idag så får jag väl
göra det nu, lika bra att få lite gjort. För min egen skull, hehe.

Bowling

Vi bowlade ju igår, tog faktiskt lite bilder ;)


mina och mias söta fötter.


emma

annars är jag klar med min krönika nu och funderar på att plugga lite mer historia, lika bra antar jag.

Promenad

Nu är jag hemma igen efter att ha tagit en promenad o fotat lite, blev inte alls många bilder men vart nöjd ändå tror jag. Så nu har jag min "kalla" bild till fotouppgiften. Och det var minsann kallt ute + att det snöade i början av promenaden :)
Nu ska jag snart sätta mig ner och plugga samtidigt som jag lyssnar på julmusik för att få lite julstämning. Dock borde det ge mig en aning mycket ångest eftersom jag inte köpt en endaste julklapp ännu. Fast tror jag vet vad jag ska köpa ändå, måste bara ta tag i det inom kort.

Onsdag

Nu har Johan åkt :( Hade fem söta sms att läsa ifrån honom imorse :)
Har precis käkat frukost framför tv:n och nu ska jag klä på mig för att ta en promenad och försöka fota lite :)
Hoppas jag fixar till något riktigt snyggt som jag kan använda till fotouppgifterna :)
Tur med minus-grader men mindre bra att det är en aning mörkt ute, hade gärna velat haft sol nu.
Senare ska jag plugga en del, historia + lite textkommunikation, tror jag har kommit på en bra idé till mitt reportage :) Lite inspirerat från förra årets fast lite mer djupgående denna gång, hoppas jag kan göra det i alla fall :)

Något klokt

Majonnäsburken och två koppar kaffe.


När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att
hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken
och två koppar kaffe:


En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på
bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp
en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar.

Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna
samtyckte till att den var det.



Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken.
Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan
golfbollarna.



Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om
att den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och
hällde sanden i burken. Naturligtvis fyllde sanden upp resten av
tomrummen.



Han frågade ännu en gång om burken var full. Studenterna svarade med
ett enhälligt 'ja'.




Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och
hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det
återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen.
Studenterna skrattade.



'Nu', sa professorn medan skratten klingade ut, 'vill jag att ni
påminns om att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna
representerar de viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa och annat som
ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick
förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla
och berika ert liv.



Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett
hem,jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.



'Om ni lägger sanden i burken först', fortsatte professorn, 'går det
inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det
med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det
inte plats för det som är viktigt för dig.



Så... var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och
förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag.
Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du
städa huset och annat som är mindre viktigt.
Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder
något
. Återställ det som är viktigast i ditt liv.
Resten är bara sand.'



En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet
representerar.

Professorn log. 'Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att
visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det
alltid plats för en fika med en vän.

Tisdag

Känner att den här dagen kommer sluta illa. Har sovit alldeles för få timmar i natt och det märker jag nu eftersom jag är en aning lättirriterad. Men det hjälper inte ett dugg när man slår på tvn, ser att ett program man spelat in inte spelats in, ett annat program jag vill se fungerar inte, viasat-boxen är helt svart och på kanal digital går det inte byta kanal :o ork! Och sen när jag sätter mig vid datorn hänger den sig typ två gånger på ingen tid alls, sur kan man kalla mig nu. Det värsta nu var att jag kom åt insert-tangenten, hatar den.

Jaja, mår bra ändå måste jag säga. Åkte ner till Johan igår vid 17:40, möttes upp i stan och gick iväg och luktade på parfym, köpte färskt bröd och sen åkte vi hem till honom och pluggade. Dock vart jag klar på en grisblink och satt och spelade spindelharpan ett bra tag. Myste en del när han var färdigpluggad eftersom vi inte kommer få mysa på väldigt länge. Vi somnade inte i tid och jag kunde inte ens sova, sov hur dåligt som helst och var riktigt trött när jag skulle gå upp. Piggade upp mig med en dusch, gjorde mig iordning, fick frukost av goding och sen var det bara att kila till bussen.
Bowlade på idrotten och jag var sämst o sen flöt dagen på helt okej, tills alldeles nyss. Tänker inte göra ett piss resten av dagen, imorgon är jag ledig och ska plugga en massa.

Och Johan åker imorgon, känns inte bra alls :/ jag vill också åka till London.

Andra advent

Jag är världens lyckligaste tjej!
Nästan seriöst alltså.

Igår var det planerat att jag skulle åka till Johan efter att jag käkat middag med min familj. Men när jag startade mammas bil så skakade den hur mycket som helst och en otäck lampa lös, men eftersom jag var halvt osäker backade jag i alla fall ut på gatan. Jag kom ett varv runt kvarteret innan jag åkte hem och kollade upp vad lampan betydde, enligt pappa inget positivt så var bara att ställa ner bilen, fundera lite och gå in. Ja sen kom vi fram till att jag fick ta pappas bil, råsoft egentligen eftersom automat är otroligt gött. Så jag kom till Johan till slut, myste med chips o godis framför tvn :) Pratade halva natten och vaknade störttrötta vid 10:00, men det finns ju inget bättre än att vakna upp bredvid världens bästa pojkvän :) Efter att vi dragit oss i en timma gick vi ner till Johans föräldrar innan vi gick till Wallinders o köpte frukost. Helt underbart med morgonpromenader måste jag säga. Ja, nog om det, åkte hem vid två tiden i alla fall.

Ikväll är jag hemma, ska plugga lite naturkunskap. Men jag får aldrig ork till att börja, kanske för att det är massa myskoord som är krångliga. Imorgon börjar jag 12:45, ska hämta upp brorsans kamera så jag kan fota mina bilder till fotouppgiften snart. På kvällen ska jag sova hos Johan, sen kommer vi inte ses något förrän tidigast söndag. Känns hur jobbigt som helst :(

Annars har vi faktiskt en månad idag, det känns hur bra som helst :)
du är bäst! ♥

Fields of gold

<3

Alltså jag minns knappt senast jag hade den här känslan. Jag är så otroligt lycklig just nu och jag är så nykär så det finns inte.
Johan, hur får du mig så sjukt glad? Och hur får du mig att känna det här igen? Trodde jag inte vågade längre, men du har minsann bevisat att jag vågar. Men ditt lugn och allt du är gör att jag inte kan annat än att tycka om dig så jävla mycket. Är så otroligt glad att du finns i mitt liv :)

Jag var bara tvungen.

Lördag

Efter några veckors krångel med internet och efter att ha varit utan internet hemma i en hel vecka så verkar det i alla fall fungera en aning bra nu.
I och för sig har jag haft ganska fullt upp denna vecka ändå. Jag har sovit hos Johan från i Onsdags till idag, ska även dit ikväll och sova. Får passa på nu innan han åker till London i fem dagar. I alla fall så vart det bara slappt på onsdagen, i torsdags blev det däremot ikea och maxi innan vi åkte hem och käkade färska tekakor. Igår var jag ute och käkade med Mia, Emma, Sanna, Charlin och Becka på Vedugnen. Det var hur trevligt som helst och får göras om snart igen :) Efter det gick jag till Rud och mötte Johan och var hos hans kompis Marcus en sväng :) Mycket trevlig kväll får jag säga.

Tredje December

Onsdag är det och jag sitter i skolan och ska fota till projektarbetet. För tillfället har jag bosatt mig i fotostudion och väntar på Marie. Vi ska ha studion fram till 12:00 så vi lär hinna det ena och andra fram tills dess. Sedan ikväll ska jag äntligen få vara med mitt gos :) Var hos honom en stund igår efter skolan men det var typ bara en och en halv timme. Dessutom provade vi ut studentmössorna igår, kändes väldigt konstigt att göra det måste jag säga, för det känns liksom inte som att det är vår tur nästa gång.

En annan grej är att jag inte har något internet hemma och det är inte så jävla rockigt. Nu inser man hur jävla mycket man sitter framför datorn, igår hade jag så tråkigt att jag gick och la mig 21:20, endast för att jag inte har något internet. höhö.

Men nu ska vi nog försöka komma igång med allting så vi får något gjort.