Lov.

Det är sportlov o det är så gött!
Idag vaknade jag vid cirkus halv tio, stentrött o solen sken in i mitt rum. Försökte somna om men lyckades inget vidare så gick upp o käkade frukost. O sen dess har jag bara varit dryg... Bakat hallongrottor och sett på tv, o inget kan jag göra heller.. är fett sugen på en promenad men måste sitta hemma o vänta på killen som ska komma o sätta in våran nya tvättmaskin. Så snart ska jag klä mig o göra mig iordning o sen blire nog lite käk på det kan jag tro.

m

En väldigt bra dag..

Mina senaste veckor har varit fyllda med massa plugg, någonting varje vecka att plugga till. Förutom det har jag gjort halkbanan som jag var så sjukt nervös inför, men som faktiskt gick bra. Och denna vecka har bestått av teoriplugg flera timmar varje dag, och idag skrev jag mitt teoriprov och jag klarade det! :) Känns mycket bra, nu hoppas jag att det blir uppkörning snart :D Kan ju bara säga att mitt lov inte kunde börjat på ett bättre sätt än såhär! :)

Imorgon ska jag iväg på hockey med mina bröder och björn. Innan det blir det stan med min familj o lunch ute antar jag, myspys baré!

gosda, jag är gladast idag alltså.. :D

/ m

Söndag.

En helg där jag inte fått ett skit gjort i stort sett. Skräll säger jag.
Jag borde pluggat mer istället för att vara så sjukt lat som jag är väldigt bra på. Så istället har jag fått plugga en massa idag, bortsett från att jag fick börja dagen med att skotta snö, mindre skoj! Men jag såg det som träning, det är enda fördelen.

Nu ligger jag i soffan och kollar på She's all that och efter den ska jag plugga någon timma innan jag ska sova. Har sovmorgon imorgon så jag kan sitta uppe ett tag när jag ändå ska upp vid typ tio.

Efter skolan imorgon blir det träna med Elin och Oskar :)

m.j