Måndag

Idag har jag tillbringat större delen av dagen tillsammans med Linn och Elin. De kom till mig i samma veva som jag gjorde köttbullar, och när jag var färdig gick vi hem till Linn och hämtade hundarna. Sedan gick vi upp till Elin o stannade i typ fem minuter innan vi gick ner till Forshaga, tog ut pengar och gick tillbaka till Linn. Sedan blev det att gå till lusten o käka pizza ute i solen, hur skönt som helst! Satt där ett bra tag innan vi vandrade vidare, Linn gick hem och Elin följde med hem till mig en stund.

Sen har det inte hänt mycket mera idag, jag ligger i sängen nu och ska snart resa på mig för att gå till köket och göra mig en smoothie :)



Jag och Elin var även uppe i stugan igår och käka mat, rodde och käkade äppelpaj + att det blev en hel del prat!
(ja och bilden är från i vintras)

Sol

Solen skiner för fullt, hur underbart är inte det?:D
Jag har precis kommit hem, jag och Elin har vart ute och gått runt abborrtjärn och sörtjärn. Himla skönt må jag säga, lite varmt kanske. Sedan kom vi fram till att vi ska dra upp till min stuga ikväll och åka ut med båten och fiska, mysigt faktiskt. Så nu ska båda två baka o fixa så vi kan feta oss o grejer när vi fiskar.

Förövrigt blev mina bagels som jag gjorde igår hur goda som helst!

:):)

Just det där ögonblicket, för jag glömmer det aldrig och det ser ut som allting är påväg tillbaka, har jag rätt?
Jag hade glömt hur glad du kunde göra mig.

Bagels

Jag håller just nu på att baka bagels, men för tillfället är de på jäsning!
Igår eller ja, inatt skulle jag hämta pappa och håkan (trodde jag), men när jag kom till pappas jobb va det 2 till och vi fick krångla med att fälla upp det ena sätet längst bak och jag ville bara komma därifrån eftersom klockan då var efter 02:00. När vi tillslut kommit in i bilen alla 6 kunde vi äntligen åka.. Och jag glider ut från hamnen under hagaleden, tror den heter så. Och där står en utlänning mitt i vägen och självklart måste jag stanna för att inte köra på killen, men så fort han flyttat sig undan gasar jag på men ändå hinner killen få upp min dörr och förbannad som jag blev slet jag tag i dörren o stängde den samtidigt som jag gasade på i ilfart. Sen va de löst men blev galet förbannad att en helt främmande person bara sliter upp en bildörr sådär! Körde i alla fall en till Färjestad o en till Råtorp innan vi kunde åka till Forshaga, var hemma vid 03:00. Så idag har jag bara varit seg eftersom jag inte kunde somna när jag kom hem.

Hoppas att jag ska träffa Elin ikväll så jag får mig något skoj att göra :)

Fredag



Du och jag är inget vidare bra
men jag kan inte säga nej
jag kanske rent av behöver dig

Regn

Det regnar nu :( usch, det är så typiskt att det ska vara sol och värme när man går i skolan och regn när det är lov. Men det är smällar man får ta ändå.

Förut körde jag min pappa till stan, åkte iofs även ut till Alster och hämtade en arbetskamrat till honom också. Sedan bar det ut mot hamnen o släppa av dem vid kontoret och själv tog jag bilen ut till bergvik. Ångrade mig nästan vid de sista rondellerna, var så sjukt mycket folk och jag hade pappas bil som jag seriöst hatar att parkera (undvik o parkera med xc90 säger jag bara :o haha). Men det löste sig, gick in o köpte det jag skulle o de va mycket folk överallt. Men det gick skapligt fort ändå och sen åkte jag hem. Har bara ätit o suttit här sedan jag kom hem, tror jag ska hålla mamma sällskap framför tvn med lite kaffe. Ska hämta pappa inatt, måste hålla mig vaken. Gillar ju som sagt inte kaffe egentligen.

Fredag

Inte fått något gjort idag. Jag har bara drygat framför tvn, gjort mig iordning och lagat mat, värt egentligen. Jag ska i alla fall ut o köra bil sen så det är väl tur i alla fall, haha. Tänkte ta en sväng förbi maxi när jag skjutsat pappa också, köpa frukt eller naturgodis eller något annat gott tills ikväll.

Elin skickade även sms förut och undrade om jag ville följa med o träna fotboll på onsdag, om jag vill liksom :D Fotboll är något som jag har saknat ända sedan jag skadade knäet för 2 år sedan. Jag har ju aldrig orkat ta tag i rehabträningen som jag borde gjort, men eftersom jag i stort sett aldrig har känningar i mitt knä längre ska jag försöka lite lätt till veckan, hoppas att mitt knä pallar.. Vet ni hur glad jag skulle bli då?:D Fotboll är det absolut bästa jag vet! Nu håller jag båda tummarna på att det blir en riktig come back.

Jag skulle verkligen behöva regelbunden träning 2 gånger i veckan som jag inte rymmer ifrån, jag är L A T! och jag börjar bli fruktansvärt trött på mig själv när det gäller det. Skärpning! ;)

Torsdag

Det har gått några dagar sedan jag skrev något senast så jag kanske får skriva lite om mina dagar.
I tisdags tog jag bussen till Karlstad vid 11:00 för att sedan möta upp Mia och gå hem till henne :) Var hur skönt som helst att bara ta det lugnt, njuta av solen och såklart träffa Mia. Sedan vid fyra tog jag bussen in till stan och sedan gick jag därifrån till Herrhagen och satte mig där för att vänta på brorsan. Han kom men skulle iväg på massage med en gång så jag tog en macka och gick sen ner till stan och mötte upp honom vid Pråmen och sedan tog vi bilen ut till maxi.
Efter det hem för att göra köttbullar på 1,6 kg köttfärs, det blev 118 köttbullar och vi var klara vid typ halv elva, elva någon gång. Sedan blev det glass och my name is earl innan det var dags för sömn.
Dagen efter hade jag planerat lunch med pappa men det blev inte riktigt så, så istället gjorde jag mig iordning så fort jag vaknat typ och gick ner till pappas jobb för att hämta bilen och åka hem till Forshaga. Åt, packade bilen på saker och åkte upp till stugan och oljade altangolvet, litelite bara dock. Sedan hem o lagade mat, tvättade pappas bil, körde Jesper till någon kompis, åkte hem och såg på you, me and dupree med Malin :) Sedan hämtade jag Jesper och Anton och sedan åkte jag ner till stan och hämtade pappa. Och idag har inget alls hänt typ, förutom att jag lagat mat.

Nu sitter jag och lyssnar på The calling - wherever you will go och får sån fet lust att kolla på coyote ugly, så jag tror minsann att jag ska gå och leta fram den för jag vet att vi har den någonstans i röran.

Imorgon ska jag klippa gräs, slappa, köra pappa och hämta pappa.. Emellan blir det nog myskväll med världens bästa mamma :)

Måndag



Det här är min bror, han är bra :)

Jag är jätteseg idag, men jag har i alla fall lagat mat nu. Om typ några sekunder ska jag göra oboy och sen ska jag se på freedom writers. Senare ikväll kommer nog Malin hit och kollar på film också. Imorgon hoppas jag på att det blir Karlstad och Mia :) Också får jag väl gå förbi min bror o göra köttbullar, bara för att jag är så snäll ;D


Kom även tänka på ett ögonblick som hände för snart fyra år sedan, ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma. Det sitter fast bara för att det är så fantastiskt, jag kanske berättar mer om det senare men jag måste verkligen kila nu, filmen börjar snart!

Söndag

Söndag idag, fast det känns inte riktigt som det. Om typ en timma ska jag o brorsan ta bilen upp till stugan och grilla hamburgare med mamma o pappa :) Sen blir det hem och färga Malins hår, hon har en plan och jag är lite skraj faktiskt. Vi får se hur det blir senare, jag kanske till och med ska satsa på frisöryrket eller något, haha, vem vet. Men nu ska jag fräscha till mig och klä på mig. Packa bilen med lite grejer och sen måste vi iväg och handla innan vi åker iväg.

För hundrade gången så säger jag bara: Det är skönt med sommarlov! :D
Förresten fick jag hem mina betyg i torsdags, fick en chock när jag öppnade brevet och såg att jag fått mvg i kursen som jag hatat mer än något annat och som det har gått så sjukt dåligt i, men vafan, jag får vara nöjd! :)

Sommarlov är skönt

Ja, nu är midsommar över. Det blev precis som alla andra år i stort sett, men ändå är det alltid lika kul. Malin kom förbi på eftermiddagen och stannade till sist. Vid tolv slaget blev det skumpa för att Malin blev 18 :) Idag har jag vart ute o gått med Elin, kört mina föräldrar till stugan o haft myskväll med Elin, helt okej! Imorgon ska jag kanske sola med Elin också ska jag hämta mammsen o pappsen i stugan. Men nu blir det nog att sova.

Godnatt!

Muffins

Tänkte även slänga in bilder och recept på de otroligt goda muffinsarna som jag gjorde förra veckan! :)

Äppel- och kanelmuffins med crumble
-8 stora eller 12 små

Förberedelsetid: 10 min

Tillagningstid: 20 min

Färdigt på: 30 min


Ingredienser

Muffinssmet grundrecept:
100 g smör
2 st ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 dl vetemjöl
1 dl strösocker

Fyllning:
3 st stora äpplen
1 msk smör till stekning
2 msk strösocker
2 msk malen kanel

Smuldeg:
75g kallt smör
2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl strösocker


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.

2. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.

3. Skär äpplena i klyftor. Stek dem i smör, strösocker och kanel. Låt svalna.

4. Blanda äpplena med muffinssmeten och fyll formarna till 2/3 med smet.

5. Tärna smöret och nyp ihop med havregryn, vetemjöl och strösocker i en bunke.

6. Strö lite smuldeg på toppen av varje muffins.

7. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.



Midsommar

Regnet typ öser ner och jag har hunnit bråka med båda mina föräldrar idag, så typiskt att det är just idag. För nu ligger jag i min säng och har ingen lust alls att göra mig iordning för att jag är så sur. Men men, vi får väl se om det släpper eller inte, jag tänker i alla fall inte röra mig utanför mitt rum eller badrummet.

Jaja, här kommer en bild på min goda gröt!:D hah

Träningsvärk

Idag ska jag gå ut och gå och sen köra mina 15 minuter styrka. Sedan äta, tvätta fönster, hänga tvätt, laga mat och försöka hinna städa kök, hall och vardagsrum. Vi får se hur långt jag kommer, men jag måste sätta i gång nu så jag hinner med :)

Hemmafru? :P

Jag känner mig som en riktig hemmafru för tillfället!
Idag har jag gjort en lasagne och nu håller jag på att baka bröd + att jag har städat köket o ska fortsätta med det sen.. Så jag får väl kalla mig hemmafru just för tillfället. Men så länge jag får pengar för det så mår jag bra. Jag har faktiskt tjänat 200 kr på två dagar nu, himla skönt. Dock är vädret mycket dåligt nu så vi får se ifall de blir nån volleyboll sen, jag är inte pigg på att spela i sand om det regnar :P

Sommarlov är skönt! :)

Första riktiga dagen på sommarlovet

Ja nu har man haft den allra första dagen på sommarlovet! Det har regnat o varit dåligt väder men som tur va sprack det upp på kvällen :) Jag njöt av en god frukost imorse, gröt o smörgås. Min gröt är den godaste, tänker minsann kladda ner receptet sen.. Efter det smälte jag maten, gjorde mig iordning för att cykla iväg till abborrtjärn o gå runt tjärnen. Fy så jobbigt det var, det beror antagligen på penicillinen för riktigt så dåligt tränad är jag inte. Sen åkte jag hem och hamnade i soffan med världens huvudvärk. På eftermiddagen plockade jag undan i köket o lagade mat.  Sen klippte jag faktiskt gräset och det var också jobbigt. Men nu har jag i alla fall tjänat lite pengar. Imorgon blir det baka, laga mat, träna o antagligen spela volleyboll på kvällen. mysigt värre.

Har ju äntligen fått hem boken jag väntat länge på nu (min mamma är lite dryg på att beställa). Så nu ska jag börja träna igen, minst en kvart om dagen.. hehe.



också min gröt då :D
1 portion
1,25 dl
bär, färska eller frusna, t.ex blåbär, hallon..
0,75 msk råsocker
0,75 dl vatten
0,625 dl havreflingor o linfrö (jag brukar ta typ 0,6 dl havreflingor o resten linfrö
lite salt

1. Koka upp bär, socker och vatten.
2. Visa ner havreflingor och linfrö och tillsätt saltet, koka upp gröten.
3. Koka på svag värme ca 10 minuter, rör då och då.
4. Servera gröten med mjölk!

Den är verkligen hur god som helst!!

Söndag

Efter en mysig helg uppe i stugan med några vänner är jag hemma igen. Vi hade det jättemysigt med massa prat, spel osv. Måste göras om tycker jag! Dock kunde väl vädret varit lite bättre om man säger så, men det gick finfint ändå. När jag kom hem blev det dusch, mat o sen slocknade jag i sängen en stund innan min bror väckte mig o ville ha skjuts till mormor. Sen har jag ätit o kollat på film o hamnat här, en helt okej dag!

Imorgon är jag ledig eftersom jag inte lyckats fått mig något sommarjobb. Men jag har tur att mina föräldrar fixat saker jag kan göra hemma så jag kan tjäna pengar på det :) t.ex. laga mat, klippa gräs, tvätta fönster, olja golv, städa osv. Ska nog tvätta fasaden på huset och måla verandan också .. hehe. Penicillinkuren är även över så imorgon ska jag börja träna igen, har saknat det ganska mycket och speciellt när jag varit sjuk. Men nu blir det nya tag igen vill jag lova. Får även en träningsbok som jag skickat efter imorgon eller på tisdag. Den lär bli använd rejält.

Kanske skulle sova eller något? Är väldigt väldigt trött.

Lördag morgon

Uppe med tuppen är jag, men jag måste eftersom det är lite saker som måste fixas innan vi ska åka till stugan vid 12.
Men jag har i alla fall nyss käkat frukost och nu ska jag typ skriva ner allt som ska med och fixas så jag inte glömmer något. Ikväll blir det lätt fotboll i alla fall.. :D älsker't!

Det gick fin fint o hämta grabbsen igår med. Redan vid 12 ringde de o ville hem, jag hade förväntat mig några timmar senare. Men det var skönt o komma i säng i tid ändå. Men nu måste jag snabba på o fixa iordning!

Kväll

Ja, nu har det väl lugnat ner sig lite kanske.
Jag mötte upp Elin vid ica kanske typ halv fem om jag minns rätt, eller något sånt i alla fall. Sen åkte vi hem till henne o slappade med lite tårta o så. Sen cyklade vi hem till mig, jag bytte kläder, åt också tog vi bilen till konsum osv o sen hem till johanna :) satt där o slappade ett tag o sen blev det hem till elin där hennes bror hade styrt lite fest. efter det åkte jag hem, hamnade i soffan och tittade typ sista kvarten på holland-frankrike o min bror lekte med sin nya blixt och jag fick va den som drabbades av att fastna på kort. Sen har jag, pappa o christoffer vart ute o kört lite bil :) Har kört pappas xc90 för första gången, lite halvläskigt med automat men de blir nog sen när ja ska köpa bil iaf, så jävla soft! :D

Nu sitter jag här och är trött.. kokar kaffe om jag ska slänga i mig för att hålla mig vaken, jag hatar verkligen kaffe men behöver det verkligen. Jag hoppas min bror o hans vänner vill hem snart för det vore att få sova nu. Ska faktiskt åka till stugan klockan 12 imorgon också måste jag fixa en del grejer innan det :/ Hoppas det blir fint väder.. Ska hur som helst bli väldigt skönt att komma dit o ta det lugnt.

Nu blir det kaffe med massa mjölk o socker typ!
Jag lovar att ta det lugnt på vägarna ner till Karlstad sen ;)

Sommarlov

Nu har jag äntligen sommarlov på riktigt! Mitt allra sista sommarlov någonsin... Jag måste minsann njuta av min sista långa ledighet. Men sen är det bara ett enda år kvar och jag antar att det kommer gå minst lika fort som de andra två åren. Men vad händer sen? Jag har mina planer men de kommer säkert förändras några gånger innan studenten. Men jag vet ändå vart jag vill i livet, i alla fall till en början..

Hur som helst har jag inga planer för idag.. får se om jag hittar på något. Annars stannar jag bara hemma och slappar. Sover middag och dricker kaffe eftersom jag ska hämta min bror och hans kompisar i Kil ikväll/natt. Tur för Jesper att han har en så himla snäll storasyster ;)

Måste planera o packa i ordning lite för imorgon med. Ska åka upp till stugan med Elin, Lina & Linn imorgon och stanna där tills på söndag, mys blire. Hoppas bara att vädret blir skapligt fint..

Kanske ska ta o baka lite? Fira sitt sista sommarlov med lite fika o saft vore ju.. Ska fundera vidare på saken i alla fall..

God frukost



Här är min frukost som jag åt imorse!
Amerikanska pannkakor med varma blåbär :)
Det var hur gott som helst.. :P

Torsdag

Idag tar massa folk studenten :) skönt för dem. Jag har i alla fall bara ett år kvar nu och imorgon är det avslutning för 2or och 1or. Fast jag har inte vart i skolan sedan förra tisdagen, hade våran sista skoldag förra torsdagen men då var jag sjuk. Så efter imorgon är det sommarlov på riktigt. Jag vet inte riktigt vad som händer på kvällen men jag tror att jag och Mia ska iväg och kolla när SÄG har balen :) Kan ändå inte festa till eftersom jag fortfarande käkar penicillin.. Men sånt är livet, jag får väl agera chaufför om det är någon som vill ha skjuts ;)

Käkade amerikanska pannkakor till frukost imorse, fet som jag är :) Ska minsann slänga in en bild på det senare. tihi.
Jag tror faktiskt att jag ska städa klart i mitt rum nu. Alla kläder från golvet är borta och jag har bytt till rena sängkläder så jag har kommit en bit på vägen i alla fall ;)

Tandläkaren

Ligger i min säng nu och är jättetrött! Jag var tvungen att gå upp vid typ 8:30 idag för att ta bussen ner till Karlstad vid 9:40. Mötte upp Emma och Marie på stan och sen vid typ 10:40 fick jag börja dra mig mot tandläkaren. Fick vänta i typ 15 min innan jag fick komma in och ta bilder och sen blev det in till tandläkaren som va äcklig. Han luktade jättemycket svett och hade en snorbuse i näsan som jag såg hela tiden :o usch! Men i alla fall kom han fram till att han inte vill slipa ner mina tänder och sätta på fasader utan jag ska få komma tillbaka i slutet på augusit, början på september någon gång och då ska jag få börja med tandblekning! (y) Hoppas det ger bra och fina resultat.

Men men, jag funderar på att sova lite eftersom jag är så sjukt trött. Vädret är ju ingen höjdare heller. :(

Bergvik

nej minsann, jag har inte städat idag heller.. tyvärr. Vet inte när jag ska orka göra det heller, det kommer.
Jag segade hela dagen och sen fick jag den fina idéen att ta med mig Elin till bergvik. Det blev ikea och fika + två tunna täcken för endast 58 kr. Så nu kommer jag kunna sova mycket skönt inatt, även fast jag ska upp typ 8:30 imorgon.
Sen tog vi bilen och gick igenom affärerna lite och till sist skopunkten och båda två köpte skor.. självklart.

Nu är jag hemma och tänker kolla på fotbollen, jag har verkligen längtat efter den här dagen jag. hihi.



jordgubbscheesecake på ikea.. mäktig och inge vidare god..



blev tillslut skorna som jag håller i, jag får aldrig nog av tygskor känner jag..

Men nu måste jag springa iväg och ta på mig myskläder o krypa ner i soffan o ladda för fotboll.

Städa

Tisdag morgon. Är jobbigt trött för tillfället då min infektion är påväg ut ur kroppen. Det känns som att jag skulle kunna legat kvar i sängen i flera timmar till men då försvinner ju hela dagen. Så jag ska försöka ta mig an mitt rum idag så det blir städat och fint, borde ta ett ryck i garderoben också.. Rensa ut sånt jag inte använder bland annat. Är ju ganska onödigt o ta upp en massa plats om det ändå bara ligger där, jaja.. nog om det.

Städa och duscha står på schemat..
Imorgon blir det ingen sovmorgon heller..

morfar

Jag fick just en tanke, känsla och saknad som jag på länge inte känt.
(Jag menar inte att jag glömt bort dig...)

Men jag saknar dig nu. Och jag önskar att du hade varit med på allt som hänt sedan du lämnade oss..
Jag har tagit körkort, det är det största och jag vet att DU om någon hade varit stolt över mig. Jag hoppas att du är det ändå...

Vi människor är inte tillräckligt rädda om varandra. Man inser inte saknad, värde och allt annat hos en människa förrän det är för sent.. Varför är det så egentligen?

Fast jag orkar inte klämma ut några fler känslor.
Jag saknar min morfar, men jag vet att han har det bra.
Han och jag hade en jättebra relation, det är därför som det gör så ont i hjärtat att tänka på att jag aldrig mer kommer att få träffa honom.. :( 2 år, 6 månader och 16 dagar har du varit borta..

Måndag 20:54

Blev inget med att Mia kom idag, tjejen va sjuk. Trist men sant. Så min dag har varit ganska dryg och jag har inte städat rummet som jag lovat mamma, jag försöker helt enkelt göra det imorgon. Men jag var snäll och lagade mat i alla fall. Sen tog jag med mig Elin på fotboll men matchen var tråkig och ödik ledde med 3-0 efter första halvlek så vi åkte hem istället så nu sitter jag här och har tråkigt.. Tror jag ska gå iväg o göra iordning mina naglar, måla dem till exempel.

Jag är rätt trött också, konstig är jag minsann..
Ska även försöka slänga upp lite bilder också, om jag hittar kameran det vill säga.

Måndag 12:51

Ja måndag förmiddag kan man väl säga. Det var så himla skönt att vakna imorse och slippa tänka på skolarbeten, för det är inge mer nu förrän till hösten.. underbart rent ut sagt. Jag har kollat på två filmer idag redan och nu måste jag duscha, städa och ringa Mia. Hoppas verkligen att hon kommer hit idag :) Vore väldans trevligt, tihi. Annars får ja väl ragga upp någon annan som vill kolla på fotboll med mig idag.

Men det får nog bli så att jag får hoppa in i duschen nu!

Söndag 22:50

Svenskan är klar! Så nu har jag sommarlov bortsett från att jag måste kila iväg till skolan på fredag och ha själva avslutningen! Men ändå, jag är ledig hela veckan. Dock ska jag iväg till tandläkaren på onsdag om det där de ska lägga på tänderna, tihi.

Nu har jag ganska tråkigt. Väntar på att min mamma ska bli klar vid tvn så jag kan slå mig ner där och kolla på film. Imorgon kan jag vakna utan att känna pressen av svenskan.. och att jag ska städa mitt rum gör mig inte mindre glad alls för tillfället.

Jag vill bli fri från antibiotikan och tjock hals så jag kan börja träna snart, igen. Den här sommaren kommer väl inte innehålla något mer än träning typ. Skönt på sitt vis att få fira det sista sommarlovet någonsin.

Söndag 17:34

Idag vaknade jag 11:30 och det var hur skönt som helst vill ja lova.
Sen blev det bara att plugga lite, slänga i sig mat också åkte vi upp till stugan. Jag o brorsan tog en tur med båten, badade lite och sen gick jag upp och läste en sväng. Dock blev jag så trött så jag gick in och la mig och sov. Sen när jag vaknade blev det glass och sen åkte vi hem, och här sitter jag nu. Måste göra färdigt det sista på svenskan. Jag blir så arg på mig själv, att jag alltid varje gång ska göra klart allting i sista stund. Men men, jag lär väl få sitta med det resten av dagen idag + imorgon.. tråkigt, men sen när det är klart då är det sommarlov på riktigt. Jag har ju inga lektioner alls denna vecka, kan det bli bättre tro?:) nejnej!

Imorgon blir det nog så att Mia kommer hit o myser med mig, tihi. O sen blir det förmodligen SÄG-festivalen på tisdag..
Men nu måste jag ta tag i pluggandet så jag får något gjort och sommarlov, tss.

Fredag

Jag mår mycket bättre idag :) Jag somnade o vaknade inte direkt under natten, bara av att det var varmt men jag somnade om lika fort. Dock hade jag fruktansvärt ont i halsen när jag vaknade men det känns bättre nu efter lite kall kräm, glass, värktablett osv. Bara för det tänker jag snart ta en snabbdusch och ta bilen upp till stugan, hihi. Ska bli jätteskönt, jag har inte orkat vara ute på flera dagar.. Så jag tänker bara må gött uppe i stugan den här eftermiddagen. Har försökt få med min bror, men det vill han inte.. tyvärr.

Det är nationaldag också, men jag tycker inte att det känns o jag tycker egentligen att det inte finns någon mening, men men, så är det.

Torsdag 18:24

Min vistelse på vårdcentralen blev lång.. 2,5 timme befann jag mig där och till den större delen av tiden väntade jag bara. Men det togs ett halsprov och två blodprov innan de kom fram till att jag hade en bakterieinfektion. Så nu ska jag äta antibiotika i 10 dagar.. lite tråkigt tycker jag, men allt för att få bort det onda i min hals. Jag vill kunna sova normalt utan o vakna flera gånger under nätterna.

I alla fall har mamma och pappa åkt upp till stugan så jag o lillebrorsan ska grilla snart o så, vilket ska bli gött, om jag pallar o svälja det vill säga. Men jag är så himla hungrig så jag kommer tvinga i mig det annars. Sen tänker jag tillbringa hela min kväll i soffan, har inte ork till annat, är jättetrött.

Torsdag

Ja vad ska man säga, en jättefin dag som typ alla andra dagar men jag sitter inne med feber och halsont, väldigt underbart. Fast om 30 minuter ska jag ta bilen till vårdcentralen och göra ett halstest, jag hoppas nästan det är halsfluss eller streptokocker så jag kan få penicillin så det onda går över. Ända sen i måndags eftermiddag har jag haft ont och jag har sovit väldigt dåligt pga det. Jag har vaknat flera gånger under nätterna för att jag haft så ont, inatt fick jag gå upp och ta en glass för att jag hade så ont.. Men men, jag somnade gott i soffan sen i alla fall :) Efter testet ska jag nog åka till ica och köpa massa rinnande eftersom vanlig mat inte går ner för fem öre nu! Igår gick det bra, men idag kan jag nästan inte dricka.. Så jag hoppas för allt i världen att det inte är körtelfeber, då vet jag inte vad jag gör!! :O

Men men, lite drygt att ha feber i den här värmen, jag dör snart :/ och jag kan väl antagligen inte fira Sofie på lördag heller, lyckat, inte! I så fall får vi väl ta det senare eftersom inte Malin heller kan o Lina drar nog inte upp själv, hehe. Jaja, nästa helg ska vi bo i stugan tror ja, vi fyra :) Hoppas det blir fint väder så vi kan sola, bada, åka båt, spela tennis osvosv.

Nu ska jag fräscha till mig lite innan jag ska åka iväg :)

Tisdag

Jag hade egentligen inte orken att gå till skolan idag, men jag gjorde det ändå och det är jag glad för nu. För jag är helt färdig med multimedian och det är skönt som fan. Dock har jag bara sovit ett fåtal timmar inatt och det känns nu. Ändå har jag sovit 2 och en halv timmes middag i och för sig gjorde det susen. Men jag tänker duscha snart, dricka lite kaffe och försöka vara pigg tills jag ska hämta min broder i natt, tror det kommer gå bra.

Imorgon är jag ledig och det är så skönt, fast jag behöver plugga svenska men det får gå :/ Hoppas bara inte att jag mår värre i min kropp bara, har sjukt ont i halsen o kroppen hänger inte med för fem öre. Tur att min mamma är den bästa och köpte päronsplit till mig, sjukt gott!

Nu blir det dusch och tv :)

du är bäst & du gör mig glad : )

Måndag

Alltså det är juni nu, det här året har gått så himla fort! Det mest konstiga är att det här är mitt allra sista sommarlov och jag har inget jobb, tummen upp :/ det suger rejält! I alla fall tänker jag tillbringa min sommar ganska mycket uppe i stugan tror jag, bara ta det lugnt, sola, bada o verkligen ha sommarlov. tihi.

I alla fall hade jag bara en lektion på 15 minuter idag och det kändes inte jättevärt. Vi slutade någon gång efter halv ett så då drog jag, mia, emma och therese in till karlstad. Dock lämnade Mia och Emma mig och Therese efter en stund så vi gick en sväng på stan o sedan tog vi en glass o satte oss vi pråmen och kollade på folk :) iofs köpte jag ett jättesött linne som jag kan slänga in en bild på när jag får ork ;) sedan blev det bussen hem och soffan. Jag har jätteont i halsen o mår väldigt dåligt i kroppen. Hoppas verkligen inte att jag är på väg att bli sjuk :(

Det blir hur som helst skolan ändå, måste fixa massa saker så jag bland annat kan vara ledig på onsdag och det vill jag till 100 % eftersom jag ska hämta min lillebror i Karlstad på natten. Allt för att mamma o pappa ska få sova o för att jag ska få köra bil, ihi.

Men nu tänker jag förflytta mig till sängen o läsa lite o vila, kanske kolla upp om jag har feber också!