torsdag.

Nu är det äntligen helg och lite tid från allt pluggande. Gjorde biologi-provet imorse, man fick välja ifall man ville göra det idag eller om en vecka. Och jag kände att jag bannemig inte suttit och pluggat helt i onödan så jag gjorde det. Märkte att det var skitsvårt, tog för givet att det skulle bli mitt första ig.. Men min lärare var snäll och rättade det och jag klarade det faktiskt, så nu är jag så jävla nöjd!

Fick även sluta vid tre på grafisk kommunikation så jag o Sofie drog hem med 15:15 bussen. Har käkat mellanmål och lite sånt och ska ta bussen till Karlstad om 50 minuter. Jag och Johan ska hem till hans föräldrar och grilla, så kvällen blir slapp och skön. Imorgon bär det iväg till Ullared, vilket ska bli roligt..dock måste vi gå upp rätt tidigt.

22:17

Nu går jag och lägger mig i sängen och väntar på Johan.. Imorgon väntas prov och det lär gå som det går, men bra hoppas jag.. Borde läsa om evolutionen innan jag sover.

God natt.

22:17

Nu går jag och lägger mig i sängen och väntar på Johan.. Imorgon väntas prov och det lär gå som det går, men bra hoppas jag.. Borde läsa om evolutionen innan jag sover.

God natt.

20:49

Sitter hemma hos min älskade nu, men dock har han precis gått ned till Färjestad för att kolla på fotboll. Och jag sitter här själv och ska plugga och kolla på greys. Är väl egentligen alldeles för trött för att ens orka kolla på tv.. kommer bli sängen bums vid tio vill jag lova. Ska bli väldigt skönt att få sova bredvid Johan inatt :)

Provet imorgon får gå som det går, ett godkänt gör mig väldigt glad för jag orkar inte bry mig mer. Är alldeles för trött på det här, jag kommer lyckas ändå.. :)

Lite risifrutti och mys i soffan nu i alla fall..

uttråkad.

Fy vad jag är uttråkad av att sitta och glo igenom miljoner papper och veta det ena och andra om massa djur, växter och svampar. Det börjar bli ganska tröttsamt nu och jag vill bara få provet överstökat så jag kan få lugna ner mig lite. Jag är så uppe i varv och lever nästan i en bubbla eftersom jag endast fokuserar på allt jag har att göra i skolan.
Ska verkligen bli skönt att komma iväg till Johan sen så jag kan tänka på annat en stund. Och eftersom han går iväg och kollar på fotboll så kan jag plugga det sista i lugn och ro, om jag ens orkar då..

Men det är bara att slå sig ner och köra på igen, avbryter det hela med att göra mig iordning sen i alla fall, skönt att ha något o se fram emot..

god frukost.

Eftersom jag är ledig tänker jag unna mig lite godare frukost än vanligt, nämligen världens godaste gröt.

1 portion (256 kcal)
1 dl frysta blåbär
0,75 dl frysta hallon
0,75 msk råsocker
0,75 dl vatten
0,25 krm salt
0,5 dl rågflingor
1 msk linfrö
1 dl laktosfri mellanmjölk (till servering)

Gör så här:
Häll i bär, vatten och råsocker i en kastrull och låt det koka upp. Häll i resten av ingredienserna och låt detta koka på svagvärme 6-10 minuter. Servera med mjölk.

tisdag.

Vilken jävla pluggis jag blivit..Jag kom hem från skolan vid fyra och käkade och kollade på tv till typ klockan fem. Efter det satte jag mig och pluggade i någon timme innan jag gjorde mat. Sedan har jag suttit och pluggat fram till nu, och nu är jag verkligen jättetrött så antar att jag kommer slockna så fort jag lägger mig i sängen.

Känner att jag har så mycket att göra nu och timmarna räcker inte riktigt till känns det som. Är ju i alla fall ledig imorgon så att jag kan sitta med biologin hela dagen, på kvällen åker jag till Johan. Sedan är det skola på torsdag 8:30-17:00 och efter det måste jag skriva klart religionsuppgiften som ska vara inne på tisdag. På fredag åker jag till Ullared med Johan, hans mamma och syster. På lördag åker vi hem till mig och umgås med mamma och pappa och sedan måste jag plugga resten av dagarna fram till onsdag då jag ska göra prov i historia. Måste även in med balklänningen till veckan, hur det nu ska hinnas med. Sedan på fredag åker jag i alla fall till Göteborg, så jävla skönt ska det bli! Då kommer jag få slappna av och må skönt och sedan få komma till skolan och inte ha något alls som behöver pluggas på.

måndag.

Min hjärna börjar protestera nu och jag känner att tröttheten börjar ta över, så jag kan lika gärna låta pluggandet vara nu för ingenting går in längre. Jag har pluggat tillräckligt och jag kan faktiskt ganska mycket så jag tror inte att provet blir några problem, om det blir slutprov senare eller inte märks. Ska läsa igenom mina anteckningar en gång till sen innan jag tar kvällen. Det värsta är att imorgon och på onsdag blir det en massa biologi-plugg eftersom det är prov på torsdag igen, orkar verkligen inte men antar att det bara är att bita ihop. Kan i alla fall säga att på torsdag tänker jag unna mig något rejält när jag varit så duktig som jag varit, jag brukar aldrig annars orka hålla humöret uppe för att plugga så effektivt som jag gjort nu de senaste dagarna.

I alla fall var det väldigt skönt att få träffa Johan igår. Kändes som en evighet men båda två kom fram till att det hela handlade om endast hela lördagen. Kanske kändes extra konstigt eftersom vi brukar träffas varje helg. Var i alla fall hur skönt som helst att få sova med honom inatt.

Nu tänker jag däcka i soffan ett tag och njuta av lite pluggvila.

16:25

Ännu en dag med massa plugg, jag har dock inte varit lika effektiv idag som igår. Blir att ta igen det ikväll när jag är hos älskling. Johans mamma och syster är nämligen på bingo i Forshaga så de kommer förbi och hämtar mig sen när det är klart.
Det sköna denna vecka är att jag bara har skola måndag, tisdag och torsdag. Men två av dagarna har jag prov.. kan bara säga att på torsdag, när biologin är gjord så kommer jag jubla. Denna helg har varit fördjävlig och jag har suttit i flera timmar men undrar om jag ens lärt mig något. Och jag antar att resten av veckan kommer bli lika jävlig den... usch!

Tack och lov är det de sista proven i naturkunskap och biologi. Det är nästan att hurra för, studenten närmar sig!

söndag.

Blev en promenad på 9,2 km idag med, är så otroligt skönt i kroppen efteråt, så nu tänker jag nog gå så långa promenader så ofta jag hinner :) Resten av dagen ska jag plugga och jag hade tänkt att ligga ute i solen men den är knappt framme så får väl sitta inne och hoppas på att den vill komma fram :)

Så nu blir det duscha, och sen massa plugg..

grillad lax.

Kan bara säga att mina föräldrar har räddat min kväll! JAG FÅR FÄRSK, GRILLAD LAX!!! Nu orkar jag nog plugga resten av kvällen med god mat i magen, och förutom det har jag inte ätit för alls många kalorier idag så kan mumsa rejält.

Nu är jag nöjd.

pluggar.

Nu har jag typ suttit och pluggat i fyra timmar, har skrivit sammanfattningar och skrivit över det på dator. Så nu ska jag bara börja plugga på det, så jäkla drygt. Det töliga är att jag kommer fortsätta plugga resten av dagen också, lika bra att få det gjort helt enkelt.

bra start på dagen.

Dagen har börjat mycket, mycket bra!
-1kg och -5cm i midjan på en vecka, fan vad skönt. Så det fick bli en promenad på 9,2 km efter det, nu blir det frukost och sen är det bara dags att sätta igång och plugga.

21:51

Det är helg, det är fredag och jag är dödstrött. Har lovat att köra hem Christoffer och Sofia så måste vara vaken i några timmar till, och imorgon ska jag antagligen åka till Kristinehamn bara för att min bror ska ta sig hem. Har verkligen ingen lust att ta bilen dit och sedan åka hem igen, men men.
Är så jävla stressad över allt skolarbete som behöver göras och jag längtar efter Johan. Skulle verkligen vilja ha honom här nu, vi har umgåtts så mycket på senaste tiden att det bara känns konstigt när jag inte är med honom. Det blir mer och mer naturligt att vakna upp bredvid honom, inte utan honom.

Jag kan i alla fall vara lättad att jag fixat studentklänning, och så jävla snygg är den också!

fredag.

Det är helg men jag längtar inte ens efter att få vara ledig eftersom jag kommer få sitta och plugga hela tiden. Just nu är det för mycket skola vilket innebär för lite Johan, det enda bra med det är att vi hinner sakna varandra lite. Och sen blir vi värda en resa till Göteborg som kommer bli så skön.

Nu är i alla fall Ch och Sofia här och vi ska snart käka grillat, så himla gott :) Speciellt när det inte blivit så mycket mat idag. Har hållt på med viktklubben i en vecka nu, det går faktiskt ganska bra även om det är skitsvårt att hålla koll på all mat i skolan. Jag har motionerat varje dag förutom igår men då var jag så otroligt sliten.

Men nu blir det käk!

torsdag.

Alldeles för mycket att göra, får passa på att umgås med Johan nu eftersom min nästa vecka är FULL!
Två stora prov i naturkunskap och biologi.

Sedan väntas prov i historia, inlämningsuppgift i religion och prov i religion. Och detta är liksom inom kort, fy...

Ge mig studenten nu!

onsdag.

Hemma en sväng för att lämna grejer och för att hämta grejer. Sen bär det av till stan igen, ska plugga och äta ceasarsallad med älskling. Sen blir det stan med mamma en stund innan jag åker tillbaka till Johan. Onsdagar är så jäkla sköna nu, ledig resten av terminen.

mina bästa.

Just nu är mamma och Johan de mest viktiga människorna i mitt liv. Just för att de finns, stöttar och peppar mig i alla lägen. Det är värt så otroligt mycket. Jag vet att jag aldrig skulle klara det här utan er, inte något alls egentligen. Jag älskar er.

20:56

Har precis kommit in efter en promenad på 45 minuter med min kära mamma. Vad mycket man kan prata om egentligen, min mamma är jävligt bra och bryr sig väldigt mycket :)

Nu blir det duscha, tv och sen sova.
Imorgon ska jag pussa på Johan hela kvällen.
Slutar det aldrig pirra? :D

grillkväll på Orrholmen.









måndag.

Vilken dålig bloggare jag varit under helgen, men det har funnits annat att tänka på istället för att hänga framför datorn. Min lördagkväll var jättemysig och bilder kommer.

Igår umgicks jag med Johan hela dagen, slappade framför tvn, var ute och gick fyra kilometer samt lagade god mat :)
Är så skönt att Johan är med och engagerar sig i min viktnedgång, för ja är numera medlem på viktklubb.se. Egentligen behöver jag inte gå ned speciellt mycket i vikt men jag känner att mina matvanor börjar gå över styr och jag tackar inte nej till lite hjälp att bli av med några extrakilon precis till sommaren. Jag känner mig jättetaggad och har motionerat varje dag sedan jag gick med samt att jag hållt mig under mina 1300kcal alla dagar förutom i lördags, men då gick jag över eftersom jag drack alkohol. Så detta är en nystart som jag hoppas får mig på andra tankar.

I alla fall åkte jag hem vid 17:30 men vid 19:30 på kvällen ringde tandläkaren och sa att min tid idag var inställd och jag fick en ny i maj. Detta innebar att jag kunde stannat kvar hos Johan istället för att åkt hem, men mamma och pappa lånade ut ena bilen så jag åkte tillbaka och sov där :)

Nu ska jag renskriva min loggbok och efter det blir det promenad.

14:11

Nu ska jag snart dra iväg till Karlstad. Ska hämta upp Charlin och följa med henne till gripen för att få hennes stukade fot undersökt. Efter det bär det av mot Orrholmen för grillning med i alla fall Sanna, Jonathan, Robin och några fler. Hade gärna tillbringat kvällen med min älskling men var väldigt längesen jag träffade de andra. Åker i alla fall till honom ikväll och sover där, aldrig fel.

lördag.

Idag började jag dagen med en promenad på 7 km, kan lova att det värker en del i kroppen nu, fast på ett väldigt skönt sätt eftersom jag vet om att jag gjort något bra. Ska snart ta tag i att göra mig iordning och städa rummet, det ser fördjävligt ut måste jag säga. Och jag måste komma på vad jag ska ha på mig ikväll när jag ska iväg och grilla. Vilka jävla problem man kan ha alltså. Känner att det är lite full rulle nu och det kommer mina helger vara framöver, nästa helg blir det antagligen Stockholm, helgen efter det ska jag antagligen på en dagstur till Ullared med Johan och hans familj och helgen efter det åker vi äntligen till Göteborg :)

Men nu är det dags att ta tag i saker och ting.

21:01

Promenerat från stan ut till Tormestad och sedan från Tormestad upp till Rud, var hur härligt som helst eftersom vädret varit kanon idag :) Hoppas verkligen att det håller i sig och är lika fint imorgon när vi ska grilla, ska bli skönt o få lite mer sommarkänslor. Fast vi grillade hemma idag också, finns inte hur gott det är :)

13:08

Man borde njuta av livet mycket mer än vad man gör.
Så nu är det nog tid att lösa problemen istället för att klaga över dem :)

Det här vädret gör mig väldigt glad, och Johan med dessutom.
Nu ska jag lämna lägenheten och göra lite nytta.

fredag.

Nu har jag bestämt mig! Efter att ha försökt själv miljoner gånger så börjar jag inse att jag inte klarar det på egen hand. Behöver en spark i rumpan och lite motivation för att lyckas.

Sitter i alla fall nyduschad hemma hos Johan och väntar på att han ska komma hem, som han gör om typ en timme. Ska åka hem idag men vill säga hejdå till honom innan jag kilar iväg. Ska dock promenera bort till Smartreklam och hämta en grej innan jag åker hem. Vad som händer idag vet jag inte ännu, får se ifall det kanske blir en mammakväll :) Imorgon tror jag i alla fall att det blir grillning med Sanna, Jonathan, Robin och Charlin :) trevligt, trevligt isf.

härlig morgon.

Nyss vaknat, dock ensam eftersom Johan är i skolan och kommer hem om två timmar. Solen skiner idag vilket gör mig väldigt glad så jag ska gå ut på balkongen och käka frukost inom kort :) Och vad jag och älskling ska hitta på idag vet jag inte, men det märks.

Nu blir det frulle.

en liten del av framtiden.

Förresten har jag gjort tre anmälningar till utbildningar som startar i höst. Blev grafisk design och webbutveckling samt två kockutbildningar. Har velat fram och tillbaka med funderingarna på att bli kock men nu känns det verkligen som det är vad jag vill, det slår starkast så jag hoppas verkligen att jag kommer in. Grafisk design sökte jag i alla fall, så får jag se senare.
Varför ska framtiden kännas så svår? Och varför kan jag inte bara ha en klar dröm att fylla? Vill inte vara tillräckligt stor för att bestämma mig än, ge mig några år till.

22:00

Vilken otroligt bra dag det har varit idag.
Jag och Johan har käkat lunch, gått på stan, suttit på balkongen och ätit glass, lagat mat, varit ute och gått samt mått riktigt bra.
Nu sitter jag hemma själv i Johans lägenhet och hoppas att han kommer hem snart, längtar efter honom.

onsdag.

Nu måste jag lägga på ett kol, bussen till stan går 11:05. Blir att äta lunch och sedan gå på stan för att bland annat kolla på saker till min student, hoppas jag hittar något faktiskt. Sedan åker vi hem och tar en promenad och slappar, hoppas att solen håller sig kvar så vi kan sitta på balkongen. Är ju väldigt typiskt att den ska vara framme när jag är hemma, ville ju så gärna sitta ute igår, men men.

Nu blir det duscha och göra sig iordning.

lite tankar.

Kikade på tonårsliv tidigare idag och efter att ha sett det insåg jag hur otroligt lite som hänt i mitt liv egentligen.
Alltså med lite menar jag hur jag betett mig under mina år på till exempel högstadiet. En tid då de flesta unga vill testa på alla möjliga saker samt att trotsa sina föräldrar.

Men när jag tänker tillbaka har jag aldrig varit den som velat testa på alkohol eller att till exempel röka. Och jag ville aldrig trotsa mina föräldrar utan lyssnade på dem och tog in deras råd, de förbjöd egentligen aldrig något vilket gjorde att ingenting var spännande. Jag är väldigt glad idag att jag som trettonåring lyssnade på mina föräldrar istället för att falla för grupptrycket. Jag rännde mycket ute men gjorde aldrig något som jag senare skulle ångra, och jag kom alltid hem vid den tiden som mina föräldrar sagt åt mig att komma hem.
Inte ens idag intresserar jag mig för alkohol eller galet festande. Ibland undrar jag faktiskt ifall jag är den enda? Jag föredrar en slapparkväll framför en utekväll.

Jag är nöjd över den jag har varit, och jag är nöjd över den jag är idag. Det finns med- och motgångar som format den jag är idag. Och jag är glad att vissa saker hänt mig eftersom detta har gett mig erfarenheter som jag har nytta av. Men jag är stolt över att jag aldrig behöver se tillbaka på min högstadietid och minnas att jag festade, drack och rökte. Jag är stolt för att jag faktiskt stod emot, och ingen har trackat ner på mig för det.

Var bara lite som fanns i mitt huvud.

19:51

Vilken kass uppdatering det blir när jag är hos Johan. I alla fall är jag svintrött nu eftersom jag vaknade när Johan gick upp, vilket slutade med att jag somnade i soffan vid halv fem. Städade i alla fall Johans hall, toalett och kök idag, snäll tjej är jag. Sedan kom han hem vid typ 11:15 vilket var skönt :D

Nu är jag hemma och slappar, imorgon ska jag ut och äta lunch med Johan :) Vad som händer senare vet jag inte, ska i alla fall sova hos honom men han drar iväg vid halv nio och kollar på fotboll. Jag hoppas i alla fall att det är sol så man kan sitta på balkongen och njuta senare på dagen, vore verkligen hur skönt som helst.

Nu ska jag kolla på P.S I love you och äta godis (fy!).

tisdag

God morgon..
Nu har jag varit vaken sen Johan gick upp någon gång efter sju, har verkligen inte kunnat somna om. Nu har jag hur tråkigt som helst och deppar över att solen inte är framme eftersom jag ville tillbringa förmiddagen på balkongen. Vi plockade nämligen ner Johans bord och stolar igår. Men just nu ser det ut att hänga regn i luften :( I alla fall kommer han hem vid typ halv tolv så då blir nog det mesta lite roligare.

Nu ska jag göra mig iordning och börja städa lite åt min älskling :)

vardagssminkning

Så här sminkar jag mig nu för tiden så ofta jag orkar till vardags :)

FÖRE


EFTER



FÖRE


EFTER


Använder mig av följande produkter från make up store samt en skugga från mac.







härliga söndag

Bra saker jag gjort idag:
Promenerat 45 minuter i morgonsolen
Bytt till sommardäck på bilen

Och resten av dagen ska jag sola, duscha och åka till Johan. Blev inget Malin idag för hon har fullt upp med att förbereda sig för att åka till Norge, vilket innebär att vi antagligen ska ses till helgen istället :)

Det här vädret är i alla fall hur underbart som helst och man kan inget annat än att njuta. Därför drar jag på mig shorts och går ut och sätter mig på altanen ett tag och solar.

god natt.

Den här kvällen blev inte alls som jag tänkt mig, hade faktiskt rätt tråkigt.
Poppade popcorn och drack cola framför en dödstråkig tv, inte något bra gick. Kollade dock på Robinson men det är ju inte allt för underhållande, och det händer inte allt för mycket heller måste jag säga.

Men nu kilar jag till sängen och sover. Och hoppas att inte min bror ringer och vill ha skjuts hem från stan, då blir jag litelite less.

Imorgon väntas följande: sola om det är fint väder, promenera med malin samt åka till min älskling :) blir nog en bra dag med andra ord.

23:42

Kärlek är en själ som
tagit bostad i två kroppar


7/11 2008

lördag

Vilken otroligt skön dag det har varit. Jag och mamma satt ute på altanen i en och en halv timme och jag solade i shorts och linne men svettades ändå hur mycket som helst. Hoppas jag hinner få en stund i solen imorgon med, har dock en del att göra.

Annars spenderar jag min kväll hemma alldeles själv, alla andra har åkt iväg. Men jag klagar inte för det är väldigt skönt att få vara själv ibland, dock längtar jag efter Johan väldigt mycket. Fast känner mig ändå lite rastlös nu och har ingen större lust att kolla på tv, får se ifall jag lyckas komma på något..

påskafton

Efter att ha spenderat tre dagar uppe i sunne och slappnat av till 100 % så är det ändå rätt skönt att komma hem. Och ännu skönare att det påsklov, det behövs verkligen nu. Ska snart kila ut i solen och sätta mig med mamma :) Ikväll ska jag bara vara hemma. Kunde åkt både till Bengtsbol och till stan på fest, men känner att jag bara vill vara hemma och må gött.

Så nu blir det sola och kanske äta lite godis som jag dock inte är sugen på.

sm-guld

Blev att gå på färjestad-hv71 igår eftersom Johans familj hade en biljett över, fick dock sitta utan Johan. Var drag utan dess like och de sista minutrarna på matchen trodde jag ärligt talat att jag skulle tuppa av. Vid 19:48 började ändå lugnet gå upp och när klockan slog 19:50 osv. tills 20:00 då hela jävla LLA exploderade... fy fan vilken känsla det är :) Fick ju uppleva förra guldet också. Sen gick vi hem till Johans mamma och åt cheeseburgare som hon köpt.

Nu sitter jag hemma hos älskling och ska snart åka iväg till Ominne där jag ska tillbringa nästan hela helgen, till lördag åtminstone. Ska bli väldigt mysigt eftersom Johan ska med, så nu kommer jag få slappna av till 110% i två hela dygn. Puss på ställen som gör en så lugn.

nervös

2-2 färjestad - hv, vilket innebär en 4:e period. Shit, pallar inte sånt här för jag blir så jäkla nervös. Funderar på att packa, duscha o sånt så jag kanske slipper se nästa period. Det vore med avgörande match i Karlstad imorgon, speciellt när jag kanske får gå på den :) Dock sitta alldeles själv men vad spelar det för roll när jag isf kan pussa på Johan i periodpauserna och sedan kanske uppleva ett sm-guld. Det vore något måste jag säga!

Ska nog åka till Johan direkt efter praktiken imorgon, isåfall ska han laga mat åt mig den godingen :)

Nu håller jag tummarna för fbk!

tisdag

Hemma efter ett arbetspass på 8 timmar där man jobbat i stort sett hela tiden. Är så skoj när det är mycket o göra och man aldrig behöver sitta still. Dock märker man hur mycket det värker i fötterna när man stått i nästan 8 timmar och det helt plötsligt är slut på dagen.
På tal om allt jobb kan jag nämna en grej man inte gör varje dag, nämligen fixar namn- och nummerskyltar åt prinsen. Det är en del av det vi sysslat med idag.. hihi.



Nu ska jag snart börja baka cupcakes som jag ska bjuda på imorgon när jag kör sista dagen på praktiken.

nöjd med livet

Shit vad min blogg är tråkig, bara en massa jävla text om helt onödiga saker som händer i mitt liv. För det andra är jag så galet fotosugen så jag snart hoppar ur skinnet, borde kanske lösa det så blir min blogg dessutom mycket roligare.

Annars sitter jag bara o är så jävla nöjd med livet. Och tåget till Göteborg är bokat, vid 9-tiden 8 maj åker jag till Göteborg med Johan, Marcus och Ida. Det blir väl lite firande för mig och Johan också eftersom vi har ett halvår dagen innan vi åker. Kan verkligen inte fatta att vi har fem månader imorgon :) Allting har gått så otroligt fort och jag mår så himla bra med denna underbara människa i min närhet.

Kan man känna att man träffat rätt redan? Kan man känna redan nu att man vill leva med samma person resten av sitt liv? Känns verkligen som det är så, kan inte tänka mig någon annan än honom. Jag älskar dig!

Måndag

Nu är jag trött på min bloggdesign och funderar på att fixa till den nu. Hade tänkt att gå ut och gå men åt nyss mat så är nog bra om jag väntar i en timma till eller något. I alla fall gick praktiken jättefort idag och vi hade och göra i stort sett hela dagen, sånna dagar gillar man.

Har annars insett att studenten närmar sig väldigt, väldigt mycket. Antar att det kommer bli en av de bästa stunderna i mitt liv. Är bara att vänta och se vart alla studentdagar bär när det är dags, kan inte säga mer än att jag längtar väldigt mycket. Och jag tänker inte oroa mig för framtiden förrän det är tid för det, det vill säga måndagen efter studenten. Nu ska jag leva livet fram tills dess att det blir att ta tag i något viktigt i livet.

Nu ska jag peta på designen och återkommer nog senare när jag fått ordning på det hela.

Jag är kär!

Vilken otroligt underbar helg tillsammans med Johan :)
Idag har det blivit slappa, äta mat, städa lägenheten och en promenad på det i det härliga vädret. Nu ska jag vara utan honom ända tills på onsdag, känns som en evighet tills dess men blir nog bra :) Kör sista praktikdagen på onsdag, biologi på torsdag morgon och sedan åker jag till Ominne vid lunch, ska bli förbannat skönt. Är ännu mer härligt när Johan ska med, ska bli skönt att få ta det lugnt i tre dagar med min goding.

Har världens bästa älskling och får aldrig nog av honom. Han gör mig så jävla glad och jag älskar honom så mycket :)

Härlig lördag

Vilken hockeymatch igår, efter massa spänningar så fick färjestad till slut in 1-0 och hela jävla LLA exploderade. Stämning till 100 % när det är slutspel i Karlstad, fan vad gött. Innan det blev det baguette med folk i vip:en. Efter hockeyn körde jag folket in till stan och gjorde nog halva södra parkeringen arga när jag tog för mig och körde förbi alla (a) Sen åkte jag hem till Johan och sov, vilket innebar att jag fick vakna med honom idag :) Nu är jag hemma för att pappa ska ha xc90:n till Jönköping imorgon så blir mammas bil eller åka med broder ner till stan sen. Ska äta mat med Johan ikväll och se på Patrik 1,5. Myskväll med andra ord, det längtar jag efter.

Men nu ska jag ut o tvätta bilen och njuta av det fina vädret :)

Fredag

Nu är det äntligen helg och solen har kommit fram, så otroligt skönt.
Ikväll blir det hockey och efter det går jag hem till Johan och sover, vilket är helt jävla underbart. Vi har sovit tillsammans en gång de senaste fem dagarna. Skönt att jag kan klä mig i tygskor och vårjacka också, det gör en ännu gladare. Har längtat efter mina tygskor alldeles för länge måste jag säga.

Men nu ska jag fixa innan jag kilar till Karlstad för en trevlig kväll.

Torsdag

Det här måste bannemig varit den skönaste dagen på väldigt, väldigt länge. Efter praktiken åkte jag till damen som ska sy in min balklänning, men vi kom fram till att vi ska vänta en månad innan vi ska göra det. Sedan åktej jag, mamma och brorsan ut till Bergvik och gick där tills det stängde typ.

Förövrigt sov jag hos Johan inatt :) Fast råkade somna i tredje perioden på hockeyn och gick bara upp o gjorde mig iordning o la mig också somnade på stört igen. Fattar inte hur jag kan vara så jäkla trött. Nu blir det i alla fall att göra sig iordning för att sova och sen invänta samtal från Johan.

Är bara fyra dagar kvar på praktiken också, sen är det lov. Fick även reda på att jag skulle till tandläkaren 7:30 på lovet. Men aldrig i livet säger jag så ska ringa o ändra den tiden inom kort.

Nu blir det sova innan det är dags för åtta timmars jobb o sen efterlängtad helg.
Puss på världens bästa Johan!

Härlig dag

Åh vilket underbart väder, dock har vi inte haft någon tid på praktiken som vi kunde tillbringat ute. Har varit ganska mycket o göra vilket är skönt, för då går tiden fort. I och för sig gick jag till posten med ett paket som var fellevererat och sen drog vi av plast från Martin Öhlin's släp + kikade på när de åkte samt när Henrik skulle köra in mustangen. Fan, Sofie och jag stod typ och dregglade över bilen och va väl i alla fall skapligt nöjda när vi fick torka av den, haha.


typ en sån här bil var det. Imorgon blir det vita stripes på den :)

Nu sitter jag hemma och väntar på mat, har precis packat iordning mina saker för jag ska åka hem till Johan idag. Ska bli väldigt skönt för jag längtar efter honom hur mycket som helst. Synd att han är sjuk, annars skulle det varit underbart skönt med en promenad i detta förbannat sköna väder.

Hoppas det blir mycket att göra på praktiken imorgon, antar att det blir en del rensning till wafab och lite montering på bilar.