Bio

Igår blev det bio med Malin :) Såg Patrik 1,5 och den va galet klockren, rätt bra för o vara en svensk film. Och Malin skrattade så hon knappt fick luft, lätt en film som är värd o se.



Nu blir det baka, packa och slappa o ja senare någon gång åker vi väl, gött som tusan!

Torsdag 13:03

Idag är jag hur seg som helst, har knappt orkat göra någonting. Har faktiskt degat i soffan hela förmiddagen, men nu tänker jag laga mat och sen får jag nog ta och rycka upp mig lite. Borde städa rummet och börja packa inför helgen, ska bli otroligt underbart att komma bort en sväng. Koppla av behövs nu innan skolan börjar igen.

Annars gottade jag mig med varm choklad och grädde imorse, fy så gott!

Fullt upp morgon till kväll.

Vilken dag det har varit. Det har gått i ett sedan två tiden typ. Idag har det liksom varit en underbar pratstund med min mamma och bror på förmiddagen, bakning, lunch, duscha, äta, göra mig i ordning och sen åka. Först åkte jag till Smartreklam och hälsade på med lite fika, självklart var inte Henrik där så Dan och Jörgen fick gotta i sig mina kladdkakemuffins (den enda som kan ersätta mig är den som gör godare muffins), enligt Dan i alla fall.
Sedan fick jag åka iväg efter typ 15 minuter för att åka till sjukhuset och hälsa på farmor. Hon var inte pigg idag men hon blev jätteglad när jag kom dit. 
Efter det blev det Bergvik, lämna in ett par skor så jag kunde få en ny klack. Det skulle ta en timma så jag gick runt på Bergvik en stund, köpte byxor åt mamma, ett hårspänne till mig själv och sedan hämtade jag skorna och till sist handlade jag mat på maxi. Åkte hem, hann precis käka och byta om innan jag och Malin drog till Lina och därifrån kom jag typ nyss. Malin har färgat sitt hår och jag och Lina har slingat våra, nu är jag JÄTTEBLOND!

Nu blir det lite tv och sen sova.
I morgon slappardag och sen bio med Malin.

Det är trevligt för jag har umgåtts väldigt mycket med Malin och Lina under lovet, känns som vi hunnit ta igen all tid. pusspåerminagosungar!

Va i..?

Okej, god morgon.
Jag har typ precis gått upp och när jag kom in i köket kunde jag inte hitta tidningen. Och jag MÅSTE läsa tidningen på morgonen när jag käkar frukost. Så det va liksom bara att ta på sig ett par skor och kliva ut.
Och till min stora förvåning!! På vår trapp ligger de slask, på gräset mellan våra stenplattor låg det snö och på mammas bil låg det också en hög snö. Fan vad chockad jag blev :o Nu måste jag nog byta till vinterdäck på mammas bil, kanske får åka och hämta dem sen.
Men ändå, snö NU?!
Det går jag inte med på.

Nu är i alla fall tidningen inne så nu kan jag käka frukost.

Trevlig dag

Idag har det varit en heldag med Lina och Malin. Vi tog bussen ner till Karlstad vid 9:40, gick på stan en sväng innan vi tog bussen ut till värmlandsoperan vid 11:30. Vårt mål idag var nämligen att se musikalen Spring Awakening, väldigt bra var den faktiskt :)
Sedan gick vi in till stan och begav oss till T där vi käkade den godaste lasagnen som finns, satt även där och pratade en stund. Sedan blev det stan en stund och sedan tog vi 16:40 bussen hem. Har köpt mig två koftor, ett par jeans och en väska idag och jag är nöjd.
Vid 19:20 ska jag och Malin dra till Deje badhus och motionssimma i en timma. Hurtiga tjejer är vi, sedan lär man vara lagomt trött och sliten ikväll så därför borde jag ta och baka kladdkakemuffins till min praktikplats, ska åka dit och hälsa på i morgon tänkte jag. Även ta en tur förbi farmor och kolla hur hon mår och sedan blir det mys + hårfärgning hos Lina på kvällen.

En mycket bra dag idag måste jag säga.


Foto: Johanna Sterner

Svartvitt

En välbehövd promenad i 45 minuter blev det. Strålande solsken och perfekt temperatur så jag var nöjd när jag kom tillbaka förut.









Jag o min humor vetni.



Okej, det där var kul! hahah.

nu ska jag o mina feta lår ut och gå, huhu.

Måndag

Första dagen på lovet idag kan man väl säga. Och jag har verkligen inte gjort ett dugg alls och det är hur skönt som helst. Hade egentligen tänkt att åka iväg till Smartreklam och hälsa på idag men kände att jag hellre spenderar den här dagen hemma med att göra INGENTING.

Tänkte nämna min helg ganska kort. I fredags bestämde jag mig för att vara hemma istället för att dra ut och det var skönt. + att RobinE var kungen i idol :D I lördags blev det hockey med min bror och på kvällen var jag med Marcus, blev massa prat såklart o sen såg vi på Arn, eller ja, jag gjorde det medan Marcus sov. Igår va det en riktig slappardag, på kvällen blev det käk+bio med min familj. Rallybrudar blev det istället för Arn, fanns liksom tre platser kvar när vi kom fram, OFLYT. Men Rallybrudar gav en i alla fall ett gott skratt.

Nu ska jag äta mat och fortsätta min underbara slappdag.

22:57

Usch. Nu börjar verkligheten komma ikapp mig. Jag hade liksom lyckats tränga undan det på något sätt. Men nu när jag lyssnar på den här låten, som jag ändå lyssnat på säkert 1000 gånger så tänker jag på dig så otroligt mycket.

Fan, jag längtar efter dig :(
Varför är jag så otroligt duktig på att förtränga men sen känna hur verkligheten sakta men säkert kommer ikapp mig?

Blä, blir sängen på det här, är trött o depp... typ.
godnatt.

Förkyld?

Det är söndag, det är lov och jag är ledig. Men gissa vem som sitter och känner att det kittlar lite väl mycket i näsan och nyser lite väl ofta, och känner att kroppen är otroligt seg. - Jo JAG! Så otroligt jävla typiskt. Jag drar väl på mig en mysig förkylning nu när jag väl är ledig och har lov, brukar ju vara så.
Nu snart blir det duschen och göra sig i ordning, blir tydligen bio ikväll. Trevligt, trevligt om jag får säga det själv.

God morgon!

Förvirrande det där med att ställa om klockan tycker jag. Fick iaf sova ut idag till skillnad från igår, dock var jag uppe och tog ur blekningsskenorna imorse och sen somnade jag om. Mina tänder är ännu vitare nu än igår, det går framåt minsann.

Vad som händer idag vet jag inte, funderar på om jag ska jaga med pappa till farmor :) Eller så åker jag kanske dit själv, eller så kör jag på rejäl slappardag idag. Det vore faktiskt något det.

Bara lite klockrent



Alltså seriöst, JAG OCH SANNA VID TYP 2:15-2:16 NÅGON GÅNG!

Kväll

God kväll!
Här sitter jag och väntar på att Marcus ska komma hit :) inte sett honom på jättelänge så ska bli kul o ses.
Annars blev det färjestad-rögle förut, var väl en helt okej match men ändå blev det förlust. buh.


Här är lite bilder på min tandblekning hittills, syns ju faktiskt!:D Men fy så fula tänder jag har haft alltså, tur att de ska bli vita och fina nu. Är rätt skönt att man får en tandblekning värd 6000 kronor HELT GRATIS!

Lördag 11:35

Andra blekningen gjord, det syns vill jag lova. Vaknade pga det äckliga blekningsmedlet redan 8:30, gick upp och tog ur skenorna och borstade tänderna. Sen fick jag för mig att jag skulle gå ut och gå, så det gjorde jag i 45 minuter innan frukost. Det var väldigt skönt vill jag lova, helg är underbart, lördag är mums. Nu snart får det bli duschen och sen ska jag plocka kläder i mitt rum. Och i eftermiddag blir det hockey, det är mycketmycket mums det!

Har även lite fler planer nu inför höstlovet också, pusspådet!

Höstlov

Nu är det efterlängtade höstlovet här, hur underbart som helst! Och i och med det så har jag tagit en hemmakväll som jag inte haft på väldigt länge så det var skönt. Annars va det skola idag, föreläsning, text, lunch, text och föreläsning igen. Hur tråkigt som helst faktiskt, kändes ovärt, skulle egentligen börjat med CV+säljbrev o sånt där idag men eftersom vi var 7 stycken blev det inge med det. Efter skolan följde Sanna med mig till Scala och hämtade ut biljetter o sen gick vi till h&m en sväng. Sen mötte vi en glad Jonathan som tagit körtkort, så grattis hörru! Sen gick jag till pappas jobb o väntade väldigt länge på att vi skulle åka och hälsa på farmor.

Vi kom iväg och efter många om o men så hittade vi till rätt avdelning och rum. Hon har flyttats till infektionsavdelningen nu och hon blev jätteglad när vi kom. Och aptiten hade kommit tillbaka och pratglad var hon, vilket hon inte var i måndags så det var väldigt roligt o träffa henne :)

I morgon ska jag på hockey med brorsan o sen ska jag träffa Marcus tror jag :)
Men annars röstar väl alla på ROBIN E i idol nu?:D

Rubriker är tråkigt.

Nu är jag nog färdig med den förbannade historian, har vart rätt orklös så det där arbetet blev väl lika dåligt som det förra vi hade i historia. Får ta och skärpa mig efter lovet, då LÄR det vara något roligare än antiken. Har fixat min bild till texten också, fy så tråkig den där egentligen så tur att det inte blir något betyg på den.
Annars tror jag att jag har fått något typ ryck? Nu är det fjärde gången på en vecka som jag käkar curry och ris, men fy så gott det är. Men tror inte jag får käka så stark mat när jag gör tandblekningen, doh :(


curry <3 haha.


Här är mitt tandblekningskit, det ser lite halvläskigt ut. Ikväll blir det grejer!

Torsdag

Nu är jag hemma igen, har jätteont i munnen :/ Hon har liksom gjort en rejäl rengöring, ville typ grina en stund för att hon var så hårdhänt. Men det är väl värt allt besvär eftersom jag är ren nu, och ikväll börjar jag min tandblekning som ska vara i sju dagar. Hoppas på resultat redan i morgon.



Nu tänker jag skriva klart historian o slappa i soffan, skönt! Typ på samma sätt som igår alltså.
Lite käk på det får det ju bli också eftersom jag inte käkat någon lunch idag. Har bara det problemet att komma på VAD jag ska äta, alltid samma visa.

Dags för tandblekning

Idag hände något som inte hänt på otroligt länge. Jag vaknade INNNAN väckarklockan och var jättepigg! Vem är egentligen pigg 7:45? Så nu är jag i stort sett färdig, ska käka rejäl frukost så jag står mig ordentligt hos tandläkaren sen. Jag längtar hur mycket som helst nu, dock kommer det ju ta några dagar innan det är klart, men men.

Nu ska jag göra mig klar.

Onsdag

Nyduschad är jag, fattar inte att jag alltid ska frysa så otroligt mycket på hösten. Får bli lite te snart så jag kan tina lite, samtidigt som jag ska göra klart historian som ska vara klar i morgon.
Annars har vi fotat till projektarbetet idag + att vi hade möte med anna karin, nu har vi fått ännu fler idéer att snurra i skallen, i alla fall jag. Nu måste vi vara effektiva att komma på ett bloggnamn, förslag nekas inte, nu behöver vi något fiffigt och unikt för vårt projektarbete + vår blogg!

I morgon får jag se hur det blir med yrkesdagen, kan bara gå på första passet eftersom jag ska börja min tandblekning i morgon och det tar sin lilla tid hos tandläkaren. Jag har längtat så himla mycket efter det här, ska bli underbart med ett vitare leende :)

Robin E

Egentligen väldigt tråkigt att titta på men trycka bort rutan och sen lyssna fungerar hur bra som helst!
FAN VAD JAG HÅLLER PÅ DIG ROBIN!

Simning

En sån här dag när man inte har så mycket lust till något alls. Kände verkligen inte för att kliva upp imorse, speciellt när jag visste om att vi skulle bada på morgonen. Men jag gick bannemig upp och gick iväg på badet och stolt tjej är jag nu. Simmade 60 minuter, jag och Jonathan var de enda som var så duktiga och simmade tills lektionen var slut. Dock var det mindre skönt att kliva upp ur bassängen sen och känna hur otroligt tung kroppen var, kände som jag vägde typ 150 kg. Kanske lite överdrivet, men ungefär.

Nu har jag nyligen klivit in genom dörren, eller ja, för 30 minuter sedan. Tänker inte göra något alls idag, eller jo, lite historia vore ju bra att göra så jag slipper sitta med allting i morgon efter projektarbetet. I morgon ska vi fota i studion,ska bli jättekul :)

Ska feta mig med pannkakor till kvällsmat också, fy så dåliga mina matvanor är egentligen. buh. Men med simningen idag så kan man kanske få gotta sig med det ändå.

Måndag

Vilken dag det har varit idag. Kom liksom hem för typ 45 minuter sedan eller något.
Idag har jag gjort skenor som jag ska ha till min tandblekningsbehandling, börjar redan på torsdag :) Ska bli hur spännande som helst och se resultatet, jag längtar verkligen. Nu är det dock så att jag inte vet vad jag får äta och dricka under behandlingen, så kan kanske inte följa med ut på krogen på fredag och fira viktoria vilket suger en del. Lär väl komma fler kvällar dock.

Men nu blire sängen tror jag, ska bada imorgon på idrotten så ska nog packa iordning väskan redan ikväll så slipper jag tänka på det imorgon och sova lite längre.


kämpa nu f. (f)

22:28

Förvirrande.
Känner bara att allting går emot mig just nu.
Tänka positivt är det enda att göra.
Men det känns så konstigt allting, hur många år har det gått?

Min helg

Nu är helgen snart slut, lika fort som vanligt har den gått. Men jag har haft mycket o göra vilket är roligt. I fredags var jag hos Charlin, först gick vi på stan en sväng och sen gick vi iväg och köpte mat som vi tog med hem. Kollade på idol med Becka och hennes pojkvän, sedan blev det step brothers och när den var slut åkte jag hem. Igår var jag hos Charlin igen, fick stanna i poliskontroll på vägen ner till Karlstad, blev jättenervös bara för det men det gick ju självklart bra. Jag och Charlin åkte till maxi och handlade sen drog vi hem till Charlin o Sanna o Jonathan kom och sen Becka och hennes pojkvän. Såg på Batman och Wall-e och sen pratade vi en massa innan vi drog.

Idag är det slappt som vanligt. Har kikat på tv hela dagen, hur skönt som helst eftersom man bör njuta medan man kan eftersom jag inte behöver plugga. Ska dock ut o tvätta mammas bil alldeles snart.

Det gula rummet

När hösten kryper närmare ger det mig minnen av en annan tid i mitt liv. Hur jag befann mig i det gula rummet på intensivvården där min morfar fanns, det gula rummet med det dämpade ljuset. Se min morfar rakt framför mig, känna hur trycket över mitt bröst ökade, hur jag höll tillbaka mina tårar även fast de brände bakom ögonlocken. Morfar låg i en sjukhussäng med slutna ögon och hängande läppar. Ljudet från maskinerna runt omkring gjorde att min puls ökade.


Jag minns känslan av att tvingas ta på sig munskydd innan jag gick för nära. Munskyddet som luktade så illa att jag fick svårt att andas. Munskyddet som satt tätt mot min mun och näsa, så nära att det blev varmt och fuktigt.


Jag minns hur jag stod på morfars högra sida. Med darrande ben och med tryck över bröstet tittade jag på en människa som funnits med mig hela livet och som nu började komma till slutet. Känslan av att se honom helt hjälplös gav mig panik, som om knivar högg mig i bröstet. Jag visste att jag skulle förlora en person som alltid funnits hos mig.


Jag kunde stå där vid sidan i evigheter och titta på morfar, jag minns ljudet av hur luften gick in och ut genom hans lungor med hjälp av respiratorn. Hur hans bröst rörde på sig upp och ner samtidigt som han bara låg alldeles stilla, nästan livlös. Men för mig var det inte bara att titta på en människa som fick hjälp med att andas. För mig var det att titta och tänka tillbaka på finare och bättre stunder, tänka på allting som jag fått uppleva tillsammans med morfar. Tänka på när morfar lärde mig göra havregrynsgröt, den gången vi spelade finns i sjön och jag inte förstod vad ess var. Men det var vid sidan av sjukhussängen som jag insåg att jag inte glatt mig lika mycket åt de här sakerna när de väl hände.


Jag kunde aldrig gråta i det gula rummet, jag klev åt sidan, tårarna brände bakom ögonlocken och jag ville så gärna få allting ur mig men det gick inte. Jag sa aldrig någonting till min morfar när han låg i sjukhussängen, jag sa inte ens hej även fast jag visste om att han kunde höra mig. Jag höll aldrig morfar i handen, jag rörde honom aldrig och jag sa inte ens hej då en allra sista gång.


Tillägnat världens bästa morfar.
Saknar dig varje dag och kan fortfarande inte förstå att du inte finns kvar längre, trots att det snart gått tre år.
† 20:00 den 24 november 2005

Textkommunikation

Sitter nu och finslipar på min minnestext i textkommunikationen. Jag har skrivit om den ganska många gånger men nu börjar jag komma till slutet och känner mig verkligen nöjd, faktiskt.
Nyss satt vi och lyssnade på en kille från El Salvador, det var rätt intressant, helt otroligt hur bra man har det egentligen även fast man inte riktigt förstår det.

Ikväll blir det som sagt myskväll hos Charlin, ska bli mycket trevligt.
Nu ska jag fortsätta på min text, och sen ska jag publicera den här när jag orkar.

Torsdag

Jag är trött och snart blir det sova. Annars vill jag bara påpeka att någon går mig på nerverna något så otroligt, känner att det liksom brister inom kort.

I morgon väntas textkommunikation hela dagen + någon föreläsning, sen ska jag ha myskväll hos Charlin med folk, myspys alltså, en helt perfekt fredag så kan inget annat än att gilla det.

Tänkte publicera min minnestext snart också, vill bara finslipa lite till :)

Mitt rum


Var ju duktig och städade mitt rum ordentligt i helgen. Denna nya söta lampan från IKEA kom på plats.


Har fått nya blommor i fönstret (som dock inte syns).


och här är min myssäng (suddig för jag är lat).

Trött

Nu är jag hemma efter att ha fotograferat och härjat mellan typ 7:00-11:30. Blev väldigt bra bilder och det gör en ännu mera peppad till nästa fototillfälle, hur kul som helst. Jag tog 12 bussen hem till Forshaga och det första jag såg i postlådan var ett stort kuvert från tema skolfoto(?), stora bilden blev dålig fast för en gångs skull blev jag nöjd med det som är endast på mig.

I alla fall har jag suttit och kollat igenom alla bilder vi tog och nu håller jag på att koka jasminris också blir det currysås på det (bara kycklingen som fattas). Är hur hungrig som helst så käk kommer inte sitta ett dugg fel och sen tänker jag ligga i soffan resten av dagen, är så himla trött.



















Hotell Bilan från pappas jobb när Emma och jag hämtat och lämnat grejer.


Ris, currysås och kyckling. (typ Emmas "fel" att jag börjat gilla curry helt plötsligt).


Vi var uppe i tid imorse, redan 4:30. Här sitter vi och väntar på vår kära buss nummer 3.


Mia och jag busar bland löven under ena fotograferingen.

Fem eller?

Typ fyra timmars sömn?
Nu sitter jag o ska göra en smörgås som jag ska käka sen. Klockan är alldeles för tidigt och om drygt tio minuter går bussen till Karlstad. Jag och Emma är lagomt trötta, jag längtar redan tills jag får sova ikväll, blir tidigt om man säger så.

Orkar inte

Life's too short to make trouble out of small things


Åh, vad jag stör mig på att jag inte kan komma på något vettigt att skriva på svenskauppgiften, en jävla krönika om ute och inne, hur lätt är det? Känner lite att paniken börjar komma ikapp nu eftersom jag verkligen inte kommer på vad jag ska skriva och den ska vara inne imorgonkväll. Och jag slutar 15:30 och har miljoner saker att fixa innan jag åker hem till Forshaga med Emma mitt gull :) Därför vore det väldigt skönt att få den gjord här och nu. Funderar på att diskutera saken med mamma om en stund.

Måndag

Nu är dagens skoldag över, 9:30-16:50 blev det idag. Naturkunskap, svenska, historia och foto. Snart ska jag käka mat och sen blir det att renskriva historian och göra sista uppgiften till inlämningsarbetet, sedan ska jag försöka mig på den dumma svenskan där jag ska skriva en krönika.


Bjuder på en bild från projektfotograferingen i Kristinehamn för några veckor sedan.

Morgontrött

Åh vad roligt att jag egentligen kunde gått upp ur sängen precis nu. Men icke, jag gick upp för en timma sen för att vara hos tandläkaren 7:30 och höra hur dålig jag är på att använda tandtråd. Men det vet jag ju redan om så ingen nyhet alls. I alla fall tyckte hon att jag skulle ringa o tjata på tandläkaren på Haga så jag kan få min tandblekning i år. höhö.

Men nu ska jag göra mig i ordning så jag kanske är lagomt redo när Sofie och André kommer och hämtar mig. Har ingen lust att sluta 16:45 idag, fast foto sista lektionen i två timmar och 45 minuter så det lär gå fort och LÄR vara kul också.

Annars har jag förälskat mig i en låt, hihi.

Spyr på historian

Nu är jag halvfärdig med historian, ska bara orka renskriva. Har verkligen inte lagt ner fem öre på den här inlämningen men det sjunker som tusan när boken är så dålig att man knappt fattar vad man läser, så allt har blivit hur dåligt som helst men det orkar jag inte bry mig om. Har varit duktig ändå idag, har städat klart mitt rum nu och det enda som återstår är att slänga tillbaka sängkläderna i sängen med nya fräscha lakan.

Jag glädjer mig med att det är fotolektion i morgon och vi ska ut och fota, samt att jag, Sanna och Jonathan ska framkalla vår rulle vi tog för flera veckor sedan.

Städdag

Trist söndag idag. Storstädar mitt rum, behövs verkligen men det är så otroligt tråkigt. Jag kommer väl i och för sig vara väldigt nöjd efteråt men är en bit kvar tills dess. Och efter att jag städat måste jag göra historia och svenska, egentligen vill jag skriva minnestexten till textkommunikationen redan nu men den får göras sist eftersom den ska vara klar på fredag. Jaja, nu ska jag fortsätta vara en duktig tjej, ska försöka hinna med en promenad också.

Lördagsmys

Ikväll blir det lördagsmys. Om en timme ska jag möta upp Sanna i stan för att handla o sedan blir det hem till Sanna och laga mat :) Sen bär det iväg till andra sidan stan för att tillbringa resten av kvällen där, en riktigt perfekt lördag kan jag tänka mig.

Igår var jag med Malin, var lite halvfeta samtidigt som vi kollade på idol. Sedan blev det ner till stan och hämta Lina och Daniel, Lina var en aning full och pratade konstant hela vägen hem, haha.

I morgon blir det tråkiga saker som att plugga och städa, för jag har ju inte gjort detta idag(skräll). Men hoppas kanske att något roligt händer under dagen i alla fall. Sedan är det dags för en ny skolvecka, är inte värst taggad men det är endast två veckor kvar till höstlovet, mitt allra sista höstlov någonsin.

Nu ska jag göra mig färdig och invänta tankkortet så jag kan åka iväg och tanka och sedan åka till Karlstad.

Helg

Nu är det äntligen helg. Jag ska bara mysa en massa och det ska bli otroligt skönt. Men mitt i allt behöver jag plugga och städa också.

Nu ska jag se på veckans avsnitt av andra avenyn som jag inte hunnit kolla på. Vill ha i morgon nu.

Underbar dag

En väldigt bra dag idag.
Skrev biologiprovet imorse, kändes sådär men får duga. Sedan 55 minuter lektion efteråt, lunch och sedan text på eftermiddagen. Fick en hemuppgift som var rolig o lätt att skriva, skulle handla om vatten. Efter skolan ringde jag till Mia och åkte till henne och sen drog vi in till stan. Gick i affärer o sen fikade vi vilket var väldigt underbart :) Sedan blev det Bergvik med mamma och Jesper och jag hann o shoppa lite medans de handlade på maxi. Sen har jag pluggat och tagit det lugnt.

Nu är det snart helg vilket ska bli hur skönt som helst, mysigt också.

Onsdag

Precis kommit hem från skolan och allt pluggande nu. Pluggade med Emma imorse och sedan vid typ halv 10 kom Mia och vi planerade projektarbetet en stund och sedan åkte jag in till stan och mötte upp Sanna, sen gick vi iväg till biblioteket och pluggade biologi. För min del känns det väldigt bra så jag ska bara köra en sista gång lite senare, känner liksom att det får räcka nu. Har lagt ner mycket energi och många timmar på det här provet så nu räcker det. Nu blir det kaffe och mellanmål, kaffe är usch men behöver något uppiggande och varmt just nu.

Duktig tjej

Idag har jag pluggat fyra timmar biologi vilket känns väldigt bra nu. Frågan är om jag kan så mycket som jag borde kunna? I morgon ska jag plugga innan projektarbetet o sen efter med Emma och Sanna :) Nu snart blir det att krypa ner i sängen o försöka sova lite. Lite ångest över att behöva plugga i stort sett hela dagen men då lär det gå ganska bra på torsdag morgon i alla fall om man har tur.

Godnatt : )

Tisdag

Åh, sen när hade jag problem med att somna senast? Men igår gick det verkligen inte att komma till ro och jag låg och vände mig i flera timmar. Så imorse var jag otroligt trött och hade verkligen ingen lust att kliva upp. Idrott på morgonen och det känns verkligen i kroppen om det ligger en bra frukost i magen eller inte. Jag blev trött för nästan ingenting. I alla fall så slutade vi 14:20 idag så jag har precis kommit hem. Ska samla lite krafter, äta och ta på mig bekväma kläder innan jag sätter mig med biologin. Får se hur länge jag orkar sitta idag för jag är hur trött som helst nu, får nog trycka i mig lite kaffe så jag vaknar till.
Annars är det ingen mjukstart i skolan. Förutom biologiprovet har jag naturkunskap, historia och svenska som ska vara klart i början av nästa vecka. Så i helgen lär jag få plugga en del igen, om jag inte på något vänster skulla göra färdigt allt på torsdag men det tror jag inte för då lär vi få läxa i textkommunikationen istället. Nä, pga allt o göra så längtar jag tillbaka till praktiken nu. Bortsett från att det är bättre personer att umgås med i skolan :)

Och nu verkar det mesta vara påväg åt rätt håll igen och på rätt spår. Så jag mår himla mycket bättre nu än i söndags.

Känner mig duktig

Två timmar har jag pluggat biologi och det känns väldigt bra. Jag brukar aldrig kunna sitta så länge när det ändå är flera dagar kvar till prov, men idag minsann så jag känner mig otroligt duktig. Nu ligger jag i sängen och ska sova alldeles snart, är jättetrött och är inte sugen på att gå upp tidigt i morgon. Ge mig helg snart :)

Annars känns allting väldigt bra just nu.
Du gör mig så jävla glad, vet inte vart jag ska ta vägen.

Måndag

Mår mycketmycket bättre idag vilket känns väldigt skönt.
Det var på ett sätt väldigt skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen, det är vad man saknar när man har praktik i fyra veckor med folk över 40 år.
Hade första fotolektionen idag också, vi fick Dan vilket var det bästa som kunde hända så nu är alla nöjda kan jag tänka mig :) Nu ska jag plugga biologi och äta mat, är otroligt hungrig.

Söndag

Jag vet att livet är till för att möta med- och motgångar. Men när man väl står här och allting bara går utför så orkar man ingenting. Tänk att allting kan förändras så snabbt, att man helt plötsligt är på botten.
Det är så just nu. Jag orkar ingenting, vill inte vara hemma, vill inte tänka, vill bara att allting ska vara precis som vanligt. Men jag vet att det känns dåligt idag men är antagligen mycket bättre i morgon. Men vad gör man? Jag borde borra ner mitt ansikte i biologiböckerna men jag orkar bara inte, idag får bli en depp-dag. Men i morgon är det nya tag.
Jag vet i alla fall på ett sätt hur jag ska bete mig för att må bättre. Men kvällarna är alltid jobbigast, vad det än handlar om.

Svek. Det är bara så. Det gör ont i hjärtat. Jag oroar mig för mycket. Tänker för mycket.
Fan!

Robin



Hittade den gamla skivan idag som brorsan gjorde tillsammans med Robin, Björn och Sefton för massa år sedan!

Fredag

Lediga dagar är underbara. Och det är hur underbart som helst att kunna sova ut. Idag ska jag bara göra nödvändiga saker känns det som. Städa och plugga, men ska som tur är plugga med Emma så det blir nog mycket roligare än vanligt. Sedan blir det Lena+Orup med mamma, pappa o Christoffer, vi får väl se om det är något drag eller inte.

Och på måndag är det dags att komma tillbaka till skolan igen och bara för det kom jag på att jag inte gjort klart alla uppgifter vi fick innan. Känner att jag har lite mycket att göra den här helgen, inga fel med det men jag måste hinna plugga. Det får bli på söndag det, redan söndagsångest typ ju. Usch!

Annars hängde Robin löst igår på idol, usch vad nervös jag var! Men han klarade sig iaf, han sjöng faktiskt bäst av alla killarna ju ;o

Helg

Nu har jag helg och nu har jag gjort klart höstens praktik. Lite sorgligt ändå, just för att det var sista dagen idag så kändes allting så himla bra och nu skulle jag nästan kunna stanna lite till. Men två veckor praktik till våren och jag är nog tillbaka på samma ställe igen, om inget annat intressant dyker upp.
 
Jaja, i alla fall så har jag full rulle denna helgen vilket är ganska skönt. I morgon måste jag plugga en massa eftersom jag har prov nästa vecka, sen kommer kanske Emma hit och det blir Lena+Orup, pappa har fått gratisbiljetter så då kan jag lätt följa med om man säger så. Sen på lördag ska jag o lillebrorsan gå på stan o käka innan hockeyn o sen på kvällen ska jag umgås med Charlin, Sanna, Becka o Emma tror jag. Mycket trevligt kan jag tänka mig. O sen söndag får det bli pluggdag som alla andra dagar till veckan. Men känns bättre om jag lägger ner mig lite. Därför ska jag snart sätta mig en stund o plugga nu innan hockeyn :) Sen sjunger ju Robin på idol också o det får man inte missa.

Skulle väl kanske åkt iväg idag men blir nog inte så tror jag..