Torsdag

Gick upp halv sju idag, skjutsade mamma till jobbet och jag själv åkte hem till Johan. Önskade honom lycka till på tentan och sen gick jag ut och gick 9,7 km. Det blev alldeles för långt idag för jag var jättesliten när jag hade 30 min kvar, så nu känns de i kroppen. Har en väldans huvudvärk också så jag borde ju verkligen inte sitta här just nu. Ska gå och packa upp och sminka mig snart, för Johans tenta-tid var slut 13:00 så han kommer nog hem snart :) Då ska vi iväg på äventyr, fast mat blir det nog först, om vi inte käkar ute då.

Bra avslut på dagen

Min kväll blev inte som planerat kan man säga. Satt och åt lite middag när min lillebror ringde undrade ifall jag kunde köra honom och några vänner in till Karlstad, och snäll syster som jag är så gjorde jag ju det självklart. Åkte även hem till Johan och överraskade honom, han blev minsann lite överraskad också. Så jag pussade lite på honom och pratade lite innan jag åkte hem igen. Jag saknar honom redan, fast imorgon ses vi som tur är. Ska köra mamma till jobbet och sen låna bilen över dagen. Ska åka till Bergvik och hämta min kamera samt kika på lite överdelar, fick ju lön i tisdags, noooom! Fast Johan tyckte inte att det var lika roligt som jag tyckte dock.. kolla på kläder alltså.

Nu inväntar jag True Blood och borde fördriva tiden med att packa.

Måste plugga

Åh! Jag måste plugga men jag orkar inte.. Men jag vet om att ifall jag sitter ett par timmar så kommer det kännas mycket bättre efteråt, så varför gör jag det inte egentligen? Får i alla fall se om jag går ut och går idag eller inte, känner nämligen lite i halsen.

Men jag ska dra på mig linser och sätta mig och glo i böckerna nu, lite bra musik på det också såklart.

Huvudvärk

Det blev 9,9 km i solen förut, så jäkla skönt va det. Trodde ju att det skulle ge mig energi så att jag skulle orka plugga. Men icke, sitter med en mysig huvudvärk nu istället. Tror bannemig att jag får lägga mig i soffan och slappa istället, kanske ta lite mellanmål vid 16:00 också. Jag hinner plugga en annan dag ändå så.. typ i morgon. Vill egentligen bara få det klart så jag slipper tänka på det, så kan jag göra lite vad jag vill sen.

Solig tisdag

Solen skiner idag, för typ första gången på väldigt länge känns det som. I och med det tänker jag dra mig ut på en långpromenad nu snart. Har kollat upp en runda som jag ska gå, den kommer nog ta drygt 1 timme och 30-40 minuter. Kommer vara perfekt att få lite frisk luft innan jag ska sätta mig ner för att plugga senare idag.

Börjar tröttna på att vara hemma nu bara, men snart har Johan äntligen gjort sin tenta och behöver inte så mycket lugn och ro ;)

Men träningskläder + springskor skall på, sen blir det skogen.

Måndag

Nu börjar dagen lugna ner sig en aning. Har känt mig stressad hela dagen, kanske för att jag vet om att jag måste börja plugga väldigt mycket nu. Jag vill nämligen försöka få mitt slutprov i naturkunskapen gjort nästa vecka, fast funkar inte det så gör det ju inte.

I alla fall så har vi haft kalas för min lillebror idag, som egentligen fyllde år för drygt en och en halv vecka sedan. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla lite på tv, inga fel direkt. Har även börjat med järntabletter idag, så jag hoppas verkligen att jag kan bli piggare nu. Det börjar verkligen bli jobbigt att vara trött dygnet runt, borde man liksom vara trött när man sovit 8-9 timmar? Jag är jättetrött när klockan ringer på morgonen, även om den är kanske 10-11 och jag är trött ända tills jag får lägga mig igen. Men hjälper inte järntillskottet är det bara att ringa till doktorn.

Men nu blir det tv, och förresten är min kamera tillbaka från servicen nu så ska hämta den under veckan :)

Johan

Det som alltid varit hemma för mig, de senaste 19 åren, till och med snart 20. Känns inte längre som mitt "hemma", mitt hem är Johan. Känslan av att kliva in genom hans port, vrida nyckeln i nyckelhålet på hans dörr och sedan kliva in i hans mysiga lägenhet. Mötas av den mest underbara människa jag vet och alltid få en otroligt underbar stor kram. Somna bredvid honom, vakna bredvid honom och bara njuta av hans söta morgonfrisyr. Att äta frukost, lunch och middag tillsammans. Att titta på tv eller skratta åt samma saker. Kan det bli mer hemma än så?

Kan inte fatta att det om två veckor är ett år, att vi har varit tillsammans ett helt år. Och så som jag har öppnat mig för Johan, inget vet så mycket om mig som han gör. Han är verkligen en sann vän som jag kan säga allting till, utan att behöva skämmas, för han dömmer mig aldrig. Han är världens bästa stöd och den absolut varmaste och snällaste människan jag vet. Och han har inga negativa sidor, jag har aldrig sett min pojkvän arg eller sur. Han är bara ständigt glad och det är fantastiskt.

Så, Johan känns som mitt hem. Och jag hoppas att vi snart får dela allting tillsammans, att ha vårt.

Mysig fredag

Idag har jag och Johan haft en riktigt mysig dag. Imorse låg vi i soffan och myste framför tvn innan vi gick iväg till hans mormor och morfar för att äta frukost :) de är helt underbara hans mormor och morfar! Vi fick med oss två fotoalbum som vi har kikat i, Johan var så söt när han var liten. Nu ska vi snart göra tacos och ikväll ska vi kanske gå ner till LLA och kolla på Odens hockeymatch, annars blir det nog idol eller film. Är så skönt att bara ta det lugnt och göra ingenting, dessutom är Johan lite krasslig idag stackarn. Hoppas inte att han blir sjuk nu eftersom han har tenta till veckan.

22:42

Också var denna dagen snart slut. Tillbringat nästan hela dagen i mitt rum eftersom det luktat starkt och varit iskallt i resten av huset. Fördrev tiden med true blood och andra avenyn. Nu skall jag börja dra mig emot sängen för imorgon ska jag gå upp tidigt, minns inte senast jag gick upp halv sju, som jag ska göra imorgon. Ska nämligen åka med mamma till stan för att ta mig till Johan och väcka honom. Då blir det en lång och en skön (hoppas jag) morgonpromenad. Sedan ska jag försöka plugga lite och städa lite i lägenheten tror jag. På kvällen blir det pizzabak vilket ska bli supermysigt :) Lite myskvällar behöver man ibland på vardagarna. Också ska vi iväg och handla på Coop tror jag, jag ska minsann ha färska champinjoner på min pizza, nom!

God natt!

22:42

Också var denna dagen snart slut. Tillbringat nästan hela dagen i mitt rum eftersom det luktat starkt och varit iskallt i resten av huset. Fördrev tiden med true blood och andra avenyn. Nu skall jag börja dra mig emot sängen för imorgon ska jag gå upp tidigt, minns inte senast jag gick upp halv sju, som jag ska göra imorgon. Ska nämligen åka med mamma till stan för att ta mig till Johan och väcka honom. Då blir det en lång och en skön (hoppas jag) morgonpromenad. Sedan ska jag försöka plugga lite och städa lite i lägenheten tror jag. På kvällen blir det pizzabak vilket ska bli supermysigt :) Lite myskvällar behöver man ibland på vardagarna. Också ska vi iväg och handla på Coop tror jag, jag ska minsann ha färska champinjoner på min pizza, nom!

God natt!

Tisdag

Hej!
Idag har jag fått en del gjort och det känns skönt eftersom klockan inte ens är 15:00. Har varit ute och gått drygt 3 km, tror jag ska gå lite till senare idag. Sedan har jag pluggat ett tag och gjort två redovisningsuppgifter samt börjat med några diagnoser. Nu har jag bara en undersökning, en redovisningsuppgift och ett par diagnoser kvar innan jag är klar med allt som skall göras innan slutprovet. Känns rätt gött att det snart är klart.

Annars sitter jag instängd på mitt rum nu, de är här för att fixa vår fondtapet i vardagsrummet och de har haft på något på väggen som luktar jättestarkt! Satt ute i köket förut men fick stänga in mig här eftersom jag började få ont i huvudet. Så skall kolla på true blood och lite sånt nu för att fördriva tiden på roligaste sättet.

På väg till sängen

Ska krypa ner i min säng nu, alldeles ensam. Ingen gosig Johan att ligga nära, gillar inte att sova ensam. Vill sova bredvid min älskling varje natt.

Måndag

Jag började min dag med en morgonpromenad på 6,3 km. Inte så dåligt när jag var helt död imorse, och de håller på o gräver utanför Johan. Men det var bara att dra sig upp och ge sig ut i kylan. Kan ju säga att det är otroligt skönt nu efteråt. Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sen plugga. Inte en alls rolig dag, men det är bara att gilla läget om man säger så.

Myssöndag

En drös med bra tv-program ikväll.
Myskväll med min älskade älskling.
Tror inte att det kan bli ett dugg bättre.

Jag älskar dig Johan :)

Helg

Hallå, helgen har kommit med sol. Så underbart är det.
Det har hänt det ena och andra de senaste dagarna. Firade lillebrorsan i torsdag med god mat och lite glass. Igår var jag och Johan på Bröllopsfotografen med hans familj. Ja, lite besviken blev man för den var lite tragisk ändå. Idag ska jag och Johan dra iväg och storhandla lite på Willys, sedan ska han på hockey och jag ska laga mat tills han kommer hem. Vad vi gör ikväll märks, kanske att vi umgås med Oden och Sofia :)

Nu skall jag duscha och göra mig i ordning så jag är redo för att åka när Johan kommer hem sen.
Förresten har jag hittat min utbildning nu, den är perfekt för mig och lagomt avstånd härifrån, känns så jäkla bra!! Jag kan göra det jag vill utan att behöva flytta så långt.

Onsdag

Sitter själv hos Johan nu, som har åkt iväg till universitetet för seminarium. Jag själv väntar på att klockan ska gå lite snabbare så att jag kan åka och hämta mamma vid halv fyra. Ska gå på stan med henne, att gå med Johan är lite drygt eftersom han tycker att det är så tråkigt. Vi var i alla fall nere på stan förut och båda två la undan två par skor, är så nöjd med mina måste jag säga.

Hade tänkt att köpa lite basgrejer nere på stan nu, linnen och sånt bra. Och kanske någon annan fin topp ifall jag hittar något snyggt. Kanske en luvtröja också som jag kan ha när jag myser, hittade en gosig på stadium förut som jag är sugen på.

Tisdag

Dagarna flyger iväg men idag har jag i alla fall fått hyffast mycket gjort. Cyklade ner och klippte mig, känns riktigt gött nu. Johan kom och mötte mig och vi gick in tills hans föräldrar för att prata lite och hämta lite saker. Sedan gick vi och handlade och nu har han gått iväg till Oden. Jag själv ska plocka ur linserna, ställa mig i duschen och till sist tvätta bort allt smink. Måste verkligen skölja ur håret innan jag går och lägger mig eftersom frisören har haft i vax och jag vill varken få det på kudden eller vakna med onödigt fett hår imorn.

Imorgon ska jag och Johan sticka ner på stan och lägga undan skor hos Sofia. Samt luncha lite och köpa andra saker som behövs. Sen på kvällen ska jag åka hem eftersom min bror fyller år på torsdag, så måste fira honom då såklart. Hela 18 år blir han, känns konstigt..

Härlig morgon

Vilken härlig dag det är, bortsett från kylan då. Men solen skiner och jag började min dag med en lugn promenad ner till wallinders för att köpa hönsbuljong till min och Johans lunch. Jag ska testa på en egen risotto med massa gott, men det märks ju ifall allt tillsammans blir lika gott. Har även fixat mig en klipptid idag vid 16:15, så jag får ta cykeln ner till Strand när det ändå är så fint väder.
Sedan jag kom hem har jag hunnit plugga lite, men det går så segt och jag är så himla trött på det. Jag vill bara bli färdig med det så att jag kan börja jobba istället. Har sökt jobb och ska söka mer, hoppas något nappar.

Men är dags att göra sig i ordning och sedan laga mat lagom tills Johan kommer hem vid cirkus 13:30.
Fick även besked om att min kamera skickats iväg till något annat servicebolag :( hoppas de kan fixa den bara..

Nya tag

Nu är det måndag igen, med andra ord ny vecka och nya tag. Har meddelat matteläraren att jag slutar med matten och nu ska jag söka lite jobb och plugga. Ikväll åker jag iväg till Johan och stannar i alla fall tills på onsdag, ev torsdag. Det ska bli supergött måste jag säga, var längesen som vi umgicks en längre tid på veckorna. Har ju varit så mycket annat runt omkring.

Men det är dags att planera veckan samt fixa annat.

Helgen är slut

Idag har jag gjort i alla fall två viktiga saker. Först åkte jag ut till Bergvik för att lämna in min kamera på Siba, eftersom den krånglat så :( Sedan bestämde jag mig för att avsluta matte c-kursen, har varken ork eller lust att genomföra den. Speciellt inte när jag inte behöver den för att söka vidare, och skulle jag av någon konstig anledning vilja plugga något där jag behöver den så kan jag lösa det då. Har tagit ett beslut som medför att jag kommer må så mycket bättre, för det har bara tyngt mig innan.

Jag har haft en fullspäckad helg. Igår gjorde jag och Johan mys-mat, sedan blev det hockey och på kvällen var vi hemma hos Oden och Sofia. Det var verkligen supertrevligt och jag hade riktigt roligt, blev en skapligt sen kväll också, tror vi började gå hemmåt vid kvart i ett. Sen somnade vi båda två superfort när vi kom hem, med en underbar älsklings armar omkring en också, kan det bli bättre?

Det är han

Det finns en sak som jag tycker är lite rolig. Man kan nästan beskriva mitt och Johans förhållande med Brolles låt "Det är hon". Vi träffades när Johan var 16 år, han är från en stad och jag från en ort. Fast här är det "Det är han"


Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två

Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två

När han tog min hand jag visste redan då

De e han jag vill leva med
De e han jag vill åldras med
De e han jag vill dela alla dar

Du var sexton år
En själ utan ett sår
Du fick mig glömma alla svåra år

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt
Aldrig skiljas åt

Helgen närmar sig..

Det börjar i både kroppen och huvudet att man gått upp tidigt i flera dagar. Men det är bara en ynka dag kvar på vikariatet, är så värt nu efteråt när man får en go lön. Men jag tänker bannemig aldrig ha ett jobb där man börjar 5:30, skulle aldrig palla det. När jag blir "stor" ska jag jobba med något riktigt roligt, även om jag inte kommit på vad ännu. Bortsett från att jag har miljoner idéer och inte kan bestämma mig för vad jag ska satsa på, attans att det ska vara så svårt.

I alla fall så borde jag plugga idag men har alldeles för ont i huvudet. Men skall försöka ta tag i det snart, klockan är ju trots allt bara strax efter halv tre och dagen är lång. Jag struntar i ifall det blir sent ikväll eftersom det är helg efter imorgon, wiho!

Jag ska åka till min älskade och tillbringa min helg där, så underbart.. Till veckan måste jag ta tag i det ena och andra, jag har inte gjort någon matte på jättelänge och borde för längesen gjort mitt prov. Men så kom vikariatet in och jag kunde bara inte tacka nej..

Höll på att glömma dagens glada nyhet, min mobil har kommit. En vecka för tidigt, hur underbart är inte det?:) Gissa vad som kommer underhålla mig ikväll, höhö!

Kärlek

7 oktober idag vilket innebär 11 månader.
11 otroligt underbara månader. Och jag kan inte vara annat än lycklig. Lycklig för att ha Johan, som är helt fantastisk. Han är min bästa vän och min underbara älskling. Att vi om en månad har ett år känns helt ofattbart, att det har gått så fort. Och att vi hunnit uppleva så otroligt mycket tillsammans.

Jag älskar dig!

Slappa i sängen

Är otroligt sliten idag, så ska in och duscha nu. Sedan lägga mig på spikmattan en stund för och bli av med lite spänningar så jag kan slappna av och somna gott. Och till sist ska jag ta mig igenom ett par sidor i Män som hatar kvinnor, nu börjar det äntligen hända lite i boken.

Imorgon är det upp 4:40 för att vara på jobbet 5:30. Runt 17:00 imorgon kommer Johan hit, så otroligt skönt ska det bli. Längtar efter honom tokigt mycket!

Sista måndagen gjord

Nu är min sista måndag gjord, det känns faktiskt väldigt skönt. Ska bli skönt att få sova ut sen nästa vecka, är sliten hela tiden nu. I natt blev det inte alls många timmar sömn så har varit och är som ett lik idag. Sitter nu och gör ingenting, ska nog lägga mig i soffan och se på tv eller läsa män som hatar kvinnor.


Kassler och wokgrönsaker idag, nooooom!

Sjuk?

Idag har det hänt en hel del och varit ganska så fullt upp. Förutom bullbaket åkte jag och hämtade en dator hos min bror, äntligen har jag en egen igen. På grund av det fick jag möblera om hela mitt rum, med god hjälp av Johan. Blev inte så jäkla dumt ändå, tvn sitter mycket bättre nu i alla fall. Förutom ny dator fick jag officepaketet och photoshop, jag är glader. Har fixat spotify också, gööörbra.

Annars borde jag överlägga att gå och lägga mig nu, skall ju upp och jobba halv sex imorgon. Sista veckan nu och det känns lite skönt, är verkligen slitsamt att gå upp så tidigt. Har sovit som en stock nu under helgen, så himla skönt dock. Men nu känner jag mig konstig i kroppen, känns som om jag är påväg att bli sjuk. Det är inte aktuellt nu för jag behöver verkligen pengarna! :o Jag håller tummarna för att jag förblir frisk och sjuk till helgen i så fall.

Funderar även på att beställa en ny mobiltelefon imorgon, blir nog så faktiskt! Mycket gött :) Min broder har plockat ut en del telefoner som jag valt mellan och det är en samsung jag bestämt mig för. Den blir billigare att köpa hos pappa också!

Kanelbullens dag

Idag har jag och min älskling bakat mycket goda bullar :)




Hos min älskade

Är hemma hos min älskling nu, äntligen! Det är jobbigt att inte ses var och varannan dag som vi är vana vid. Min pappa anser att han har 1½ barn som bor hemma och 1½ som flyttat hemifrån, gissa vem som är de två halvorna? haha.
Jobbet under veckan har gått fint i alla fall och jag har lyckats med allt plugg, så jag är värd helgen riktigt mycket nu tycker jag. Funderar på att göra mig i ordning och krypa ner i sängen och läsa män som hatar kvinnor :) Tänkte bli klar tills helgen så jag och Johan kan se filmen, har dock några hundra sidor kvar. Johan ser på nhl-matchen han, och verkar gilla det.

Imorgon ska vi åka ut och handla lite samt fixa andra ärenden och till kvällen blir det inbakad fläskfilé, så gott :) Hoppas jag kan få med lite sparris också som vi kan fixa ihop, älskar't.

Pluggar naturkunskap

Jag är så himla nöjd med mig själv nu, känner mig otroligt pepp. Jag har precis gjort klart två inlämningsuppgifter i naturkunskapen. Den ena började jag på igår och finslipade idag, nu har jag bara två stycken kvar plus att jag ska kommentera någon annas diettext. Hade som mål att fixa klart allt innan imorgon när jag åker till Karlstad. Tror faktiskt att jag lyckas och kommer med andra ord kunna njuta rejält i helgen när jag vet att jag gjort allt jag behövt. Det enda som åker åt sidan är matten, men jag känner ingen stress för den i alla fall. Det är liksom ingen tidspress där och jag får göra den i min takt, hur skönt som helst.

Fattar inte varför jag alltid gör allt i sista stund, för jag vet att efter jag är klar mår jag så himla bra. Men ändå skjuter man upp det gång på gång, jag lär mig aldrig :)

Nu skall jag fortsätta att skriva, denna gång om genteknik, är en diskussionsuppgift också. Det gillas kan jag säga. Bara o köra på.