Ensamhet

Sitter här i ensamheten och funderar på att sova, men orkar bara inte just nu. Är så skönt att bara sitta här på något sätt. Idag har det inte hänt allt för mycket. Vaknade sent, sen tränade jag knäet, duschade, åt, gjorde mig i ordning, hämtade Lina och åkte till Hammarö för att kolla på Sofie när hon spelade Hellton cup =) dom vann den matchen vi såg. Sen åkte jag och Lina hem och käkade kycklingsallad och såg på en dålig film! hm, mindre kul med rolig film : / imorgon ska jag tillbringa större delen av dagen till att plugga, längtar inte direkt men det behövs.

nu ska jag nog ändå sova : )

michaela

Ett år

Idag är det ett år sen min morfar lämnade världen. Det är ett år sen den strörsta saknaden någonsin startade. Minns dagen för precis ett år sen exakt. När jag kom hem från skolan och mamma undrade om vi skulle åka ner till sjukhuset och hälsa på honom, det gjorde vi. Jag, Jesper, Mamma & Mormor. Inte visste vi att det var sista gången vi såg honom andas. Vi visste ingenting. Vi åkte därifrån vid 18:00, vid sju ringde dom mormor, en timme senare somnade han in. Jag är ändå glad på ett sätt att du slapp lida mer än vad du gjorde, och det värsta var ändå inte att du försvann, det värsta har varit att se saknaden efter dig hos mormor, det är henne vi sett lida nu. 
Men jag hade ändå hopp om att du skulle klara dig igenom alla sjukdomar, jag vet att du kämpade, att du aldrig gav upp. Men ibland är det inte tillräckligt. Jag saknar dig otroligt mycket, endel saker kommer jag aldrig förstå, och det är att du inte finns levande, bara levande i våra minnen. (`v´)

michaela

Onsdag

Onsdag idag och det är den helt klart bästa skoldagen, kort och slappt. Hade ett gammalt nationellt prov i engelska i morse, en hörövning som gick ganska åt skogen, men jag var inte så ensam om det tror jag. Sen hade vi samhällskunskap i typ en timme, fick träna på provet som vi har nästa vecka, så himla stort är det :| sen lunch och till sist svenska, slutade 13:00, inga fel alls :) Sen åkte jag och Sofie hem, gick av vid henne och köpte lite godis innan jag drog hem å pluggade lite samhällskunskap... Men jag tröttnade ganska fort faktiskt ;) Får fortsätta mer senare. Måste cykla 30 minuter sen också, ska bli fotboll nästa säsong som fan också, ja ska ge järnet!


jag.


I try to accept that you're gone
Wish I could have been there for you all along

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry

michaela

Sjukgymnasten

Har varit hos sjukgymnasten idag och fått mitt knä undersökt. Krävdes inte mycket, menisken har gått sönder lite och behöver hjälp för att bli bra, så nu gäller cykling 30 minuter 5-7 gånger i veckan, hoppas det hjälper till en början, sen blir det andra saker som ska hjälpa det att läka. Är i alla fall 70-80 % chans att jag blir bra. Hoppas på fotboll till våren, är målet för tillfället.
Sen åkte jag iväg till skolan, drygt som vanligt men idag fick vi framkalla, var rätt skoj!;D sen fortsätta med presentationerna i InDesign ;D gick inte för sig idag dock ;P Nu sitter jag här, ska snart slänga i mig lite mat & sen plugga matte.


Uppvärmning


michaela

Måndag.

Ja också fick jag för mig att fixa till det här också. Var nog tack vare Emma på medieproduktionen. ; ) Jag har inte något direkt skoj att berätta från dagen. Skola som vanligt, lika drygt som vanligt också. Hade nog inget mer för tillfället.

mich.