tisdag.

God kväll!
Inget intressant händer för tillfället, har pratat en stund med min älskling i telefon. Måste snart gå och lägga mig också, blir ju inte några sena kvällar när man är på jobbet innan klockan 6:00. Kan säga att jag är trött på det nu, blir långtråkigt att göra exakt samma saker varje dag vid samma tidpunkt. Jag vill ha ett mer varierande arbete, men nu tänker jag i och för sig vara nöjd över att ha ett jobb. Jag tjänar ju trots allt massa pengar.

Imorgon blir det Karlstad efter jobbet, ska på bio med Johan, hans syster o mamma. Riktigt trevligt ska det bli, sen stannar jag kvar i Karlstad också :) Passar på när jag ändå är där.

Men nu tror jag faktiskt att jag ska göra mig färdig för sovdags, fast ska lägga mig framför tvn o bli trött innan.

Foccacia med mozzarella och basilika

Grundrecept (2 bröd)
25 gram färsk jäst
3 dl ljummet vatten
½ dl olivolja
2 msk honung
1 msk flingsalt
7-8 dl vetemjöl
Mozzarellaost
Basilika

Samt olivolja och flingsalt till utbakning och plåten.

Gör så här:
1. Smula jästen i en bunke och vispa ut den med vatten, olivolja, honung och flingsalt.
2. Tillsätt lite vetemjöl i taget, arbeta samman till en deg och knåda den i cirka 5 minuter.

3. Jäs degen i bunken täckt med bakhanduk till dubbel storlek i cirka 45 minuter.

4. Sätt ugnen på 225 grader.

5. Häll upp degen på mjölat bakbord, dela i två bitar, knåda och forma till två bollar. Platta ut tills de är cirka 1½ cm tjocka.

6. Jäs till dubbel storlek under bakduk på en oljad plåt med lite flingsalt i bottnen i cirka 30 minuter.

7. Sätt fingrarna i degen så att det formas en massa hål. Strö över färsk basilika och mozzarellaost. Ringla över rikligt med olivolja och salt.
8. Grädda bröden gyllene i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.


Receptet kommer ifrån Leilas bok "a piece of cake".


Jäst, vatten, salt, honung och olivolja.


Blandat.


I med lite mjöl i taget.


Färdig för jäsning.


Utbakade.




måndag.

Vilken dag det har varit idag, jag har varit i en helt annan värld. När klockan ringde imorse fattade jag ingenting, men det tog inte lång tid innan jag förstod att det var dags att gå upp för att jobba. Det är så sjukt jobbigt att ta sig upp vid den här tiden (4:50), jag är dödstrött. Men dagen flöt på bra ändå och tiden pratades bort på rasterna, vilket var skönt.

Sitter nu och svär lite över datorn, vet inte vad som har tagit åt den men den har blivit helt knäpp och hänger sig stup i kvarten. Håller även på att baka foccacia eftersom vi hade jäst som går ut imorgon. Det blir en god frukost på jobbet de närmsta dagarna när jag kan unna mig detta underbart goda bröd.

Min helg!

Det har varit en jättebra helg, som det alltid är när man tillbringar den med någon man tycker otroligt mycket om. Vi har tagit det rätt lugnt eftersom båda var rätt slitna efter en vecka med jobb. I fredags gjorde vi kantarelltoast eftersom Johan plockat kantareller, vi tog en promenad så jag kunde testa min nya kamera och innan vi skulle sova körde jag brorsan och hans vänner in till stan.

Igår var vi ute i regnet och plockade blåbär, det blev nästan 1,5 liter. Så på det gjorde vi blåbärsmuffins och blåbärspaj, jättegott! Jag kommer slänga in recept på detta samt kantarelltoasten som vi gjorde.

Det känns otroligt mycket roligare att blogga nu när jag har kameran och kan ta en hel del mer bilder. Och bättre dessutom, har under denna helg tagit över 130 bilder.

Här bjuder jag på några från denna helg:







nybliven ägare.

wihoo! Jag har köpt mig en systemkamera, efter att ha velat ha en i flera år men aldrig haft råd. Köpte mig en enklare modell än jag tänkt mig, mycket billigare och smidigare. Så det blev en nikon d60 och den är helt super, är verkligen jättenöjd! Fick även med en digital fotoram värd 599:- och det gillas, den är ball. Har redan tagit 70 bilder och jag har haft kameran i en dag, snacka om att det kommer bli mycket fler bilder under dagen idag. Är ju hos min älskling nu, han är iväg just nu dock. Sedan ska vi gå ut och plocka blåbär tror jag, myspys :)

Nu kommer det dyka upp mycket bilder här i fortsättningen.

torsdag.

Vad lite kan göra mycket. Att få träffa Johan i bara några timmar, samt sova med honom gjorde mitt humör så mycket bättre. Inte för att jag har varit på dåligt humör eller så, men jag kände verkligen att det behövdes. Det gjorde inte ett dugg att jag var tvungen att gå upp 4:20 imorse och sedan köra hem. Allting var så värt. Jag är kär, lite på nytt känns det som.

I alla fall sov jag hos Johan mest för att jag var ensam hemma. Mamma och pappa i stugan och lillebrorsan hos storebrorsan. Som om jag skulle vilja ligga hemma själv i huset, ohnej!

Och jobbet går ju bra, är ju tur att jag kan prata igenom de dryga stunderna med Sandra. Hade ju från början ingen aning om att jag skulle träffa någon där. Så jag hade ju lite tur att det var någon som jag kände till som jobbade samtidigt som mig.

Imorgon är det sista dagen för veckan, och veckan gick väldigt fort. Skönt med helg, skönt att sova ut och skönt att umgås med älsklingen.

bagels.

Har nyss slängt ihop en deg till bagels, jag lever nästan för att baka (haha). Nej men tycker att det är så förbannat roligt, och så vill jag fixa lite gott för mig och älskling att äta ikväll. Ska faktiskt sova hos honom idag, är så lycklig över det för jag saknar honom jättemycket.

Gick ännu bättre på jobbet idag, all personal är så snälla och goa. Man blir verkligen bemött på ett jättebra sätt av de allra flesta. Tur att något piggar upp en när man jobbar, är så tråkigt att bara gå omkring och göra massa saker själv. Men ett stort plus när man möter någon eller får sitta och prata på rasterna. Mötte till och med min arbetsledare på affären förut, det var lite roligt. Hon är ju också jättetrevlig, vilken tur jag har ;)

Men nu ska jag röja undan i köket eftersom det är lite ståhej med att baka bagels. Man ska koka dem innan de ska in i ugnen och köket ser ut som ett krig. Varken jag eller bror orkade plocka undan igår, så är dags att plocka ur och i diskmaskinen. Tack och lov att den finns i alla fall.

Jag bara skriver och skriver, men är på så bra humör idag.


Bild lånad av recept.nu
(Jag bakar ju självklart utifrån Leila's recept, de är bäst!)

tisdag.

Jag ska göra ett album med bilder från min bal och student, nu har jag bara problemet vilka bilder som jag ska ha med. Alltså jag tror det är minst 500 bilder tillsammans, är nog bara att börja kika och ta ut.. Men det kommer vara värt det, fatta vad roligt att plocka fram om ett par år igen. Kommer aldrig glömma de där dagarna, de var helt fantastiska.

Annars gick dagen på jobbet bra, morgonen är värst men när den är klar runt åtta så känns det riktigt skönt. Det är bara 18 arbetsdagar kvar, och jag kommer få massa massa pengar, hallelujah!

Förresten åker jag och Johan till Grebbestad nästa fredag (31/7). Ska bli mysigt att få åka bort tillsammans en helg och bara må gött tillsammans. Och ärligt talat, kärleken övervinner ALLT. Jag är så lycklig med Johan, han gör mig så himla glad!


Grebbestad juli 2008

trött tjej.

Igår kunde jag inte somna, som jag aldrig kan på söndagar. Klockan ringde 04:50 och snacka om att jag var trött. Jag fick ungefär fem timmars sömn, jag behöver minst åtta. Är riktigt sliten nu efter att ha jobbat ungefär åtta timmar, ska sova middag nu i ungefär en timma. Senare i eftermiddag blir det stugan, pappsen fyller år idag så han ska firas. + att jag har lovat Johan att träna på o slå typ en timme om dagen. Får se ifall jag lyckas med det..

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan, skönt!

min helg

Helgen är över och likaså min lediga vecka. Imorgon börjar jag jobba, fyra veckor framåt, jag får ångest när jag vet om att jag behöver gå upp klockan 5:00. Det kommer nog gå bra, och jag slutar ändå vid 13:15 som tur är.

Veckan som gått har varit bra, blev ännu bättre i slutet mot veckan. Fredagen spenderades först borta i Värmskog där vi åt räksmörgås, trodde att den skulle vara godare dock. På vägen hem svängde vi in på ÖB i Edsvalla där det handlades en del, Johan tog steget till att äntligen köpa en micro. Sedan åkte vi hem till mig för att hämta bilen innan vi åkte till Bergvik för att handla. På kvällen var vi med Marcus och Ida och grillade samt spelade lite spel och umgicks.
Igår lagade jag mat åt min älskling och det var supergott, på kvällen satt vi o pratade samtidigt som vi såg på beachfotboll. Idag har vi bara slappat samt sett på tennisen, äntligen fick Söderling vinna :)

Har varit hemma i ungefär en timme nu och längtar redan tillbaka till Karlstad.. usch usch. Men fem dagars jobb sen är jag där igen antar jag.

middag.

Håller nu på att göra foccacia med mozzarella och basilika. Ska laga mat åt min älskling ikväll, har därför skickat iväg honom för att göra något annat. Detta är en del av hans födelsedagspresent, så ikväll blir det rostas, hasselbackspotatis, sparris och kantarellsås. Samt foccacia med tzatsiki och sedan cheesecake till efterrätt. Så ikväll ska vi bara mysa med massa god mat + lite verdi.

Johans 21 års dag

Idag fyller som sagt Johan 21 år och det har firats hela eftermiddagen. Det började med att jag gick ner till Johans familj vid 13:00 och umgicks med dem tills Johan kom hem 15:15. Efter det blev det hemmagjord thaimat, presentöppning och slappande i soffan. Sedan trillade det in släkt och vänner och det blev fika två gånger om, vid ungefär halv nio tror jag så åkte vi hem. Nu har Johan precis lagt sig och jag har pussat honom god natt, det kommer inte dröja innan jag går och lägger mig.

Imorgon blir det Värmskog, mysigt!

röra i mitt huvud

Jag har ett tag gått med alldeles för många tankar och funderingar. Jag tänker så mycket på framtiden att jag snart blir tokig. Jag vet inte vad jag är rädd för eller vad jag oroar mig för egentligen, jag har ju hela livet framför mig. Och även om det inte är perfekt nu så kommer det lösa sig. Allting som händer nu är nytt, det är spännande och jag stirrar mig blind på något som jag inte kan sätta fingret på. Jag önskar att jag bara kunde släppa alla tankar och leva livet, leva idag. För just nu blickar jag bara framåt, jag är inte alls där jag borde vara. Jag sitter inte och njuter av min ledighet och att det är sommar. Jag lever inte idag, jag har fokus på något helt annat än det jag borde.
Jag går inte ensam genom det här, jag har världens bästa stöd och är så himla tacksam över det.

Men för att se på det positiva idag så skriver jag ner det, helt för min egen skull.
- Jag har fixat klart Johans presenter.
- Jag har städat hela Johans lägenhet.
- Jag åkte iväg och umgicks med Johan och hans familj även fast mitt humör ville något annat, och jag mådde mycket bättre efteråt.
- Jag fick pussa min älskling godnatt. (Han är bäst!)
- Läste några ord som inte kan annat än att passa in på mig, och kom fram till att förändringar behövs. "Mycket få människor lever idag - de flesta gör föreberedelser för att leva imorgon."

min och johans eftermiddag och kväll

Det blev en mysig eftermiddag och kväll efter många om och men. Men jag kan inte bara hålla inne allting just nu, det bara är så. I alla fall åkte jag, Johan, hans syster och mamma iväg förut, först till elgiganten och sedan till Ängebäck för att plocka jordgubbar. Har massor i kylskåpet nu som jag ska äta till frukost imorgon. Precis när vi kommit innanför dörren och börjat äta lite ringer Johans familj och undrar ifall vi ska komma ner och spela lite alfapet, och det gjorde vi.

När vi kom tillbaka hem fick Johan sina presenter av mig, lite i förväg eftersom jag inte orkar vänta tills imorgon. Imorgon ska jag antagligen ner till Färjestad någon gång på dagen så jag har något att göra. När Johan slutat jobba ska vi äta thaimat. Blir nog en mysig dag eftersom min älskling blir 21 år.

Men nu ska jag faktiskt gå in och göra mig i ordning för att lägga mig bredvid Johan.

städat lägenheten

Nu har jag precis satt mig ner efter att ha gått iväg och köpt presentpapper till Johans födelsedagspresenter, och sedan packat in dem. Efter det drog jag fram dammtrasa, dammsugaren osv. för att städa i Johans lägenhet. Har dammat, dammsugat och torkat golven så det riktigt blänker nu. Hoppas verkligen att Johan både märker något och blir glad när han kommer hem sen. Diskade i ordning och torkade av köksbänken också så är lite rastlös nu, har heller ingen aning om ifall jag ska laga mat eller inte. Fick aldrig något svar på vad vi skulle äta idag.

onsdag.

Här sitter jag ensam i Johans lägenhet och är så himla nöjd. Jag har under en ganska lång tid haft svårt att sova på morgonen, men idag minsann då vaknade jag strax efter 10:00. Känner mig rejält utvilad och taggad för den här dagen. Har lite småsaker att pyssla med och senare i eftermiddag ska jag och Johan iväg och plocka jordgubbar med hans familj tror jag.

Men innan dess ska jag duscha och göra mig i ordning och fixa lite andra saker. Imorgon fyller även min älskling år :)

Lasse kommer till LLA

Vilken bra dag det har varit idag ändå. Dock hittade jag inte på något alls, har bara slappat. Ringde mamma förut, antagligen blir det räkmacka i Värmskog på fredag. Då blev jag väldigt glad eftersom Johan kan följa med då han slutar 12:15 på fredagar. Så det blir mamma, pappa, jag, Christoffer, Johan, Sofia och mormor som åker iväg. Sen såg jag på nwt.se att Lars Winnerbäck kommer och spelar i LLA 4 november, då blev jag ännu mer glad.

Sen Johan kom hem vid halv fyra så har vi ätit mat och sovit middag. Nu har han gått iväg för att fixa något nere på Färjestad. När han kommer tillbaka ska vi åka ut till golfbanan.

Jag är lycklig!

måndag.

God morgon!
Nu har jag precis gått upp, hade gärna velat sova ett tag till men icke. Sover inte lika bra när jag är ensam och Johan gick ju upp redan 04:50. Ska snart äta frukost framför tvn, duscha o sen försöka hitta på något fram tills älskling kommer hem. Jag vill att han också ska vara ledig, men blir inte alltid som man vill.

Är ju i alla fall fint väder idag och det är skönt :) Ska ringa mamma snart och höra hur de har det i stugan.

söndag.

Har precis sett på filmen som gick på femman, den dög faktiskt. Nu väntar jag på att filmen på fyran ska bli klar så jag kan stänga av inspelningen. Efter det ska jag krypa ner bredvid min sovande älskling, han ska jobba imorgon. Vi har haft en jättemysig helg måste jag säga, och jag fick massa goda polkagrisar från Gränna som Johan köpte på vägen hem från Hultsfred. Han är så söt.

Idag har vi slappat och jag har sovit middag i en och en halv timme, inte konstigt kanske för är fortfarande trött efter jobbveckan. Är skönt att jag är ledig denna i alla fall. Har några få planer, åka ut o slå lite imorgon på Karlstad golfbana med Johan, fira hans födelsedag samt åka till Värmskog med mamma, pappa, mormor och storebrorsan för att käka räkmacka.

Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan sova.

ledig.

Har nu jobbat klart för denna vecka och ska ha en veckas ledighet, så himla skönt. Men nu tänker jag bannemig äta, lägga mig framför soffan och kanske sova lite. Skulle behöva lite sömn för att orka kvällen.. Det tar att gå upp klockan fem om man säger så, fy tusan..

hur jag och johan blev vi.

När jag sitter här och saknar min älskling till 110 % så kan jag inte sluta tänka på allting som har varit, allt som har hänt och alla fina minnen som vi har skapat tillsammans.



Jag kan inte förstå att det är fem år sedan som jag fastnade för denna underbara kille. Men att det sedan dess har hänt massa andra saker som jag aldrig trodde skulle hända då. När vi åter fick kontakten så visste jag att han var något speciellt, att det som en gång hänt hade påverkat mig. Att vi kanske behövde några år för att växa till oss, och jag vet idag att det var helt rätt.
 
Men Johan var aldrig lättflörtad, och jag gav aldrig upp. Trots att vi träffades ett par gånger, hade det trevligt samt hann sluta prata så ville jag aldrig ge upp.

Jag kommer aldrig att glömma helgen uppe i Ominne i Oktober 2008. Johan och jag hade slutat prata, jag vet inte varför men helt plötsligt blev det tyst ifrån honom. Jag visste att han tenta-pluggade men tyckte ändå att han kunde höra av sig, och det gjorde han när tentar var klar. Klart att jag var lite försiktig, men som sagt Ominne i Oktober. Jag och Malin satt i varsin fåtölj och såg på "Tre systrar och en mamma", och jag minns att mina föräldrar lagade mat. Så fick jag det där sms:et som förändrade hela mitt liv, det är anledningen till att det är han och jag idag.

Och jag kommer aldrig ångra att jag aldrig vek mig och att jag aldrig gav upp, jag visste för en gångs skull vad jag verkligen ville ha. Jag ville ha honom mer än något annat. Och jag fick honom, världens bästa.

Den här människan har fått mig att komma ihåg vem jag är och vad jag vill i livet, han har hjälpt mig på traven med allting och varit mitt absolut bästa stöd. Jag kan inget annat än att älska honom.

Något som alltid kommer få mig att påminnas om honom är låten Romeo and Juliet med The Killers. Den spelade han för mig när vi träffades i höstas. Så fort jag hör den tänker jag på honom, det är vår låt. Och Johan är mitt livs kärlek.

torsdag.

Att gå själv idag gick faktiskt bra, var i god tid så jag fick undan så mycket städning som möjligt innan halv åtta. Det är faktiskt morgonen som är det allra jobbigaste, efter det känns resten hyffsat lugnt. Nu är jag i alla fall hemma och är väldigt trött, sitter och dricker på en burkcola o är rätt nöjd ändå. Har sån himla lust att se på Mamma Mia så tror att jag ska dra igång den lite senare.

Imorgon är det sista dagen innan en veckas ledighet, det ska bli skönt att få ta in allt nytt samt återhämta sig lite. Imorgonkväll bär det iväg på fest, ska inte dricka mer än till maten för jag har lovat att göra hem min bror och Sofia på lördag morgon. Tror jag i utbyte får låna min brors bil, det tackar jag inte nej till! Lite annat än mammas bmw som börjar bli usel...

Och på lördag äntligen, då får jag träffa Johan. Jag saknar honom hur mycket som helst, o nu är han nere på Hultsfred också, gött för honom.

trött.

Har slappat framför tvn senaste tiden, nu blir det dusch och sedan sängen. Är ju helt sjukt att vara jättetrött när klockan är tjugo över åtta. Men har ju gått upp klockan fem två dagar i rad och det är samma visa imorgon. Börjar bli nervös för att jag ska gå själv, är så rädd att jag ska glömma något under dagen. I alla fall ska jag försöka komma iväg i tid så jag kan få undan det mesta innan alla personal kommer. Jag måste försöka intala mig själv att det kommer gå bra. Trist o vara själv bara, inte ha någon att prata med mer än när jag har rast.

Men det är i alla fall snart lördag, jag längtar så! Och på söndag ska jag och Johan åka iväg och spela lite golf, eller ja, vi ska slå lite. Övade lite igår med träningsbollar, på slutet började jag faktiskt få kläm på det. Det är ju fruktansvärt mycket att tänka på, så jag är lite stolt över mig själv som klarar av att tänka på allting.

Men nu börjar mina ögon tippa rätt mycket nedåt, sova ska bli skönt. Men ser inte fram emot alarmet 04:50. Godnatt!

onsdag.

Den tredje arbetsdagen är nu gjord och den har gått bra. Imorgon ska jag gå själv, tror att det kommer gå bra. Så fort jag har fixat det som ska göras mellan 06:00 och typ 8:00 så är det nog lugnt. Dock kommer det bli så mycket sitta eftersom vissa avdelningar har semsterstängt och inte behöver städas. Är synd att arbetet inte är så omväxlande utan samma saker som görs varje dag, men tack och lov kommer jag avsluta mitt sommarjobb med en god erfarenhet i bagaget.

För övrigt har mina föräldrar åkt till Danmark så jag och lillebror ska klara oss själva fram till fredag. Lite skönt att få vara ensam också, det enda tråkiga är matlagningen. Det är inte tråkigt att laga mat, men att komma fram till vad som ska ätas.

Nej jag tänker gå och vila nu, det är jag värd när jag går upp så tidigt.

tips



Bjuder på ett supertips innan jag går och lägger mig!
Vanlijyoghurt, valfria flingor samt varma blåbär och hallon (frysta som man värmer i kastrull med lite råsocker). Helt fantastiskt gott är det.

ensam nu..

Johan har åkt nu, och jag saknar honom redan.. I söndags kändes det inte alls lika jobbigt att lämna honom, och innan idag så längtade jag ju självklart efter honom, men det kändes lättare då. Men nu så är det verkligen så himla jobbigt, kanske för att jag vet om att jag inte kommer få träffa honom förrän på lördag kväll. Det suger bannemig, jag vill vara hos honom jämt, och jag är ju van vid det. Om man tänker tillbaka på de senaste veckorna i alla fall.. Men bara att bita ihop, fyra nätter till utan honom. Och så som jag kommer uppskatta att få umgås med honom på lördag, det kommer inte att finnas.

Jag älskar dig ♥
8 månader idag dessutom, kan inte bli lyckligare.

tisdag.

Andra dagen på jobbet är avklarad, det går riktigt bra. Tack och lov har jag inga problem med något av det som ska göras, är i stort sett samma sak hela tiden fast på olika ställen. Sen är det trevligt folk överallt, känns alltså mycket bra. Sitter nu och är trött, tänkte baka lite för jag har sett ett enkelt recept som jag vill testa. Också väntar jag ivrigt på min älskling, tror att han kommer vid fem. Efter idag kommer vi inte ses förrän på lördag, men är som tur är ledig hela nästa vecka. Sedan börjar jag jobba fyra veckor och då ses vi bara på helgerna, men det kommer vi fixa.

nya skor




Har precis införskaffat två par nya skor(förra veckan!), det gillas. Dock hade jag tänkt köpa ett par andra än de på den nedre bilden, men de fanns ej i min storlek.

vecka 27


















slut på ledigheten i en vecka.

Nu funkar vårt internet igen, det är pinsamt hur rastlös man kan bli utan det.
Hade hur som helst min första arbetsdag idag, det gick väldigt bra. Mycket nytt o lite förvirrande men tror att det mesta löser upp sig imorgon, börjar klockan 6:00 så ska upp klockan 5:00 så det blir tidigt ikväll. Har i alla fall varit i stan med mamma idag, köpte mig en kavaj på rean.

Ska snart slänga upp lite bilder från förra veckan.. men fy vad jag saknar Karlstad nu, hatar o vara hemma. Forshaga är inte mitt hem längre, kanske familjen o huset, men inte ett dugg mer. Spyr på stället...

lördag.

Ska mysa ordentligt med min älskling idag och imorgon eftersom vi inte kommer ses på ett tag sen. Snart ska vi sticka iväg till willys och handla lite tills ikväll. Skönt med regn faktiskt så vi spenderar nog dagen framför ett par filmer.

Imorgon kommer förhoppningsvis ett par bilder från denna veckan.

jobb.

Fick precis ett samtal från min arbetsledare, ska gå min inlärningsvecka till veckan istället och gå själv på torsdag :O Men det ska nog gå super, skönt att jobba när Johan jobbar och när det ändå ska regna. Istället blir jag ledig den veckan som jag egentligen skulle börjat jobba, 13-17 juli. Hoppas på fint väder då så jag kan vara i stugan :) Är ju verkligen inga fel att få lite o göra för jag börjar känna mig rastlös.. Det är ju bara det att jag inte kommer få se Johan på hela veckan när jag jobbar..

fredag.

God morgon!
Ännu en natt avklarad och jag har sovit bra men vaknade alldeles för tidigt, vill bara sova ut känner jag. Ska äta frukost snart och sen göra mig i ordning. Johan slutar klockan 12:00 idag och efter det ska vi antagligen åka ut och spela golf, eller ja, slå bollar i alla fall. Önska mig lycka till, det kommer ju gå som det går om man säger så.

sommar i p1.

Sitter med mobilen och lyssnar på sommar i p1. Har laddat ner några program från deras hemsida och just nu lyssnar jag på Michael Nyqvist. Tror det var sommaren 2007 som han pratade och jag lyssnade på honom då och minns att det han berättade var så himla bra. Detta får med andra ord göra mig trött ikväll, Johan har brett ut sig över hela sängen så får se ifall jag kanske sover i soffan i natt. Ska i alla fall ta en sval dusch innan jag lägger mig, jag är så jädra varm..

torsdag.

Har precis vaknat nu, fattar inte varför det inte går att sova längre.. Jaja, Johan är ju i alla fall och jobbar och jag sitter i lägenheten helt själv. Ska snart käka frukost och lägga mig framför tvn, sen ska jag baka paj och göra mat.

Jag och Johan var iväg och plockade jordgubbar vid Ängebäck igår, stora, söta och JÄTTEGODA! Hade tänkt o göra lite paj av vissa av dem tillsammans med rabarber, Johans mamma tipsade om det.

Men nu blir det frukost och jordgubbar.

onsdag.

Jag är nu hemma efter att ha gått på stan med Mia sedan typ 10:00. Vi strosade, satt på waynes samt vid pråmen. Sånna här dagar behövs verkligen ibland. Det sista jag gjorde innan vi skulle åka var att handla till middagen, och den ska jag börja med alldeles snart. Jag har inte ätit något sedan 9:00 så jag är jättehungrig nu.. och Johan är nog också rätt hungrig när han kommer hem från jobbet. Vad som händer sen märks, får se ifall vi kanske åker ner till stan och rixfm-festivalen. Har inte någon lust egentligen men kan vara trevligt ändå.

Ser dock ut att bli regn snart :(

värmen är jobbig.

Nej nu orkar jag inte med värmen något mer faktiskt. Natten har varit hemsk bannemig, jag gick och la mig bredvid Johan med fläkten på och det var så sjukt varmt. Vände och vred mig alldeles för länge innan jag bestämde mig för att gå upp och lägga mig i soffan. Där slumrade jag i alla fall till så efter ett tag gick jag upp och la mig bredvid Johan igen. Somnade faktiskt men vaknade klockan 3:00 av att jag kokade, och Johan var varm och låg han nära blev jag ännu mer varm. Så jag gick upp och öppnade balkongdörren och la mig i soffan och somnade som en stock. Vaknade till när Johan gick upp vid kvart i fem, och då gick jag och la mig i sängen och sov fram tills åtta. Går inte att sova en sekund till för att det är så varmt samt att jag ska iväg och sola med Mia, fast det är ju ingen sol :s

Är så sjukt trött, så jag orkar nog inte med så mycket mer än att sola idag om det blir av. Eller jag ska laga mat åt Johan, om jag kommer på något bra det vill säga. Funderar på lasagne, är sugen på det.