Natt.

Sitter ensam uppe nu, funderar lite ..
Jag kan inte komma på något i mitt liv som jag är missnöjd med. Jag har en familj som verkligen inte kan bli bättre, jag har underbara vänner, går en otroligt bra linje på gymnasiet som jag är så himla nöjd med. Det enda jag saknar är fotboll, det är det enda. Annars har jag det jag just nu bara vill ha, och jag är lycklig.

Jag tror att det som händer i våra liv händer av någon mening. Jag tror att vissa saker sker för att vi ska inse vad som är rätt och fel. Jag vet flera tillfällen då jag behövt bli sårad eller få något bevisat flera gånger innan jag förstår. Men sen släpper jag, ler åt det som är, lever dag för dag utan några planer, tar allting som det kommer, jag njuter. Jag har lärt känna mig själv de senaste åren, pga de saker som hänt mig.. Det som hänt mig familj, det som fått mig att gråta, det som fått mig glad, det som jag har uppskattat, jag har lärt mig vad jag behöver för att må bra. Jag är nöjd helt enkelt. Vad fan kan man begära? Var nöjd med det du har, finns alltid någon som har det värre.

image8
Det finns stunder i livet då jag bara har velat vända mig om, inte se vad som kommer att ske.
Titta tillbaka på det som varit och minnas.. även om jag vill få vissa saker ogjorda..


Michaela.

Söndag.

Söndagmorgon och jag är uppe tidigt. Men lika bra när man ska sitta hela dagen med massa plugg. Börjar inte bra eftersom jag har idétorka till min artikel, och jag måste skriva den idag. Men men, får väl ta filmanalysen i första hand om jag inte kommer på artikeln så jag får något gjort i alla fall :)
Var på UKM igår också, riktigt dåligt så drog redan efter någon timma och gick hem och kika på melodifestivalen och blev ännu mer besviken när The Ark vann. Men så kan det gå.

Michaela