Nu är det inte långt kvar.

Nu kan man börja räkna ner skoldagarna, jag vill ha sommarlovet nu! Men jag behöver ändå inte klaga, för nu har jag inte något kvar i skolan, gjorde mitt sista prov idag, sista inlämningen i morgon. Nu har man liksom klarat av första året på gymnasiet, bara två år kvar nu. Och de kommer gå fort om de går lika fort som det första gjort. Fattar knappt att det är flera veckors ledigt snart. Men jag njuter av tanken.

Varit på ett sista föredrag idag också, det var kort & bra. Vi får helt enkelt våga leva livet och inte låta andra människor stampa på oss, alldeles riktigt. Alla är unika på sitt sätt, men självklart gillar man inte alla. huhu.

Kommer den här sommaren bli lika perfekt som den förra? ohja, det hoppas jag.

Söndag.

Inte mycket pluggande idag (n) Varit hos mormor och firat mors dag och sedan sett på två filmer med Robin, han stack nyss. Nu blir det sängen.

natti.

Helg.

Äntligen fredag. Har längtat efter den hela veckan. Och efter allt skolarbete som genomförts och lämnats in denna vecka så känns det förjävla bra. Dock ska jag börja plugga på nästa prov i morgon, vilket jag inte direkt längtar efter. Men det är ett prov och en inlämningsuppgift kvar, sedan är allt sådant klart. Och då kommer man slippa det i flera veckor och hinna få nya krafter inför ett nytt år.
Idag har jag i alla fall inte gjort allt för mycket. Men jag har blivit glad. Var med på idrotten när vi spelade fotboll och mitt knä gjorde inte ont någonting, så jävla skönt. Så nu ska jag försöka springa lite lätt för att återfå min kondition så kan jag försöka mig på fotbollen sen :) Hoppas verkligen jag får spela fotboll lite i sommar i alla fall. På måndag är det liksom ett år sen, så vill verkligen tillbaka snart.

Men gospåer, jag är så jävla glad.

Långhelg över.

Fyra lediga dagar går rätt fort. Och inte mycket har jag gjort, slappat och vilat upp mig rejält. Pluggat en liten del med, inte mycket inte. Kommer bli mycket pluggande nu fram till sista maj, sen blir det nog rätt lugnt ända tills vi slutar å så :) ska bli skönt med lov :) Annars va de allra sista avsnittet på OC idag, lite ledsen allt ;P
pappsi hemma igen, jag har fått parfym å ännu lite mer godis ;) haha.

<3 :)

Långhelg.

Onsdagkväll och jag är alldeles genomtrött, skönt ändå så ska sova inom kort. Har varit en fruktansvärt mysig vecka. Jag och Emma sov hos Mia i måndags, älskar verkligen att vara med dom brudarna. De är precis likadana som mig och jag är så sjukt glad att ja träffat dem. I alla fall hade vi det jättemysigt, godis, musik, stan och på kvällen pratade vi i flera timmar om allt möjligt, den tryggheten har jag saknat. Och jag tror det lättade lite i allas hjärtan efter samtalen :) Bättre än er finns det nog inte :) och i tisdags gjorde jag och Emma intervju på Change och Twilfit vilket gick väldigt bra :) och nu är det som sagt långhelg, slutade 11:15 idag och åkte hem o sov innan ja tog bussen ner till stan igen för att hjälpa mamma. Sen har vi myst framför tvn nu på kvällen med god mat å så :) Min mamma är väldigt bra hon med :)

EMMAMIA<3

Mycket vettigt i min hjärna.

åhw, känner mig nere. och det är inte kul nånstans.
fyfan.
och jag har ätit FÖR mycket den här kvällen, ångest... ohja.

var är jag?

Fredag.

Ibland känner jag bara att jag önskar att jag låg där i dina armar igen.. fast någonstans ändå inte.


Vissa saker kan man bara inte sluta sakna..
Saknar den jag var med dig, den personen jag är när jag känner trygghet.
Kommer jag känna det igen?

Morfars födelsedag.

Idag fyller min morfar år, eller han skulle gjort. Han har varit borta i ett år, fem månader och 15 dagar. Saknar honom. Idag när jag satt på bussen påväg hem slog mig tanken att mormor var ensam, att hon alltid kom själv, att morfar aldrig var med. Jag fattar knappt att han är borta, att jag aldrig mer kommer få se honom. Jag saknar att komma hem till huset där han en gång fanns och mötas av hans stora, varma famn. Det händer aldrig igen :( Jag vill aldrig inse sådana saker. Jag hatar sjukdomar, jag hatar allt som drabbar goda människor. För bättre än du kunde ingen varit och ingen kommer någonsin bli heller. Men jag ska prata om en av dina sjukdomar i morgon på min muntliga presentation, känns på ett sätt skönt att läsa om det för nu förstår jag hur illa det är. Och du ska vet att jag saknar dig varje dag...

Nog om det. Jag tränar som en galning nu, känns skönt :)

<3

Nationellt prov i matte.

Skrivit del 2 på nationella proven i matte a idag. Kändes som det gick bra men man ska aldrig säga för mycket, i vilket fall lyckades jag bli fett kissnödig mitt i provet och kunde knappt koncentrera mig den sista delen :P fett typiskt mig. sen har jag bara varit trött som alla andra dagar, tröttnat på det. Men har iaf kommit igång med träningen nu, ska snart ut å cykla å sen blir det lite balansövningar för mitt knä. ska kämpa som fan nu alltså, fotboll skall bli igen, OHJA!
Förövrigt är jag ganska tråkig. Men bry typ.

Måndag.

Börjat med tidningsproduktion idag :) verkar väldigt skoj. Jag, Emma, Linn, Anna & Elin ska göra en tidning som handlar om typ sex, HAHA. Tror seriöst den kommer bli bra. Är iaf skoj när man får jobba självständigt i fleeera timmar. Imorn ska vi gå på föredrag om könssjukdomar, sen skall vi ringa och boka tid för intervjuer. wei, lär bli bra detta. Men den här dagen är tråk ändå, pluggar matte nu. Har nationella i morgon, känns som det kommer gå väääääldigt dåligt :( usch för det.

och sen vill jag bara skänka en extra tanke till en viss person.
jag hoppas du har det bättre nu... :/

Söndag.

Tråkig dag. Pluggat matte, skrivit lite MEKU osv. Sedan har jag bara legat framför TV:n och slöat. Är i en period då allt bara blir tråkigt, när man inte har något att längta efter och därför känns allt bara så tråkigt. Men det känns väl bättre snart. Ny vecka i morgon, nya tag. Ska börja träna nu, och jag menar det verkligen och inget mer godis på det. Och två matteprov gäller så måste plugga en del också, inte bara på det utan på min muntliga presentation också, vill bara få alla prov ur vägen. Det kanske är där skon klämmer? Tror dock inte så. Men måndag är lika med att träffa klassen, alltså Emma & Mia :) Så sjuuukt glad att jag träffat dom :)

nog om det, ska njuta av det sista på den här söndagen med glass. sen är det slut på allt sånt här.

50-års fest.

oohja, var och firade min moster som fyllde 50 igår :) träffade släkt från Nora som jag inte träffat på jättelänge, minns inte ens senast så det var kul. Det var fruktansvärt drygt till en början, turen var att jag hade Linn som sällskap ibland. Men mat och tårta sedan lite alkohol på det. Till sist hamnade vi i källaren och körde singstar, så jävla skoj. tog ett tag innan jag vågade börja sjunga, sedan sjöng jag hela kvällen typ. HAHA. :)

Vad som händer idag märks, ska iaf städa mitt rum o försöka plugga :( usch för det säger jag. men NP i matte tisdag & fredag :(

Torsdag.

Gjort alla nationella prov i engelskan nu förutom pratgrejen, skönt faktiskt. Och vi slutade 11:15 idag, ännu skönare. Så idag har jag inte gjort något alls, bara tagit det lugnt. Är trött hela tiden :( Men ska försöka att komma i säng vid tio senast ikväll så jag får lite sömn. Och innan det ska jag skriva klart min novell, tråkigt faktiskt. Mycket som jag borde göra som jag inte känner för...

:(

Föreläsning.

Idag har jag varit på en föreläsning som handlade om bland annat inlärning. Jag har aldrig någonsin tagit in så mycket information som jag gjorde de timmarna han var där. Christer Westlund hette han som hade det och han berättade bland annat om hur det var i skolan när han växte upp osv. och sedan hur han kom fram till vad han ville göra med sitt liv. Han vill förändra skolan till ett ställe där man lär sig mer, för när han frågade oss hur mycket vi mindes av det vi lärt oss var det nästan ingen som kommit ihåg något.
Själv har han skapat en linje i Sunne som heter hälsa- och ledarskap där eleverna har nästan helt eget ansvar. Det är inga lärare som står och säger EXAKT va de ska göra, de får sina uppgifter tex projektarbete där de blandar in olika ämnen och behöver de hjälp finns lärarna i en rum intill. När jag satt där och lyssnade på allt det där började verkligen min hjärna att snurra, och tankarna blev tex; Får jag ut det jag vill? Lär jag mig det jag vill? och sedan att våra lärare står och ger oss alla uppgifter exakt och det står exakt hur arbetet ska utföras, ungefär. Hur förberedd är man då för att komma ut i vuxenlivet? När man sina första 19 år i livet fått allting serverat som han sa vet man ju inte. Man vet ingenting, för man har inte fått gått sin helt egna väg, man har inte fått tagit tillräckligt med ansvar.
Ända sedan han pratade har jag undrat om media är rätt för mig, och hur mycket har jag lärt mig under det första året? Jag vet knappt, ingen kunskap har blivit direkt bättre förutom mitt skrivande med mera. Men egentligen borde det ju vara vi ungdomar som ska förändra skolan precis så som han gjort, för våran egen skull, för att vi ska lära oss mer. Jag är i alla fall glad för min vän Malin som går den där linjen, hon kommer ha lärt sig en mängd mer än oss. Och jag skulle kunna sitta här och berätta i stort sett hela föreläsningen, det är så unikt att människor lyckas, vi behöver vilja, motivation osv. Alla kan lyckas. Han berättade tex om en 11 årig kille från Norge som var helt galen i blinkande lampor, och från och med en dag började han spara allt för att en dag kunna köpa en "disco-anläggning". Senare fick folk reda på att han hade en disco-anläggning och de började hyra den och fler fick reda på det och han tjänade mer pengar. Idag är han 21 år och har två hus i Norge och ett på Mallorca. Nu funderar han på vad han vill göra. Helt otroligt att pga lite blinkande lampor blev han rik. Det här fick mig att inse att man kan lyckas, bara man vill. Men man behöver såklart en viss kunskap också. Men jag känner verkligen att den här personen satte mina tankar i rullning och jag ska ta vara på det jag fick höra. Men nu vart det allt mycket, men var bara tvungen att nämna det här.
I morgon har jag en lektion, dock NP i engelska och det är mindre kul. Men skall skriva novell nu..

..

1a Maj.

Valborg igår, var och firade min kusin som fyller 20 på torsdag. Var inte direkt på något humör för det eftersom jag är genomförkyld. Och idag är det värre, huvudvärk och svidande ögon plus allt snorande, inte kul alls. Men ska försöka åka iväg till skolan i morgon ändå, märks hur länge jag orkar. Måste i alla fall dit på torsdag och göra nationellt prov och lämna in novellen. Men ska nog lägga mig och se på en film nu och göra mig lite te eller något.

Krya på mig känner ja, fyfan.