Sommar?

Vilken underbar dag :)
Massa sol och massa värme, man kan inte bli annat än glad.
Jag började dock dagen med att försova mig 30 minuter men det gick ändå.
Sen hade jag bara en lektion och sen åkte jag upp till Deje tillsammans med Emma och Robin för att filma till vårt multimediaprojekt..
När jag kom hem blev det mat, tv, baka och en liten stund ute i solen, avslutade dagen med att grilla, men grillen var inte snäll idag så det tog galet lång tid..

Imorgon är jag ledig, men ska åka ner på synundersökning och beställa nya glasögon och sen blir det stan med mamma! :) Hon är världens bästa.


varför längtar jag tillbaka idag?
när jag inte gjort det på så lång tid..
men det går nog egentligen inte undvika att sakna det,
men jag är så jäkla bra på att tränga undan saker och ting.
men tillslut kommer verkligheten ikapp mig.
som nu. men jag tänker sakna dig lite idag, bara för att du var du, då.

Måndag.

Första nationella provet gjordes imorse, skönt att det är över nu.
Sen är det iofs bara resten kvar, men det kändes i alla fall skönt att få det här gjort idag.
Vi lyckades fjäska lite för Stefan för o slippa vänta på matten i över två timmar, så det blev hem med 11:15 bussen :) mycket mycket skönt.
Snart måste jag typ städa, duscha, plugga osv. Fast först tänker jag nog gå ut o sätta mig en stund, hoppas det är varmt nog så man kanske kan få sig lite färg. Har hur som helst hört att det ska bli 19 grader imorgon, PUSSPÅDET!

Så jag borde liksom röra på mig nu så jag får lite gjort. Iofs kan jag plugga imorgon o sedan resten av veckan eftersom min helg börjar redan imorgon klockan 9:50, fast det blir upp till Deje o filma först, men jag klagar inte ett dugg!

18 dagar kvar till Spanien, längtar galet nu :)

Lördag.

There's no trust. Not anymore
This time you've gone too far
So step aside. Out of my life
Take your troubles out the door

Please, get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong

Don't deny. Don't even try
There's nothing more to say
I can't forgive the things you did
Pack your bag and go away


Lördag är det o det är skönt..
Ska nog städa lite på mitt rum snart o sen göra lunch. Vid fyra ska jag sedan kila iväg till ica och handla med Elin tills ikväll :)
Ska dit o fira henne eftersom hon fyllde 18 den 7 april. Det blir nog en trevlig kväll.

det är bara över nu...

Förvirrad.

Jag fattar inte.
Men ni har eran åsikt och tyck vad ni vill, men jag slipper gärna den informationen som rör mig.
Och du, jag förstår mig inte på dig.
Ena stunden duger jag, andra stunden är du arg och säger att allt är mitt eget fel?
Jag förstår det bara inte.
Så låt mig vara, för jag vill inte veta av dig.


Du var den som fick mig att le.. Men du kommer aldrig lyckas med det igen.
Hade du bara kunnat acceptera min åsikt hade det här aldrig gått så långt.

Tisdag.

Strålande sol och jag har fortfarande kvar min förkyldning som aldrig vill släppa..
Jag som är jättesugen på en lång, skön promenad i solen.
Men det får vänta några dagar till..

Skoldagen idag var helt okej, allt gick bra, även mitt utvecklingssamtal.
Jag, Robin, Sofie o kanske Emma har kommit på vårat projektarbete i multimedian, jag tror det kommer bli finfint ja!
Efter lite multimedia o en stund i solen åkte jag o Emma in till stan för att ta oss hem.
Det är så skönt att vi börjar komma närmare varandra igen, jag har verkligen saknat dig!
Och du, jag finns för dig jämt älskling! <3 När som helst..

För tillfället snurrar väl fel saker i mitt huvud, men vad ska jag göra?
Det gör mig så arg och jag har all lust i världen o visa hur arg jag är.
Men hur som helst kan ni ju börja med att växa upp..

För min dag har varit skapligt bra ändå :)

Sjuk.

Söndag kväll o min helg har gått fort och jag har hunnit bli sjuk :(
Min fredag med Malin o Lina va trevlig, jag köpte mig två klänningar som jag ska ha till sommaren :)
På kvällen gick jag över en sväng till Malin o Lina o pratade lite :) En bra dag o kväll med andra ord.

Igår följde jag med upp till stugan men jag tröttnade jättefort och ville hem, jag kom tillslut hem vid kvart i fyra.
Då hade jag bråttom med att baka, duscha och göra mig iordning.
Vid halv sex kom Sofie o strax innan sex gick vi över till Malin för våra myskväll med henne, Lina o Jenni..
O kvällen var verkligen mysig o det var jätteskönt o ses igen, det var verkligen längesen alla fem sågs så de va trevligt :)

Idag har jag tillbringat hela min dag i soffan, så skönt!
Nu har det dock brutit ut en rejäl förkyldning, tidigare har det bara vart lite feber o ont i halsen, men nu är jag förkyld som sagt..

Sova snart kanske, mumsigt!

Solig fredag.

Jag är jätteglad för solen skiner o vad jag kunnat se är himlen alldeles blå :D Det är hur skönt som helst, o trots min onda hals ska jag åka med Lina o Malin ner till stan o mysa vid pråmen :) hihi. Dock måste jag skriva färdigt mitt multimediaarbete innan jag åker iväg, usch.. Så jag tänkte börja på det nu så det blir gjort nu, då kan jag dryga lite sen innan bussen går vid 14:20 :)

Nä, puss på fint väder, det är uuunderbart!

Tidig helg.

Jag kan bara njuta av att det är solsken o att det redan är helg för min del! Vi slutade redan 12:30 o då var det alltså dags för helg, kan det bli mer underbart? Fast nu sitter jag här och försöker få ihop min analys av en multimediaprodukt, det är lagomt tråkigt. Och min o Emmas dag idag sket sig, hon är sjuk den stackarn, så krya på dig goding! :)

I morgon ser det ut o bli en hel dag med Malin o Lina, mycket trevligt får jag säga. På lördag hoppas jag det blir matlagning med Malin, Lina o Sofie :)

Annars är jag på jättebra humör, men det skulle vara en aning bättre om jag blev färdig med multimedian snart, borde gå ut o gå när jag typ klämt i mig en hel påse med naturgodis, det är ångest nu :( Och jag har inte varit ute o gått sen i tisdags, o det var då ingen vidare aktiv promenad men alltid något som tur är. Måste försöka komma ut en sväng idag o en sväng imorgon. Imorgon är det bara 4 veckor kvar tills vi åker till Spanien, ska bli så skönt o få komma bort en vecka :)

puss!

Ledig.

Idag är jag ledig o det är jätteskönt, dock behöver jag plugga massa! Jag har i alla fall gjort klart svenskan o börjat på multimedian, får väl se hur den analysen blir i slutändan. Annars ska jag snart käka lite lunch o sen duscha o ta en promenad i solen tror jag. Man får ju se till o njuta av den när den väl är framme :)

Igår slutade jag tidigt o var hemma redan 12:30, på eftermiddagen tog jag o Malin en promenad till Lina och sen följde vi med mamma o pappa upp till stugan. Och vårt besök upp dit fick mig att längta ännu mera till sommaren, det ska verkligen bli hur skönt som helst att kunna åka upp dit o sola, bada, åka båt o allt annat man kan göra där uppe.

Imorgon ska jag mysa med Emma på stan :) Äta o kika på kläder blir, hon är bra! På fredag blir det heldag med Malin, Lina o Sofie :)

/ m

Helg.

Det är äntligen helg o jag har haft lite fullt upp de senaste två dagarna :)

I torsdags var det skola hela dagen o jag bestämde mig att gå på multimedian för att få något gjort vilket inte blev som jag tänkt mig. Jag fick inte alltför mycket gjort, började bara på min wow-gubbe. Sedan åkte jag in till stan med Sofie o Emma, o sen höll jag Sofie sällskap när hon skulle äta innan sin teori. Efter det tog jag bussen ut till mamma så jag kunde få köra lite bil hem. När jag precis klivit in genom dörren ringer Elin o undrar om jag ska med ut o gå, o det skulle jag självklart :) Då var klockan typ 18:00, vi var ute o gick ett tag o sen ringde mamma vid typ 19:30 o undrade om jag ville köra min bror hem, o det gjorde jag o mamma ;D Dock skulle han in på maxi o dryga först så jag kom hem vid typ 21:30 o va dyngtrött!

Igår va det skola igen, dock hade vi fet håltimma då jag o Sofie först käkade i skolan innan vi drog in till stan en sväng o sen tillbaka till skolan för o ha säker el som va drygt, men vi slutade iaf vid en 14:30 :) Då följde jag med Emma till stan o höll henne sällskap när hon skulle käka o sen gick vi en sväng på stan innan jag åkte ut till mammsen o körde bil hem igen :) Väl hemma landade jag i soffan för o vila lite o sen va de käk, göra sig iordning o kila iväg till Malin för lite "fest" ;D Dock var jag trött o drog hem fett tidigt..

Idag har jag varit ute o gått i typ 1 timma, käkat frukost o nu sitter jag här :) Ska försöka städa mitt rum lite snart o duscha o göra mig iordning. Sen ska jag plugga också, vilket jag säkert inte kommer göra, men men..

pyss

Onsdag.

Onsdag, yey o jag slutade tidigt, kan det bli bättre?:)

I alla fall så har dagen varit ganska bra. Körde bil ner med mamma o hade körlektion 7:30, den gick väl helt okej antar jag.. Sen tog jag bussen ut till skolan o käkade frukost :P Sen hade vi grafisk kommunikation hela dagen, vi skulle göra en teateraffisch o jag blev faktiskt ganska nöjd med min, för en gångs skull :D tihi.. Sen tog jag 13:05 bussen hem, mys..

Har nyss käkat o kikat lite på a walk to remember :) Nu tänker jag göra lite engelska så det är ur världen o sen ska jag ut o gå :) Dock blir det nog ingen längre promenad som jag brukar gå (cirkus 1,5h)..Min mamma tycker att jag ska ta det lite lugnt så idag får det blir 30-45 minuter eller något :)

pussda!

Tisdag.

Tisdag, jag är trött!
Började dagen med en körlektion 7:30, huh. Som tur är gick den jättebra :) Har en imorgon samma tid igen, det börjar lida mot sitt slut, vad jag hoppas i alla fall! Sen åkte jag iväg till skolan o hade mediekommunikation o engelska, sen åkte jag o Sofie hem med 11:20 bussen, underbart skönt :) När jag kom hem gjorde jag kyckling o klyftpotatis, hur gott som helst! Nu snart ska jag vila i soffan o sen ska jag ut o gå en lååång sväng, så skönt :)

Behöver städa o plugga lite också, himla tråkigt! :/

du är bra!

Måndag.

Har nyss käkat jättejättegod frukost, som vanligt :) tss. Snart ska jag göra mig iordning för o ta bussen till skolan vid 11:00. Har två lektioner o slutar vid 15, himla skönt faktiskt. När jag kommer hem blir det att gå ut o gå dagens 10000 steg, dock gick jag bara 9074 igår .. Men det regnade och jag var jätteblöt.

Men nu måste jag ta tag i att göra mig iordning så jag hinner med bussen :)

Söndag.

Söndagmorgon o det är lite ångest ändå, jag tycker verkligen inte om söndagar.
Jag vaknade vid cirkus 8:30 idag o vid 9:00 var jag ute o gick i regnet :)
1 timma och 20 minuters promenad o det var så jäkla skönt. Dock fryser jag rätt
mycket nu o funderar på att dra mig mot duschen alldeles snart.
Idag måste jag städa o plugga o sen får jag se vad som händer.. Iofs har jag lovat
mina föräldrar att laga mat idag.. urk!!

puss!!

Onsdag.

Jag är jättejättetrött som vanligt o ska alldeles strax stänga ner o sova, ska bli skönt :)
Fast jag längtar inte nå vidare tills imorgon, bara massamassa plugg! :( usch!
Men det är iaf snart helg o det ska bli skönt iaf.

:)