Frost

Usch, nu är det verkligen höst. Kall höst också. Hemskt att kliva upp på morgonen. Jag är så trött att jag knappt fattar att väckarklockan ringer, hur jobbigt är inte det? Och sen behöva gå ut i kylan och sätta sig i en iskall bil. Igår fick jag till och med skrapa rutorna. Alltså, det ska inte behövas göra än. Det kan väl få vara fin höst med värme och sol istället? Då är ju hösten helt underbar. Men jag är liksom inte redo för kyla och mörker än.

Nu har jag i alla fall sista praktikveckan och idag har jag knappt haft något att göra, tiden går så otroligt sakta vilket är lite jobbigt.

Måndag

Idag är det en sån här dag då kroppen säger nej till allting. Ville inte gå upp, ville inte ha praktik, frös, var trött o allt genom hela dagen har varit i stort sett negativt. Så när jag satt i bilen påväg hem bestämde jag mig för att inte göra ett dugg när jag kom hem förutom att laga mat o det har jag redan gjort så nu blir det soffan resten av kvällen. Okej, en bra sak idag och det är att jag antagligen bara har fyra arbetsdagar denna veckan, det är förmodligen stängt på fredag vilket innebär ledigt för mig vilket jag inte tackar nej till. Då har jag tid att både plugga och städa i helgen och kanske gå ut om det skulle vara så. Sen är det dags att komma tillbaka till skolan igen, på något sätt känns det skönt för jag saknar vissa personer i klassen.

Men nu blir det mjukisbrallor, duntofflor och soffan. Kanske lite te på det också? Och en varm vetekudde, myskväll alltså :)

Söndag

Nästan nyss klivit upp, sitter i köket med nytvättat hår o bara njuter av att solen skiner. Kan det bli bättre? För idag blir det nämligen att fotografera till projektarbetet, ska bli roligt o träffa mina godingar. Ska hämta Mia vid kvart i elva o sedan Marie klockan elva o sen bär det iväg till Kristinehamn. Gosigos, hörs ikväll typ :)

Lördag

Åh, en sån här lördag som bara försvinner förbi så man knappt hinner tänka. Jag har hunnit gå, klippa gräset, baka klart o göra mig iordning. Känns som jag gjort saker hela tiden idag, känns bra. Dock hade jag behövt både städa o plugga men det hinns väl inte med o i morgon hinner jag inte heller. Då blir det fota i Kristinehamn o Karlstad till projektarbetet med Mia, Emma o Marie. Blir nog trevligt kan jag tänka mig och sen på måndag är det dags för sista praktikveckan också, på gott o ont känns det som.

Nu snart ska jag köra herrarna i familjen + två till, till LLA, de ska på hockey o jag är inte så avundsjuk för en gångs skull. Får mysa med mamma istället o se ifall det händer något mer roligt som det kanske gör? hehe. I alla fall ska mamma o jag mumsa i oss bakad potatis o räkor, hur gott som helst ju :)

CUPCAKES

hihi. Igår och idag har jag bakat cupcakes, goda men otroligt mäktiga får jag säga.

GRUNDRECEPT FÖR CUPCAKES

3 ägg

2 ½ dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

100 gram smör

1 dl mjölk

3 ½ dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

1 nypa salt

Skal och saft av en citron


1. Sätt på ugnen på 175 grader

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt

3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten

4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten

5. Blanda i rivet skal och saft av en citron.

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.




Uppvispat ägg med strösocker och vaniljsocker



Nästan helt färdig smet med ägg, strösocker, vaniljsocker, smält smör, mjölk, bakpulver, salt och mjöl



I med riven citron + citronsaft


Helt färdig smet



In i ugnen i 15 minuter


Färdiga muffins


CREAM CHEESE FROSTING

60 gram mjukt smör

5 dl florsocker

1 tsk vaniljsocker

1 msk färskpressad citronsaft

100 gram philadelphiaost

Några droppar valfri karamellfärg

1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.

2. Dela upp frostingen och färga den i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.

3. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.




Cream Cheese Frosting (fick dock använda råsocker flor istället för vanligt florsocker så det var inte riktigt vitt om man säger så)



Brett på muffinsen


Helt färdiga cupcakes med hjärtströssel



KLART! Lycka till ;)

Morgonpromenad

Har blivit en promenad nu på morgonen innan frukost. Dock kände jag att kroppen inte orkade lika mycket som jag tänkt så det blev bara 3,6 km idag men bättre än ingenting :) Nu snart blir det frukost och sen ska jag baka färdigt, hann ju inte det igår.
 
Markus ringde mig och undrade om jag kunde köra ner honom, Victor och Tobbe. Självklart gjorde jag det och tjänade 160 kr, väldigt gött. Dock var det lite problem innan o jag fick inte tag på mina föräldrar, då kläckte Markus kommentaren "Men Michaela, du måste ringa hårdare", så jävla typiskt han o så jävla klockrent, haha. Jaja, nu blir det frukost :)

Äntligen fredag

Nästan precis kommit hem. Skönt med helg, är så otroligt sliten. Denna helgen blir det enbart lugnt för min del. Idag ska jag agera chaufför åt mamma, pappa o fyra personer till. Sedan blir det hem och baka, ska avslöja det senare. Måste bara lyckas med det först. Kanske åker förbi Mia en sväng o säger hej också, vore väldigt trevligt faktiskt.

Men nu måste jag skynda eftersom vi ska åka om 45 minuter.

Mamma Mia

åh, jag har sån lust o se Mamma Mia nu. Och avundsjuk är jag på mamma och pappa som ska på den imorgon, jag hade inte tackat nej om jag hade fått följa med.

Höst

Ja nu är det bannemig höst. Idag hade jag stövlar och höstjackan när jag gick till stan, sov hos min bror i natt. Hade inte klagat om jag haft vantar för händerna var väldigt kalla. Men för en gångs skull var det roligt att få ta på sig stövlar och se lite normal ut eller vad man ska säga. Annars är det tråkiga kläder och slitna lacoste-skor som jag bär under praktiken men idag hade jag ju biologi på morgonen innan praktiken.

Sen när jag befann mig på praktiken fanns det nästan ingenting att göra. Delade saker till Länsförsäkringar och rensade flash-loggan, sen gick jag hem till brorsan vid 15:45 och sen kom mamma och hämtade mig.

Nu är jag stentrött eftersom jag hade ont i magen i natt. Vaknade till och med av det och låg i över en timma och väntade på att det skulle försvinna. Trodde nästan jag skulle bli magsjuk men nu har det onda gått över som tur är.


Från brorsans fönster, riktigt fint ute ju. Hösten kan faktiskt vara fin också.
Speciellt när solen skiner och man blir glad, då är hösten fin.

Tisdag

Det är tisdag och jag är inne på min tredje praktikvecka. Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar innan man är tillbaka i skolbänken igen, kommer kännas väldigt konstigt men ändå kul att träffa klasskompisarna igen. Allting flyter på jättebra och jag har verkligen kommit in i det mesta nu.

Annars har jag varit ute och gått 3,6 km idag vilket känns väldigt bra. Nu snart ska jag åka iväg och kika på när min moster ska rida o det kommer nog bli ganska roligt att kika på. Imorgon ska jag sova hos brorsan o då kan jag gå till praktiken, hur skönt som helst måste jag säga.

ROBIN

Alltså den här killen ska vidare så långt det går idol vettni. Han har bott i samma ort som mig, spelat i samma band som min bror och framför allt har han vart hemma hos oss, till och med bott här. Han är grym, alltid älskat hans röst o nu söker han till idol, hur kul som helst ju!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.628712

Nya skor!

Inte hänt mycket idag vill jag lova. Men åkte till Bergvik med min storebror, köpte mig tre par höstskor på skopunkten, väldigt nöjd är jag. Dock köpte jag ett par med 7cm klack o jag har aldrig lärt mig o gå i det så nu lär jag väl göra det antar jag. Måste börja öva inför studenten ju, haha.


Imorgon är det dags för praktik igen, har väl ingen större lust men så är det. Ska i alla fall klippa mig efteråt o det längtar jag till.

Lördag

Trött men glad kanske, sitter hemma nu o väntar på att få hämta hem folk från Bengtsbol. Har själv varit där ikväll men orkade inte stanna kvar eftersom jag är så otroligt trött, så snart tänker jag lägga mig i soffan o bara ta det väldigt lugnt.


aa, älskar låten ja.

Helg

Det är helg vilket är hur skönt som helst. Sov nog även ikapp alla timmar jag missat under veckan inatt. Jag vaknade klockan tolv o det har jag inte gjort på så sjukt länge så var ganska förvånad när jag vakande till och kikade på klockan.

Igår, praktik 8-16, hade verkligen fullt upp hela dagen o sen fick jag stressa hem som bara den för o hinna med min buss till stan 17:20. Hann med den, mötte upp Sanna och vi drog ut till Charlin. Käkade pizza o började dricka. Alex kom, vi började spela guitar hero o amanda kom, sen kom emma o hennes två kompisar också. Vid halv 10 drog vi in till stan o det blev arena resten av kvällen, va helt okej o jag träffade Malin o Lina som jag inte träffat på jättelänge. Den enda som saknades var ju Mia :( Jag saknar dig ju.

Ikväll är det hockey :)

Snart helg

Helgen närmar sig, så välbehövt kan jag bara säga. Är så otroligt sliten så i helgen ska jag sova en massa o bara ta det lugnt. Förutom imorgon då för då blir det party så det står härliga till. Tillsammans med massa trevligt folk för den delen.

Annars har det vart en ganska vanlig dag, typ. Hämtade upp Sanna vid Pråmen imorse sen åkte vi ut till Gustavsberg där vi skulle ut o gå i skogen tillsammans med biologigruppen. Det var otroligt tråkigt eftersom 3 km gick i snigelfart o tog över en timme! Sen kom vi iaf äntligen tillbaka o vi drog till sjukhuset o hämta min matlåda o sen körde jag hem Sanna. Sen praktik hela eftermiddagen och min hjärna stannade nog hemma för ingenting har gått bra idag tycker jag. När jag kom hem blev det iaf ut o gå 2,5 km o nu har jag träningsvärk i rumpan o låren, det är ruggigt gött ändå. Nu är det hockey som gäller, Färjestad leder med 2-1 vilket är hur gött som helst (a) jag är en tönt, haha.

Nu måste jag fixa matlåda tills imorgon eftersom ingen är hemma o kan göra det åt mig ;( men klagar inte när mamma o pappa åker bort lite, hehe.

Burr

Sitter här med iskalla händer och fötter. Det känns verkligen att det är kallare ute nu, för det är svinkallt inne hos oss. Hatar våran temperatur, den är aldrig bra, antingen för varm eller för kall. Men bara o gilla läget. Annars blev det ju 5 km förut, 2 branta och långa backar som jag gick 2 gånger, fy så jobbigt det var sista backen sista varvet.

I morgon blir det ut i skogen med biologin också. Ska hämta upp Sanna i stan o sen ska vi försöka lyckas att ta oss till rätt plats, vi får se ifall vi kommer dit eller inte. Sen blir det praktik på eftermiddagen, hoppas jag får något roligt o göra imorgon :P

Onsdag

Nyss kommit hem nu i stort sett. Har haft mycket o göra på praktiken idag. Bland annat fick jag börja med att montera folie och en text på två plåtbitar till Karlstad Hemmabio, det var första gången jag fick göra något sånt själv :) Praktiken blir ännu roligare när de låter en göra lite mer "avancerade" saker istället för att rensa o skära hela dagarna, iofs tycker jag det är lite roligt ändå, men jag är väl som pappa säger "en klippa och klistra" iaf var jag så när jag var yngre, det sitter nog kvar.

Nu väntar jag på att mamma ska komma tillbaka med bilen så kan jag åka upp till sisu och gå 5 km :) Är duktig nu tycker jag, dock gick jag aldrig tors-lör förra veckan iofs inte söndagen heller men då klippte jag gräs i 3,5 timmar istället.  Det börjar märkas på kroppen nu och det gör allting ännu roligare och jag blir väldigt peppad.

For the sun

It's been four years since I saw the ocean
It's been five nights since I held your hand
It's been forever since we talked
the whole night through
It's been too long I need a comfort hand

So tell my love I'm leaving
I gotta find something to believe in
Tell my love I'm leaving
for the sun for the sun
A new day has begun

It's been forty nights and forty days
since I said I loved you
Took me two weeks to understand
But I just keep on searching
everywhere for something true
But I guess it all leads back to you

Mycket o göra?

Händer ganska mycket nu så jag hinner i stort sett inte att blogga något, iaf inte något längre som är roligt att läsa. Det är liksom praktik 8-16 sedan hämtar jag mamma o är hemma kanske 16:45 o då blir det träning, mat o dusch o sen är kvällen typ slut. Så ser mina dagar ut nu för tiden alltså. Men idag har jag faktiskt hunnit att beställa klipptid som jag fick redan på måndag, ska bli mycket skönt o få bort lite slitet hår.

Måndag

Precis kommit hem, nu blir det snöra på sig joggingskorna o bege sig ut i skogen. MYCKET SKÖNT!

Min kväll

Blir inget slappande hemma i soffan ikväll utan jag ska åka med brorsan hem sen o umgås med honom ikväll :) Blir nog trevligt kan jag tänka mig. Så nu måste jag därför dra mig mot duschen o fräscha upp mig lite grann :)

Trött

Sitter i lilla tv-rummet nu och känner att jag bara sjunker längre och längre ner i soffan. Hur trött får man bli egentligen?
Kan lova att jag tänker stanna hemma idag, jaga hit någon o slappa, fy så skönt.

Lördag

Nu är även jag vaken och tillbaka på jorden igen, haha. Trevlig kväll igår, trots att jag låg i Challes soffa och mådde ganska dåligt innan vi skulle dra till stan. Ringde Robin o fick med honom, så de va ja, Challe, Challes kompis Sara o Robin. Som vanligt gick kvällen rätt fort, inte riktigt lika fort som förra men. Iaf så va de trevligt o komma ut lite, speciellt med sånna personer man inte umgås med så mycket förutom i skolan. Kom hem vid en två och slocknade i sängen med en gång, vaknade vid 7 imorse och mådde ruggigt dåligt med somnade om fort som tur va :)


Ska kila till soffan nu o spendera större delen av dagen där, är sliten efter igårkväll och efter en hel arbetsvecka.

Fredag

Nu är det äntligen helg och jag fick sluta praktiken 15:00, hur skönt som helst. Ikväll ska jag ut med Charlin, Emma och Emmas kompisar tror jag. Nu ska jag gå på arena för första gången sen jag fyllde arton (5 januari), känner mig inte ett dugg sen eller så (a) Men det blir nog trevligt tror jag, börjar hos Charlin o drar oss inåt stan senare. Nu snart tänker jag gå o sova middag i typ 20 minuter så jag blir lite piggare, är hur trött som helst nu. Men hoppas att kvällen blir bra, är inte översugen egentligen men de blir nog fint till slut.

Trött och sliten

Idag vilar jag kroppen. Är så otroligt trött och sliten, trodde nästan jag hade feber i morse. Men jag gick upp, körde mamma till jobbet och åkte sedan ut till skolan för nästan tre timmars biologi. Träffade på Sofie en sväng innan jag åkte och köpte lunch och åkte ut till praktiken. Fick börja jobba direkt, satt o rensade skyltar o texter, åt lunch, fortsatte rensa o sen fick ja följa med till Ilanda o lämna en bil. Jag fick för första gången i mitt liv köra va de kallar "en liten skåpbil" men inte är den liten alls, men det gick bra o Henrik fick köra den tillbaka. Fortsatte rensa, blev inte färdig men åkte från praktiken vid 16:10 ungefär.

Spenderat all tid i soffan sen jag kom hem, orkar inte gå ut o gå som jag skulle gjort idag. Min kropp säger verkligen nej och det är bäst o lyssna på det.

Förvirrande

Blir inte förvånad, men ändå så himla besviken.
Du säger att du verkligen vill men det är alltid ett hinder.
Jag vill så gärna och jag kan vänta, men jag vet inte vad jag ska tro längre.


Tur att Filip o Fredrik lättar upp humöret en aning.

Min dag

Nu är jag hemma efter en hel dag på praktiken, gjort saker exakt hela dagen (8-16) så jag är lite trött. Det tar på krafterna att stå upp hela tiden så jag säger bara tack till den som uppfann gummimattor (hehe). Imorgon får det bli träningsskorna med inläggen i, för mina knän mår inge vidare.

I alla fall har jag fått gjort massa roliga saker idag, är så kul där jag är för den ena killen låter mig prova o han har lärt mig jättemycket på bara tre dagar. Är mycketmycket roligare när de som arbetar på ett företag verkligen försöker lära ut något, så jag är väldigt nöjd. Vid fyra åkte jag och hämtade mamma, sedan åkte vi till Christoffer och jag pluggade biologi och åt innan pappa kom och hämtade mig.

Nu ska jag ta bilen till abborrtjärn och ta en promenad, som jag faktiskt längtat efter hela dagen. Efter det är det vila som gäller, helt otroligt att man kan bli trött av att arbeta på ett annat sätt + att jag numera hela tiden arbetar med kroppen.

Tänk först

Angel - Jack Johnson
jag tröttnar aldrig.

Men däremot tröttnar jag på mig själv. Pratar först och tänker sen, har lyckats med det två dagar i rad nu. Sen så kommer man på hur fel det blev... Men men, det är jag och det går att förändra. Fast nu fick jag veta att jag hade rätt igår i alla fall. Jag hoppas du förstår mig, har väntat i en månad nu.

Men nu tänker jag ta ett välförtjänt bad med papayaskum. Har gått en timma idag, det känns väldigt skönt i benen nu. Imorgon måste jag plugga för det har jag inte gjort ännu, som jag sagt till mig själv att jag ska göra i flera dagar.

Annars längtar jag till torsdag ja. :)

Första dagen

Idag har jag haft första dagen på praktiken, gick jättebra och de är otroligt trevliga. Och det allra bästa var att jag hade att göra ända tills jag åkte därifrån vid 13:30. Mötte upp Sanna och Jonathan och gick på fotolektionen, den va sådär. Sen hämtade jag mamma och när jag kom hem blev det en promenad, hur gött som helst. Måste försöka ta o läsa biologi snart också, men jag är bäst på att skjuta upp saker tyvärr.

Vad formar en människa?

Under fredagens textkommunikationslektion fick vi en intressant uppgift: Mitt liv med hundra ord. Uppgiften gick ut på att med hundra ord beskriva vad som gjort att vi blivit vi, vad har format oss. För mig en rätt simpel uppgift, men det är väldigt svårt att få ner så mycket på 100 ord.

Så, vad är det som formar en människa? Hur har jag blivit jag? Vad har format mig? Jag kanske skulle berätta det, fast i en längre version än den jag skrev i fredags.

Mitt liv, kanske inte det bästa men jag skulle aldrig vilja byta mitt liv med någon annan. Livet handlar om med och motgångar som ska stärka människor. Våra motgångar ska hjälpa oss att inse hur mycket medgångar glädjer oss. Jag har varit med om flera med och motgångar i mitt liv, det är tack vare mitt liv som känts som en berg och dalbana som jag blivit jag, mig själv.

Tänk att leva ett liv där man endast flyter med, där livet är en dans på rosor hela tiden. Att aldrig ha en motgång gör mycket, det är då man aldrig inser värdet av en medgång. Så var deppig, känn dig nere och njut av ögonblicket då lyckan står där framför dig igen. Det ger oss styrka och det formar våra personligheter, det här har i alla fall gjort mig till den människan jag är idag. Jag har stått ut med motgångarna, tagit en dag i taget och lärt mig av mina misstag, allt för att lära mig något hela tiden. Och jag har sedan njutit av de goda stunderna i mitt liv, även om jag inte gjort det tillräckligt vet jag att jag hela tiden kan bättra mig.

Lite av mina tankar, jag kanske börjar få tillbaka min skrivlust igen? Den har varit på vift en stund.

Kväll

Ligger nu i det ena tv-rummet o kollar på Hitch. Lite roligt att jag sett filmen men inte minns något alls förutom att de åker vattenscooter o han sparkar henne i huvudet. Ja, men där ser man. I morgon är det praktik som sagt och jag har ingen större lust. Har inga höga förväntningar så jag hoppas de blir roligare än jag tror om man kan ha sån tur. Sedan på eftermiddagen åker jag ut till skolan och har fotolektion mellan 14:00 och 16:45. Sedan hämtar jag upp mamma och vi åker hem. Så hinner nog inte så mycket imorgon kan jag tänka mig, ska träna o plugga lite.

Söndag

Söndag, men ändå inte så mycket söndagsångest. Imorgon bär det ut på praktik i fyra veckor, jag får väl se om jag trivs på min plats, tror jag gör det eftersom de är fruktansvärt trevliga där borta. Ska ju kanske åka med dem till gbg om pappa ska dit den veckan de är där :)

Idag har det varit segt, kollade idol reprisen förut, sen blev det ut o gå i 50 minuter o sen har jag käkat o nu är jag här. Blir duschen nu, skrubb o hela köret. Det är söndag och då är det min "spa" dag. Ni vet kroppsskrubb o hårinpackning, det gillar jag.

Sen blir det städa och läsa biologi också, det är väl inte det roligaste men skönt o ha det gjort ändå.

Trevlig kväll

Idag är det en såndär dag som man inte orkar göra något alls. Jag har legat och degat i soffan hela dagen och varit både trött och bakfull. Men det är värt det för jag hade kul igår, det hör ju inte till vanligheten att jag går ut och roar mig sådär med alkohol osv. Men igår gjorde jag det, Charlin hade fest eftersom hon fyllt år för ett tag sen. Nästan hela klassen var där tror jag.

I alla fall började det med att jag mötte Lina min mycket saknade vän på bussen ner till stan. Vi sprang sedan vidare till Score för att gå på toa och sedan skildes vi när vi skulle åt olika håll. Jag åkte iväg och mötte upp Viktoria och Cherie och vi fixade lite saker innan vi gick vidare mot lokalen där festen var. Sedan va det typ över med en gång, antar att det gick så fort för att det var kul.. för vi var ändå där i fyra timmar. Sedan var det helt plötsligt bara jag o Charlin kvar och vi hade turen att Sofie ringde och hon kom och hämtade oss och körde oss in till stan. Vi försökte bli uppskrivna på vip listan för att komma in på arena gratis eftersom klockan redan var 01:00 då. Men blev aldrig så, så vi gick en sväng och satte oss på torget där vi träffade på Elin och sen kom Sofie och André och hämtade mig. Så var min kväll, den var rolig.. Fast det hade kunnat bli 100 gånger bättre om Emma och Mia hade varit med.

Men snart blir det utgång med klasskompisar igen, helt knäppt att man har bättre kontakt utanför skolan, men jag klagar inte, det är kul. Nu ska jag äta god mat och slappa, kanske åker upp en sväng och kollar läget på en fest här hemma. Det märks.

Fest

Idag blir det fest hos en klasskompis. Fest för mig händer ju inte alltför ofta så törr som jag är, men idag är jag riktigt taggad! Ska möta upp några klasskompisar i Karlstad senare o sen bär det iväg, lär bli kul kan jag tänka mig :) Klagar inte på att vädret är fint heller, hii. Imorgon ska jag vara bakfull vill jag lova ;)

Torsdag

Ligger i sängen nu som vanligt. Lyssnar på musik och försöker skriva färdigt min textkommunikationsläxa som är till imorgon, texten blir dock väldigt dålig men det är bättre än ingenting. annars hade jag första biologilektion idag, vilket var helt okej. Sedan har jag även ringt min praktikplats och fixat sånt man måste fixa ibland. Sedan var det textkommunikation på fem personer :S vi gick till någon fotoutställning och sedan skulle vi skriva om det till imorgon.

Jaja, imorgon är det lektion i text till lunch och sedan skulle vi få sluta för dagen tror jag. sedan är det ingen mer skola förrän vecka 41, eller ja, jag ska in till skolan måndag eftermiddag på min fotolektion och torsdagförmiddag på biologilektionen.

Imorgon blir det även lite fest också, det var ett tag sen så det ska bli riktigt roligt! Nu måste jag fortsätta skriva min dumma text.

Mamma mia

Alltså vilken otroligt bra film! :D Man var glad rakt igenom, den är värd att ses flera, flera gånger! Lina och jag ska se den igen vill jag lova. Det var den bästa filmen jag sett på väldigt länge måste jag säga. Säger bara: SE DEN HÄR FILMEN!

Mat

Håller på att laga mat nu, kyckling blir det. Måste även ta o ringa Lina snart, informera henne om vissa saker. Ikväll ska vi gå på Mamma Mia, som jag velat se länge nu ;)  Och kul att Lina ville följa med eftersom vi inte ses jätteofta längre..

Projektarbete

Ingen lång skoldag idag inte. Kom till skolan vid 10 och sedan jobbade vi med projektarbetet till typ halv 12. Så jag tog bussen hem vid 12 och har nästan nyss kommit hem! Känns jätteskönt för nu tror jag att vi kommit igång med projektarbetet på riktigt och verkligen kommit fram till hur det ska bli, hoppas jag. Så nu har vi spikat 2 datum då vi ska ut på uppdrag till vår bok. Vi ska faktiskt göra en blogg också, mer om det en annan gång för nu måste jag laga mat.

Skolkort

Idag var det dags för årets skolkort, vilket jag inte gillar men nu är det i alla fall gjort och jag struntar faktiskt i hur jag ser ut, hehe. Annars hade vi första idrottslektionen idag också, vi spelade baseball vilket va ganska roligt! Jag fick faktiskt till en rejäl fullträff (jag suger på brännboll), så ja var nöjd i alla fall. Sedan var det mindre roligt att dra på en stor väska med idrottskläder när man skulle hem.

I morgon får jag lite sovmorgon till i alla fall typ 8:00 eller något, ska bli himla skönt. Sedan på kvällen ska jag på bio med Lina tror jag, om det blir som vi planerat.

Måndag

Måndag vilket innebär ny skolvecka och även den sista på fyra veckor. Jag har ingen större lust att lämna klassen redan och gå på praktik, men det är bara att gilla läget.

Skoldagen gick väldigt fort idag. Naturkunskap, svenska, lunch och sedan historia. Vid 14:00 skulle det ind. valet börja men vi gick dit och fick veta att det var en masa krångel så vi fick gå därifrån redan 14:10, mötte Sofie utanför sitt klassrum och de hade inte fått någon lärare så vi tog bilen hem istället.

Nu ligger jag i sängen och är hur trött som helst! Borde gå ut och röra på mig lite, men har ingen lust just för tillfället. Och det är ju faktiskt fint väder ute så jag får nog tvinga mig själv tror jag.