Sjuk

Sitter hemma nu för tredje dagen i rad och försöker friskna till, dock går det åt fel håll. Men sånt är livet, blir väl en hemma helg antar jag. Måste plugga också, usch.

Har under den senaste veckan fyllt år, shoppat med Tobbe, fått en ny mobil av pappa, besökt skolan en dag och träffat mina favoriter Mija och Emma och sen varit sjuk... :( Jag överlever och hoppas jag är tillbaka i skolan på måndag då våran första kurs i ljud börjar, blir nog lite intressant.

Blivit sviken också, men orkar inte gå in på några detaljer.. kan bara säga att jag är besviken.. djupt.

Tisdag

Idag fick jag äntligen sova ut ordentligt, så himla skönt var det :) Sen hände det ena och andra. Pappa var mitt i matlagningen när han fick åka iväg med bilnycklar till bärgningsgubben eftersom pappas bil var helt död igår när han skulle hämta den hos Häggboms. Gubben fixade den dock, frågan är om den fungerar i morgon ;) Får väl hoppas på de bästa för pappas skull. Jag fick i alla fall ta över matlagningen och därför brände jag tungan på kokande mjölk, mindre skoj. Fyfan så ont jag har nu, hela tungan är uppbränd :( Under kvällen var jag på hockey med pappa, jesper, christoffer, anna å fredrik :) tråkig match och jag sov typ ;D Sen blev det prata i telefon å käka när man kom hem :) Nu snart ska jag sova så jag är pigg i morgon :)

saknar elin och mia.

Nyår.

Det här var den bästa nyårsnatten någonsin. Fy fan så skoj jag hade det. Träffade massa människor jag inte träffat på jättelänge, sjukt kul :) Lite skumpa å en nyårspuss på tolvslaget satt fint. Dock sov jag inte värst bra inatt eftersom jag frös så jag skakade. Men jag trodde verkligen inte nyår skulle bli såhär bra..  Det såg ju ganska mörkt ut ett tag ;D

Sista lovveckan nu, usch för det. Jag behöver plugga men vet inte hur jag ska hinna med. Är ganska mycket denna vecka :) Bland annat födelsedag på fredag :) Hoppas ja blir mysigt.

Mitt år hade inte kunnat börja bättre :)

gott nytt år allihop :)