21:55

Ska försöka sova nu snart, har varken ork eller lust till något för tillfället. Skönt i alla fall att det blir ett steg närmare helg vilket innebär ledigt, inte fel någonstans. Får se ifall det blir stan med mamma på lördag, det vore något.

Annars skulle jag lämna in min balklänning idag men det var stängt så det får bli på torsdag. Imorgon måste jag göra klart historiauppgiften, fan va trist.. Har visserligen tid på fredag men ofta jag har lust och göra den på fredagkväll, åhnej.

Hoppas det blir mycket att göra på praktiken imorgon så jag kan tänka på annat..

Sliten

Begraver mig i soffa och säng nu. Ser på tv, sover och har ytterligare en dag på praktiken. Snart är hälften gjort, snart är det lov. Hoppas att jag får gå på hockey på fredag också, om jag har tur att det blir två biljetter över på systeams säsongskort. Vore mycket trevligt.

Fan vad jävla skönt det är att vara hemma.

20:13

Bara lite jag behöver få ur mig..

Orkar snart inte lägga ner 100 % på det här. Jag offrar så himla mycket tid för att kunna vara med dig. Men du verkar ändå inte förstå att vissa saker blir jobbiga när planeringen inte blir som man tänkt sig. För jag måste planera hela jävla tiden för att allting ska gå ihop medans du kan vara hemma och inte göra någonting. Men jag gör allt det här för att jag älskar dig så jävla mycket, men nu börjar det verkligen bli jobbigt. Och ännu jobbigare när det känns som om du inte bryr dig om att det tar på mig... Jag stressar, planerar och åker fram och tillbaka för att det ska fungera.
Så jag blir besviken när jag både stressat och planerat helt i onödan.

Jag kan sluta med att offra så himla mycket för dig så får vi se vart allting slutar.. skulle du då märka hur mycket jag gör för dig?

Ingen lust

Dags för praktik, har ingen lust. Har ingen lust till något, och jag kommer ha fulla muggar resten av veckan känns det som. Idag ska i alla fall det viktigaste fixas, ska bli skönt o få det gjort.

Men nu kommer snart Sofie och hämtar mig så ska göra mig färdig.

Måndag

Fy vad jag är trött och sliten, kanske inte så konstigt när jag sov knappt fem timmar inatt och sen skulle upp 6:00. I alla fall gick första dagen på praktiken bra, det mesta fanns kvar sen förra året vilket var bra. Imorgon är Sofie med också så det känns skönt o ha någon i min egen ålder att prata med.

Nu har jag kokat kaffe som blir att dricka framför tvn, så jävla gött o inte göra ett skit. Resten av kvällarna har jag desto mer att stå i.

Ominne 9-11 april

Trist att helgen alltid ska gå så himla fort. Jag har i alla fall umgåtts med Johan nästan hela helgen, var skönt eftersom vi knappt sågs något under veckan. Blir nog inte så mycket mer denna vecka tror jag, är på ett sätt skönt o vara ifrån varandra för då hinner man verkligen känna efter hur mycket man längtar.

I alla fall åker vi till Ominne nästa vecka, torsdag-lördag :) Ska bli helt underbart att komma upp dit igen. Slappna av till 100 % i några dagar lär behövas.

Här är några bilder från vistelsen där i höstas...

köket


ett av de fem sovrummen


jacuzzin


relax-avdelning


och självaste huset

Greys anatomy

Sitter hos Johan nu, så jävla underbart faktiskt. Vi ska åka iväg till min bror och Sofia för inflyttningsfest i deras nya lägenhet. Skoj skoj. Har även köpt en present till dem, så jävla snäll är jag, haha.

Sitter förövrigt o ser på gamla grey's anatomy klipp.
Det här är väl förövrigt det bästa nånsin...

Lördag

Fan vad värt det är att få vara ifrån pojkvän några dagar, då hinner man faktiskt uppskatta varandra så förbannat mycket. Åkte hem till Johan igår men gick över till Mia med en gång eftersom Johan var på The Hives. Satt där och pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan blev elva, då gick jag hem till Johan och la mig i soffan och kollade på film. Vaknade halv ett när Johan kom hem och sa att han skulle gå och lägga sig. Förbannat skönt att vakna i rätt säng måste jag säga.

Åkte sedan iväg och kollade på lägenhet med mina föräldrar, läget, priset osv var jättebra men lägenheten alldeles för lite tyvärr. Åkte sedan hem till min broder och åt mat samt var lite sociala, hämtade sedan broder som gjort högskoleprovet. Nu sitter jag hemma och ska snart åka ner till Johan, ska sova lite middag minsann, är jättetrött :(

Jobb

Är väl tid att ta tag i jobbsökandet, har ingen lust alls. Men som tur är så är det liksom ingen skola som kommer i vägen i höst utan det är bara att söka på hela tiden. Tack och lov att min kära fader har många kontaker som kanske får mig att enklare komma in någonstans. Ska bli skönt att få börja tjäna pengar och kanske få möjlighet att flytta hemifrån, vore inte ett dugg fel.

Snö

Seriöst, har aldrig varit så trött på snö som jag är nu. Har legat snö på backen alldeles för länge och nu kommer det bara mer. Jag vill ha vår nu, och jag vill använda tygskor! Hoppas att snön kan försvinna snart, det är ju snart april.

I alla fall fixade vi färdigt alltihop på projektarbetet idag, så jävla gött bannemig. Nu är det ledigt varje onsdag framöver, så förbannat skönt måste jag säga.

Annars ska jag kanske umgås lite med Mia ikväll. Funderar i alla fall på att åka hem till Johan och slappa, så får jag sova med honom i natt :) Jag längtar efter honom alldeles för mycket för att orka vara hemma.

Fredag

Vad är det med mig egentligen? Idag vaknade jag klockan sju och var pigg, låg dock kvar och drog mig tills kvart i åtta. Ska inte åka till skolan förrän 9:40 så nu har jag god tid på mig att äta frukost och göra mig i ordning. Blir inte så mycket i skolan heller, vi ska bara fixa lite i boken och färdigställa rapporten. Ska bli skönt att gå hem och känna att allt är klart, dock måste jag skriva ut massa sidor här hemma. Har ingen lust med det egentligen, men men. Får nog dela upp priset på färgpatronerna, för de lär gå åt en del.

Skönt att jag får träffa Johan imorgon också, längtar efter honom så jäkla mycket.
Fast ska iväg på lägenhetsvisning med mor o far först, hoppas att den känns rätt :)
Jag har liksom inget i Forshaga att göra, är ändå bara i Karlstad 90% av min tid så det är så jävla ovärt o bo här.

Hope and glory



Så mycket bättre än den han körde på melodifestivalen.

Smoothie

Solen kom faktiskt fram tillslut och det blev en promenad på 50 minuter, riktigt skönt måste jag säga. När jag kom hem blev det mellanmål, smoothie och hårt bröd.




Smoothie gjord på hallon, mango, vaniljyoghurt och mjölk.

13:32

Slutade vid 11:15 idag, min mentor tyckte att jag skulle gå hem istället för att vänta på klassrådet som var 12:40. Hade även utvecklingssamtal som gick hur bra som helst, som vanligt ;) Har nyss kollat på tv och käkat mat, ska inom kort dra mig ut på en promenad. Synd att solen inte skiner bara, hade varit lite skönt att ha den framme nu. Blir dessutom mycket roligare att gå då.


Har av någon anledning blivit helt galen i wokgrönsaker, men så jävla gott är det!

Torsdag

Och så var man färdig låååångt innan bussen går. Vaknade av mig själv 6:20 och var färdig redan vid 6:55. Sitter nu och väntar på att bussen ska gå som den gör 7:45, om jag inte åker med pappa det vill säga. Slutar tidigt idag och det är inge töligt gött.

Taggad

Ledig idag, vilket är jätteskönt :) Sov hos Johan dessutom, åkte därifrån med 12-bussen så har inte varit hemma i mer än en timme. Håller på att göra mat nu, kyckling o wokgrönsaker blir det. Har ju börjat vara lite mer nyttig än innan, går faktiskt bra än så länge :) Har inte ätit chips eller godis sen i lördags och den enda dagen jag har varit sugen var igår. Men blir så jäkla taggad nu, speciellt när det är fint väder och när min balklänning håller på att bli för trång. Ska försöka dra ner på kolhydraterna också, Mia berättade att hon hade gått ner 2 kg på det så jag måste testa :D Också blir det att äta var tredje timma så jag aldrig är hungrig, lite och ofta med andra ord. Skönt när praktiken drar igång för då äter jag inte lika mycket + att jag äter oftare än i skolan.

Men nu ska jag fortsätta laga mat. Sen blir det film och promenad.

18:10

Sitter hemma hos Johan nu och njuter av att jag har inget skolarbete att tänka på förrän efter påsklovet. Det enda är historiauppgiften som ska in nästa vecka, men var så jäkla effektiv på lektionen idag så har gjort mer än hälften nu. Gjorde även religionsprov idag, det gick bra tror jag :) Efter skolan åkte jag hem till Johan och förut var vi iväg och handlade med hans familj på bergvik, trevligt minsann.

Nu blir det soffan resten av kvällen, gosigt!

God morgon

Härligt att jag varit klar i 20 minuter. Håller nu på att koka ägg som blir dagens frukost. höhö.

21:23

Nu är jag bannemig färdigpluggad, det hela får gå som det går helt enkelt. Kollade sista perioden på hockeyn också, inge töligt gött att färjestad vann med 6-0 idag igen och gustavsson höll tredje nollan i semifinalen. Vore om han fick hålla den nästa match också!

I alla fall har min dag bestått av enbart plugg, tv och lite kaffe.


religionsbok..


..och kaffe

Nu blir det tv och sängen, gött!

Måndag

Spenderar denna eftermiddag med islam och massa anteckningar. Fast för en gångs skull känner jag att jag lärt mig en del trots rätt lite plugg. Man blir lite mer motiverad till att fortsätta då, även fast man är så otroligt skoltrött. Skönt att detta är sista provet på några veckor. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma ut på praktik i två veckor och slippa tänka på skolan.

Vilar nu lite från pluggandet med att fylla på ny musik i mobilen. Ska bli lite kaffe snart också, piggas upp behövs. Hoppas jag är färdigpluggad när hockeyn börjar, vill verkligen se kvällens match :D

Imorgon ska jag umgås med mitt hjärta, längtar efter honom väldigt mycket. Och på onsdag är jag ledig, ihi. Anna-Karin hade läst vårt projektrapport och tyckte att den var bra, Per skulle dock läsa den också för han ska vara med och bedömma boken.

20:09

Efter att ha sovit med Johan i typ två veckor bortsett från några nätter, så känner jag här och nu att jag inte vill något hellre än att bo ihop med honom. Det räcker att vara ifrån honom en liten, liten stund innan jag längtar efter honom. Vill verkligen inte lägga mig ensam ikväll och veta att han ligger själv i hans stora säng.

Ska plugga lite mer islam nu.. :/
och längta efter älskling.

16:06

Nu blir det rött te och islam-plugg. fyfyfy vad tråkigt det är.

puss på johan i alla fall.

Söndag

Nu är jag hemma igen som jag ska vara ett tag. Men känner att jag knappt mår bra av att vara hemma längre. Så fort jag har fler än en människa i närheten blir jag sur. Och jag har inte en aning om vad det är, kanske beror det på att jag har mycket o göra i skolan nu och vill ha lugn och ro så jag kan få något gjort.

Har i alla fall gjort en hel del på religionen idag och ska fortsätta med det om en stund. Är dödstråkigt och jag är så jäkla skoltrött, finns ingen ork till något som har med skola att göra.. Tur att detta är sista veckan innan praktik och lov. Tre veckor borta från skolan gör mycket, kommer dock tillbaka till massa prov men det är nästan maj då. Vilket innebär att det närmar sig slutet.

Nu blir det massa plugg resten av eftermiddagen, en promenad kanske hinns med också.

15:42

Hemma i Forshaga nu och blev bara på dåligt humör så fort jag kom hit, så tänker åka tillbaka till Johan snart. Där får jag i alla fall vara själv så jag kan få någon nytta gjord. Ska vilket som käka lite mellanmål innan jag sticker.

Lördag

Vilken härlig dag och jag och Johan tog en promenad ner till Wallinders i det härliga vädret :) Sen har vi diskat, dammsugat och bäddat så vi har fått en del gjort nu på förmiddagen. Blir duschen nu snart samt att göra sig iordning innan pappa kommer och hämtar mig. Åker hem till Forshaga och äter lite mat, hämtar bilen och KANSKE tvättar den innan jag åker tillbaka till stan igen. Dock ska Johan på hockey så det blir senare ikväll tror jag :) Vore skönt att hinna med en promenad också, vi tog en igår vid älven. Var jättemysigt och skönt måste jag säga. Hoppas vi hinner det ikväll med.

Blir så jäkla glad av det här vädret :D

Aj då!

Okej, nu får det vara slut på allt otnyttigt som finns. Provade min balklänning förut och märkte då att den satt ganska mycket mer tight än sist jag provade den, illa illa! Till och med så tight att den knappt skulle behöva sys in. Nu måste det bannemig ske en förändring :o

Fredag

Vad trött jag är på detta snorande, nysande och igentäpta näsa. Har gått och känt detta alldeles för länge nu och det börjar bli riktigt jobbigt. Pga detta har jag sovit riktigt dåligt inatt och har knappt fått någon luft. Det är ingen förkylning men det känns som jag har börjat bli förkyld hur länge som helst, men det bryter aldrig ut.

I alla fall är min älskling den allra bästa. Efter att jag har varit på stan med mamma igår och köpt en bh till min balklänning kom jag hem och fick hasselbackspotatis, fläskfilé i ugn och kantarellsås. Hur gott som helst var det, Johan är kung på att laga mat :) nomnom.

Tog 11:15 bussen hem från stan så är hemma nu och håller på att laga mat. Det ligger en kycklingfilé i ugnen som jag funderar på vad jag ska ha till. Är nog tid att bestämma sig för det snart.

Ikväll är det efterlängtad myskväll med Johan!

22:01

2-0 till färjestad i första semifinalen, satt rätt gött.
Samt att Arne Hegerfors kommentar "Två norska norrmän från Norge" gjorde min kväll.

Nu ska jag lägga mig i soffan och gosa lite med Johan.

Torsdag

Sol och sopade gator. Plus att jag idag har använt vårjackan, helt jävla underbart.
Lika underbart var det inte att dissekera bläckfisk och abborre på biologilektionen, usch och fy!

Men nu har jag i alla fall helg och jag sitter hemma hos världens bästa Johan :D väldigt synd att han inte har någon sol på balkongen nu bara :(

20:47

Har inte lika mycket bloggsug längre, är kanske för att det bara händer samma saker i mitt liv hela tiden. Det behövs förändring snarast, måste bara orka ta tag i det.
I alla fall kom Christoffer och Sofia hit vid sju och åkte precis härifrån. Var skönt att få sitta och prata lite med dem. Nu får jag snart åka hem till dem istället och kika på hur det gått med den nya lägenheten. Nästa vecka blir det inflyttningsfest där också, får se ifall jag åker dit och kollar läget.

Idag hade jag planerat att plugga men blev inte mycket med det vilket innebär desto mer i helgen. Är skönt att jag får helg imorgon 11:15 :) Känns dock lite töligt att behöva gå upp 6:30 imorgon för att kila iväg på en nästan tre timmar lång biologi-lektion, med världens drygaste lärare dessutom.

På eftermiddagen ska jag gå på stan med mamma och hitta en bra bh till min balklänning. Är skönt med lite egen tid med mamma också, det behövs ibland. Är även så att hon och pappa har planerat att vi ska åka till Stockholm i början på april för att köpa skor och klänningar till studenten :D Blir skönt med shopping när man inte behöver stå för mer än att prova och få, och slippa betala.

Onsdag

Jag kan inte bli ett dugg mer lycklig än vad jag är nu. Sov hos min älskade inatt vilket är det mest underbara som finns. Imorgon har jag bara en lektion efter den åker jag nog hem till Johan :) Tror han ska laga mat åt mig, inte vilket mat som helst heller. hihi. Sedan kommer hans familj upp och kollar på hockey, trevligt trevligt.

Nu ska jag sluta vara dryg och se på tv.

Lycklig tjej

Färdig med programbladet nu och jag och pappa blev väl tillslut hyffsat nöjda med resultatet.
Nu sitter jag bara och drygar när jag egentligen borde gå och lägga mig i min sköna säng. Inte ofta jag sover i den längre dock eftersom jag typ bor hos Johan 90% av veckorna. Men inte så konstigt, hatar att sova utan honom, det går bara inte längre. Måste få ha honom bredvid så jag kan krypa nära när jag fryser eller när jag bara vill ha lite närhet. Och att få vakna men denna underbara människa varje morgon. Det är guld värt.

Har aldrig känt mig så lycklig som jag gör nu. Har aldrig känt så starkt för någon förut. Han är det absolut bästa som hänt mig. Jag älskar dig älskling.
För att du är världens bästa älskling och för att det alltid ska vara du och jag.

Måndag

Nu är första skoldagen denna vecka avklarad, känns väldigt skönt måste jag säga. Nu är det bara dagen imorgon och torsdag förmiddag kvar. Är nämligen ledig onsdag och fredag samt torsdag eftermiddag. Så imorgon ska jag och älskling ha lite myskväll eftersom även han är ledig :)

Sitter för tillfället och pillar med ett programblad som pappa ska ha till FIF. Går dock inte alltför bra om jag ska erkänna. Stör mig så förbannat på att vår dator inte kan öppna några filer alls typ. Men men, bara att bita ihop.

16:54

När vissa saker blir alldeles för jobbiga, och när vissa saker påverkar kroppen negativt.


Mamma och pappa kommer hem snart, längtar efter dem faktiskt.
Plus att mamma har med sig en födelsedagspresent åt mig som jag väntat på alldeles för länge.

Söndag

Det är söndag, tiden går förbannat snabbt måste jag säga. Ska i vilket fall åka till mitt andra hem idag, hem till Johan med andra ord. Var lite jobbigt att sova ensam i natt när jag sovit med Johan de senaste 9 nätterna. Känns på något sätt mer och mer konstigt att vara hemma.

Nu är det dags att duscha och göra sig iordning!
En rätt slapp skolvecka väntar. Vet i alla fall att det är endast fyra skoldagar denna vecka, och är vår projektrapport helt OK så är det väl ledigt onsdag och sedan torsdag eftermiddag. Puss på det!

Vad ska jag hitta på?

Studenten närmar sig med stormsteg, kan inte fatta att det är mindre än tre månader kvar tills vi står där och är helt färdiga med gymnasiet. Jag längtar hur mycket som helst, ska bli så skönt att få välja vad man vill göra.
Men har nog förlorat hoppet om att kunna fixa ett jobb till hösten, just nu funderar jag på om jag ska söka till högskolan i Jönköping och läsa grafisk design och webbutveckling. Men är ju så förbannat långt, men det är det enda som tilltalar mig nu. Och ska jag läsa något som bygger på det jag läser i skolan vill jag göra det med en gång så jag inte tappar något.

Mycket som får mig att vilja åka, samtidigt som det finns så mycket som får mig att vilja stanna kvar hos mamma och pappa här hemma!

Lördag

Sitter hemma hos min älskade Johan nu :) Inte allt för pigg, är en aning bakfull men mår betydligt bättre efter att jag fått frukost i mig. Tur att jag har världens sötaste älskling som åkte iväg och köpte färskt bröd.
Vid 13:35 ska jag dra mig hemåt, blir hemma kväll ikväll. Utan någon och utan min familj, mor och far är i Stockholm och ska på melodifestivalen. Min bror lär jag inte se skymten av, hade dock tänkt att han kanske kunde sticka o köpa kebabtallrik åt mig ikväll. höh. Borde liksom låta bilen stå idag.

I alla fall dög väl själva studenfesten men kan ju säga att förfesten hos Robin var mer värd. Men tack o bock för en trevlig kväll ändå.

Torsdag

Vad denna vecka gått fort! Det är redan torsdag och vi är snart helt klara med projektarbetet, känns så förbannat skönt att det börjar dra sig mot slutet. På bara några timmar har vi lyckats skriva nästan hela projektrapporten, går i och för sig väldigt fort när man delar upp arbetet på fyra personer. Imorgon ska vi skriva klart det sista och gå igenom allting noggrant och ta bort och lägga till så den blir perfekt.

Är hemma nu en stund, håller just för tillfället på att göra ris o currysås, nomnom! Ska fota lite sen och efter det åka hem till Johan. Vi har äntligen fått tillbaka bilen och nu fungerar den igen, bättre än nånsin typ. haha. Så ikväll har jag bil så jag hinner hem snabbt imorn då det är dags för första studentfesten för i år :D Är för en gångs skull taggad för att gå ut.

btw fick jag gårdagens matchpuck från färjestad-brynäs av Johans pappa, haha. Det tyckte han o Johan var roligt tror jag :P

Onsdag

Sitter hemma hos min älskling, som vanligt med andra ord. Han är dock nere på Färjestad och kollar på fotboll. Ska snart gå och lägga mig ensam och hoppas på att jag är vaken när han kommer hem. Är väl i stort sett sista natten tillsammans på hela helgen. Ska iofs sova här på fredag men kommer på natten och åker väl hyffsat tidigt.. Jaja, nog om det. Ska sova nu så jag är laddad för en dag imorgon.

ihi, min älskling är den bästa :)
får aldrig nog av honom. ♥

Tisdag

Har för tillfället inte så mycket tid att blogga. Har umgåtts med Johan ända sen i torsdags plus att det har varit skola. Nu är i alla fall det tråkiga på veckan slut, om man bortser från den nästan tre timmar långa biologilektionen på torsdag morgon. Annars ska vi bara jobba med projektarbetet resten av tiden vilket är hur gött som helst.

Idag ska jag sova hos Johan igen, hinner inte umgås något i helgen så får bli nu under veckan istället. Ska ta bussen till honom vid 16:35 o när jag kommit fram blir det Bergvik med hans mamma och syster.

Imorgon har jag sovmorgon till 9:00 och på torsdag har jag förmodligen bil. Om den blir färdig på verkstaden det vill säga. Men nu måste jag kila. Btw ska jag ut för första gången  på hundra år på fredag, studentfest gäller, kan bli skoj :)

Måndag

Helt okej skoldag får jag väl säga. Nu sitter jag hemma hos Johan och klurar på fotoidéer och tar det lugnt. Är lite drygt för jag har inte så mycket att göra, inte ens något att plugga.

Man kanske skulle vilja sig lite :) och vänta på att älskling ska komma hem så jag får någon att pussa på.

Söndag

Är hemma en snabbis nu, ska ta bussen till stan om 25 minuter :) Har haft världens bästa helg måste jag säga. I fredags åt jag o Johan rostbiff o potatissallad o sen kollade vi på tv hela kvällen. Igår blev det ishockey med min familj och sen var vi ute och åt på Napoli, var hur mysigt som helst :) Har en underbart bra familj och världens bästa pojkvän.

Johan är den bästa som finns, och jag har aldrig varit så lycklig som nu :)
JAG ÄLSKAR DIG!

Lördag

Sitter hemma hos Johan nu, väntar på att han ska bli klar med sitt läsande så vi kan gå ner till wallinders och handla. Är inge töligt hungrig. Senare blir det ut och fota med Mia och vid fyra drar jag och Johan iväg på hockey med min familj. En perfekt dag lär det bli med andra ord.

Förövrigt ska vi mysa järnet och pussas lite extra eftersom vi har fyra månader idag.

Fredag

Nu är det helg och jag har precis kommit hem. Känns så otroligt skönt att denna veckan är över, nu behöver jag inte plugga något. Ska enbart fixa en sak till texten, sen är jag fri. Ska bli jätteskönt att tillbringa helgen tillsammans med min älskling och inte behöva plugga. Antar att det bara blir massamassa slapp och mys :)

Imorgon lite extra mys när vi har fyra månader.
Du är det bästa som finns älskling.

Torsdag

Sitter hemma hos goding nu, han tycker att jag måste skriva mera tydligen.
Skrev prov imorse som jag tror gick bra, sedan blev det en timmes genomgång innan vi drog till stan och köpte biljett till studentfesten och käkade mat. Sedan blev det grafisk kommunikation, fixade klart ännu en extrauppgift, fixade APU till mig och Sofie samt fick reda på att jag ligger på MVG i kursen, härligt härligt!

Efter skolan drog jag hem till Johan, vi gick ner till Färjestad och åt våfflor och se åkte vi med hans mor och syster ner till Wallinders och handlade. Sedan kom hela hans familj upp hit och kollade på hockey. Nu ska jag förbereda mig för att sova, är dödstrött vill jag lova.

Religionen är klar också, så nu ska jag bara fixa krönikan och sen är allt klart. Skönt!

Glad

När jag varit så duktig idag får jag tid till att umgås med Johan imorgon, vilket är hur underbart som helst. Vill inte vara utan honom en enda dag egentligen. Blir skönt att få sova med honom några nätter framåt.

Nu ska jag duscha och sova.

Jag känner mig riktigt duktig

Bra saker jag gjort idag:
Jobbat effektivt med projektarbetet
Pluggat biologi
Gjort klart nästan hela religionsarbetet
Mejlat in alla arbeten som jag behövde

Det enda som återstår är att färdigställa min krönika, sen är allting helt klart. Plus att göra klart en enda fråga på religionen, men det får bli imorgon.

17:39

Okej, pluggandet går inte så dåligt ändå. När jag väl läst igenom sidorna i boken och försökt mig på några korsningscheman så gick allting mycket bättre. Det går nog bra det här, kan man ju hoppas i vilket fall. Ska köra ett ryck till när jag ändå är skapligt pigg.


Förresten gjorde jag ett riktigt fynd i söndags. Köpte dessa två tröjor för endast 198kr, de skulle egentligen gått på 396kr så jag är nöjd. Är dags för lite färg på mina plagg känner jag.

Artistry

Nu har mina produkter från Artistry äntligen kommit. Vill verkligen tipsa alla som kommer i kontakt med folk som säljer de här produkterna att testa. Du får köpa dem och använda dem och är du inte nöjd får du lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka (inom två månader).  Har upplevt att mina tidigare dagkrämer har hamnat som en hinna och varit fuktiga länge. Men den här dagkrämen går direkt in i huden och lämnar ett mjukt och lent ansikte.


Den stora tuben till vänster är rengöringstvål, bredvid den är ansiktsvatten, den lilla tuben är dagkrämen och flaskan till höger är ögonrengöring.

Onsdag

Idag kommer jag sitta framför biologiboken hela dagen, känns så förbannad drygt. Dock är det inte alls mycket, fast insåg nyss att jag ärligt talat suger på att vara smart. Korsningsscheman hit och dit, allting är ganska rörigt. Hoppas att provet kan gå någorlunda bra i alla fall. Förstår inte att man kan bli så skoltrött, men just nu vill jag ha ledigt i allt.

Som tur är väntas snart ledigt på onsdagar, vårt projektarbete är nästan färdigt. Nu ska vi bara börja skriva projektrapport. Kommer bli så förbannat skönt när allting är färdigt. Ledigt en dag i veckan tackar man aldrig nej till.

Men nu är det dags att fortsätta plugga.

God natt

Hängt framför tvn nu sedan åtta, ätit lite blodapelsin och pluggat lite smått. Kanske inte så effektivt som jag borde, men jag får helt enkelt sitta med det hela eftermiddagen imorgon. På fredag kan jag i alla fall njuta av att det är lugnt och att nästa vecka är lugn.

Imorgon blir det projektarbete hela dagen, vill bara bli färdig så man kan släppa det. Men tydligen har vi projektveckor v.11-13 då vi får jobba med projektet halva torsdagen o hela fredagen. Det behövs vill jag lova.

Nu ska jag gå och lägga mig utan min älskling. Kan knappt sova själv längre och jag behöver ha lite värme, och någon som håller om mig.

19:35

Nej, jag vill inte sitta och glo i biologiboken nu. Jag vill vara ledig, jag vill ha choklad och jag vill ha sommar.
Så fort det börjar dra sig mot slutet så blir allting så förbannat drygt och tråkigt. Jag har minsann ingen energi kvar till att plugga. Helst av allt skulle jag vilja vara hemma hos Johan och pussa på honom. Tack vare honom orkar jag ändå stå ut trots att jag egentligen har sån jäkla lust att skita i allt just nu. Det är lycka att ha någon som tycker om en, och det är lycka att veta om att han finns, du är bäst älskling.

Min


Är världens lyckligaste tillsammans med dig.
Jag är kär i en ängel.

Tisdag

Den här veckan kommer nog inte bli lika pissig som jag trodde. Provet i naturkunskapen var inte ett dugg svårt och när jag satte mig med biologin för en timme sen märkte jag att nästan allting är ord och förklaringar, inte alls mycket med andra ord. Det lugnade mig en hel del och jag känner mig inte alls lika stressad över det längre. Dock måste jag fixa klart allting jag behöver göra med skolan denna veckan, kommer på sätt och vis kännas väldigt skönt efteråt.

Och det närmar sig, studenten om 99 dagar! Fy så efterlängtat det är, allt slit kommer få ett slut, tack o lov! Jag är så otroligt trött på skolan nu, det finns inte..

14:55

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Skippade slappandet och gjorde mig i ordning istället och tog 11:15 hem istället. Dock har inget viktigt gjorts sedan jag kom hem, mycket dumt. Har prov imorgon som jag borde plugga på, men orkar verkligen inte! Kommer få plugga varenda dag denna veckan, det suger så jäkla mycket. Och jag känner att jag börjar stressa upp mig vilket inte är alls bra. Behöver nog diskutera det ena och andra med mamma, så jag blir lugn. Ska i alla fall åka tillbaka till Johan sen :) Hoppas att vi kan umgås lite eftersom vi inte kommer ses på några dagar sen.

Ska försöka ta tag i pluggandet nu... :(

Måndag

Johan väckte mig för drygt 20 minuter sen, innan han skulle åka till skolan. Så det var bara att gå upp och käka lite frukost, tänkte lägga mig i soffan och slappa lite innan jag ska göra mig i ordning för att åka hem. Hade tänkt att försöka hinna en snabbis på stan för att fixa lite saker och sedan ta bussen vid 12:00. Får se ifall jag hinner med den eller om ja får åka 13:05 istället, det märks. Nu ska jag i vilket fall njuta lite av min sista lovdag.

Trött tjej

Min älskling kom hem förut och gjorde hamburgare, jättegoda blev dom. Sedan har vi slappat och mått gött, nu är jag dock hur trött som helst. Blir att tvätta sig med de nya ansiktsprodukterna och lägga sig och halvsova bredvid Johan i soffan. Imorgon är sista dagen på lovet och jag måste plugga!! :( Ska åka hem en sväng till Forshaga och hämta kläder samt ladda mobilen, sen blir det Johan en sista natt innan helgen. Måste vara hemma och plugga hela veckan, tur att studenten närmar sig. Är så jäkla skoltrött...

God natt..

Nyköpt från make up store


concealer


rouge


tri brow

blev även en ljus skugga som heter champagne

Söndag

Sitter i min ensamhet hemma hos Johan nu, som är nere på Färjestad och kollar på fotboll. Jag själv hade ingen lust att kolla på fotboll så stannade kvar här. Har ätit och pluggat, halva religionen är faktiskt gjord sedan tidigare så nu är det bara hälften kvar. Nu snart tänkte jag ta mig en dusch, fryser utan dess like så dusch blir perfekt. Sedan ska jag testa mina ansiktsprodukter som jag fick idag. Var nere på stan med mamma och mormor förut för att köpa smink hos Johanna på Make up store. Blev en hel del faktiskt, men tar det en annan dag. Plus att vi fick en borste och 20% på det vi handlade. Så ska även sminka mig lite sen (a) Sedan fann jag två tröjor för en på HM, mycket skönt!