Recept på jordgubbspaj

8 PORTIONER
ugnstemperatur: 225 grader

Ingredienser
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
1 dl socker
0,5 tsk bakpulver
175 g smält margarin

Fyllning:
ca 1 liter jordgubbar
0,5 msk potatismjöl
2 msk socker


Tillagning

1. Rör ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den med en sked i en pajform (ca 26 cm i diameter).

2. Bred ut jordgubbarna på pajdegen, dela stora jordgubbar. Blanda potatismjöl och socker och strö över.

3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 minuter.

4. Servera eventuellt med lite florsocker, en kula glass, citronmeliss och några extra bär.

Källa: coops hemsida
http://www.coopkonsum.se

DEN HÄR PAJEN ÄR VERKLIGEN JÄTTEGOD!! ; )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback