Recept på jordgubbspaj
8 PORTIONER
ugnstemperatur: 225 grader
ugnstemperatur: 225 grader
Ingredienser
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
1 dl socker
0,5 tsk bakpulver
175 g smält margarin
Fyllning:
ca 1 liter jordgubbar
0,5 msk potatismjöl
2 msk socker
Tillagning
1. Rör ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den med en sked i en pajform (ca 26 cm i diameter).
2. Bred ut jordgubbarna på pajdegen, dela stora jordgubbar. Blanda potatismjöl och socker och strö över.
3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 minuter.
4. Servera eventuellt med lite florsocker, en kula glass, citronmeliss och några extra bär.
Källa: coops hemsida http://www.coopkonsum.se
DEN HÄR PAJEN ÄR VERKLIGEN JÄTTEGOD!! ; )
Kommentarer
Trackback